Margy: “Αποφάσισα να του μιλήσω στα ίσια!”

Γειά σας!

Είμαι πολύ απελπισμένη και αποφάσισα να ζητήσω τη συμβουλή σας…

Πριν πέντε μήνες γνώρισα ένα παιδί και πραγματικά έδειχνε πολύ ενδιαφέρον για μένα. Με έκανε με τον τρόπο του να τον ερωτευθώ.

Κι αφού δεν έκανε κίνηση, αποφάσισα να του μιλήσω στα ίσια για τα αισθήματά μου. Εκείνος μου μίλησε ευθέως και μου είπε ότι δεν μπορούσε εκείνο το διάστημα να κάνει σχέση.

Παρ’ όλα αυτά, συνέχιζε να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του κι αυτό το έβλεπαν και οι κολλητές μου και εγώ, αφού έκανε πολλές κινήσεις. Όμως, αποφεύγει να μου μιλάει.

Αλλά εγώ τον θέλω πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Και το κακό είναι ότι σε ένα μήνα πάω Θεσσαλονίκη για να συνεχίσω τις σπουδές μου. Αξίζει να ασχοληθώ μαζί του;

Δυστυχώς είμαι πολύ ερωτευμένη. Να σημειωθεί ότι δεν έχει σχέση…

Margy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. για να κανει διαφορες κινησεις που δειχνουν ενδιαφερον οπως λες δεν μπορει να του περνας και απαρατηρητη..εσυ του ειπες πως νιωθεις και το ξερει και δε χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο..περιμενε να δεις τι θα κανει οταν ξαναβρεθειτε..καλη τυχη..:)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More