Μια φίλη χρειάζεται τη βοήθειά σου σε μια μπερδεμένη κατάσταση!

Πραγματικά πιστεύω πως μέσα από αυτό το site θα με βοηθήσετε γιατί η ιστορία μου είναι ένα παζλ και ο τίτλος λέγεται κρυφτό!

Πριν από λίγους μήνες, έκανα σχέση με ένα παιδί. Όλα ήταν ωραία, αλλά μία από τις φίλες μου δεν τον ήθελε. Χωρίς λόγο.

Συνέχεια τον έβριζε και τον κατηγορούσε. Μου έλεγε να τον αφήσω -βλακεία που δεν την άκουσα! Νόμιζα ότι ζήλευε. Αποφάσισα λοιπόν να την κάνω πέρα κρατώντας το αγόρι μου (το οποίο με “βοήθησε” αμέσως να διαλέξω ποιον θα αφήσω και ποιον θα κρατήσω γιατί συνέχεια μου έπαιζε τον θιγμένο).

Κάποια μέρα, ενώ όλα ωραία και η ώρα 5 το απόγευμα, το αγόρι μου μου είπε “σ’ αγαπάω”… Το ίδιο βράδυ 12 η ώρα μπροστά στις φίλες με χώρισε βρίζοντάς με… Από τις 5 μέχρι τις 12 ήταν με δύο φίλες του…. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ… “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΑ”…

Έπειτα έμαθα ότι η φιλενάδα μου και ο κύριος έχουν καλή επαφή, τρώνε μαζί, μιλάνε… όλα μια χαρά. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ… “ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ”…

Μια μέρα έρχεται μια φίλη του και μου λέει ότι τον κερατώνω… Και του το είπαν κάποιοι… Ένας από αυτούς είναι ένας φίλος του. Το ορκίζομαι δεν το έκανα ποτέ!

Ταυτόχρονα, αφότου χώρισα έκανα κανούριες φιλίες. Ξαφνικά μαθαίνω όμως ότι οι νέες μου φίλες κάνουν παρέα με τον πρώην μου και μία από αυτές έχει σχέση με τον φίλο του που με χώρισε…! ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ… “ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ) ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕ?”.

Είμαι 21 χρόνων και δεν ξέρω τι να πιστέψω…! Ποια η θέση μου αυτήν τη στιγμή και ποια στάση να κρατήσω; Αυτός ο άνθρωπος ό, τι αγαπάω με δόλιο τρόπο μου το παίρνει!

Πιστεύω να με βοηθήσετε! Ευχαριστώ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!!.ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΞΕΚΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 21 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΤΑΞΗ.ΕΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ!!!.ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Η ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ
    ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΗΡΕΜΙΑ.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ.!!!!!!!!!!

  2. ολο αυτο αγαπητη μου ειναι ενα μπερδεμα απορω που πηγες και τους βρηκες ειλικρινα ομως πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο οι ανθρωποι αυτοι μαλλον εχουν καποιου ειδους προβληματα δεν σκεφτομαι κατι αλλο το κοινο που εχουν ειναι οτι θελουν να σου χαλασουν την ζωη σου και το πετυχαινουν.ειμαι της γνωμης να κανεις ενα σε ολους κανενας δεν αξιζει τουλαχιστον κατα την δικη μου αποψη θα προτιμουσα να τους κανω περα παρα αυτη η κατασταση να χαλιεμαι ψυχολογικα και μαλιστα απο τα 21.τι περιμενεις!!!!!!

  3. vgale apo th zwh sou an8rwpous pou se stenoxwroun.kapote vre8hka ki egw sto dilhmma na apomakryn8w h oxi apo kapoious.sthn arxh den to h8ela,mou fainotan poly dyskolo.sigoura 8a me epianan sto stoma tous gt tous parathsa.omws to ekana telika k vghka poly kerdismenh.apo tote to efarmozw synexws.an kapoios de mou kanei ,den tou xarizw k poly xrono apo th zwh mou

  4. Αποφάσισα λοιπόν να την κάνω πέρα κρατώντας το αγόρι μου (το οποίο με “βοήθησε” αμέσως να διαλέξω ποιον θα αφήσω και ποιον θα κρατήσω γιατί συνέχεια μου έπαιζε τον θιγμένο)…..
    Mηπως τελικα η φιλη μας εκανε το λαθοs να λειτουργει αβουλα και να αφηνει αλλουs να κανονιζουν την ζωη τηs;;;;
    Και γιατι γενικοτερα καποιοι εχουν την απαιτηση να κρινουν ποιους φιλουs να κρατησουμε και ποιουs οχι…;;;;;

  5. σωστη η παρατηρηση σου γιωργο…….πολλες φορες μπλεκουμε φιλους φιλες χωρις καν να το καταλαβουμε ζηταμε την βοηθεια τους και πολλες φορες επειδη μπορει να ειμαστε απελπισμενοι λειτουργουμε αβουλα καθοδηγωντας μας συμφωνα με τα δικα τους πιστευω.βεβαια υπαρχουν και οι”φιλοι”’ας πουμε που κανουν τα παντα για να καταστρεψουν μια σχεση και οι περισσοτεροι το πετυχαινουν.οταν δω οτι μια φιλη μου εχει μια σχεση με ενα παιδι και τον γνωριζω και ξερω τι ανθρωπος ειναι απλα θα την προειδοποιησω να προσεχει ουτε θα τις πω διαφορα ουτε θα μπλεχτω παραπανω.καλο ειναι οταν εισαι σε μια σχεση να γνωριζεις και με ποιους κανεις παρεα και η δε γυναικα και ο αντρας γιατι ειναι πολυ ευκολο απο την μια στιγμη στην αλλη να καταστρεψεις αυτο που εχεις.οχι παντα αλλα καποιες φορες ειναι καλο να απαιτεις καποια πραγματα αν εχεις πραγματικα δικιο και το εχεις ψαξει……..!!!!!!!

  6. poly dyskolo mary na anakateyteis an 3ereis kapoia pragmata.synh8ws otan o allos einai erwteymenos de dexetai tis symvoules k kyriws nomizei oti zhleyeis.3erw para polles periptwseis pou to eixan psa3ei k ema8an shmeia k terata k molis ta anakoinwsan stous filous tous egine o kakos xamos.ta idia symvainoun k me tous goneis.otan proeidopoihsoun ta paidia tous,tis perissoteres fores ginetai maxh.ta paidia panta nomizoun oti oi goneis einai prokathlhmmenoi k 8eloun enan kalytero/h gia to paidi tous.omws,tis pio polles fores oi goneis k oi filoi[an de zhleyoun oi teleytaioi] exoun dikio.

  7. οντως ειναι δυσκολο αλλα απο την αλλη κιολας αμα δεν το πεις και παλι θα φταις που δεν προειδοποιησες και θα εισαι και παλι ”κακος” φιλοςφιλη.εχεις δικιο αυτο ισχυει και για τους γονεις αλλα και εκεινοι κανουν λαθη πχ μια περιπτωση δικια μου θα σου πω ημουν με καποιον ο οποιος ηταν ξυρισμενος στο κεφαλι και με τατουαζ και τον γνωρισα της μητερας μου και εβγαλε συμπερασμα οτι δεν ειναι καλο παιδι και ομως οταν τον γνωρισε καλυτερα ειδε οτι εκανε λαθος.θελω να σου πω πως οι γονεις κοιτανε και αλλα ειναι πιο συντηριτικοι θα εχουν δικιο αλλα πολλες φορες ειναι υπερβολικοι κιολας και νιωθεις οτι δεν δειχνουν εμποιστοσυνη το καλυτερο δεν ειναι ενας γονιος να αφησει το παιδι του να κανει και λαθη να δει οτι δεν ειναι και ολα ροδινα.

  8. mary,kalo mhna,opws k se olous.nai swsta,dyskola pragmata.3ereis merikes fores oi goneis exoun megalyterh diais8hsh k fysika den einai tyfloi apo erwta , krinoun kalytera.den kouventiazw gia tous filous gt ploles fores mou exoun tyxei periptwseis pou zhleoun k kanoun kako anti gia kalo.k loipon legame oti oi goneis vlepoun pio ka8ara k se va8os xronou.de milaw gia periptwseis tetoies pou kapoios emfanisiaka moiazei kakos enw den einai.ayto to katalavainoun k den tous noiazei k poly sth synexeia.ayto pou endiaferei tous goneis einai to psema.ki emena ws gonio ayto 8a me endiefere.na parousiastei kapoios k na kanei ton plousio gia na mas valei sto xeri,to morfwmeno k alles ahdies ,mono k mono gia na piasei thn kalh.k epipleon na mhn exei oute € k na exei k alles filenades.3erw tetoies periptwseis k oi goneis arrwsthsan mexri n’anoi3oun ta matia twn paidiw tous.milame gia akraia pragmata alla toso alh8ina synama.apo tempehdes k pseytes gemath h koinwnia.

  9. καλο μηνα.να σου πω ομως και κατι πρεπει να εισαι βλακας για να πεσεις σε περιπτωσεις απο αυτες που ανεφερες πιο πανω αγαπη…….οσο για το ψεμα αμα συνηθισει το παιδι σε μια οικογενεια που ολοι λενε ψεματα για τον οποιοδηποτε λογο λογικο ειναι να κανει το ιδιο πολλες φορες και οι ιδιοι οι γονεις φταινε για την ανατροφη των παιδιων τους και την αναπλαση του χαρακτηρα τους αρα εχουν και αυτοι ενα μεριδιο ευθυνης. οντως η κοινωνια μας ειναι γεματη απο τετοια ατομα δυσκολα πλεον εμπιστευεσαι και φιλους και γνωστους και συνεργατες σε δουλεια παντου κλεψια ζηλια και κακια.

  10. petyxes diana MARY,ayta ta atoma etsi htan k sto spiti tous,megalwsan sthn pseytia.k symfwnw apolyta oti prepei na eisai vlakas.otan 3ypnhseis einai arga tis pio polles fores.otan fas ta moutra sou ,opws eipes k esy ginesai pio prosektikos sto mellon.filia!!!

  11. ειδες γιωργο που συμφωνουμε παλι…………….!!!!!με συγκινησες χαχαχα .
    Καλα ε και εγω που νομιζα Μαry….. οτι σε συγκινουν μονο οι βασιλικοι γαμοι……….επεσα εξω!!!!!
    .

  12. με το συγκεκριμενο θεμα γιωργο ουτε καν ασχοληθηκα οντως επεσες εξω μηπως το ειδες εσυ ομως;;;;

  13. 1η συμβουλή..προσπαθησε να απομακρυνθεις απο αυτές τις *φίλες*…
    2η συμβουλή βρες την δύναμη και κάνε καινούρια ΑΡΧΗ,προσπάθησε να τα βλέπεις όλα αυτά ως ασήμαντα (γτ πάντα οταν κτ το βλεπουμε πλ σοβαρα δν μπορει να μας φύγει το μπλέξιμο απο το μυαλό) και
    3η συμβουλή ο τύπος προφανώς έχει ψυχολογικά και τα χε με τν ΄”φίλη” σου πίσω απο τν πλάτη σου και δν σε ήθελε τοσο πολύ..και βρίκε να το δείξει με τν χειρότερο τρόπο..
    start a new life girl!!!!!!! 😉 🙂

  14. με το συγκεκριμενο θεμα γιωργο ουτε καν ασχοληθηκα οντως επεσες εξω μηπως το ειδες εσυ ομως;;;; ………..Σιγα μην το εβλεπα!!!!. Θα ηθελα να εκφρασω μια απο τιs αποριες μου.Τελικα την σημερον ημερα υπαρχουν πραγματικοι φιλοι η” απλα μονο “γνωστοι”;;;.Mπορει μια φιλια να σταθει σε βαθος χρονου πανω απο το προσωπικο συμφερον και τα παθη τηs ανθρωπινηs φυσηs.Nα εμπιστευτω καλυτερα ενα φιλο μου η μια φιλη μου. Ποιοs ειναι πιο πιθανον να με “αδειασει” στο μελλον!!!!.

  15. ελα τωρα που δεν ειδες τον βασιλικο γαμο………γιωργακι θα μου πεις την αποψη σου στο θεμα αν βλεπουν οι αντρες πορνο θελω πολυ να την διαβασω εκει σιγουρα θα συγκινηθω………………..!!!!!!!!!

  16. Μαry καλησπερα!!! Καλα πιστευεις οτι υπηρχε περιπτωση να δω τον γαμο….δεν το νομιζω!!!!. Λοιπον σχετικα με το θεμα
    ανδρεs και πορνο θα συμπληρωσω την αποψη μου
    στο συγκεκριμμενο αρθρο.Ομωs υποσχεσου μου
    πωs θα συγκρατησειs την συγκινηση σου σε λογικα πλαισια….!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More