“Εδώ και δύο χρόνια μου αρέσει ένα παιδί…”

Εγώ είμαι 15 ετών κι εδώ και δύο χρόνια μου αρέσει ένα παιδί του οποίου όμως το όνομα δεν το γνωρίζω!

Αυτόν τον έχω συναντήσει πολλές φορές στο χωριό μου μαζί με τον μικρότερο αδερφό του και τους γονείς του -μόνο τα καλοκαίρια όμως!

Μάλιστα, από ότι έχω καταλάβει έχει κάποιους συγγενείς του εδώ. Πέρισυ μάλιστα ο αδερφός του ο μικρός, κάθε φορά που με έβλεπε στο δρόμο με χαιρετούσε (ο αδερφός του πρέπει να πηγαίνει στην έκτη τάξη του δημοτικού)! Εγώ όμως δεν του απαντούσα…

Φέτος λοιπόν βλέπω το αγόρι που μου αρέσει σε όποιο μέρος πάω και συνεχώς με κοιτάζει! Τελοσπάντων, διάφορες περίεργες ματιές!

Εσείς λέτε να του αρέσω; Κι αν ναι, τι να κάνω για να έρθουμε πιο κοντά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατί να κάτσεις και να δώσεις περισσότερη από όση χρειάζεται σημασία σε ένα αγόρι που βλέπεις μόνο τα καλοκαιρία και δεν ξέρεις ούτε καν το όνομά του; Η άποψη μου είναι πως αν ενδιαφερόταν για σένα αντί να σου ρίχνει περίεργες ματιές θα ερχόταν να σε γνωρίσει. Είσαι πολύ μικρή για να αναλώνεσαι σε καταστάσεις και ανθρώπους που βλέπεις πως δεν έχουν μέλλον. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξεις. Φιλιά.

  2. Λοιπον, κατα την δικη μου γνωμη πιστευω πως δεν πρεπει να κατσεις και να τον περιμενεις κοιτοντας τον ! Απο τα κοιτάγματα δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα στο λεω απο προσωπικη εμπειρια !
    Προσπαθησε να καταλαβεις εαν ενδιαφερεται για σενα απο αλλα πραγματα και οχι απο το βλεμμα του !

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More