“Eίδα το ιστορικό στο msn και ανακάλυψα ότι εδώ και ενάμιση μήνα η κολλητή μου, του την έπεφτε!”

Καλησπέρα!

Τις τελευταίες μέρες μου συμβαίνει κάτι πάρα πολύ άσχημο. Είχα μια φίλη, ένα χρόνο μικρότερή μου και ήμασταν κολλητές εδώ και πολλά χρόνια, από το γυμνάσιο (είμαι 21 χρόνων).

Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ενάμιση χρόνο και η κολλητή μου φέτος ήρθε για σπουδές στην πόλη που είμαι κι εγώ.

Με το αγόρι μου, την κολλητή μου και με άλλα παιδιά της παρέας πηγαίνουμε για καφέ, για φαγητό, βόλτες.

Πριν λίγες μέρες πήγα στο σπίτι της κι ενώ την περίμενα να κάνει μπάνιο άνοιξα τον υπολογιστή για να περάσει η ώρα. Το πρόγραμμα msn στον υπολογιστή της, ανοίγει αυτόματα κι όταν άνοιξε ανακάλυψα κάτι που με έκανε να θέλω να τη χτυπήσω.

Η αγαπημένη μου κολλητή έστελνε στον δικό μου. Δεν φαντάζεστε πως ένιωσα όταν είδα στην οθόνη να γράφει τις ατάκες: “Έχεις όρεξη πάλι;” και την κολλητή μου να απαντάει “Για σένα, ναι.”

Έτρεμα! Ήθελα να κλάψω. Πήγα να δω το ιστορικό της στο msn και ανακάλυψα ότι εδώ και ενάμιση μήνα (από όταν μετακόμισε εδώ), του την έπεφτε.

Στα πρώτα μηνύματα, του είχε πει ότι της αρέσει κι ότι αν δεν τα είχε μαζί μου θα ήθελε να κάνουν κάτι. Αυτός της απαντούσε με ατάκες του στιλ: “Πας καλά;”. Της είχε πει μάλιστα ότι είμαι φίλη της κι ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει και πρόσφατα μάλιστα την είχε απειλήσει ότι αν δεν σταματήσει θα μου το πει.

Στη συνέχεια, του την έπεφτε κανονικά. Του έλεγε να κάνουν κάτι κι ότι εγώ δεν θα το μάθω ποτέ. Στα περισσότερα από όσα του έστελνε δεν της απαντούσε.

Δεν της είπα τίποτα τότε κι έφυγα γεμάτη νεύρα από το σπίτι. Πήγα στο αγόρι μου. Του τα είπα όλα. Τον ρώτησα πότε περίμενε να μου πει αυτό που γινόταν και μου είπε ότι δεν ήξερε πως να αντιδράσει αφού ήμασταν τόσα χρόνια φίλες κι ότι αν το συνέχιζε κι άλλο η “κολλητή” μου θα μου το έλεγε.

Εγώ θεωρώ ότι έπρεπε ήδη να μου το έχει πει! Όσο για τη φίλη μου, με πήρε τηλέφωνο εκείνο το βράδυ και δεν της απάντησα. Δεν έκανα κάποια φασαρία, απλά από τότε έχω ξεκόψει. Δεν σηκώνω τηλέφωνα.

Αυτή ρωτάει για μένα, τι έχω πάθει. Έχει έρθει και στη σχολή μου, αλλά δεν θέλω να της μιλήσω καν. Δεν αξίζει ούτε μια λέξη να της πω.

Γιατί ένας άνθρωπος ξεπέφτει τόσο πολύ; Γιατί να το κάνει αυτό με τον δικό μου φίλο; Άλλοι άντρες δεν υπάρχουν; Βλέπω κάτι τέτοια και δεν μπορώ να εμπιστευθώ τους ανθρώπους!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μπραβο για τη σταση σου! εγω- που σε μικροτερη ηλικια διατηρησα αυτη τη σταση και στο τελος την λυπηθηκα και ξαναγιναμε “φιλες”, το εχω μετανιωσει… επρεπε να την ξεφτιλλισω…

  2. Μπράβο για τη στάση που κράτησες κοπέλα μου, εγώ στη θέση σου βέβαια θα συμπεριφερόμουν πολύ χειρότερα και θα προσπαθούσα να τη ντροπιάσω μπροστά στους συμφοιτητές της έτσι για να μάθουν όλοι με τι άτομο έχουν να κάνουν! Τώρα όσο για τον φίλο σου, ο δύστυχος δεν ήξερε πως να συμπεριφερθεί μιας και είστε και κολλητές και φοβήθηκε, έπρεπε βέβαια να σου το είχε πει για να ξέρεις και εσύ με τι άτομο έχεις να κάνεις.Κράτησε όμως σωστή στάση απέναντι στην συμπεριφορά της και δεν παρασύρθηκε. Δυστυχώς τέτοια άτομα σαν τη κολλητή σου είναι που αποδεικνύουν στους άντρες πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών, που είναι λάθος!

  3. Αυτό λέω & εγώ…άλλοι άνδρες δεν υπάρχουν?

  4. Καλά αυτό που σου έκανε το φίδι, η φίλη σου ήταν βρώμικο, με μεγάλη ανωτερότητα συμπεριφέρθηκες, όμως πρέπει να μάθει ότι γνωρίζεις κάτι τέτοιο, με τον τρόπο που της πρέπει.!!!!!!!

  5. Με τέτοιου είδους τύπισες.. καλό είναι να κρατίεσε μακριά! Αξιοπρεπέστατη η στάση σου.. μπράβο πάντως εγω στη θέση σου.. θα την είχα κάνει να νίωσει όπως ακριβώς είναι! ΣΚΟΥΠΙΔΙ! Τοοοοοσοι άντρες.. τον δικό της κολλητής της βρήκε να ”αγαπήσει” ? ΕΛΕΟΣ!
    Οσο για το αγόρι σου.. μπορούσε να τη μπλοκάρει, προφανώς όμως φοβήθηκε μήπως αυτή μετά θα έλεγε ψέματα για να σας βάλει να τσακωθείτε..
    Μπράβο του που δεν ενέδωσε.. έυχομαι να στε πάντα μαζί και ευτυχισμένοι 🙂

  6. Εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά σε αυτή την ιστορία….Η φίλη σου γιατί είχε φίλο στον MSN το αγόρι σου; Κι αυτός αφού τον ενοχλούσε γιατί δεν την μπλόκαρε και καθόταν και της απαντούσε κιόλας; Ακόμη όταν ανοίγει το MSN δεν βγάζει φάτσα φόρα τις συνομιλίες! Πρέπει να ψάξεις τον λογαριασμό για να τα βρεις αυτά…ʼρα κι εσύ κάτι έψαχνες…Την έκανες και την κατινιά σου!!! Τεσπά έστω όμως ανακάλυψες κάτι που δεν σου άρεσε…εμένα συνεχίζει ωστόσο να μου βρωμάει η όλη ιστορία! Γιατί απλά αν ο φίλος σου ήταν τόσο αθώος θα μπορούσε έιτε να την διαγράψει από φίλη, είτε να την μπλοκάρει ώστε να μην τον βλέπει on line και του μιλάει και να μην της απαντάει σε ότι του έγραφε!!! Κι αφού το εξασκείς το σπόρ δεν ψάχνεις και τον υπολογιστή του φίλου μήπως βρεις κι άλλους θησαυρούς;;; Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται!!!!

  7. συμφωνω με τη Μαρτζυ…επρεπε να τη ξεμπροστιασεις γιατι κ εγω ειχα αντιδρασει οπως εσυ κ ακομα κ τωρα μετα απο 6 χρονια ασχολειται μαζι μου κ πολυ προκλητικα μαλιστα!δεν εχει μετανιωσει ουτε στιγμη!και σκεψου οτι ο τοτε φιλος μου ηταν ο πρωτος μου ερωτας κ αυτος ανταποκριθηκε στο πεσιμο της!τουλαχιστον ο δικος σου κρατησε χαρακτηρα….!

  8. φερθηκες ανωτερα και μπραβο σου!!! εγω θα την ειχα ξεμαλλιασει…. αλλοι ανδρες δεν υπαρχουν…????

  9. Καταρχήν ότι είσαι στο msn και δεν έχει σήμα ή κολλάει ο υπολογιστής και δεν πατήσεις όταν θες να βγεις ”έξοδος” όταν ανοίγει το πρόγραμμα σου ανοίγει και τις συνομιλίες που ήταν ανοιχτές πριν βγεις! Δεν μπήκα με σκοπό να ψάξω κάτι!! Και δεύτερον… την είχα βοηθήσει να βρει σπίτι, να ενσωματωθεί όσο πιο εύκολα γίνεται και την… φόρτωνα και στην παρέα μου ως κολλητή μου. Η παρέα μου μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης είναι και οι φίλοι του καλού μου. Βγαίναμε και με τους φίλους του αγοριού μου(και μάλιστα, τραγική ειρωνεία, μου έλεγε ότι της αρέσει ένας φίλος του!) και με τις υπόλοιπες φίλες μου. Πολλές φορές μιλούσαμε στο msn πολλά άτομα, οπότε δεν ήταν και τόσο απίθανο να έχει το msn του. Ήμασταν κολλητές 7 χρόνια, δεν ήμασταν απλά γνωστές, είχαμε άλλη οικειότητα! Φυσικά έκανα εξονυχιστικό έλεγχο και στο αγόρι μου, δεν θα το άφηνα έτσι. Όσο για την στάση μου, πληγώθηκα αλλά χαίρομαι που το κατάλαβα νωρίς. Δεν ασχολούμαι μαζί της, έμαθε από άλλα άτομα της παρέας (τα οποία την ξέκοψαν κι αυτοί) τι έγινε και δεν της μιλάω πια. Δεν αξίζει ούτε καν να την κοιτάξω, πόσο μάλλον να κάνω φασαρίες γι’ αυτήν. Ας ζήσει με τα κόμπλεξ της…

  10. Εμενα η δικη μου εκανε κατι ακομα χειροτερο, το αγορι που ημουν ερωτευμενη δεν ηταν μαζι μου αλλα ηξερα οτι του αρεσα , εστω καποτε, ωστοσο ειχαμε τσακωθει και δεν μιλουσαμε.Η συγεκριμενη το επαιζε φιλη σ αυτον..αλλα πολυ στενη και οντως εγινε κατι μεταξυ τους.Επισης συναντιοταν κρυφα, ενω οταν της ελεγα να κανονισει να βγουμε ολοι μαζι μου ελεγε οτι αυτος δεν μπορει, του ελεγε ψεματα για μενα και σε μενα το παιζε πως και καλα κανει οτι μπορει και με αφηνε να εχω ελπιδες ενω διατηρουσε στενη σχεση μαζι του.Εμαθα τα παντα μεσω facebook οταν μου εδωσε τον κωδικο της και απο περιεργεια ηθελα να δω αν της ειχε πει κατι για μενα που δεν μου το ειπε και με εκπληξη ειδα διαφορες περιεργες συνομιλιες.Της τα ειπα ολα και ξεκοψα χωρις να της αφησω περιθωριο, ωστοσο αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι η χαμενη ειμαι εγω γιατι κανενας απο τον περιγυρο δεν την εκανε περα ενω εγω απομακρυνθηκα.

  11. μπραβο στο αγορι σου που δεν υπεκυψε σε ολο αυτο και την κρατουσε στη θεση της. δεν επρεπε να του ζητησεις το λογο ποθ δε στο πε. μπες και στη θεση του ηταν δυσκολη θα θεωρουνταν οτι χαλαει μια φιλια.
    τελος μπραβο και σε σενα για την ανωτεροτητα σου.

    συγχωρεσε την ομως αν θες να σε συγχωρησει κι εσενα ο Κυριος και προχωρα μπροστα

    φιλικα,

    βασω

  12. ο φιλος σου γιατι της μιλουσε?φαουλ αυτο…οπως και να χει ολες καποτε ειχαμε μια φιλη που την επεσε σε γκομενο μας.ειναι συνηθες το περιστατικο.ευτυχως που την επιασες και ξεμπερδεψες.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More