“Μου έχει κάνει πολλά και με έχει πληγώσει πολύ. Κοιτάει άλλες γυναίκες, παίζει με άλλες γυναίκες…”

Καλησπέρα σας!
Θέλησα να σας γράψω τη δική μου ιστορία, γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη…

Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και πέντε χρόνια. Τον αγαπάω πάρα πολύ και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον…

Μου έχει κάνει πολλά και με έχει πληγώσει πολύ. Είναι πολύ “γκομενιάρης”. Κοιτάει άλλες γυναίκες, παίζει με άλλες γυναίκες, αλλά ποτέ δεν τον έχω πιάσει να κάνει κάτι μαζί τους. Μόνο να παίζει στα μηνύματα, αλλά ποτέ δεν έχω δει μήνυμα που να λέει ότι έχει βγει με κάποια.

Ακόμα και μαζί που είμαστε δεν ντρέπεται, κοιτάει άλλες. Πάντα μου ζητάει συγγνώμη και μου λέει ότι θα αλλάξει και θα τα σταματήσει… Σιγά-σιγά έχει αλλάξει, αλλά οι ανασφάλειές μου δεν με αφήνουν σε ησυχία. Δεν τον εμπιστεύομαι.

Δεν με αφήνει να ζήσω πράγματα με τις φίλες μου παρά μόνο μαζί του, ενώ εκείνος κάνει ό, τι θέλει. Γιατί μου απαγορεύει να πάω για ποτό με τις φίλες μου; Γιατί αφού θέλει να παίζει μου υπόσχεται συνέχεια ότι θα αλλάξει και το κάνει για λίγο καιρό και δεν με αφήνει να φύγω;

Γιατί μου λέει χωρίζουμε κάθε φορά που του κάνω σκηνή και μετά πάλι με αγαπάει και θα αλλάξει; Ας με βοηθήσει κάποιος…

Δεν μου λέει συχνά ότι με αγαπάει, αλλά μία στο τόσο, μου φέρεται γλυκά. Όταν όμως νευριάζει μου μιλάει πολύ άσχημα, με βρίζει πολύ άσχημα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ τι να κάνω… Δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν μπορώ να ζήσω μακριά του… Τι να κάνω για να αλλάξει; Τι να κάνω για να σταματήσει να μου φέρεται έτσι; Ό, τι θέλει από μένα το έχει…

Βοηθήστε με!!!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να τον χωρίσεις!!!!Οσο μένεις είσαι άξια της μοίρας σου και δεν σου αξίζει όλο αυτό.Τέτοιοι ανθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ!Αποφάσισε αν θέλεις να εξασφαλισεις τη δυστυχία σου ή να ζήσεις ελεύθερη και να βρεις κάποιον που να σου φέρεται όπως σου αξίζει!!!!!Ξέρω ότι είναι δύσκολο μετά από 5 χρόνια αλλα πρέπει να βρεις τη δύναμη!!Εκτός και αν θες να ζεις μια ζωή μεσα στη μιζέρια!Ξυπνααα….!!!Οσο σκληρά και αν ακουγονται αυτά που σου γράφω…τα γράφω γιατί δεν αξίζει σε καμία γυναίκα να της φέρονται έτσι!!!Μην του κάνεις τη χάρη αλλο….αρκετά του την έκανες!!!!Φιλιά και καλή συνέχεια σε ότι και αν αποφασίσεις

  2. δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να εισαι με εναν τετοιο αντρα. τι παει να πει μια στο τοσο μου μιλαει γλυκα? γιατι εχεις τοσες λιγες απαιτησεις απο μια σχεση? μια χαρα μπορεις να ζησεις κ χωρις αυτον!! πιστεψε με! θα ζοριστεις αλλα οταν πραγματικα σ αγαπησει καποιος θα αναρωτιεσαι πως τον ανεχοσουνα τοσα χρονια. φυγε οσο ειναι νωρις. ο ανθρωπος δεν αλλαζει τοσο ριζικα οσο ελπιζεις!!

  3. Είναι πολύ εύκολο να ‘συμβουλεύετε’ κάποια να παρατήσει κάποιον. Όμως ξέρουμε όλες πολύ καλά, οτι το να βρείς εναν καινουριο άντρα σήμερα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, πόσο μάλλον “να είναι ιδανικός, να μας αγαπάει, να του αξίζουμε” κλπ κλπ.Οταν εχεις μια σχέση 5ετών καλύτερα να την δουλέψεις απο το να την τινάξεις στον αέρα. Δεν επικροτώ τη συμπεριφορά του κυρίου στην ιστορία που διάβασα.Αλλά δεν γνωρίζω και το είδος της σχέσης ούτε τις υπόλοιπες παραμέτρους (ηλικίες, προτεραιότητες, συμπεριφορά της κοπέλας). Διαφορετική συμβουλή θα έδινα για κάποιον που είναι 38 χρονών και έχει αυτή τη συμπεριφορά, και άλλη για κάποιον που είναι 18.

  4. Όσο διάβαζα το γράμμα σου ένιωσα ότι έκανα ταξίδι στο χρόνο.Πόσο ξεπερασμένος τύπος άντρα!!??Δε ζούμε ούτε στη δεκαετία του ’30 ούτε του ’50 για να τα ανέχεσαι αυτά.Τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξει?Τίποτα!Ο καθένας είναι αυτό που είναι και θέλει να είναι…

  5. Χρειάζεται να το ακούσεις και από τρίτους ότι πρέπει να φύγεις; Αφού είσαι δυστυχισμένη και το παραδέχεσαι κι εσύ. Το είδος αυτού του άντρα κυκλοφορεί πολύ εκεί έξω και δυστυχώς επιβιώνει γιατί βρίσκει ανασφαλείς γυναίκες σαν εσένα, που ελπίζουν να μεταμορφώσουν έναν κομπλεξικό μισογύνη στον ιδανικό σύντροφο. Δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι, εκτός αν κάνουν σοβαρή ψυχανάλυση για αρκετό καιρό. Είμαι σίγουρη πως το σεξ μαζί του είναι καταπληκτικό, γιατί και το να ικανοποιεί σεξουαλικά τις γυναίκες θρέφει το χοντρό του εγώ, και “εσύ τα δίνεις όλα” γιατί μόνο τότε αισθάνεσαι πως είναι δικός σου πραγματικά. Γιατί όμως αρκείσαι στα ψίχουλα; Δεν αξίζεις όλο το πακέτο; Αν δεν το πιστέψεις ότι αξίζεις να αγαπηθείς, τέτοιους άντρες θα τραβάς πάντα. Ξεκόλλα από τα σκ… και βρες έναν καλό άντρα, που να σε κάνει βασίλισσα στην καρδιά του. Πίστεψέ με υπάρχουν καλά παιδιά εκεί έξω. Μην χάνεις τα χρόνια σου, η ζωή είναι μικρή και τα νιάτα μικρότερα. Αγάπησε τον εαυτό σου και απαίτησε τα καλύτερα γι αυτόν! Φιλιά.

  6. mou exei sumbei kt to paromoio…sumfwnw arxika me thn kiki…exei dikio gia mena…genika sth zwh mas pisteuw prepei na suneidhtopoioume thn aksia mas ws anthrwpoi arxika k meta ws gunaikes…dld prepei na apaitoume mia anthrwpinh sumperifora k antimetwpish gt apla den eimaste antikeimena…dld gia mena prepei prwta na mas ektimaei o allos ws anthrwpous ws proswpikothta k meta ws gunaika mhn thewrontas amelhteo to sevasmo k ws gunaika…epishs thewrw pws tetoioi antres pairnoun tharros apo th mhn antidrash mas(dld antidrashadiaforia,xwrismos)…gt prepei na suneidhropoihsoun pws ola auta den pianoun…na tous dwseis mia “sfaliara” pou tha tous anatrepsei olh thn kosmothewria tous…
    k telos thewrw pws oles mas prepei epitelous na mhn thewroume ta autonohta ws arketa…na zhtame arketa oxi omws upervoles…na dinoume xrono wste o allos na mas apodei3ei oti aksizei na ependuoume k na dwsoume meros t egw mas…k an doume deigmata kala na sunexisoume alliws na to termatisoume oso pio grhgora k anwduna…ara thelw na s pw….na katsei na skefteis k na pareis mia oristiki apofash k na thn efarmoseis me me8odikothta k oxi piswgurismata…k an h apofash s einai o xwrismos 3erw einai duskolo akoma k na to apofasiseis k na to efarmoseis…alla skepsou to xrono pou xaneis k tis xares pou xaneis ontas se mia valtwmenh katastash…

  7. ti na kanis??na ton dextis opos akrivos ine…na min prospathis na ton allaksis…ke na figis giati profanos esi exis sxesi mazi tou alla afto oxi…

  8. Μια παρόμοια ιστορία έχω ζήσει. Σε συμβουλεύω να απομακρυνθείς όσο πιο σύντομα μπορείς. Το πόσο κακό σου κάνει δεν το καταλαβαίνεις τώρα.Όταν το συνειδητοποιήσεις θα είναι ήδη αργά. Θα γυρίσουν όλα πάνω σου και δεν θα μπορείς να ισορροπήσεις.Αυτού του είδους οι άνθρωποι ψάχνουν για θύματα όπως ήμουν και εγώ.Δεν αλλάζει ο άνθρωπος.Ζει στο δικό του κόσμο, σου υποτιμάει την προσωπικότητα και το χειρότερο δημιουργεί μία ψεύτικη εξαρτημένη σχέση. Όλα είναι στο μυαλό πόνος και γιατρειά..Έχουμε μέσα μας δυνάμεις που δεν τις γνωρίζουμε.Μην αυτοκαταστρέφεσαι, δεν αξίζει για κανέναν.

  9. Καλησπερα! Θα σε συμβουλευα να αλλαξεις συμπεριφορα απεναντι του.Του εχεις δωσει πολλη αξια και το εκμεταλλευεται αυτος. Σε θεωρει δεδομενη, ξερει οτι και να πει θα τρεξεις κοντα του. Πιστευω οτι σε αγαπαει με τον τροπο του παρολο που σου συμπεριφερεται ασχημα καποιες φορες. Μην τον χωρισεις, θα πληγωθεις πιο πολυ και σε καθε επομενο θα τον αναζητησεις. Μαλλον εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση, για αυτο δεν αντιδρας.Ομως δεν φταιει αυτος φταις εσυ που τον αφηνεις να σου κανει ολα αυτα. Γινε πιο σκληρη και ψυχρη μαζι του και μην του δινεις τοση σημασια! Ξυπνα κοριτσι καμια γυναικα δεν αξιζει να ειναι κολλημενο στρατιωτακι!! Αμα απομακρυνθεις για λιγο θα τον ξυπνησεις οτι μπορει να σε χασει. Βαλε μυαλο και μην ξεχνας οσο κολλας τοσο πολυ τον διωχνεις μακρια σου!! Καλη τυχη καλα μυαλα και καλη χρονια!!

  10. Αγαπητη μας φιλη εγω θα συμφωνησω με την Ελισαβετ…Θεωρω πως θα ειναι πολυ δυκολο να τον χωρισεις γι αυτο καλυτερα να αλλαξεις την συμπεριφορα σου να νιωσει λιγο πως σε χανει.Αν ομως συνεχισει τα ιδια τοτε το πραγμα αλλαζει..Θα πρεπει να καταλαβεις απο μονη σου τι ειναι καλυτερο για σενα να μεινεις σε αυτη την σχεση η να χωρισεις..?..καλη επιτυχια και καλη χρονια!!

  11. KAI NOMIZA OTI EIMAI Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΑ.. ΝΑΙ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ., ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕ ΜΕ ΕΒΡΖΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΙ ΣΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.. ΕΜΕΝΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΩ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΥΦΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ..? ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.. ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ.. ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ..

  12. KAI NOMIZA OTI EIMAI Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΑ.. ΝΑΙ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ., ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕ ΜΕ ΕΒΡΖΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΙ ΣΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.. ΕΜΕΝΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΩ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΥΦΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ..? ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.. ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ.. ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ..

  13. sorry, αλλά δεν έχεις καθόλου αυτοεκτίμηση και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις μόνη σου και να δουλέψεις με τον εαυτό σου, γιατί κι ο επόμενος ίδιος θα είναι ίσως και χειρότερος.Το πρόβλημα το έχεις εσύ κι όχι αυτός! Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ όσο κι αν θες … Σταμάτα να το παίζεις θύμα! Είσαι άξια όλων όσων σου συμβαίνουν! Εσύ το επιλέγεις!

  14. Παρατα τον οπως εισαι.Δεν θα αλλαξει…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More