“Έχω σκεφτεί πολλές φορές να μιλήσω στην κοπέλα, αλλά δεν θέλω να του δημιουργήσω πρόβλημα”

Γεια σας!
Για ακόμα μια φορά γράφω για να με βοηθήσετε. Οι συμβουλές σας μου είναι πολύ χρήσιμες για αυτό εξακολουθώ να γράφω ό,τι με απασχολεί.

Το θέμα που με απασχολεί έχει σχέση με έναν παιδικό μου φίλο. Δώδεκα χρόνια κολλητοί, όλη μέρα μαζί. Ώσπου εκείνος έκανε σχέση – όπως κι εγώ.

Μόνο που η κοπέλα του, ενώ με γνώρισε από την αρχή και ήξερε τι σχέση έχω με το αγόρι της, μετά από δύο χρόνια κι ενώ έχουν αρραβωνιαστεί άρχισε να του κάνει σκηνές για εμένα και γενικά ψυχολογικό πόλεμο.

Δεν θέλει όχι μόνο να με βλέπει (το αγόρι της), αλλά ούτε κι ένα απλό “γεια” να μου λέει. Εγώ τι θέση πρέπει να πάρω σε όλο αυτό;

Στεναχωριέμαι που από εκεί που ήμασταν όπως λέει κι ο λαός: “κ…. και βρακί” δεν λέμε ούτε γεια.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να μιλήσω στην κοπέλα, αλλά δεν θέλω να του δημιουργήσω κι άλλο πρόβλημα.

Εσείς τι λέτε να κάνω;

*Δεν είναι ερωτικό το θέμα, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας!

Αnia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να μην είστε διαχυτικοί μεταξύ σας έχει σημασία, όταν ένας από τους 2 κολλητούς κάνει μια σχέση μετά αλλάζουν λίγο τα πράγματα, αλλά σίγουρα δεν απομακρύνεσαι. Μίλα σ εκείνον γιατί αυτός είναι ο κολλητός σου αλλά πάντα με σεβασμό προς την κοπέλα, ποτέ μην την κακολογήσεις, ρώτα τον τι έχει γίνει κ έχει χαθεί, ή αν έχεις κάνει εσύ κάποιο λάθος…από κει και πέρα αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα οφείλεται σ εκείνον…άστον κάποια στιγμή όλοι καταλαβαίνουν….

  2. να μην ασχοληθεις με κανεναν απο τους 2 πλεον. απλα το παιδι δεν ηταν πραγματικος φιλος. μεινε μακρια και απο τους 2. δεν θα παρακαλας κιολας!

  3. εγω πιστευω οτι καλο θα ηταν να μιλησεις στην κοπελα και να της πεις οτι ειστε μονο κολλητοι με τον αρραβωνιαστικο της και τιποτα αλλο ενω καλο θα ηταν να εχεις ρωτησει πρωτα το φιλο σου πριν το κανεις αυτο… επισης επειδη οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια μηπως με τη συμπεριφορα σου αθελα σου την εβαλες σε διαδικασια να σκεφτει οτι μπορει να υπαρχει καποιο φλερτ μεταξυ σας εστω και αθωο.. επισης μπορει ο φιλος σου να της ειπε οτι ναι σε καποια φαση τη γουσταρα αλλα δεν εκατσε τωρα τη βλπεω μονο σα φιλη κλπ και να την εκανε να ζηλεψει… σ αυτες τις περιπτωσεις η θεση σου ειναι πολυ λεπτη και το καταλαβαινω οτι ειναι 12 χρονια φιλος σου αλλα καταλαβαινεις και συ οτι εφοσον εχει κοπελα δεν μπορεις να εισαι το ιδιο διαχυτικη οσο οταν ηταν ελευθερος ακομα κ αν δεν παιζει τπτ πρεπει να κραταμε τα προσχηματα για να μη δημιουργουμε προβληματα σε τριτους.. ελπιζω να σε βοηθησα! 🙂

  4. Η κοπέλα του από την αρχή είχε θέμα μαζί σου ή έγινε κάτι που πυροδότησε την ανασφάλειά της; Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά να απέκτησε πρόβλημα μαζί σου… Όπως και να χει, να μην κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που σε “αδειασε” κατόπιν εντολής δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συνεχίσεις και να ασχοληθείς μαζί του και μαζί της. Αν το κάνεις ίσα ίσα που θα δώσεις τροφή για περισσότερα σχόλια από την μεριά της και θα χαλάσεις ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία σου.

  5. Θα σε συμβούλευα να μην μιλήσεις στην κοπέλα. Δεν είναι θέμα δικό της είναι θέμα του φίλου σου. Απ’ ότι μπορώ να καταλάβω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν πραγματική η φιλία αυτή μεταξύ σας τουλάχιστον από την πλευρά του. Βολευόταν όλη αυτήν την περίοδο και τώρα που βρήκε αυτό που ήθελε στην ζωή του σε πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. ‘Οσο σκληρό και αν ακούγεται, δεν αξίζει να ασχολείσαι άλλο και ούτε να κάνεις προσπάθεια καν να του μιλήσεις. ‘Τους φίλους μας ποτέ δεν τους πουλάμε. Σου εύχομαι καλή τύχη .

  6. oxi na mi miliseis se kanenan tous! opws polu kala eipan kai pio prin, entelws ksafnika ksekinise olo auto? mipws kapoia kinisi sou pros to agori tis kopelas parermineuthike? mipws ki esy mpikes sto trupaki epeidi den tin poluxwneueis na kaneis kati tetoio? paizei kai o filos sou na tis eipe oti mporei na se goustare palia kai fysika efoson to pane gia sovara i alli kopela agriepse! ki edw pou ta leme, ti tha pei kollitoi 12 xronia? ki entelws agni na itan i filia sas den ginetai na prospathei o anthrwpos na kanei kati sovaro kai na vgainei ki eksw mazi sou sa na min trexei tipota, o kosmos kai periguros sas den katalavainei apo “kollites”, alla diavazei pisw apo tis grammes…gi auto katse sta auga sou kai min enoxleis to zeugari..tin alli tin kopela tin katalavainw apoluta! oloi tis lene “kai ti tha pei exei mia kolliti 12 xronia, kai pou ksereis ti mporei na eixane, ki ama den eixane i alli giati epimenei twra swnei kai kala na parameinoun filoi” kai alla tetoia…ki auto tha sunexisei etsi gia panta giati argotera tha kanei kai paidia…den ginetai na vgainete oloi mazi parea kai na leei apo dw i gunaika mou kai apo edw i koliti mou! den einai sovara pragmata auta

  7. Δύο χρόνια όλα καλά, όλα μέλι-γάλα. Η δική σου σχέση (από ό,τι λες), δεν είχε κάποιο θέμα που είσασταν δέκα χρόνια κολλητοί με τον τύπο, ούτε και η δικιά του-μέχρι σήμερα. Και, δεν είναι ότι απλώς δεν θέλει να βγαίνετε τα δυο σας, είναι ότι δεν σε θέλει ούτε σε παρέα που να είναι κι αυτή, δεν θέλει να μιλάτε στο τηλέφωνο, δεν θέλει ουτε καν να χαιρετιέστε στο δρόμο (αν ερμηνεύω σωστά το “ούτε γειά”). Λοιπόν, δεν ξέρω αν εγώ είμαι η περίεργη, αλλά δεν βλέπω τίποτα το λάθος ανάμεσα στην φιλία μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου, καθώς γνωρίζω πολλές περιπτώσεις, (και δικές μου και φίλων και αγοριών μου) που τέτοιες φιλίες είναι μια χαρά αγνές. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, δώδεκα χρόνια τώρα, αν είστε λίγο νορμαλ και γουστάρατε ο ένας τον άλλο, δεν μπορεί, θα είχε δέσει το σιρόπι μεταξύ σας. Αν δεν το καταλαβαίνει αυτό η κοπέλα του κολλητού σου, λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι φρικτά ανασφαλής και θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί και τον φίλο σου, και φυσικά τον εαυτό της (γιατί ακόμα κι αν εξαφανιστείς κάτι άλλο θα βρει, τέτοιοι άνθρωποι πάντα βρίσκουν.) Τώρα, η άλλη περίπτωση, όπως είπαν πολλές, είναι κάπου να έχεις λερωμένη τη φωλιά σου (δεν είναι ανάγκη να την έπεσες στον κολλητό σου-μπορεί να μίλησες άσχημα γι’αυτήν και να το έμαθε, ή κάποιος να της είπε κάτι τέτοιο…). Όπως και να χει, σίγουρα ό,τι και αν την απασχολεί το συζητά με τον κολητό σου, οπότε θα έλεγα κάνε μια ειλικρινή συζ’ητηση μαζί του, πριν πας σε εκείνη, και ξεκαθάρισε την θέση σου…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More