Έλλη: “Τι να κάνω; Το άλλο παιδί είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει. Ο πρώην όμως είναι ο ένας!”

“Ο Άγγελός μου και ο θάνατός μου”
Είχα ξαναγράψει την ιστορία μου… Ο τύπος που μου έλεγε ότι με αγαπάει και έμαθα ότι παντρεύεται!

Ε, λοιπόν, δεν ίσχυε τίποτα από όλα αυτά. Πέρασα 4 βασανιστικούς μήνες χωρίς καμία επαφή μαζί του, ώσπου συναντηθήκαμε στο ίδιο μέρος. Είπαμε ένα “γεια” τυπικά.

Μετά από δύο μέρες με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εκεί που νόμιζα ότι δεν θα τον δω ποτέ ξανά εμφανίστηκε.

Βγήκαμε. Μου είπε πως όλα ήταν φήμες. Βλακείες τρίτων. Ότι είχε σχέση, αλλά χώρισε, ότι με αγαπάει ακόμα κι ότι και να προσπάθησε αυτό που ένιωθε μαζί μου δεν κατάφερε να το νιώσει.

Καταλήξαμε σπίτι μου και η συνέχεια γνωστή… Δεν είχε αλλάξει τίποτα. Το πάθος, ο έρωτας ήταν εκεί να μας θυμίζουν όσα ζήσαμε. Γύρισε αλλαγμένος, χωρίς κακία, αλλά και ξεκαθαρίζοντάς μου ότι σχέση μαζί μου δεν ξανακάνει.

Συνεχίζαμε να βρισκόμαστε, να περνάμε όμορφα… Όχι μόνο για το σεξ… κάναμε πράγματα μαζί. Αλλά παρ’ότι ένιωθα τέλεια, άρχισα να δένομαι ξανά. Δεν μου αρκούσε αυτό μόνο. Ήθελα να είμαι μαζί του ξανά. Καλύτερα από πριν. Πίστευα ότι έχοντας κάνει και οι δύο τα λάθη μας και την αυτοκριτική μας θα μπορούσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, αλλά τίποτα. Δεν άκουγε κουβέντα.

Κι εγώ ήθελα να τον βλέπω, δεν ήθελα να τον χάσω…

Πήγα διακοπές και σε κοινή παρέα γνώρισα ένα πολύ αξιόλογο παιδί… με τις καλύτερες προδιαγραφές. Με προσέγγισε με όμορφο τρόπο. Μου φέρθηκε όμορφα και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Περνάω καλά μαζί του.

Ο πρώην μου με θυμόταν όποτε ήθελε. Είχε να φανεί δέκα μέρες και ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο λέγοντας ότι θα έρθει να με βρει και αν μπορώ να βρεθούμε. Τόσες μέρες όμως χαμένος. Δεν έπαιρνε καν να δει πως είμαι.

Του είπα ότι γνώρισα κάποιον και του έδωσα μια ευκαιρία λέγοντάς του: θέλεις να τα αφήσουμε όλα πίσω και να είμαστε ξανά μαζί αφού αγαπιόμαστε; Η απάντηση αρνητική.

Σε θέλω… Σε αγαπάω… Μα δεν μπορώ να είμαι μαζί σου… Θέλω όμως να σε βλέπω… Και θα σε παίρνω τηλέφωνο… Κι αν μπορείς έχει καλώς…

Τι να κάνω????

Το άλλο παιδί είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει εδώ και καιρό. Μπορώ να έχω κάτι υγιές μαζί του. Ο άλλος όμως εκεί… Να μπαίνει στη ζωή μου ξανά… Μήπως καταστρέφω τη ζωή μου έτσι; Μήπως μένω πίσω;

Που θα βγει αυτό αν συνεχίσω να τον βλέπω και πω ξανά όχι σε μια καλή σχέση ελπίζοντας ότι θα τα ξαναβρώ με τον πρώην μου ενώ μου έχει ξεκαθαρίσει πως όχι; Τον λατρεύω. Ξέρω ότι είναι ο ένας, αλλά πόσο ακόμα να αυτοκαταστρέφομαι αφού δεν κάνει την υπέρβαση;

Ευχαριστώ πολύ,
Έλλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Έλλη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτό το…”Σε θέλω… Σε αγαπάω… Μα δεν μπορώ να είμαι μαζί σου… Θέλω όμως να σε βλέπω… Και θα σε παίρνω τηλέφωνο… Κι αν μπορείς έχει καλώς… ” μου θυμίζει έντονα κάτι…! & εγώ μια παρόμοια φάση περνάω & δεν ξέρω τι να κάνω…

  2. Θα αφήσω πίσω τις ψυχολογικές αναλύσεις του στιλ γιατί δεν γυρίζει, γιατί δεν θέλει σχέση, γιατί δεν κάνει την υπέρβαση, κλπ, και θα σου πω μόνο ότι το σώμα σου, και το σύμπαν αν θες να το δεις κι έτσι, σου δίνει ένα μήνυμα. Ότι σε έχει κουράσει η όλη κατάσταση και είσαι έτοιμη να πας παρακάτω….

  3. ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ,Ο ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

  4. Κορίτσια μου είναι απλά τα πράγματα. Όποιος αγαπάει δεν πληγώνει αυτόν που αγαπάει με τέτοιο τρόπο. Έλλη και Λίλη, απλά τους τα κάνετε τόσο εύκολα… Βρίσκουν και κάνουν. Και απορώ γιατί το κάνετε εσείς αυτό στον εαυτό σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας και μην τους αφήνετε να σας χρησιμοποιούν ανάλογα με τα κέφια τους.

    Είναι πολύ ελκυστικό το παραμύθι “θέλω αλλά δεν μπορώ” που πέφτετε στην παγίδα. Έλλη μου, κάνε μια προσπάθεια με το νέο παλικάρι που γνώρισες και προσπάθησε να τον βγάλεις τον άλλον από τη ζωή σου. Αν ήταν ο άντρας της ζωής σου θα σε έβλεπε και εκείνος σαν τη γυναίκα της ζωής του. Και αυτό δεν συμβαίνει. Λυπάμαι, ξεκόλλα και προχώρα. Σου αξίζει κάτι καλύτερο και σαφώς κάτι αληθινό.

  5. ΠΡΟΠΑΣΘΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ…ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ΔΕΝ ΗΘΛΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΩ…ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ….ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ ΠΣΟΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ….ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ?

  6. o πρωην μια ευκαιρια ψαχνει να σου αναστατωσει παλι τη ζωη!!!!ναι καλα ολα ωραια ερωτας και το παθος αλλα για ποσο????μεχρι παλι να εξαφανιστει κι εσυ να τον ψαχνει στα τηλεφωνα και να στενοχωριεσαι και να κλαις….κι εσυ θα πηγαινεις πισω τη ζωη σου για αυτον!μην του δινεις τετοιο δικαιωμα εκεινος εμφανιζεται οποτε βολευεται δεν αφηνει τιποτα για χαρη σου!!!δεν ξεπρναει τα ”εμποδια” του και να ναι μαζι σου!!!ευχομαι να κανεις το σωστο

  7. o tupos einai apla egwistis. den uparxei se thelw se agapw alla den mporw na eimai mazi sou. kala ta leei i paroimia: den uparxei den mporw, uparxei den thelw. apla exei vrei kapoia na turranaei epeidi den exei me kati allo na asxolithei. ksekopse ton mexri na tou perasei k isws argotera na mporesete na exete mia sxesi vathias ektimisis xwris kati to erwtiko omws. epikentrwsou ston suntrofo pou sou dinei pragmata k einai ekei gia sena. an den exeis ti diathesi afise ton kalutera mexri na ksekathariseis ta pragmata mesa sou.

  8. ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ… ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ) ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ Μ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ, ΜΗ Μ ΑΦΗΝΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑ.. ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΓΤ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Τ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ Μ ΤΟΝ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ Τ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ ΓΤ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ.. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.. :)))

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More