Κατερίνα: Έμαθα όμως ότι έχει κοπέλα που σπουδάζει Ιταλία και τα έχουν εδώ και ενάμιση χρόνο”

Γεια σας!

Είμαι 19 χρόνων και σπουδάζω σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη.

Εδώ και καιρό μου αρέσει ένα παιδί που δουλεύει σερβιτόρος σε μια ταβέρνα. Εγώ γενικά είμαι πάρα πολύ ντροπαλή και στις αρχές ούτε καν τον κοιτούσα. Μετά όμως από προτροπές των φίλων μου άρχισα να κοιτάω δειλά-δειλά και παρατηρήσαμε ότι κι αυτός άρχισε να κοιτάει και να προσπαθεί να πλησιάσει…

Πήγαμε αρκετές φορές εκεί και συνεχίζονταν οι ματιές, αλλά πολύυυυ ντροπαλά και από τις δύο πλευρές. Εκείνος, αν και κούκλος, με κοιτούσε πολύ διακριτικά και είχε τρόπους, κάτι που μου άρεσε τρελά.

Στο ίδιο μαγαζί δούλευε μια κοπέλα γύρω στα 35 στις δημόσιες σχέσεις, η οποία ήταν πολύ φιλική μαζί μας. Μια μέρα ήρθε και μας έπιασε κουβέντα εκείνη και άρχισε να ρωτάει ονόματα, πόλεις καταγωγής κτλ., ενώ όποτε ερχόταν η δικιά μου σειρά να μιλήσω το παιδί που μου αρέσει ερχόταν και κοιτούσε και άκουγε.

Μετά από 2-3 βδομάδες άρχισε να μας μιλάει, να χαιρετάει θερμά, ακόμη κι όταν έμενα μόνη μου ερχόταν και μου έπιανε κουβέντα. Κέρασε και σφηνάκια, ενώ ήμασταν στο μπαράκι δίπλα κολλητά με το δικό του μαγαζί.

Έμαθα όμως ότι έχει κοπέλα που σπουδάζει Ιταλία και τα έχουν εδώ και ενάμιση χρόνο.

Έφυγα για την πόλη καταγωγής μου και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε καν στο facebook δεν εμφανίζεται. Τι να κάνω; Μου αρέσει πάρα πολύ και πεθαίνω με τους τρόπους του. Δεν μου φαίνετα τέτοιο παιδί που θα το παίζει δίπορτο! Σε μια βδομάδα θα γυρίσω. Πώς να τον αντιμετωπίσω;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Έλλη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοριτσακι μου,πολυ μπερδεμενη ιστορια.Σου εχει πει οτι του αρεσεις?Αλλο τα βλεματα κ αλλο να στο πει ο ιδιος.Πολλες φορες παρεξηγουμε απο μονοι μας καταστασεις.Αν εισαι σιγουρη οτι του αρεσεις θα σου ελεγα να γυρισεις πολυ ανετη πισω σαν να μην καταλαβες καν το οτι δεν εμφανιστηκε facebook.Αν τον ενδιαφερεις πραγματικα κ αν η σχεση του δεν αντεξει την αποσταση,θα βρει τον τροπο να σε πλησιασει κ να σε διεκδικησει.Ασε τον χρονο να δειξει γιατι σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις κατι

  2. Αφου έχει κοπέλα τί τρώγεσαι τώρα εσύ;
    Όσο για τους καλούς τρόπους μη τρελαίνεσαι, σερβιτόρος είναι, κρίση έχουμε κάπως πρέπει να κρατηθεί ο κόσμος στο μαγαζί…

  3. Αγνόησε τον,πάντα πιάνει,αν του αρέσεις θα κάνει κάποια κίνηση .

  4. κουκλα μου αν οι τυποι που το εχουν διπορτο φαινοταν απο την πρωτη ματια δεν θα μπορουσαν να κρατησουν δυο σχεσιες μαζι….

  5. Θα προσπαθήσω να σε βάλω λίγο σε μια κατάσταση..Αν εσύ είχες σχέση και υπήρχε κάποια οπού γλυκοκοίταζε το αγόρι σου και θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί του,πώς θα ένιωθες?από την στιγμή που έμαθες ότι έχει σχέση έπρεπε κατά την γνώμη μου να κάνεις πίσω..Και μπορείς ακόμα να κάνεις πίσω..απλά δεν θα τον ξαναδείς και θα σου περάσει..τώρα αν αυτός ενώ έχει σχέση,προσεγγίζει και εσένα τότε κατά πόσο καλούς τρόπους έχει?πόσο καλό παιδί μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος δεν σέβεται τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να είναι μαζί?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More