Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.08.2012 | 23:36

Κατερίνα: Έμαθα όμως ότι έχει κοπέλα που σπουδάζει Ιταλία και τα έχουν εδώ και ενάμιση χρόνο”

Κατερίνα: Έμαθα όμως ότι έχει κοπέλα που σπουδάζει Ιταλία και τα έχουν εδώ και ενάμιση χρόνο”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!

Είμαι 19 χρόνων και σπουδάζω σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη.

Εδώ και καιρό μου αρέσει ένα παιδί που δουλεύει σερβιτόρος σε μια ταβέρνα. Εγώ γενικά είμαι πάρα πολύ ντροπαλή και στις αρχές ούτε καν τον κοιτούσα. Μετά όμως από προτροπές των φίλων μου άρχισα να κοιτάω δειλά-δειλά και παρατηρήσαμε ότι κι αυτός άρχισε να κοιτάει και να προσπαθεί να πλησιάσει...

Πήγαμε αρκετές φορές εκεί και συνεχίζονταν οι ματιές, αλλά πολύυυυ ντροπαλά και από τις δύο πλευρές. Εκείνος, αν και κούκλος, με κοιτούσε πολύ διακριτικά και είχε τρόπους, κάτι που μου άρεσε τρελά.

Στο ίδιο μαγαζί δούλευε μια κοπέλα γύρω στα 35 στις δημόσιες σχέσεις, η οποία ήταν πολύ φιλική μαζί μας. Μια μέρα ήρθε και μας έπιασε κουβέντα εκείνη και άρχισε να ρωτάει ονόματα, πόλεις καταγωγής κτλ., ενώ όποτε ερχόταν η δικιά μου σειρά να μιλήσω το παιδί που μου αρέσει ερχόταν και κοιτούσε και άκουγε.

Μετά από 2-3 βδομάδες άρχισε να μας μιλάει, να χαιρετάει θερμά, ακόμη κι όταν έμενα μόνη μου ερχόταν και μου έπιανε κουβέντα. Κέρασε και σφηνάκια, ενώ ήμασταν στο μπαράκι δίπλα κολλητά με το δικό του μαγαζί.

Έμαθα όμως ότι έχει κοπέλα που σπουδάζει Ιταλία και τα έχουν εδώ και ενάμιση χρόνο.

Έφυγα για την πόλη καταγωγής μου και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε καν στο facebook δεν εμφανίζεται. Τι να κάνω; Μου αρέσει πάρα πολύ και πεθαίνω με τους τρόπους του. Δεν μου φαίνετα τέτοιο παιδί που θα το παίζει δίπορτο! Σε μια βδομάδα θα γυρίσω. Πώς να τον αντιμετωπίσω;

ΚατερίναΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Έλλη
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10