Κατερίνα: “Ήμουν με ένα παιδί δύο χρόνια και τον λάτρευα, αλλά το σεξ μαζί του ήταν ανύπαρκτο”

Γεια σας!
Ήμουν με ένα παιδί δύο χρόνια και τον λάτρευα, αλλά το σεξ μαζί του ήταν ανύπαρκτο. Εξαιτίας κάποιων ψυχικών του τραυμάτων στην εφηβεία εκσπερμάτωνε μέσα σε δύο δευτερόλεπτα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για αυτό.

Κουράστηκα και του είπα να χωρίσουμε γιατί ένιωθα ότι υστερούσε σε ένα βασικό κομμάτι της σχέσης μας.

Μετά από λίγο καιρό έκανα σχέση με άλλο παιδί για το οποίο τρέφω αισθήματα, αλλά όχι τόσο δυνατά σαν τον πρώην μου. Ωστόσο το σεξ μαζί του είναι εκπληκτικό. Ταιριάζουμε απίστευτα και το απολαμβάνω.

Όμως τον πρώην μου αγαπώ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω πως αν γυρίσω σε αυτόν μετά από λίγο θα το μετανιώσω, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να τον αγαπάω. Τι να κάνω;

Να γυρίσω σε μια σχέση που δεν με καλύπτει ερωτικά, αλλά νοιάζομαι για αυτόν όσο τίποτε άλλο ή να μείνω σε μια σχέση που τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία αλλά με ικανοποιεί σεξουαλικά;

Είμαι ακόμα μικρή -21 χρόνων- και θέλω να αποκτήσω εμπειρίες. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τον πρώην μου, αλλά τον αγαπάω. Όπως κι εκείνος πεθαίνει για μένα…

Και η τωρινή μου σχέση με λατρεύει και το δείχνει. Και το σεξ είναι ακριβώς ό,τι ονειρευόμουν. Να τη διαλύσω για να γυρίσω σε κάποιον που αγαπάω, αλλά ξέρω ότι θα τον βαρεθώ;

Katerina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το θέμα σου είναι πολύ προσωπικό! Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν μου δίνει σεξ, όσο και να τον αγαπούσα!

  2. Συμφωνω οτι το θεμα ειναι προσωπικο και μονο εσυ ξερεις τι θες πραγματικα. Απλα ενα σχολιο ηθελα να κανω. Εισαι μονο 21 χρονων και λες μεγαλα λογια. Λατρευω, πεθαινει για μενα.. Μηπως υπερβαλεις? Δες τα πραγματα λιγο πιο χαλαρα και ισως σε βοηθησει να παρεις κ τη σωστη αποφαση. Πρεπει οντως να κερδισεις εμπειριες στη ζωη σου (χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να πας με πολλους κτλ, εμπειριες μπορεις να κερδισεις και με τον συντροφο σου) και τοτε θα μπορεις να πεις τη λεξη λατρευω και να την εννοεις.

  3. TO SEX PAIZEI POLU SIMANTIKO ROLO STIN SXESI. EAN DEN TO EXEIS THA TO ANAZITISEIS SIGOURA SE KAPOION ALLO. SXESI XWRIS SEX DEN YPARXEI! K GW DEN THA MPOROUSA ME KAPOION XWRIS SEX! OSO KAI NA TON LATREUA.

  4. kalo tha itan na anevazete ola ta sxolia kai oxi epilektika..alliws min zitate na simetexoume

  5. katerina mou katalavainw apolita to dilima mou giati kati analogo eixa perasei ki egw..mono pou o dikos mou sintrofos den ekspermatwne pote alla parolauta mou elege oti to euxaristiotan xwris omos auto na simainei oti to euxaristiomoun ki egw..me auton ton anthrwpo eixa sindethei toso poly psixika pou to sexualiko kommati to evaza se deyteri moira giati imoun sigouri oti den tha vrw allon na me iperkaliptei sto sinaisthimatiko tomea..to apotelesma itan meta apo xronia kai meta apo ola ta megala logia “agapis” tou kai otan fisika arxise na anevainei h autopepoithisi tou thimithike oti den eixe zisei tin zwh tou..me liga logia kane auto pou aisthanesai kai min pisteveis oti an o prwhn sou itan stin thesi sou kai eixes esy auto to provlima oti tha sinexize na einai mazi sou.gnwrizei poly kala oti ysterei se enan simantiko tomea kai prospathei na to anaplirwsei se enan allon..auta ta liga apo emena ..filika panta

    ps.simfwnw me tin ke kai elpizw na dimosieusetai to sxolio mou giati einai h 3h fora pou to grafw..kalo apogeyma

  6. Μερικές ερωτήσεις από εμένα.
    Έχει προσπαθήσει ο πρώην σου να κάνει κάτι για το πρόβλημά του; Δεν λες λεπτομέριες, αλλά πρέπει να σου πω πως έχω υπάρξει με άντρες που είχαν αντίστοιχα προβλήματα, και, εαν υπάρχει θέληση, η λύση δεν είναι τόσο δύσκολη! (Ας πούμε, μπορεί να τελειώνει λίγο πριν βρεθείτε μια φορά, ώστε να έχει παραπάνω αντοχές για την επόμενη, ή μπορεί, αφού τελειώσει να συνεχίζετε τα χάδια, μέχρι να ξανασηκωθεί το..ηθικό, ή επίσης θα μπορούσατε να δοκιμάσετε καμιά επιβραδυντική κρέμα-δεν πονάει ούτε τσούζει- ή προφυλακτικό με επιβραδυντικό λιπαντικό…και αυτές είναι λίγες μόνο από τις ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν. Για να μην αρχίσω με το ταντρα και το κάμα σουτρα…) Γενικά, πιστεύω πως είσαι σε μια ηλικία που δεν αξίζει να κάνεις συμβιβασμούς. Όσο και αν το υπερβάλλεις στα λόγια, έχεις, θεωρώ, αυθεντικά συναισθήματα για τον πρώην, οπότε αν σε θέλει και αυτός…γιατί να μην προσπαθήσετε να το λύσετε;(Εκτός αν απλά δεν έχει όρεξη να το λύσει, οπότε φύγε μακριά-δεν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον που δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του.)
    Τώρα, με τον νυν δεν το βρίσκω κακό αυτό που έχεις…αλλά αν δεν σε καλύπτει συναισθηματικά, μοιραία αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει.

  7. Στείλτους και τους δύο και κοίτα να περνάς καλά διασκεδάζοντας με την παρέα σου. Σύντομα θα κάνεις νέα σχέση που θα σε καλύψει.
    Μην κοιτάς πίσω στο παρελθόν. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More