Mary: “Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου αρέσει πολύ και θέλω να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρω πως…”

Λοιπόν, γεια σας!

Δεν ξέρω τι να κάνω…

Φέτος το καλοκαίρι πήγα με μια φίλη μου στο χωριό της. Εκεί είδα ένα παιδί το οποίο μου άρεσε, αλλά εγώ το κατάλαβα μια-δυο μέρες πριν φύγω.

Δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά, αλλά φατσικώς σίγουρα με ξέρει.

Εγώ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Μου αρέσει πολύ και θέλω να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρω πως. Στο χωριό δεν μπορώ να πάω ξανά φέτος κι αυτός μένει μακριά.

Επίσης, αισθάνομαι και τύψεις επειδή άφησα τόσες μέρες να πάνε χαμένες εκεί πέρα. Δεν θέλω να το αφήσω να χαθεί, θα είναι κρίμα. Πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι μετά από καιρό.

Πώς θα μπορούσα να τον γνωρίσω; Θα τον κάνω add στο facebook, αλλά και πάλι φοβάμαι ότι δεν θα μου μιλήσει κι εγώ είμαι λίγο ντροπαλή για να του μιλήσω.

Δεν ξέρω… Έχω στεναχωρηθεί… Δεν θέλω να το αφήσω να φύγει. Έχουμε και μερικά χρόνια διαφορά… Τι λέτε να κάνω;

Mary

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κάνε τον add στο facebook και προσπάθησε να του μιλήσεις αρχικά με φιλικό τρόπο και έπειτα θα δεις από τον τρόπο που σου μιλάει αν θέλει ακόμα να κάνει κάτι μαζί.Αν οντός θέλει τότε προχώρισε το…Πιστεύω ότι δεν έχει μεγάλη σημασία ότι δεν μένετε τόσο κοντά διότι θα μπορείται να μιλάτε στο facebook ίσως από το skype αν έχετε και απλά δεν θα συναντίεστε τόσο συχνά….σημασία όμως έχει να νιώθεις κάλα μέσα σ’αυτήν τη σχέση όλα τα υπόλοιπα είναι περιτά 😀

  2. να τον κανεις add στο facebook και να περιμενεις να σου μιλησει αυτος! δεν υπαρχει αλλη λυση. εσυ τον “φλερταρεις” και περιμενε απο αυτον να κανει κινηση. ο αντρας κυνηγαει, η γυναικα περιμενει. εσυ θα κανεις την πρωτη κινηση οποτε μετα περιμενε απο αυτον. καλή τύχη!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More