Δήμητρα89: “Προσπαθώ να ηρεμήσω γιατί τον πίεσα πολύ τον τελευταίο καιρό, αλλά θα τρελαθώ!”

Γεια σας!
Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να σας μιλήσω για το δικό μου πρόβλημα…

Είμαι με ένα παιδί 2,5 χρόνια (23 χρόνων και οι δυο) το οποίο κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Έτσι γνωριστήκαμε.

Γενικά είμαστε πολύ δεμένοι με το μόνο πρόβλημα σε αυτήν τη σχέση να είναι η ζήλια του τον πρώτο καιρό. Με τις πολλές συζητήσεις όμως που του έκανα και χτίζοντας τη σχέση μας απέκτησε εμπιστοσύνη σε μένα. Άρχισε να χαλαρώνει λοιπόν, κάτι που έκανε εμένα να αρχίσω να ζηλεύω

Τέλος πάντων, πριν από δυόμιση μήνες πήρε το πτυχίο του κι έφυγε πίσω στην πόλη του και τον Σεπτέμβρη μπαίνει φαντάρος. Το ένα χτύπημα μετά το άλλο.

Εγώ πήγα πριν λίγες μέρες και κάναμε διακοπές μια εβδομάδα μαζί και περάσαμε τέλεια.

Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα πως θα τον βλέπω εφόσον θέλει να πάει και στα ΥΕΑ που σημαίνει 14 μήνες θητείας. Και το χειρότερο είναι πως αυτός το παίζει χαλαρός, δεν αγχώνεται.

Κι όταν γκρινιάζω μου λέει: “Όλο γκρινιάζεις… χαλάρωσε… Ξέρεις ότι σ’αγαπάω, απλά τώρα έχω ένα στρατό μπροστά μου. Αν δεν μπορείς να αντέξεις πες το μου. Εγώ είμαι χαλαρός γιατί ξέρω τι θέλω και δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε εφόσον έχουμε αποφασίσει πως θα το προσπαθήσουμε”.

Συμφωνώ, απλά είμαι πολύ ερωτευμένη και τρελαίνομαι με το ότι θα φύγει και το ότι και άδεια να παίρνει θα πηγαίνει στην πόλη του.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο στρατός λοιπόν, αλλά η απόσταση γενικά. Ξέρω ότι με θέλει, αλλά με πιάνει η ανασφάλειά μου.

Προσπαθώ να ηρεμήσω γιατί τον πίεσα πολύ τον τελευταίο καιρό, αλλά θα τρελαθώ!

Σας κούρασα, το ξέρω και ζητώ συγγνώμη. Θέλω τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ!

Δήμητρα89

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητή Δήμητρα89, το πρόβλημα κατα τη γνώμη μου δεν είναι ο στρατός που έχετε μπροστά σας αλλά η απόσταση αφού πήγε να μείνει στην πόλη του. Ο στρατός 14 μήνες είναι θα περάσουν. Εκείνος δεν πρόκειται να σε χωρίσει γιατί ο στρατός είναι δύσκολη περίοδος για τους άντρες και χρειάζονται στήριξη. Συνεπώς είναι στο χέρι σου τι θα κάνεις. Αφού τον αγαπάς και είσαι ερωτευμένη προσπάθησε το, βλέποντας και κάνοντας! Είσαι πολύ νέα μπορεί να ερωτευτείς κάποιον άλλον στο μεταξύ, γενικώς τίποτα δεν είναι σίγουρο για αυτό ζήσε το τώρα!!

  2. Δημητρα μου..καταλαβαινω τι εννοεις,..ημουν με ενα παιδι 1,5 χρονο και γνωριστικαμε πριν 4 μηνες πριν παει φανταρος..οπως καταλαβαινεις μου ηρθε ο ουρανος σφοντιλι αφου τοτε αρχιζα να τον γνωριζω…αποφασισα λοιπον να μεινω μαζι του παρα την αποσταση και παρα τις δυσκολιες που ηξερα οτι θα υπαρχουν,,περασαμε πολυ δυσκολες καταστασεις λογω και εγω οτι ημουν σε περιοδο πανελληνιων και εκεινος μεσα…ομως σε πληροφορω οτι αντεξαμε και με το παραπανω…ειναι ναι μεν δυσκολη περιοδος ομως δενει το ζευγαρι..αφου ο αντρας οταν παει φανταρος ειναι σε πολυ κακη ψυχολογια αρχικα εχει μονο την κοπελα του να τον στηριζει…και εσεις για να ειστε τοσο καιρο μαζι παει να πει οτι αγαπιεστε…ναι ειναι δυσκολο και επιπονο ομως θα περασει και εκει θα φανει εαν αξιζει να ειστε μαζι..εξαλλου λενε οτι η αγαπη στα δυσκολα φαινεται…να μιλατε οσο πιο πολυ μπορειτε,και με τηλεφωνο και με μυνηματα και προσπαθησε να μην γκρινιαζεις γιατι εκεινος θα ειναι πολυ πιεσμενος..θα θελει να ακουει απο εσενα μια καλη κουβεντα οχι γκρινια..ελπιζω να σε βοηθησα και σου ευχομαι πραγματικα οτι καλυτερο..:)

  3. exw xronia sxesh apo apostash..5 gia thn akriveia me eksairesh 2 prwta xronia pou eimastan mazi.. ayta einai vlakeies, ama yparxei alithini agapi i sxesh apo apostash dynamwnei akoma pio poli thn sxesh sas.
    mhn masas, proxwra kai koularise..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More