Vasia: “Άρχισε μετά από κάποιο σημείο να με χτυπάει σχεδόν κάθε φορά που μαλώνουμε…”

Γεια σας! Θέλω να σας πω κι εγώ το πρόβλημά μου και να μου δώσετε κάποιες συμβουλές, γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη…

Είμαι 20 χρόνων κι εδώ και δύο χρόνια είμαι με κάποιον που με έκανε ό,τι ήθελε, μου έλεγε τι να κάνω και ουσιαστικά μου έλεγχε τη ζωή και είχε το πάνω χέρι στη σχέση μας… -αν κι έπρεπε να το διαχειριστώ από την αρχή σωστά το θέμα για να μην καταλήξουν έτσι τα πράγματα.

Άρχισε μετά από κάποιο σημείο να με χτυπάει σχεδόν κάθε φορά που μαλώναμε για ασήμαντους λόγους. Όπως ήταν φυσικό άρχισα να τον φοβάμαι για αυτά που μου έκανε. Ήταν λες κι έβλεπα έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο και κάθε φορά μου υποσχόταν πως δεν θα επαναληφθεί…

Δεν ξέρω όμως γιατί καθόμουν… Ίσως γιατί φοβόμουν να του πω να χωρίσουμε; ίσως γιατί τον αγαπούσα; Ίσως γιατί πίστευα τα λόγια του;

Για να μην πολυλογώ, είχε περάσει αρκετός καιρός που ήμασταν μια χαρά και μαλώναμε σπάνια χωρίς να με χτυπάει. Προέκυψε όμως ένα άλλο πρόβλημα που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να κάνω…

Μου έχει εκφράσει την αντιπάθειά του για μια φίλη μου κι από όσο γνωρίζω είναι αμοιβαία τα αισθήματα κι από την πλευρά της.

Είχε τύχει να βγω για ποτό με αυτήν τη φίλη μου και στη συνέχεια ακολούθησε καβγάς και “βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό μου” μου είπε να διαλέξω ή αυτόν ή αυτήν.

Το τεράστιο λάθος που έκανα ήταν να του υποσχεθώ πως δεν θα της ξαναμιλήσω. Μάλλον το έκανα για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μην συνεχιστεί το θέμα κι όχι επειδή πραγματικά αυτό ήθελα.

Τις προάλλες δεν ήμουν καλά κι εκείνες τις μέρες μου τηλεφώνησε η φίλη μου κι εγώ απάντησα, γιατί ήθελα να μιλήσω σε κάποιον κι επίσης είχα καιρό να ακούσω νέα της.

Ο φίλος μου έτυχε να δει την κλήση όμως και μαλώσαμε πολύ άσχημα. Του εξήγησα πως δεν θέλω να χάσω κανέναν από τους δύο από τη ζωή μου, αλλά δεν με άκουγε και με χτύπησε ξανά εκείνη τη μέρα, μετά από καιρό.

Μου είπε πως είναι κάθετος σε αυτό το θέμα και δεν αλλάζει γνώμη για τη φίλη μου. Του υπενθύμισα πως όποιος αγαπάει πραγματικά δεν θέλει τη δυστυχία του άλλου και δεν τον περιορίζει.

Δεν άλλαξε γνώμη και μου ζήτησε να χωρίσουμε, όπως κι έγινε. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Τι να κάνω; Αξίζει να του εξηγήσω;

Vasia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. kalispera! fusika k den aksizei! xeirodikei panw sou k auto einai oti xeirotero! an se agapouse pragmatika den tha tolmouse na aplwsei xeri oxi apla meta apo kairo alla pote. k fusika autos me ton opoio aksizei na eisai den prepei na se periorizei alla oute k esu auton. i filh sou einai dikia sou epilogi k den tha eprepe na exei logo ektos k an itan kati polu simantiko pou esu isws den evlepes. makria apo to “teras” (kserw oti isws se ekneurizw alla auto einai) k koita na epistrepseis se fusiologiki zwh k na matheis na sevesai ton eauto sou wste na se sevontai k oi suntrofoi sou k na min sikwnoun xeri panw sou. ston 21o aiwna vriskomaste…

  2. Οχι καλη μου, δεν αξιζει να του εξηγησεις. Οι ανθρωποι κανουμε σχεσεις για να περναμε ομορφα, καλα, ρομαντικα, να μας αγαπουν κ να μας φροντιζουν. Στην δικη σου περιπτωση, αυτα εχουν αντικατασταθει απο ξυλο, ελεγχο και τσακωμους κ απο το μηνυμα σου φαινεται οτι αντιλαμβανεσαι οτι αυτο ειναι λαθος.Και ασχετα του τι μπορει να λεει εκεινος, ΔΕΝ σε αγαπαει και ΔΕΝ προκειται να σταματησει να σε κακοποιει ψυχολογικα και σωματικα. Ουτε τον εαυτο του δεν αγαπαει για αυτο μειωνει εσενα. Ετσι θελεις να συνεχισεις?? Η τρυφεροτητα που βλεπεις σε αλλα ζευγαρια και ο πονος που νιωθεις δεν σε προβληματιζει? Ισως μοιαζει δυσκολο γιατι εχεις συνηθισει να εξαρτασαι απο αυτο τον ανθρωπο, αλλα ευτυχως που εγινε το βημα να βγει απο τη ζωη σου! Μην τον αφησεις να ξαναμπει και απο εδω κ περα μονο ανθρωποι που σε σεβονται κ σε εκτιμουν! Και πιστεψε με, αμεσως θα την νιωσεις την διαφορα..

  3. Μου αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας. Μα καλά η αξιοπρέπεια σου έχει παει περίπατο με ο,τι συνεπάγεται, Τα ζώα είναι ζώα. Αν ένα σκυλί σε δαγκώσει και κάτσεις και του εξηγήσεις νομίζεις θα καταλάβει; ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.
    Κάτσε στα αυγά σου και μην κάνεις τιποτα. Η επανασύνδεση μαζί του είναι η υπογραφή της καταδίκης σου..

  4. na fygeis twra an oxi xthes, na enimerwseis tous dikous sou wste na se prostatepsoun an ginei viaios kai pio epithetikos kai na min epitrepseis pote ston eafto sou na vretheis stin idia thesi. aftos einai arrwstos, ethismenos sti via kai tha ginei xeiroteros kai esy tha ethisteis s’ aftin kai tha kaneis me karmpon tis epomenes sxeseis sou. Makria kai kali epityxia stin prospatheia….. a… kai na deis enan eidiko psyxologo wste sto mellon na exeis pio ygieis sxeseis.

  5. και μόνο που αναρωτιέσαι δεν είσαι σοβαρή…εκτός και αν για κάποιο λόγο θέλεις να τιμωρείς τον εαυτό σου! σου έκανε ένα μεγάλο δώρο,΄δεξου το και φύγε!

  6. Vasia mou min asxolitheis 3ana me auto ton anthrwpo ise polu mikri gia na spatalas to xronwn sou me tetoiou eidous atoma. An se agapouse pragmatika den tha ekane auta pou kanei. Kai afou tolmise polles fores na se xtipisei na ise sigouri oti tha to kanei 3ana. den xreiazete na tou e3igiseis tipota APLA MEINE MAKRIAAAA OSO PIO MAKRIA GINETAI APO AUTO TON ANTHRWPO! na prosexeis ! xxx

  7. Θα σου πω το εξης:Αυτοι οι ανθρωποι που χτυπανε χωρις λογο και αιτια,δεν σταματανε ποτε.Μπορει να εισαι παντρεμενη με εναν τετοιο ανθρωπο και να σε χτυπαει 20χρονια,και παλι να καθεσαι για τα παιδια σου παραδειγματος χαριν.Δεν αξιζει να χαραμιζεσαι για κανεναν.Αν ηταν σωστος δεν επρεπε να σηκωσει χερι πανω σου!αυτος ο ανθρωπος θελει ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΣΥ δεν φταις σε τιποτα.Και οπως αποδεικνυεται η φιλη σου ειχε δικιο που δεν τον χωνευε.Φυγε απο αυτον τον ανθρωπο οσο ειναι νωρις ΑΡΡΩΣΤΟΣ ειναι.Δεν προκειται να αλλαξει.Ολο και καποια αφορμη θα ξαναυπαρξει και θα σε ξαναχτυπησει!Και μην κανεις πισω για κανεναν λογο!

  8. Κοπέλα μου απομακρυνσου απο αυτόν τον άνθρωπο όσο είναι καιρός. Είσαι μόλις 20 χρόνων. Πως επιρρεπείς στον εαυτο σου να σε κακό μεταχειρίζεται ένα τέτοιο τέρας, γιατι αυτο είναι. Η αξιοπρέπεια σου πάνω απο όλα που είναι; την έχει κάνει κουρελι. Μην γυρίσεις σε αυτόν. Προχώρησε τη ζωη σου αν είναι δυνατόν το ΖΩΟ. ΜΗ ΓΥΡΊΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ.

  9. Κοπέλα μου απομακρυνσου απο αυτόν τον άνθρωπο όσο είναι καιρός. Είσαι μόλις 20 χρόνων. Πως επιρρεπείς στον εαυτο σου να σε κακό μεταχειρίζεται ένα τέτοιο τέρας, γιατι αυτο είναι. Η αξιοπρέπεια σου πάνω απο όλα που είναι; την έχει κάνει κουρελι. Μην γυρίσεις σε αυτόν. Προχώρησε τη ζωη σου αν είναι δυνατόν το ΖΩΟ. ΜΗ ΓΥΡΊΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ.

  10. Vasia mou nomizw oti meta apo ola auta pou sou exei kanei den aksizei na katseis kai na tou eksigiseis nomizo oti apla tha prepei na prospathiseis na min ksanaasxolitheis mazi tou….

  11. κοριτσάκι μου σε παρακαλώ μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου,τέτοια άτομα είναι πολύ επικινδυνα,άφησε τον κανένας δεν έχει δικαίωμα να εξουσιάζει τη ζώη σου,κανείς δεν έχει δικαίωμα να σ ακουμπάει….ο πραγματικός άντρας είναι αυτός που κάνει μια γυναίκα να χαμογελάει όχι εκείνος που τη πληγώνει έτσι….αυτός δεν αγαπάει κανέναν είναι απλά κομπλεξικος και ανασφαλείς και βρίσκει επιβεβαίωση μέσα από αυτές τις πράξεις…με το να σου επιβάλεται….εφόσον σε χώρισε κάνε την καρδιάσου πέτρα και μη ξαναγυρίζεις…..μην υποτιμάς τον εαυτό σου…δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον που σε εξουσιάζει…οι γονείς μας δεν μας έφεραν σε αυτό τον κόσμο για να έρθεις ο κάθε μ@@@ να μας χτυπάει και να μας λέει τι να κάνουμε η ζώη μας ανήκει σε μας….μη του τη χαρίσεις….ζήσε την….σου αξίζει……

  12. Κοπέλα μου, έχεις επικοινωνία με το περιβάλλον;Κάθεσαι με έναν άνθρωπο που σε χτυπάει;;Παράτησέ τον και δεν έχεις να του δώσεις καμία εξήγηση για τίποτα.Ο τύπος είναι ένας άχρηστος, σήκω και φύγε μακριά!!!

  13. Διάβασε το γράμμα σου. Είχες σχέση με κάποιον που σε ΧΤΥΠΑΕΙ. Αυτό ειναι το πρόβλημα και όχι η φίλη σου.Φύγε μακριά!!!! Τρέχοντας φύγε, γιατί αυτός θα ξανάρθει. Πώς είναι δυνατόν να ανέχεσαι να σε ΧΤΥΠΑΕΙ ο οποιοσδήποτε;;;;;Αν σου έχουν πει πως αυτό είναι απλά ένα ελάττωμα του χαρακτήρα του και πως πρέπει να το ανεχτείς, γιατί έχει άλλα προτερήματα, κάνουν λάθος. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ΧΤΥΠΑΕΙ κανέναν!!!

  14. βρε κοπελα μου,συνελθε.προσπαθω να δω αυτα που λες ως δειγμα ανωριμοτητας απο μερους σου και ελπιζω οχι ανοησιας.ο συντροφος σου σε χτυπαει και μας λες οτι θες να του εξηγησεις.ενας ανθρωπος που χτυπαει μια γυναικα δεν θα σταματησει ποτε να το κανει,ειναι αρρωστος,ανανδρος,δεν ξερει να αγαπαει.μπορει για λιγο να σταματησει και να σε ξεγελασει αλλα μετα θα αρχισει παλι τα ιδια.εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου,γιατι να μεινεις μαυτον;δεν θες να βρεις καποιον που θα σαγαπαει πραγματικα,θα σε σεβεται,θα σε προσεχει,θα σε φροντιζει;ο κοσμος ειναι γεματος με τετοιους υπεροχους ανδρες.γιατι εσυ δινεις αξια σε εναν τετοιον ανθρωπο;και μαλιστα βγαζεις απο τη ζωη σου για χαρη του ανθρωπους που σαγαπανε,οπως η φιλη σου;αυτοσεβασμο δεν εχεις,αξιοπρεπεια δεν εχεις;γιατι αυτος ο ανθρωπος στα εχει καταπατησει ολα αυτα και εσυ σκεφτεσαι να του εξηγησεις κιολας.ξυπνα,κοπελα μου,ξυπνα!για καλο σου στο λεω.φυγε μακρια.καπου εκει εξω υπαρχει η ευτυχια, σου αξιζει,κυνηγησε την και θα την βρεις.

  15. σε χτυπουσε και το σκεφτεσαι ;; ειμαι συνομηλικη σου και ενα πραγμα θα σ πω: ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ. ξεκινα να σκεφτεσαι πιο ωριμα. καλη τυχη..

  16. na tou exhghseiss ti??den mporw na katalavw…fyge makria…to mono sigouro 100% einai oti 8a sou xanapei na eiste mazi kai oti exei metaniwsei kai outw ka8exhs..esy omws otan er8ei ekeinh h wra mhn kaneis apolytws tipota..makria tou oso to dynaton ginetai..giati mia fora na ginei 8a ginetai synexeia kai meta poios xerei ti allo mporei na sou kanei..den einai agaph h erwtas auto pou niw8eis gia auton ton an8rwpo einai fovos kai mono fovos!!!!oso kales stigmes kai na yphrxan ena tetoio atomo me tis praxeis tou tis exei svhsei hdh oles!!MHN XANAGYRISEIS POTE!!synexise thn zwh sou kai 8a deis pou ola 8a pane kala!!!!

  17. Μακρυααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααά του!!!!

  18. κάτι έχει κάνει ή κάνει ακόμα με τη φίλη σου αυτός. ʼνοιξε τα μάτια σου. Κάτι έχουν αυτοί οι δύο…

  19. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ??ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ???ΜΑΚΡΥΑ!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ …ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ!!ΕΣΥ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ!!!ΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥ ΛΙΓΟ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ!!!ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΝΟΡΜΑΛ

  20. μου κανει εντυπωση πως το εκανε και σε αφησε αυτος πρωτος..συνηθως αυτοι οι ανθρωποι ειναι θρασυδειλοι..ειναι ολο απειλες μεγαλα λογια ενιοτε και ξυλο αλλα στο τελος γραπωνονται απο πανω σου και δε σε αφηνουν να φυγεις με τιποτα ..να περιμενεις πολυ συντομα την επιστροφη του..αλλα αφου σου ”εκανε τη χαρη”,φροντισε να το εκμεταλλευτεις και να φυγεις οσο γινεται πιο γρηγορα μακρια του!!αυτοι οι ανθρωποι μπορει να γινουν επικινδυνοι,ειλικρινα ειναι πολυ σοβαρο το θεμα αυτο και πρεπει να του δωσεις την αναλογη προσοχη και σημασια!δεν ειναι και λιγα τα εγκληματα παθους που εχουν γινει στο παρελθον.! εισαι αρκετα μεγαλη για να καταλαβεις τι σου αξιζει και τι οχι..μην υποτιμας τον εαυτο σου,να τον προσεχεις!σου αξιζουν τα καλυτερα, σε ολες μας αξιζουν ! 🙂 μην βαζεις κανεναν αντρα πανω απο εσενα ή τουλαχιστον κανεναν που να μην το αξιζει..εσυ εισαι ο κυριος του εαυτου σου και μπορεις να τον διαχειριζεσαι οπως εσυ θες!κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου επιβαλλει ή να σου απαγορευει πραγματα..!!κι εγω 20 χρονων ειμαι και στα λεω ολα αυτα απο την μικρη εμπειρια μ και εντελως φιλικα.:) ελπιζω να κανεις το καλυτερο για τον εαυτο σου 🙂

  21. Δεν έχεις να του εξηγήσεις τίποτα…ο άνθρωπος δεν αλλάζει ειδικά όταν ένας άντρας χτυπάει μια γυναίκα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να το κάνει μην είσαι τόσο αφελής κ μην επιτρέπεις σε κανέναν να πειράξει έστω κ μια τρίχα από τα μαλλιά σου..αδιαφόρησε κ κοίτα να προχωρήσεις την ζωή σ παρακάτω τώρα που είσαι μικρή!Όσο για την τόσο μεγάλη αντιπάθεια με την φίλη σ κ από τις 2 μεριές κάτι κρύβεται από πίσω κ εσύ δεν το ξέρεις κάνε μια ήρεμη κουβέντα με την φίλη σ κ βλέπεις ΑΛΛΑ σε καμία περίπτωση μην ξανά ασχοληθείς με τον πρώην!!!

  22. με τετοια θεματα που εχεις…….το πιο πιθανο ειναι και ο επομενος που θα βρεις να σε χτυπαει……..εχεις πολλα να λυσεις, κατσε μονη σου και δουλεψε τα…….

  23. Εισαι μεγαλο βλημα κοριτσι μου οτι και να σου κανει εσυ του εδωσες το δικαιωμα με την ανοχή σου

  24. Κοριτσάκι μου τρέχα μακριά!!!!!!
    Ακόμα και το διάστημα που δεν σε χτυπούσε-σε κακοποιούσε ψυχολογικά.Ο άνθρωπος δεν αλλάζει ΠΟΤΕ και δυστυχώς στην πιο τρυφερή σου ηλικία,γνώρισες την βία.Αυτός ο τύπος (γιατί άνδρα δεν μπορώ να τον αποκαλέσω) έχει καταφέρει να κλονίσει όλες τις άμυνες σου.Θα δεις όμως ότι όταν καταφέρεις να απεγκλωβιστείς θα είσαι πιο δυνατή.Η γνώμη μου είναι να σώσεις την φιλία σου και όχι να εξηγήσεις σ’αυτόν τα ανεξήγητα.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να σου συμπεριφέρεται έτσι.Δες αυτόν το χωρισμό σαν ευκαιρία να ελευθερωθείς.

  25. τα έχει με τη φίλη σου και βρήκε πρόφαση να σε στείλει.

  26. Σε συμπονώ απόλυτα. Και ξέρεις γιατί ? Γιατί το πρόβλημα το έχεις αποκλειστικά εσύ. Αυτός είναι ένα κτήνος ούτως ή άλλως. Εσύ όμως δεν έχεις αυτοεκτίμηση και μια ζωή θα είσαι ο “σάκος του μπόξ” για τον οποιονδήποτε. Φρόντισε να βρεις τρόπο για να αλλάξεις και τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση μπροστά. Να ξέρεις ότι πάνω απ’ όλα και όλους είσαι εσύ. ‘Οσες συμβουλές και να σου δώσουν οι άλλοι δεν πρόκειται να ακολουθήσεις καμμία αν δεν καταλάβεις πρώτα τί είναι αυτό που σου αξίζει σε αυτή την ζωή. Μην αυτολυπάσαι και σήκω το κεφάλι ψηλά με αξιοπρέπεια και διεκδίκησε ότι καλύτερο.
    Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις, αρκεί να προσπαθήσεις. Καλή σου τύχη.

  27. ΕΙΣΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΦΙΛΙΑ .ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ.

  28. Πας καλά;Συγγνώμη κιόλας αλλά επί δύο χρόνια σου λέει πως θα ζήσεις τη ζωή σου,σε αναγκάζει να ξεκόψεις από τις φίλες σου και κυρίως ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ κι εσύ κάθεσαι;Είσαι τυχερή που σε χώρισε γιατί τέτοια κτήνη μπορεί να οδηγηθούν σε άλλα άκρα αν τους πληγώσεις τον εγωισμό ζητώντας τους να χωρίσετε κι εσύ σκέφτεσαι τι θα κάνεις για να τον κερδίσεις πάλι;

  29. Κοίταξε τέτοια συμπεριφορά είναι πολύ συνηθισμένη σε τέτοια άτομα. Θεωρώ οτι ο λόγος που σου είπε να ξεκόψεις είναι επειδή θέλει να μείνεις μόνη σου, μακριά απο “κακές” επιρροές που μπορεί να σου πουν δυο κουβέντες και να σου δώσουν το κουράγιο να τον αφήσεις. Αν μείνεις μόνη σου χωρίς υποστήριξη απο πουθενά θα είναι πιο εύκολο για εκείνον να κάνει τα ίδια και χειρότερα. Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει εκείνος. ΕΣΥ είσαι σίγουρη οτι θέλεις να περάσεις τα πιο ομορφα χρόνια της ζωής σου με κάποιον που φέρεται με αυτόν τον τρόπο;;; Και αν η απάντηση σε αυτή την ερώτηση ειναι ΝΑΙ, μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείς γιατί θέλεις να το κάνεις;

  30. Κοπέλα μου απομακρυνσου απο αυτόν τον άνθρωπο όσο είναι καιρός. Είσαι μόλις 20 χρόνων. Πως επιρρεπείς στον εαυτο σου να σε κακό μεταχειρίζεται ένα τέτοιο τέρας, γιατι αυτο είναι. Η αξιοπρέπεια σου πάνω απο όλα που είναι; την έχει κάνει κουρελι. Μην γυρίσεις σε αυτόν. Προχώρησε τη ζωη σου αν είναι δυνατόν το ΖΩΟ. ΜΗ ΓΥΡΊΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ.

  31. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ!!! ΤΣΕΚΑΡΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΧΕΣΗ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ: ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ!

  32. Ευτυχώς που σου ζήτησε να χωρίσετε! Τέτοιοι άνθρωποι δύσκολα αποφασίζουν να αφήνουν ελεύθερο το “θύμα” τους. Όπως λένε και στο χωριό μου, “μακριά κι αλάγρα”! Απορώ πώς σκέφτηκες να ξεκόψεις με την φίλη σου, για έναν άνθρωπο που τολμά να σηκώνει χέρι σε γυναίκες. Ωραίος μάγκας. Προχώρα τη ζωή σου, επειδή πρέπει να θυμάσαι πώς έχει ημερομηνία λήξης…

  33. Δεν ξερω απο που να αρχίσω. Δεν μπορώ να σου αναλύσω σε λίγες γραμμές τον κύκλο της βίας, τις συνέπειες που επιφέρει σε σένα, και τα όρια που πρέπει να θέτεις. Με τον ίδιο τρόπο όμως με σένα σκεφτόταν και ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, και ένα βιβλίο την έκανε να αλλάξει στάση. Θεωρώ ότι πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο “Αθέατη Βία”, της Στεφανίας Σούλη, εκδόσεις Ψυχογιός.

  34. φύγε τρέχοντας !!!!!! μακριά κι αλάργα………

  35. an s akoumpisei mia meta den uparxei gurismos. se auti tin zwi mia fora 8a eisai. vres kati allo pou s akizei. mhn afineis tipota kai kanenan na s katastrpsei.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More