Τζωρτζίνα: “Τελικά κόλλησα με αυτό το αγόρι, αλλά ήθελα και τον άλλον εφόσον ήταν ο πρώτος μου”

Γεια σας!

Με λένε Τζωρτζίνα και σας γράφω γιατί θέλω κι εγώ τις συμβουλές σας.

Είμαι 17 χρόνων και έβγαινα με ένα παιδί από το σχολείο μου, ο οποίος προτιμούσε να καθόμαστε σπίτι του, γιατί όπως μου έλεγε ήταν πιο ήσυχα.

Μετά από ένα μήνα κάναμε έρωτα και για εμένα ήταν ο πρώτος μου, αλλά δεν είχαμε σχέση γιατί δεν ήθελε δεσμεύσεις.

Με είχε κουράσει το να κάνουμε μόνο αυτό επί τέσσερις μήνες και είχα αποφασίσει να προχωρήσω και να βρω κάποιον άλλον. Ενώ δεν είχαμε τελειώσει κανόνισα να βγω με ένα παιδί που μου άρεσε, αλλά είχα την ατυχία να είναι στο γνωστό του περιβάλλον.

Με αυτό το αγόρι λοιπόν βρεθήκαμε την πρώτη μέρα σπίτι του. Ουσιαστικά με πίεσε να κάνουμε σεξ, αλλά κι εγώ από αντίδραση και μόνο δεν αντιστάθηκα.

Τελικά κόλλησα με αυτό το αγόρι, αλλά ήθελα και τον άλλον εφόσον ήταν ο πρώτος μου και δεν τον είχα ξεπεράσει.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας… Τι να κάνω; Γιατί πλέον δεν μιλάω με κανέναν από τους δύο, ενώ τους σκέφτομαι και δεν μπορώ να προχωρήσω! Να κάνω μια προσπάθεια να γυρίσω σε κάποιον;

Τζωρτζίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. antidrasi den einai to oti tou ekatses alla to akrivws antitheto.. to opoio eprepe kai na kaneis!tzizoussss!!

  2. Μήπως κανέναν;Λέω εγώ τώρα…Ο ένας σε είχε μόνο για το σεξ,αλλά δεν ήθελε να έχετε σχέση κι ο άλλος από τη πρώτη μέρα σε ανάγκασε(πες μου μια για ποιο λόγο εσύ έκατσες;)να κάνεις σεξ μαζί του…Να πω ότι σε πήραν και τα χρόνια και φοβάσαι μήπως δεν βρεις άλλο…

  3. Μικρή μου, δεν είσαι σε καλό δρόμο. Συζήτα με κάποια μεγαλύτερη γυναίκα του περιβάλλοντός σου γιατι είναι φανερό οτι δεν έχεις ιδέα περι ανδρικής συμπεριφοράς. Επίσης σε συμβουλεύω οι συναντήσεις σου με τα αγόρια τουλάχιστον οι πρώτεσ να επιδιώκεις να γίνονται έξω και σε καμία περίπτωση να μην υποκύπτεις σε “πιέσεις” για σεξ.

  4. Βλέπεις το σεξ με λάθος τρόπο!!! Τι πάει να πει του έκατσες απο αντίδραση;;;;;; Σεξ κάνεις επειδή το θέλεις, όχι για να κερδίσεις κάτι! Και απο τον πρώτο τί ακριβώς σου άρεσε;;; Το ότι δεν ήθελε σχέση, δεν βγαίνατε μήπως σας δουν μαζί, σε είχε μόνο για το κρεβάτι του και εσένα μάλιστα ήταν και ο πρώτος σου;;; Αν έχεις μητέρα, να της μιλήσεις για όλα αυτά ή σε κάποια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που να εμπιστεύεσαι. Αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις πολλά περισσότερα προβλήματα με τα αγόρια. Η έλλειψη αυτοσεβασμού είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί, είσαι πολύ νέα ακόμα!

  5. kata ti gnomi mou min kaneis kamia prospatheia na xanaertheis koda me kanenan apo tous dyo. tha deis pos tha stamatiseis na tous skeftesai otan gnoriseis kapoio allo agori pou tha sou aresei. episis mathe na theteis k esy tous dikous sou orous se mia sxesi kai na min symvivazesai me ta pada!

  6. για αρχη να κλεισεις τα ποδια σου!

  7. Kατα την γνωμη μου ασε τον χρονο να διξει! Κοιτα λιγο τον ευατο σου, ανανεωσου βγες εξω με παρεες κ αστους και τους 2 πισω σου, Αν καποιος απο τους 2 εχει νιωσει πραγματικα κατι για σενα θα κανει κινηση να ξανα μιλησετε …αν οχι??συντομα θα βρεθει καποιος αλλος γιατι εισαι μονο 17 !!!! μου εχει συμβει κ εμενα αυτο…οποτε ακουμε ;)))

  8. Θ?λια σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σου και ξέρω πως αυτο πρέπει να κανω, να γνωρίσω κάποιον και έτσι θα τους ξεχάσω αλλά τους θελω στην ζωη μου! Ο πρώτος μου ειναι κατι συμαντικό για εμένα αλλά με το αλλο παιδί περνούσα πολύ καλά, με έκανε να γελάω και σκευτόταν πράγματα για εμάς και μου έλεγε όλα όσα ήθελε να κάνουμε μαζί…

  9. Να ρωτησω κατι; Φιλες δεν ειχες να σε συμβουλευουν; Μην γυρισεις σε κανεναν απο τους δυο! Προχωρα παρακατω υποτιμας τον εαυτο σου..Εισαι σε μικρη ηλικια αυτο που εχεις να κανεις ειναι να κοιτας το μελλον σου και να μην καταστρεφεσαι για κατι τετοια αγορια! Βρες καποιον ανταξιο σου και αν δεν τον βρεις συντομα μην βιαζεσαι δεν χρειαζεται συνεχεια να συμβιβιβαζεσαι με αγορια που δεν σου αξιζουν! Το σεξ με καποιον δεν το κανεις μονο και μονο για να ευχαριστηθει ο αλλος η για να μην τον χασεις!Το κανεις γιατι το νιωθεις..πως γινεται να νιωθεις κατι απο τη πρωτη μερα; Μην το ξανα κανεις αυτο γιατι σκεψου τη εντυπωση θα εχει ο αλλος για σενα και να ξερεις οτι θα σου φερεται αναλογος μετα! Εισαι μονο 17 το σεξ ειναι κατι πολυ σημαντικο σε αυτη την ηλικια να μην το κανεις με οποιον να ναι!Αυτα ηθελα να πω..προσπαθησε να προχωρησεις απλα…

  10. αυτο που λες αποτελει φαινομενο παρανιας.πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου ποιον πραγμτικα θες δεν γινεται να θελεις και τους δυο γιατι πραγματικα δεν θες κανεναν!απο αυτα που περιγραφεις συμπεραινω πως και οι δυο δεν σου φερθηκαν καλα και σε ανεχτηκες τετοιες ακραιες συμπεριφορες γεγονος λανθασμενο στην αρχη της σεξουαλικης ζωης σου ,γιατι ισως σε τραυματησει ψυχικα,κατι που θα γινει ορατο στο μελλον.εισαι πολυ μικρη και πρεπει να ασχοληθεις με τις υποχρεωσεις σου εισαι μαθητρια αν δεν κανω λαθος????κατα την γνωμη μου πρεπει να ξεκολλησεις και απο τους δυο μην επιτρψεις να μπουν ξανα στη ζωη σου τετοιοι ανθρωποι κανε ενα νεο ξεκινημα βαζοντας σωστα κριτηρια πλεον!!!και θα δεις πως θα βρεις καποιον ανταξιο σου.Υ.Σ(ενημερωσου περισσοτερο για τη σεξουαλικη επαφη δεν ειναι μονο μια αντιδραση αλλα εκφραση εντονων συναισθηματων που για τον ενα σιγουρα δεν ειχες.μπορει να νομιζεις πως σου αρεσει αλλα ισως αυτοκαταστρεφεσαι.φιλια!!

  11. Νάντια έχουν κάνει κινήσεις για επανασύνδεση και οι 2, βέβαια ο πρώτος μου μου έστειλε πάλι για ένα βράδυ γιατί λέει οτι του έλειψα(και καλά). Επ?σεις μου έστειλε και ο δεύτερος αλλά για να βρεθούμε κάπου να μιλήσουμε! Εγώ το δεύτερο παιδι το έβλεπα πιο σοβαρά, ως έναν τρόπο για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον πρώτο μου, εφόσον ένιωθα όμορφα μαζί του και το σκέφτομαι να κάνουμε μια νέα αρχή εάν θέλει και εκείνος, σαν να γνωριστίκα ας πούμε εκείνη την ημέρα!

  12. @ gianna εισαι θεα!!!!!!!!!!!!!!! απο το στομα μου το πηρες!!!

  13. εισαι σιγουρη πως αυτοι οι δυο σε θελουν και πως εχουν κανει προσπαθειες επανασυνδεσεις ή απλως εσυ το εχει φτιαξεις ετσι στο μυαλο σου και το εχεις πιστεψει????
    ειπες πως ειναι και οι δυο απο το γνωστο περιβαλλον γεγονος που θα εχει μεγαλες επιπτωσεις στο να θελουν να ειναι μαζι σου……αν απλως θελουν ως αγορια να κανουν σεξ μαζι σου που και που για να καλυπτουν την σωματικης τους ανακγη δεν παει να πει πως σε βλεπουν σοβαρα ή εχουν συναισθηματα για σενα αντιθετα κιολας σε υποτιμουν ετσι….εκτος βεβαια αν θες και εσυ μονο την ευχαριστηση τοτε δεν υπαρχει θεμα προς συζητηση..

  14. Είσαι οτι να ναι ρε κοπελια…17 χρονών είσαι,ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!

  15. Δεν είναι ότι σε θέλουν κι οι δύο,ή μάλλον πιο σωστά σε θέλουν μόνο για το σεξ.Για τον πρώτο το λες και μόνη σου,αλλά ο δεύτερος ό,τι και να κάνει τώρα,θα είναι πάντα αυτός που σε πίεσε ενώ είσαι μόλις 17(άρα δεν είναι και δεδομένο ότι θες σεξ).Κατάλαβε το,δεν αξίζει…Μπορείς να βρεις καλύτερα άτομα!

  16. Δες σας καταλαβαίνω μερικές !!!Από πολλά σχόλια διακρίνω ειρωνία προς την Τζωρτζίνα…Όλες έχουμε περάσει από αυτή την ηλικία .. και είναι φυσιολογικό να είναι μπερδεμένη ,ενθουσιασμένη και να νιωθει πολλά συναισθήματα μαζί από τα οποια να μην καταλαβαινει τι θέλει!!!Δεν είναι κακό αυτό!Όπως επίσης δεν είναι κακό το ότι έκανε σεξ!Βέβαια καλό θα ήταν εκείνη να ΕΠΙΛΕΓΕΙ πάντα με ποιον θα κανει σεξ και ΟΧΙ να συμβιβαζεται!!Τζωρτζινα μου πραγματικά δεν μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένη συμβουλή για το θεμα αυτο απλα να εχεις Αυτοπεποιθηση πάντα ,μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει ότι θέλει ,μην υπεραναλυεις τα πραγματα(ειμαι παθων γι αυτο στο λεω) και μην ανχωνεσε θα βρεις καποια στιγμη αυτο που θες δεν χρειαζεται να το ψαξεις θα ερθει μονο του….!!!!!!Φιλιά πολλά!Να προσέχεις!

  17. συμφωμω μ γιαννα!θα πιαστεις κοπελααααα μουυ!

  18. Χρηστινα, πραγματικα καταλαβαινω απολυτα ολα αυτα που λες! Δεν ειναι οτι ειμαι χαζει και δεν καταλαβαινω τι μου γινεται γυρω μου, απλα πολλες φορες ειναι αυτο που λες οτι ενθουσιαζεσαι και δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο παρα να κανεις αυτο που θες χωρις να σε νοιαζουν οι συνεπιες των πραξεων σου! Ολα αυτα που μου λετε μου τα εχουν πει και οι φιλες μου και δεν ελεγα να τις ακουσω και το χειροτερο ειναι πως τα βλεπω και εγω τα λαθοι μου αλλα δεν αλλαζει κατι… Ισως αν προχωρισω παρακατω και βρω καποιον που να νοιαζεται για εμενα να τα ξεχασω αυτα. Ποτε δεν εκανα σαν τρελη να βρω καποιον και οντως παντα ερχονται απο μονα τους και απο εκει που δεν το περιμενεις! και δεν δίνω σημασία στα ειρωνικα σχολια οπως τα λεει και η Χρηστινα! Σε ευχαριστω πολυ!!

  19. Ξερω Ιωαννα πως ηταν λαθος το οτι πηγα μαζι του απο την πρωτο παντεβου, που παρεπτιτοντως ηταν και σπιτι του. Απλα οπως λεω ηταν απλα και μονο απο αντιδραση, τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω! γιατι απο την στιγμη που ”εισαι” με καποιον και βρισκεστε μονο για περναει η ωρα σας και τιποτα αλλο, μετα απο καποια στιγμη δεν αντεχεις, οσο απελπισμενα και να τον θες τον αλλον. Ετσι και εγω κανονισα να βγω με αυτο το αλλο παιδι, εννοειτε πως δεν ειχα σκοπο να γινει κατι παραπανω, ηταν αυθορμητο και εγωιστικο, το ξερω αλλα το εκανα ως αντιδραση προς το προσωπο του πρωτου αγοριου.

  20. ρε τζωρτζινα οκ θες ν τα κανεις ολα αυτα?καντα εσυ θ βγεις χαμενη( κ δεν εννοω π κανεις σεξ .το σεξ καλο ειναι κ ειδικα στην ηλικια π εισαι απλα οχι μ οποιον να’ναι).αλλα αν μπορεις ταυτοχρονα μ ολα αυτα ανοιξε κ κανενα βιβλιο .ολα τ μηνυματα σ ειναι περα για περα ανορθογραφα.δλδ ημαρτον.μαγκια στη ζωη δεν ειναι ν λες στς φιλες σ μ ποσους πηγες ( οκ αμα θες καντο κ αυτο) αλλα ν ξερεις κ 5 πραγματα.ξεκινα λοιπον απο την ορθογραφια γιατι ειναι κατι π θ επρεπε ν ξερεις εδω κ χρονια.

  21. ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ —–ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ —–ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ Σ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ —-ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ —ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ—ΚΑΝΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ —ΤΟ ΣΕΞ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ —-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ —-ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΟΡΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ —

  22. Ενταξει το οτι εχω ενα προβλημα με τα ορθογραφικα δεν σημαινει πως δεν εχω ονειρα και εχω παρατησει το σχολειο για ενα αγορι! Το ενα ειναι ασχετο με το αλλο Mαρια…

  23. Καταρχάς δεν είναι τακτική να βρίσκεις έναν άλλον για να ξεχνάς τον προηγούμενο. Αυτή η τακτική σε έκανε να πας με έναν μόνο από αντίδραση. Δεύτερον, στα 17 σου ήδη έχεις 2 αποτυχημένες ερωτικές εμπειρίες. Αν συνεχίσεις με τον ρυθμό αυτό στα 27 θα είσαι συναισθηματικά κενή κ θα κρέμεσαι από τον καθένα.Τρίτον δε νομίζω να αισθάνεσαι ωραία όταν θα περνάς από δίπλα τους κ θα λένε το τσουλ@κι που πήγαμε μαζί του. Κ όταν θα το μαθαίνουν συμμαθητές-φίλοι κλπ κ θα σε κακοχαρακτηρίζουν. Κ μετά ούτε αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα θα κάνουν κίνηση γιατί θα σε θεωρούν εύκολη.Αν έχεις όνειρα όπως λες προσηλώσου στους στόχους κ μην βιάζεσαι να ζήσεις μια ζωή που δεν αρμόζει στην ηλικία σου και στο επίπεδο της συναισθηματικής σου ωριμότητας, κ της ωριμότητάς σου γενικότερα. Μην τρέχεις πίσω από κανέναν κ μην νομίζεις πως με τις πράξεις σου ζήλεψε κανένας εκ των 2. Έχε λίγη αξιοπρέπεια κ συμμάζεψε τα σπασμένα. Κ ειλικρινά θα έπρεπε να μιλήσεις σε κάποιον ενήλικα, ιδιαίτερα στη μητέρα σου για ό,τι σου έχει συμβεί.

  24. Εγώ λέω να μην αγκυλώνεσαι στα διάφορα σχόλια για το κατά πόσο είναι σωστό η λάθος αυτό που έκανες-στην τελική αυτό δεν το ξέρει κανένας άλλος εκτός από σένα. Ίσως να είναι αυτονόητα αυτά που λέω αλλά ότν ήμουν εγώ στην ηλικά σου δεν τα ήξερα. 1) Το να κάνεις σεξ δεν είναι κακό πράγμα. 2)Μερικές φορές μπορεί να κάνεις σεξ όχι γιατί αγαπάς κάποιον, αλλά για χίλιους δυο άλλους λόγους. Ούτε κι αυτό είναι κακό. Οκ, μπορεί να μην είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι η συντέλεια του κόσμου, και ούτε σημαίνει ότι είσαι τσούλ@. 3)Δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι οφείλεις να είσαι κολλημένη/ερωτευμένη/να ξαναγυρίσεις στον πρώτο σου. Είναι σαφές από αυτά που λες ότι δεν έχεις κάποιο αίσθημα για κείνον, οπότε γιατί να το κουράσεις; ʼποψή μου; Είσαι νέα, ωραία, και μοιραία. Βρες ανθρώπους (φίλους, γκόμενους…) που να είναι κάτι παραπάνω από κόλλημα. Να σε συναρπάζουν.Α, και κάτι τελευταίο. Όταν ήμουν στην ηλικία σου ήμουν σε μια παρόμοια κατάσταση. Τώρα, που είμαι 26 όχι μόνο δεν το σκέφτομαι, όχι μόνο δεν είμαι συναισθηματικά κενή, αλλά αντίθετα, είμαι ερωτευμένη και σε σχέση, οπότε μην ακούς όσους λένε ότι αυτά που κάνεις τώρα θα καθορίσουν τα συναισθήματα που θα έχεις σε μια δεκαετία…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More