Αντωνία: “Μέχρι που έμαθα ότι με απάτησε. Και δεν ήταν η μόνη φορά…”

Έχω σχέση με ένα παιδί τρία χρόνια -τα δύο από απόσταση. Συχνά τσακωνόμασταν στο παρελθόν, αλλά από μια περίοδο και μετά ηρέμησαν τα πράγματα.

Πολλές φορές μου είχε δώσει δικαιώματα και δεν μου φερόταν και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά πάντα τον πίστευα και ήμουν σίγουρη για αυτόν.

Μέχρι που έμαθα ότι με απάτησε! Και δεν ήταν η μόνη φορά…

Μου έταζε γη και ουρανό για να τον συγχωρέσω. Και το έκανα.

Πιστεύετε ότι θα το ξανακάνει; Αν ναι, τι μπορώ εγώ να κάνω;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατί σε κεράτωσε;;; Τον ρώτησες;;; Του άρεσε καμιά άλλη καλύτερα, δεν περνούσε καλά με τη σχέση σας, γιατί; Για να συγχωρέσουμε κάποιον πρέπει 1) να παραδεχτεί το λάθος του, 2) να το ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ 3) να μην το ξανακάνει!!! Ο δικός σου διόρθωσε τη συμπεροφορά του;;; ʼλλαξε κάτι;;; Προσωπικά, θα έδεινα δεύτερη ευκαιρία μονο αν υπήρχαν παιδιά. Αν πρόκειται για απλή σχέση, υποτίθεται ότι αυτό που σε δένει με τον άλλον είναι ο έρωτας. Για να σε κεράτωνει, μάλλον του πέρασε ο έρωτας ή έχει μάθει να ¨”αρπάζει” ότι του γυαλίζει, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Εγώ έτσι το βλέπω…

  2. Είστε ακόμα μαζί απο απόσταση; Κάθε πότε βλέπεστε;;; Μήπως έχει και άλλη σχέση και εσύ κοιμάσαι;;;

  3. Δεν μας δίνεις αρκετές πληροφορίες….

  4. Κατα τη γνωμη μου δε δικαιολογουνται παραπανω απο 1 απιστιες ειδικα μεσα στα 3 πρωτα χρονια σχεσης. Και για να εχεις ακομα ενδοιασμους για την αποφαση που πηρες σημαινει πως δεν σε εχει πεισει πληρως οτι δε θα ξανασυμβει. Για μενα αν συνεχισεις να νιωσεις ανασφαλεια ασ’ τον και συνεχισε παρακατω!

  5. απο τη στιγμή που δεν το έκανε πρώτη φορά και απο τη στιγμή που τον συγχώρεσες θα το ξανακάνει με τη σιγουρια οτι θα είσαι εκει για να τον ξανα συγχωρέσεις και να πιστέψεις όλες τις ηλιθιες δικαιολογίες που θα σου πλασάρει, φύγε όσο είναι καιρός και όσο τα πράγματα δεν είναι μπερδεμένα.μείνε λίγο μόνη σου να σκεφτείς τα πράγματα και απο τη δική σου πλευρά, αν εσυ του εισαι πιστή δεν υπάρχει λόγος να εισαι μαζί του και η απόσταση δεν είναι λόγος, αν κάνεις τα ίδια, τότε πολύ απλά έχετε μια ελεύθερη σχέση και όσο κρατήσει….

  6. Συμφωνω με την kristi αν οτως κατι μεσα σου λεει πως θα το ξανακαει, τοτε δεν σε ειχε πεισει πιστευω! Κατα την γνωμη μου εαν τον θες μεινε μαζι του και ο χρονος θα σου δειξει, ομως ψαξε να δεις τι τον εκανε να φτασει σε αυτη του την αποφαση, μπορει να μην φταις εσυ αλλα καλο θα ηταν να μιλησετε ή να μαθεις εσυ με καποιον τροπο! Περασε καλα μαζι του εφοσον το θες και σε θελει, ας μεινετε μαζι, ομως οχι να τρως και κερατο! Αλλο το ενα και αλλο το αλλο!

  7. Συχνά μαλώνετε, δεν σου φέρεται καλά και επιπλέον σε κερατώνει!!Γιατί κάθεσαι μαζί του;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More