Δανάη: “Τι να κάνω; Να χωρίσω και να διασκεδάσω ελεύθερη τη φοιτητική μου ζωή;”

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι άκρως μπερδεμένη και θέλω τη βοήθειά σας!

Είμαι 22 χρόνων και φέτος ξεκίνησα μια ολοκαίνουρια σχολή σε ένα αντικείμενο που μου αρέσει πολύ. Η σχολή έχει κυρίως αγόρια. Λογικό και επόμενο είναι να κάνω καινούριες παρέες και να γνωρίσω καινούρια άτομα.

Το κακό είναι ότι το αγόρι μου, με το οποίο είμαστε μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει πάθει σοκ!

Καταρχάς, να πω ότι τον περνάω ένα χρόνο και μόλις μπήκε στο στρατό. Για αυτό δεν βλεπόμαστε πλέον πολύ συχνά. Τον αγαπώ πολύ και πάντα είχα σχέδια για εμάς. Αυτός με λατρεύει και μου το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Είναι ο άντρας που όλες ψάχνουμε… με εξαίρεση το ότι είναι μικρότερος.

Ευγενικός, με χιούμορ, γλυκούλης, αλλά και σκληρός. Εντάξει, νομίζω όλες μάς τρελαίνει λίγο αυτό. Είναι το κακό παιδί που γίνεται καλό μόνο για σένα!!!

Το πρόβλημά μου είναι ότι τον έχει πιάσει εμμονή. Ζηλεύει συνέχεια σε σημείο να μου λέει να μην μιλάω με άλλους στη σχολή καθόλου. Και ιδού το ερώτημα…

Να χωρίσω με τον Μάνο (το αγόρι μου) και να διασκεδάσω ελεύθερη (με όλη την έννοια της λέξης, γιατί η καταπίεση τελευταία με κούρασε) τη φοιτητική μου ζωή ή να μείνω μαζί του γιατί είναι πραγματικός άντρας -και ας το πούμε κελεπούρι-, ο οποίος με αγαπάει; Η ηλικία παίζει ρόλο; Το ότι είναι μικρότερος δημιουργεί προβλήματα; Τι να κάνω;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Δανάη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αν τον αγαπας να μη χωρισεις,και να τον κανεις να καταλαβει οτι εισαι μονο για κεινον(να του το δειχνεις,πχ εχεις βγει,αφιερωσε ενα μισαωρο-μια ωρα να του μιλας στο τηλεφωνο)πιστεψε με τον κανεις να αισθανεται οτι τους γραφεις ολους για την παρτη του, ενω εχεις βγει και περνας καλα ταυτοχρονα… εαν ασφυκτιας τοσο μα τοσο πολυ τοτε ειναι μεγαλη αποφαση καθως τα καλα παιδια στις μερες μας σπανιζουν και μετα θα το μετανιωσεις(ΣΙΓΟΥΡΑ)!ΥΓ: μη χαλασεις κατι ωραιο για 9 μηνες που θα περασετε δυσκολα,εαν δεν μπορειτε παει να πει οτι δεν εχετε γερα θεμελια!!!!φιλακια ελπιζω να βοηθησα!!!!

  2. ‘Κάνε ένα τοστ!”-Κοντοβά.

  3. ego 8a elega n meineis pros t paron isos olo afto na tou to prokalei k t fadariliki.k ego ton diko m ton gnorisa fadaro k oso itan strato eixe treli anasfaleia.meta omos estrose.kane ipomoni gnorise tou tous filous s mi tou dineis dikaiomata k kane ton n ktlv oti eisai diki tou.an einai toso kalos oso les 8a elega n min viasteis n tn afiseis gt diskola vriskeis kala paidia simera k borei n peraseis kala tis protes meres ismou omos argotera isos t metanioseis.

  4. kalhspera, sas exw ksanagrapsei kai h symboulh sas htan na xwrisw. to ekana kai eimai pio xalia apo pote. den kserw an tha mporesw na to kseperasw, toulaxiston eukola. h koinwnia einai mikrh kai peftw synexeia panw tou kai ektos apo ayto tis prwines wres eimaste mazi (eixame ksekinhsei kati mathimata). ti na kanw?? den antexw etsi.

  5. ΠΕΡΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕΣ Η ΣΧΕΣΗ Μ Μ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΝ Μ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ Μ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΑΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΝΕΧΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

  6. Θα σου έλεγα να σκεφτείς τι πραγματικά ζητάς απ’ τη ζωή σου τη δεδομένη στιγμή… Αν πραγματικα αγαπιέστε, η αγάπη σας θα αντέξει… αλλά πρόσεξε να μη καταπιεστείς… το κάθε πρόβλημα το λύνεις με διάλογο τη στιγμή που παρουσιάζεται. Εδώ μια χαρά μας τα λες..σ’ αυτόν έχεις μιλήσει για να βρείτε μαζί άκρή? Ή σκέφτεσε μονη σου χωρισμούς κ αυτός στην κοσμάρα του?

  7. η διαφορά δεν είναι μεγάλη για να έχεις πρόβλημα (τόσο σοβαρό..βέβαια αν έχεις διάφορα θέματα μαζί του και δεν μπορείς να τα “προσδιορίζεις” τότε μπορεί να είναι άλλοθι) η σχέση σόρρυ που στο λέω αλλά δεν είναι ιδανική.ούτε και αυτός είναι κελεπούρι…τα κελεπούρια και οι ιδανικές σχέσεις δεν απαιτούν με τον τρόπο τους να μην μιλάς σε ανθρώπους. λογικό να αισθάνεσαι μια άλφα πίεση με τον στρατό κτλ αλλά δεν είναι φυσιολογικό αυτό που ζητάει κατ’εμε.Αν δεν μπορεί να καταλάβει τα όρια που εσύ οφείλεις να θέσεις για μένα παίρνει πόδι( όπου όρια ότι θα πρέπει να έχεις μια τυπική {τουλάχιστον} σχέση με τους συμφοιτητές σου.μπορεί αύριο μεθαύριο να χρειαστεί να κάνετε εργασίες κτλ τι θα κάνει τότε; θα αφηνιάζει και δεν θα σε αφήνει να περνάς τα μαθήματα.συν ότι γενικά θα πρέπει να καταλάβει ότι μια σχολή σε βοηθάει να κοινωνικοποιηθείς γενικά και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου.αν σε περιορίζει κάποια στιγμή απλά θα κουραστείς και θα σε χάσει)

  8. . . .Ανδροχωριστρα

  9. Εγώ δεν κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημά σου…
    Κάτι μου λέει οτι η “σχέση” σου με το εν λόγω τέλειο αγόρι είναι στη σφαίρα της φαντασίας σου και εντελώς επιφανειακή. Διαφορετικά ούτε θα τον περιέγραφες έτσι και σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόσουν να τον αφήσεις…για ποιόν; Επειδή είσαι απο τις λίγες κοπέλες στο τμήμα σου και προφανώς απο τις ομορφότερες δεν σημαίνει κάτι.

  10. εΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ —-ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΟΣΟ ΛΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ —-ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Η ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ —-ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙΣ —ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΤΕ —ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ —- ΧΩΡΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ —-ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ—

  11. Και γω πιστευώ οτι είναι κελεπούρι πραγματικά,σε καμια περίπτωση μην τον αφήσεις,μαλίστα προτείνω να τον έχεις δεμένο χειροπόδαρα μη και κάνει να φύγει αυτός!!!

  12. Δανάη, το λάθος που πας να κάνεις το έχω κάνει και εγώ…έμεινα σε μια σχέση όλη τη φοιτητική μου ζωή,χώρισα μετά τη σχολή…από τότε έχω κάνει άλλες 2 μεγάλες σχέσεις(τώρα είμαι 34)…αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι δυστυχώς έχασα τα φοιτητικά μου χρόνια που έχει τη δυνατότητα να τα ζήσεις μόνο μία φορά στη ζωή σου…ενώ σχέσεις περισσότερες, που ούτως ή άλλως είσαι πολύ μικρή για να δεσμευτείς σοβαρά.
    Συμβουλή μου:Χώρισε, πέρνα καλά και σκέψου για σοβαρή σχέση μόνο μετά τη σχολή.

  13. Ένα χρόνο διαφορά έχετε,δεν είναι και 15χρονο.Τέλος πάντων,αν σε πρήζει τόσο απλώς γιατί μιλάς στους συμφοιτητές σου,δε νομίζω να είναι και τόσο κελεπούρι

  14. να χωρίσεις, αλλά πες του την αλήθεια : ότι πιέζεσαι και δεν μπορείς να του δώσεις αυτά που ζητάει. Κ μετά βουρ στο γλέντι!! είσαι ήδη 22, σε λίγο θα τελειώσει η φοιτητική ζωή κ θα μπεις στην αγορά εργασίας (ελπίζω) κ τότε τέρμα ο άπειρος ελεύθεροςχρόνος για γκομενικά.. γλέντησέ το τώρα, καψουρέψου, μέθυσε, κάνε κ κανα σεξάκι να ισιώσεις :))! κ όταν θα ρθει η ώρα για αποκλειστικότητα θα το νοιώσεις. Α, κ τα καλά παιδιά δεν είναι τόσο σπάνια όσο νομίζουν κάποιες. Απλώς, κορίτσια όταν διαλέγουμε για σχέση κοιτάμε κ τίποτα άλλο εκτός από ωραία ματάκια ή πορτοφόλι, ε? Τεσπα, εγώ στα 33 μου (παντρεμένη κι ευτυχισμένη) σ λέω ότι οι καψούρες κ οι περιπέτειες στα φοιτητικά μου χρόνια με βοήθησαν κ να γνωρίσω τον εαυτό μου, κ να διρθώσω ελαττώματά μου (δεν εχουν μόνο οι άντρες ελλαττώματα) κ να νοιώθω γεμάτη και έτοιμη για παντοτινή δέσμευση. Κάνε τρέλες λέμεεεεεεεεε!!!

  15. Διάβασα την ιστορία σου και αυτό που κατάλαβα είναι ότι την απάντηση την έχεις ήδη μέσα σου.Αν ήθελες πραγματικά να είσαι μέσα σε αυτή την σχέση θα έμπαινες στην διαδικασία να μας γράψεις όλα αυτά?Αν τον θεωρούσες τόσο τέλειο όσο λες θα σκεφτόσουν ποτέ να χάσεις κάτι το οποίο σε καλύπτει απόλυτα?Σίγουρα όταν είμαστε μικρές εύκολα παρασυρόμαστε και αισθανόμαστε ότι θέλουμε να τα ζήσουμε όλα αλλά από την άλλη να είσαι σίγουρη ότι για να έχεις μια υγιή και ευχάριστη μόνιμη σχέση ή γάμο όταν φυσικά το αποφασίσεις το κριτήριό σου δεν νομίζω ότι θα είναι το πόσο “γλέντησες” την ζωή σου στα φοιτητικά σου χρόνια.Δεν υποστηρίζω ότι η πίεση που λες ότι σου ασκεί είναι σωστή αλλά από την άλλη βρίσκεται σε μία φάση της ζωής του αρκετά πιεσμένη.Πέρα από την δική του συμπεριφορά όμως σκέψου ότι το πρόβλημα είναι στο τι εσύ αισθάνεσαι πραγματικά για αυτόν.Τα αισθήματα δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία αλλά με την καρδιά άρα σκέψου ότι αν ήθελες αυτό το παιδί στη ζωή σου δεν θα έψαχνες μια απάντηση για το μέλλον της σχέσης σου σε άλλους.

  16. εφόσον τν αγαπάς και ειναι και καλό παιδί γτ τν χωρήσεις δν κατάλαβα ακόμη… μν το κάνεις αυτό τ λάθος αφου είστε 1.5 χρόνο μαζι και περνάτε καλά.. μια φάση ειναι και αυτή και θα περάσει απλά.. 🙂 και το οτι ειναι μικροτέρος δν έχει καμία σχέση μπορεί να ειναι και πιο ωρίμος απο άλλους..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More