Lia: Ναι μεν είναι τρελά ερωτευμένος με την άλλη κοπέλα, αλλά θέλει να με νιώθει κοντά του…”

Κορίτσια του TLIFE καλησπέρα!

Θέλω τη γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί. Το θέμα λοιπόν έχει ως εξής…

Πριν μερικούς μήνες ξεκίνησα να μιλάω στο facebook με έναν παλιό μου συμμαθητή από το Λύκειο με τον οποίο ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις παρά μόνο τα τυπικά.

Η απλή συνομιλία στο facebook εξελίχθηκε σε πολύωρα τηλεφωνήματα και σε μηνύματα συμπάθεια. Υπήρχε μια έλξη μεταξύ μας. Με έκανε να νιώθω πολύ όμορφα ακούγοντάς τον να μιλάει και ο ίδιος μου έλεγε ότι περνάει πολύ καλά μαζί μου.

Δεν σας κρύβω ότι είχαμε βρεθεί 2-3 φορές. Ώσπου, για να μην τα πολυλογώ, με πήρε τηλέφωνο ένα βράδυ και μου είπε ότι “ερωτεύτηκε”!

Πρόκειται για μια κοπέλα μικρότερη από εμάς. Στην αρχή στεναχωρέθηκα, μετά ξενέρωσα και για ένα διάστημα δεν του μιλούσα. Αυτός μου εξήγησε ότι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα μεταξύ μας και συνέχισε να μου μιλάει όπως μου μιλούσε.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εγώ από την πλευρά μου ήθελα να σταματήσει όλο αυτό γιατί δεν μου άρεσε. Ένιωθα ότι με κορόιδευε. Δυστυχώς όμως πάντα με κατάφερνε!

Μερικούς μήνες αργότερα τα έφτιαξε με αυτήν την κοπέλα, όμως η συμπεριφορά του απέναντί μου δεν άλλαξε. Συνέχισε να με παίρνει τηλέφωνο, να μου μιλάει γλυκά, να μου λέει ότι θέλει να τον επισκεφτώ στην πόλη στην οποία σπουδάζει για να περάσουμε καλά και ότι του λείπω.

Του ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοεί όταν μου λέει ότι του λείπω. Η απάντησή του ήταν ότι απλώς του λείπω… Ότι ναι μεν είναι τρελά ερωτευμένος με την άλλη κοπέλα, αλλά θέλει να με νιώθει κοντά του, να ακούει τη φωνή μου.

Μου είπε επίσης ότι μαζί μου όταν μιλάμε στο τηλέφωνο ξεχνιέται και γελάει, κάτι που δεν κάνει με την κοπέλα του.

Εγώ πρόσφατα έκανα σχέση με ένα παιδί κι όταν του το είπα μου είπε ότι δεν μου αξίζει αυτός κι ότι πρέπει να βρω κάτι καλύτερο. Έχει δίκιο, αλλά άαααααλλο θέμα αυτό!!!

Περνάω τόσο καλά μαζί του, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει από μένα. Θέλει μόνο να περάσουμε καλά ή ενδιαφέρεται χωρίς να το έχει καταλάβει; Εσείς τι λέτε;

Σας ευχαριστώ!

Lia

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. νομιζω οτι απλα δεν ειναι ερωτευμενος αλλα ζηταει απο εσενα την ασφαλεια που του παρεχεις..δηλαδη το να του μιλας και να εισαι εκει οποτε εχει αναγκη,να του ανεβαζεις με λιγα λογια την ψυχολογια και τιποτα αλλο.ο αντρας που πραγματικα θελει καποια κανει τα παντα! οποτε μην παρερμηνευεις αυτο που σου δειχνει…ειμαι σιγουρη οτι εσυ θα ηθελες κατι παραπανω αλλα αυτος σε βλεπει μονο φιλικα και ισως αν περνουσατε καλα καμια φορα και ερωτικα δεν θα τον χαλουσε ..ξεκολλα γρηγορα απο αυτον τον ανθρωπο και απομακρυνσου .αφου μεχρι τωρα δεν εχει εξελιχθει ολο αυτο σε σχεση το να κανεις τον “ψυχολογο” του σιγουρα ουτε αυτο δεν θα βοηθησει..

  2. ειναι ερωτευμενος με καποια που δεν τν καλυπτει? δυσκολο..προφανως και λογο ηλικιας θελει να περναει καλα…και με τις δυο!εσυ εισαι αλλου εχει την κοπελα του να περναει καλα κανοντας….και εσυ την ψυχολογο στις ελυεθερες ωρες!ψαξε και συ αλλου γιανα δεις την δικη του αντιδραση πολλες φορες συμβαινει στα αγορακια της ηλικιας αυτης να μην ξερουν τι ακριβως θελουν!θα φανει συμφωνα με την αντιδραση του οταν ακουσει οτι εσυ ερωτευτηκες!αναλογως λοιπον αν τον θελεις πραξε!η φοιτητικη ζωη γενικα σε κανει πιο χαλαρο οποτε προσεχε..γιανα μην εισαι η δευτερη που του παρεχει την ασφαλεια οταν κατι δεν παει καλα…

  3. Καρκίνος είναι αυτός;;

  4. οχι, ειναι σκορπιος!!

  5. Το θέμα δεν είναι τι θέλει αυτός από σένα, αλλά τι θέλεις εσύ από κείνον. Δεν σε καλύπτει αυτό που έχετε τώρα, προφανώς, αλλά είσαι ερωτευμένη μαζί του και θα ήθελες να τα έχετε; Τότε, γιατί δεν τον διεκδίκησες λιγάκι (πριν σου πει ότι “ερωτεύτηκε”) και πήγες και τα έφτιαξες με κάποιον άλλο; Μήπως απλά σου αρέσει όλο αυτό το τηλεφωνο-ιντερνετο-παιχνίδι που κάνετε, αλλά θέλεις να το κάνει μόνο μαζί σου; Μήπως ΄θέλεις να σε ερωτευτούνε, χωρίς απαραίτητα εσύ να ερωτευτείς;;; Όχι ότι είναι κακό να τα θέλεις όλα αυτά, βρε παιδί μου, αλλά να, σε όλο το κείμενό σου, βλέπω τι θέλει αυτός και τι κάνει αυτός, αλλά καθόλου από την δική σου πρόθεση . Επίσης: Όταν λες είχαμε βρεθεί, εννοείς για ένα καφέ, ή με την βιβλική έννοια; Σκέφτηκες ότι μπορεί (ενώ εσύ σίγουρα του αρέσεις) να μην είναι σίγουρος αυτός αν αρέσει σε σένα;;; Όσο για το αν ερωτεύτηκε, μπορεί, και σου λέει, δεν πειράζει, ερωτεύτηκα την μια, μου αρέσει η άλλη, σαν το τραγούδι, “η μελαχρινή μ’αρέσει, την ξανθιά την αγαπώ…”. Αλλά όταν βρεις εσύ τι θέλεις, θα βρεις και τι πρέπει να κάνεις…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More