Στεργία: “Όταν είδα τον αριθμό της στο κινητό του έχασα την υπομονή μου εντελώς…”

Γεια σας!
Με λένε Στεργία και είχα σχέση για δύο χρόνια. Η σχέση μου είχε και τα καλά της, είχε και τα κακά της. Είχαμε φτιάξει τους δικούς μας κανόνες. Και οι δύο ήμασταν πολύ πιεστικοί με τον άλλον, αλλά ήταν και κάτι που επιλέξαμε και μάθαμε να ζούμε με αυτό.

Η ζήλια υπήρχε κι από τις δυο πλευρές, όπως και η αγάπη. Τις περισσότερες υποχωρήσεις τις έκανα εγώ.

Σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά η απόσταση δεν ήταν πρόβλημα (1 ώρα) και καταγόμαστε από την ίδια πόλη, οπότε ήμασταν συνέχεια μαζί στις διακοπές.

Μετά το καλοκαίρι, όταν επιστρέψαμε, άρχισαν να χαλάνε όλα. Πήγαν οι φίλοι του διακοπές στην πόλη που σπουδάζει το αγόρι μου, έβγαινε συνέχεια, έπινε κι εμένα μου έδινε ελάχιστη σημασία.

Έβγαιναν και με μια άλλη κοπέλα που δεν ήξερα εγώ. Να επισημάνω πως δεν έχω πρόβλημα να βγαίνει με κοπέλες, αρκεί να τις ξέρω (όπως απαιτεί κι εκείνος).

Του έκανα διάφορες σκηνές και μου είπε ότι η κοπέλα είχε έρθει στο σπίτι του μαζί με τους φίλους του. Όταν είδα τον αριθμό της στο κινητό του έχασα την υπομονή μου εντελώς και τσακωθήκαμε άγρια.

Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε, θέλει να είναι μόνος του, να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ράκος εγώ!

Μετά από μια εβδομάδα κι αφού έβγαινε κάθε μέρα με την άλλη και τους φίλους του μου στέλνει και μου λέει ότι θέλει να είμαστε φίλοι, να μιλάμε, να πηγαίνω να μένω στο σπίτι του κι άλλα τέτοια.

Τον ρώτησα εγώ αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πίσω όταν νιώσει έτοιμος και μου είπε ότι η απάντηση είναι 50-50…

Νευρίασα. Όχι μόνο με χώρισε… τον παρακάλεσα να γυρίσει, έριξα τόσο κάτω τον εγωισμό μου κι εκείνος…;;; Σκέφτηκα ότι μπορεί να με θέλει σαν καβάτζα.

Είμαι μπερδεμένη. Τον αγαπάω πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα γυρίσει πίσω; Κι εγώ τι να κάνω τότε; Μήπως να προσπαθήσω να συνεχίσω τη ζωή μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν μου λές μήπως τα είχατε μόνο στις διακοπές σας εσύ και αυτός; Απο τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω οτι η σχέση σας ήταν λίγο χαλαρή, αυτός έκανε τα δικά του και εσύ τον συγχωρούσες συνέχεια. Επίσης φαίνετσι να είναι ιδιαίτερα ανώριμος. Οτι και να κάνεις δεν βλέπω να αλλάζει κάτι απο μέρους του. Δεν φαίνεται έτοιμος για σοβαρές δεσμεύσεις αλλά ούτε και εσύ δείχνεις έτοιμη για κάτι τέτοιο.

  2. Σταμάτα να ασχολείσαι με άνδρες οι οποίοι δεν αξίζουν την αγάπη και την προσοχή σου. Ο τύπος απλά θέλει να περάσει καλά με τους φίλους του και να παίξει με άλλες.Και εσένα να σε έχει εκεί απλά για να μήν νιώθεις εσύ άσχημα μακριά του. Συγνώμη που στα λέω έτσι,αλλά προχώρησε την ζωή σου και έχεις να ζήσεις πολύ πιο όμορφα πράγματα από να χαραμίζεις τα χρόνια σου με λάθος ανθρώπους οι οποίοι δεν σε σέβονται.. Να θυμάσαι, σημαντικό δεν είναι να αγαπάς αλλά και να αγαπιέσαι..

  3. Τι ακριβώς είδες στο κινητό του;Γιατί αν είδες κάποια κλήση ή ένα αθώο μήνυμα,είσαι απλώς υπερβολική.Φίλοι είναι,βγαίνουν μαζί,λογικό είναι να μιλάνε.Απ΄ό,τι καταλαβαίνω δεν άντεξε άλλο από τη πίεση σου,αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν θέλει να σε χάσει.Είναι λογικό ακόμα να μην ξέρει τι είναι καλύτερο και με το να σε πιάνει η υστερία σου δεν βοηθάς.

  4. 2 χρόνια δεν είναι και λίγα για να βάλεις ενα τέλος…αλλα προκειμένου να σε κάνει οτι θέλει και να σε θυμάται όποτε του καπνίσει…δεν λέει…καλό θα είναι να προχωρήσεις και εσύ και όχι απαραίτητα να βρείς κάποιον άλλο…απλα να μην ασχολείσαι και τόσο με αυτό το άτομο…γιατι δυστυχώς όσο θα σε έχει δεδομένη δεν πρόκειται να ησυχάσεις…και μόνο εσύ θα χαλιέσαι και θα στεναχωριεσαι στην τελική..και όλη αυτή η κατάσταση εκτός απο μπέρδεμα δεν θα σου βγεί σε καλό..έτσι πιστευώ…γιατί εχω περάσει παρόμοια φάση….απο ότι κατάλαβα ακριβώς επειδή τον αγαπούσες έκανες αρκετές υποχωρήσεις…μήπως όμως τώρα πρέπει να κάνεις και μια υποχώρηση για σένα και μόνο?….για δικό σου καλό…αν πραγματικά νοιάζεται για σένα την σχέση σας και όλα όσα έχετε περάσει μαζί 2χρόνια τώρα θα γυρίσει και θα σε παρακαλέσει αυτός να είστε μαζί…αλλά και να γυρίσει θα του έχεις μετά εμπιστοσύνη.?μήπως αυτός μετά βάλει τους δικούς του κανόνες και δεν τον νοιάζει η γνώμη σου?μήπως τα πραγματα γίνουν πολύ πιο χειρότερα και πάλι ολο αυτο στραφεί εναντίον σου?…είναι πραγματικά δύσκολο να πάρεις μια σωστή απόφαση..όπως και να χει μόνο εσύ η ίδια ξέρεις τι να κάνεις..και δεν χρειάζεται να βιαστείς…γιατί και οι γρήγορες αποφάσεις δεν καταλήγουν πάντα έτσι όπως τις περιμέναμε…..και εκτός αυτό ποτέ να μην δίνεις προτεραιότητα σε κάποιον που για αυτόν μπορεί να είσαι δεύτερη επιλογή ή “η εύκολη λύση”…….υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

  5. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ —-ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ “ΦΙΛΙΚΑ” ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ —ΜΙΑ ΧΑΡΑ —-ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ —-ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ —-ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ “ΦΙΛΙΚΑ” ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ , “ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ , ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ” —ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ????? ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ …..—–ΚΡΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ —-ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ , ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ —ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΞΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ —-ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ —-Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ “ΦΙΛΙΚΑ” , ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΛΕΣΤΕ —–ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ —-ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ——–ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ —–

  6. Κούκλα μου καλά ήταν μέχρι εδώ… Κοίτα να απολαύσεις την φοιτητική σου ζωή γιατί τα χρόνια αυτά φεύγουν τόσο γρήγορα και δυστυχώς δεν ξαναγυρνάνε…Κάποια στιγμή το τέλος θα ερχόταν (αν υποθέσω ότι και οι δύο είστε γύρω στα 20?) Μπορεί να νομίζεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν δοκίμασε και θα δεις!!!! Όταν ο κατάλληλος έρθει για σένα (πολύ αργότερα σου εύχομαι) θα το καταλάβεις αμέσως και δεν θα υπάρχει ζήλια αλλά εμπιστοσύνη βασικό σε μία υγιή σχέση!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More