“Ο άνθρωπος αυτός είχε σχέση με κάποια άλλη, ενώ εμένα μου είχε πει πως είναι ελεύθερος.”

Καλησπέρα σας!

Προτιμώ να μην σας πως το όνομά μου. Η ανωνυμία συμβάλλει στο να ανοιχτεί κάποιος και να μιλήσει ελεύθερα για θέματα που τον απασχολούν…

Νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω και να ακούσω τη γνώμη σας. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, το έχω ήδη κάνει. Έχω απομακρυνθεί από τον άνθρωπο αυτόν, παρά το γεγονός πως ναι, ακόμα τον επιθυμώ και τον σκέφτομαι.

Είμαι 23 χρόνων και πριν από 2 χρόνια έκανα σχέση με κάποιον, μια δεκαετία μεγαλύτερό μου. Σκέφτηκα πως ένας μεγαλύτερος άντρας θα είναι πιο ώριμος, θα ξέρει τι θέλει και πως θα μπορεί να με φροντίσει.

Με έλκυε ως άντρας και μου πρόσφερε την ασφάλεια που ήθελα. Μόνο που δυστυχώς η απειρία μου και η παρορμητικότητα, ίσως και η “βλακεία” των 21 τότε χρόνων μου δεν με έκαναν να δω τα σημάδια από νωρίς.

Ο άνθρωπος αυτός είχε σχέση με κάποια άλλη, ενώ εμένα μου είχε πει πως είναι ελεύθερος. Με μια άλλη που δεν είναι ούτε όμορφη, ούτε έχει σπουδάσει κάτι, αλλά του προσφέρει την ασφάλεια που θέλει. Γιατί αυτός ο άντρας είναι ανασφαλής και δεν πιστεύει πως κάποια καλύτερη μπορεί να είναι μαζί του.

Ακόμα και για μένα αυτό είπε, πως δεν το πιστεύει πως τον θέλω και πως μεγαλώνοντας θα τον παρατήσω γιατί είμαι νέα, όμορφη και μέλλουσα βιολόγος., δεν έχω ανάγκη να με συντηρεί εκείνος ή να με φροντίζει. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου να βρω όποιον θέλω, προφανώς κάποιον νεότερο, οπότε καλύτερα να μείνω η ερωμένη του και όχι η σύντροφός του.

Πληγώθηκα πολύ και κυρίως πληγώνομαι από το γεγονός πως μετά από ένα χρόνο κατάλαβα πως υπάρχει κι άλλη. Κάτι η σχολή μου και τα εργαστήρια, κάτι το ότι η Αθήνα είναι μεγάλη, συν του ότι έχω μάθει να μη διαδίδω παντού πως έχω σχέση… Έτσι ακόμα κι αν κάποια γνωστή μου τον έβλεπε με άλλη, δεν θα ήξερε για μένα.

Το έμαθα τότε που του ζήτησα να κάνουμε γνωστή τη σχέση μας. Και το επιβεβαίωσα πως έχει άλλη. Την έχει ακόμα επίσημα.

Σκέφτομαι όμως πόσο πολύ μειώνει κι εκείνη. Δεν με νοιάζει αν είναι καλή κοπέλα ή όχι, αδιαφορώ για το τι είναι. Στα μάτια μου την έχει κάνει σκουπίδι. Φανταστείτε πως ένιωσα όταν τους είδα κάποια στιγμή μαζί, ενώ το ίδιο απόγευμα είχαμε κάνει έρωτα. (Ντρέπομαι, αλλά δεν διέκοψα αμέσως μαζί του, μόλις έμαθα για την άλλη). Πόσο πολύ τη μειώνει και εκείνη στα μάτια μου, πόσο μείωνε κι εμένα…

Μου λείπει και σε εκείνον λείπω. Ακόμα μου ζητάει να βρεθούμε. Ίσως του λείπει το σεξ μαζί μου, γιατί πλέον ψευδαισθήσεις δεν έχω… Αλλά μου λείπει!

Τώρα υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή μου, ο οποίος με λατρεύει. Αλλά εγώ δεν είμαι εκεί. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, αλλά το μυαλό μου είναι αλλού. Ίσως δεν αρκεί και δεν είμαι σωστή απέναντι στο νέο μου φίλο. Όμως με κρατάει μακριά από βλακείες και τον έχω ανάγκη αυτήν τη στιγμή.

Δεν σας λέω να είστε καχύποπτες, αλλά σας προτρέπω να ψάχνετε διακριτικά πάντα τον σύντροφό σας μέχρι να μπορείτε να εμπιστευθείτε. Εγώ αφέθηκα, τον εμπιστεύθηκα τυφλά. Σκέφτηκα πως ένας επιχειρηματίας 31 ετών δεν μπορεί να φερθεί σαν έφηβος σε μια νεαρή κοπέλα, αλλά έκανα λάθος!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. μην κάνεις λαθη,! εκμεταλευσου το παιδι που σε λατρευει εστι θα ξεχασεις τον αλλον και θα είσαι σε μια υγυιη σχεση !

  2. Εγω προσωπικα σε καταλαβαινω απολυτα κ πιστευω πως το χειριστηκες σωστα.Ισως το μονο λαθος σου ειναι οτι δεν εμεινες μονη σου κ εκανες αλλη σχεση χωρις να τον εχεις ξεπερασει.Το εχω κανει κ εγω αυτο κ πιστεψε με ηταν οτι χειροτερο για εναν ανθρωπο που δεν μου εφταιγε σε τιποτα.Εισαι ακομα μικρη,γιατι θελεις τοσο πολυ την ασφαλεια απο εναν αντρα?φαινεσαι εξυπνη κοπελα,προσπαθησε να μην στηριζεσαι σε αλλους κ ανεβασε περισσοτερο την αυτοπεποιθηση σου.Κανενας δεν θα σου προσφερει πραγματικη ασφαλεια,περα απ τον εαυτο σου κ μονο.καλη τυχη!

  3. “Ακούγεσαι” ιδιαίτερα ώριμη, συνειδητοποιημένη και ικανή να λειτουργήσεις, ανάλογα με την περίσταση, πότε με την λογική, πότε με το συναίσθημα, πότε και με τα δύο. Είμαι σίγουρη πως θα βρεις το δρόμο σου και έναν αληθινό έρωτα, που θα εξελιχθεί σε αγάπη, γιατί ξέρεις να πολεμάς!!

  4. ολα αυτα περι σπουδων και βλακειες που σου ειπε ειναι ακυρα…..απλα δε σε θελει αρκετα. τρεξε μακρια να γλιτωσεις και αν δε σε γεμιζει ο αλλος παρατα τον κιαυτον. οταν οντως μεινεις μονη απο επιλογη, θα δεις οτι δεν ειναι τοσο χαλια οσο πιστευεις. θα νιωσεις αυτοπεποιθηση και σιγουρια και θα σταθεις στα ποδια σου (κ εγω μετα απο 10 χρονια εμεινα μονη, κατι που ετρεμα…..αλλα ηταν καταλυτικο και τωρα εχω κατι που πραγματικα αξιζει, οχι ημιμετρα).

  5. άλλη μια συνηθισμένη ιστορία… Και σου κάνω την εξής παρατήρηση: επειδή είσαι πιο νέα, πιο όμορφη και πιο σπουδασμένη απο την άλλη την “επίσημη”, δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης, την έκφραση ‘σκουπίδι’ που χρησιμοποιείς σε λάθος παραλήπτη την απευθύνεις.Μάλλον αυτός αξίζει να αποκαλείται έτσι.

  6. πως γίνεται όλες να χωρίζετε από έναν “μεγάλο έρωτα” να είστε στεναχωρημένες και απογοητευμένες αλλά να έχετε ήδη βρει το επόμενο θύμα(ο οποίος σας λατρεύει) δεν μπορώ να το καταλάβω..

  7. Αυτός καταλάβαμε τι είναι. Εσύ τα δικά σου λάθη τα έχεις καταλάβει? Εμαθες ότι έχει άλλη όταν ζήτησες να γίνει γνωστή η σχέση σας ένα χρόνο μετά???Δηλαδή για ένα χρόνο κρυβόσασταν. Αυτό δεν σου κίνησε υποψίες?Μαθαίνεις ότι έχει άλλη και συνεχίζεις μαζί του. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο ανασφαλής είσαι εσύ. Και έχεις την τύχη και έχεις δίπλα σου έναν ‘ανθρωπο σωστό που άλλες περνάνε ολη τους την ζωή ψάχνοντας τον και σκέφτεσαι τον σκάρτο?? Δεν είναι για το σεξ, είναι γιατί σε ΄΄έφτυσε΄΄ όπως λένε, δεν σε κυνήγησε, καθαρά θέμα εγωισμού.Μάθε να αξιολογείς σωστά τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Δώσε αγάπη πρώτα στον εαυτό σου και μετά σε αυτούς που πραγματικά την αξίζουν.

  8. λυπαμαι αλλα θα σου πω πως για μενα δεν εισαι αρκετα ωριμη.. δεν μπορεις να μιλας για ομορφια κ σπουδες. αυτα δεν εχουν καμια σημασια. ο τυπος απλα σε γουσταρει . ναι οκ και? …. τελος. αυτο. δεν θελει κατι αλλο απο σενα. (γιατι αν ηθελε θα ησουν η μια και μοναδικη) οσο για την αλλη? αυτη ειναι σα να λεμε η γυναικα του. η σιγουρια του. και συ η αναζοογωνηση του. τιποτα αλλο. κοιτα να ξεφυγεις απ αυτον και να μην σκεφτεσαι ποσο πολυ “του” λειπεις ?? θα τρελαθω! βλαλτο απ το μυαλο σου αυτο. γιατι σε λιγα χρονια που θα εχουν περασει ολα και θα εχεις την οικογενεια σου κ θα εισαι αυτυχισμενη, θα σκεφτεσαι και θα λες “μα νομιζα οτι του ελειπα κιολας!” περασες καλα 2 χρονια. παρ το ετσι. τελειωσε το γιατι τα χρονια περνανε και μαζι τους παιρνουν κ ανθρωπους που αξιζουν πραγματικα. οσο για το νεο σου φιλο δεν ειναι η ωρα για σχεση. μην το παλεψεις. ο ερωτας δεν ερχεται με προσπαθεια. τελειωσε το. κατσε μονη, αφοσιωσου στη σχολη σου κ ολα θα κυλησουν μονα τους… ειμαι αυστηρη γιατι εχω περασει χειροτερα.. (τρια χρονια να τον περιμενω (μονη μου ετσι? στο μυαλο μου αυτα) και να ειμαι σιγουρη πως μ αγαπαει αλλα δεν μπορουσαμε να ειμαστε μαζι (γιατι ηταν με αλλες 10!!) αλλα μονο εμενα αγαπουσε!!) γελοιο!!)) διεγραψε τον . απλα.

  9. @ermioni: hahahhah exeis toso dikio…otan diavazo tetoies istories leo kala mono ego otan izo klaio kai xtipiemai kai den thelo na vlepo anthropo kai nomizo oti o opoiosdipote tha mou kanei ta idia?!?!?!? oso gia ti kopela…mas periegrapses to poso anasfalis einai pou den antexe na exei dipla tou mia omorfi exipni spoudagmeni (to meso oro diladi tis ellinidas ginaikas sti simerini epoxi) esi pou isoun mazi me ena toso anasfali anthropo ti eisai??

  10. ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ —-ΣΕ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ — Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ “ΔΟΥΛΕΙΑ” ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΖΑΧΑΡΗ —–ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ —–ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ— ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΡΑ —–ΞΕΚΟΨΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ —-ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΓΕΝΙΚΑ ——ΞΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ —

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More