Pepa: “Τι να υποθέσω; Θέλει χρόνο να σκεφτεί ή απλώς ήμουν μία περιπέτεια;”

Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια κατάσταση που με απασχολεί…

Εγώ μόλις χώρισα (με παιδιά). Αυτός ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ακυρώθηκε ο γάμος λόγω τεχνικού προβλήματος. Ήταν η πρώτη μου αγάπη κι εγώ η δική του. Χωρίσαμε λόγω μεγάλης απόστασης και υποφέραμε και οι δύο πολύ.

Τυχαία βρισκόμαστε μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Με κυνηγά για να βγούμε κι όταν τον ρωτάω γιατί, μου λέει “δεν μου είσαι αδιάφορη”. Ενδίδω μετά από πολύ σκέψη. Ενδιαφέρεται για να μάθει για την προσωπική μου ζωή, μου εμπιστεύεται θέματα οικογενειακά, οικονομικά, προσωπικά και γενικά πράγματα που δεν λέμε στον καθένα.

Για την κοπέλα του δεν θέλησα ποτέ να μάθω είναι η αλήθεια, σε αντίθεση με εκείνον. Μου λέει πως του λείπω τώρα ενώ αυτό δεν συνέβαινε παλιά, πως δεν θέλει να με ξεχάσει, μιλά για ανακύκλωση συναισθημάτων και ότι προχωράμε πολύ γρήγορα. Γιατί όντως… δεν μείναμε μόνο στα λόγια.

Μετά από μερικά ραντεβού του εκθέτω πώς έχει η κατάσταση, ποιά είναι η θέση μου και ποια η δική του και να μην κάνουμε τους τυφλούς. Ρωτώ ευθέως τί σκέφτεται και μου απαντά δεν ξέρω. Θα σου τηλεφωνήσω και μετά σιωπή.

Αν και πριν το τελευταίο ραντεβού έστειλε μήνυμα ότι βιάζομαι πολύ και ότι πρέπει να δω τι θέλω και ότι ο καθένας θέλει το χρόνο του και να πάρω και εγώ τον δικό μου σε παρακαλώ.

Έκτοτε δεν απάντησε ούτε στο τηλεφώνημά μου ούτε στο μήνυμα που του έστειλα. Πέρασαν δυο βδομάδες και δεν τον έχω ενοχλήσει. Τι να υποθέσω; Θέλει χρόνο να σκεφτεί ή απλώς ήμουν μία περιπέτεια;

Υ.Γ. Δεν με είχε πληγώσει ποτέ αλλά πάντοτε υπάρχει η πρώτη φορά.

Pepa

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ε, προφανώς και σε είδε σαν κάτι πρόσκαιρο και επιφανειακό! Για αυτό και δεν σηκώνει τηλέφωνα και έχει εξαφανιστεί. Αν ήταν ελεύθερος, ίσως υπήρχαν κάποιες παραπάνω ελπίδες! Αλλά εδώ πρόκειται για κάποιον που ετοιμάζεται να παντρευτεί! Τι φαντάζεσαι;; Θα αφήσει τη γυναίκα του για να κάνει σχέση με κάποια που έχει ήδη παιδιά;;;;; Γιατί να μην σε κρατήσει για ερωμένη και να κάνει και αυτός τα δικά του παιδιά με τη γυναίκα του;;;;;

  2. Μην έχεις αυταπάτες .Ακόμα και να σε θέλει πολυ δεν πρόκειται να ασφησει μια ελευθερη κοπέλα για μια χωρισμένη με 2 παιδια.μάλλον έβαλε τη λογική του και το πολυ πολύ να σε έχει για να τονώνεται το ηθικό του.δεν σου λέω ότι αυτο ειναι η όχι σωστο αλλά αν θες να μη στενοχωριέσαι δες το και εσυ χαλαρά.Αυτή είναι η πραγματικότητα και στη θεση σου πρέπει να εισαι πιο χαλαρη με αυτά τα θέματα για να εισαι εσύ ψυχικά καλά αλλά και για το καλό των παιδιών σου.

  3. Pepa, προφανώς ήθελε χρόνο να σκεφτεί… κι έπειτα από σκέψεις κατέληξε στο “όχι”. Δεν ξέρουμε τους λόγους, αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, είπε ότι “δεν του είστε αδιάφορη”. Δεν είπε, για παράδειγμα, “είμαι ερωτευμένος μαζί σου” ή “έχω αισθήματα για σένα”. Εγώ πιστεύω ότι, αν κοιτάξετε γύρω σας, σίγουρα θα βρείτε πολλούς, στους οποίους να μην τους είστε αδιάφορη. Το ζητούμενο είναι να βρείτε αυτόν που θα έχει πραγματικά αισθήματα για σας, εκείνον τον “κύριο Υπέροχο και Μοναδικό” για σας. Και πιστέψτε με, όταν βρείτε τον άνθρωπό σας, εκείνος δεν θα κοιτάξει ούτε το πόσα παιδιά έχετε, ούτε την ηλικία σας, ούτε θα θέλει “χρόνο για να σκεφτεί”. Θα βλέπει με την καρδιά του και θα τα βλέπει όλα σωστά και τέλεια πάνω σας. Εύχομαι καλή τύχη πάνω απ’ όλα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More