Ρία: “Τελικά ποιος έχει “δίκιο” και ποιος “άδικο”; Έχασα όντως την ευκαιρία να τον γνωρίσω;”

Γεια σας!
Έχω ένα πρόβλημα που όπως θα καταλάβετε, είναι κόλλημα. Έχει τελειώσει βέβαια, αλλά θέλω να φύγουν οι ενοχές αν δεν ευθύνομαι εγώ…

Πριν αρκετούς μήνες “γνωρίστηκα” με ένα παιδί μέσω facebook. Εγώ 26, αυτός 31 τότε, αλλά από διαφορετική πόλη. Μία ώρα απόσταση οδικώς.

Μιλούσαμε καθημερινά, είχαμε αρκετά καλή επικοινωνία και μέσω τηλεφώνου. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι θέλουμε να βρεθούμε. Επειδή εγώ τότε είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο του πρότεινα (όμως μου το ζήταγε και μόνος του) να πάω εγώ, αρκεί να μου πει ποια μέρα βολεύεται με τη δουλειά του, ώστε να συναντηθούμε.

Κι εδώ αρχίζει η ιστορία…

Πάντα με ρώταγε πότε θα πάω να τον δω και πάντα του έλεγα ότι η ημερομηνία είναι ανοιχτή κι ότι μπορώ να πάω όποτε μπορεί κι αυτός. Εκείνος μου έλεγε να πάω όποτε θέλω εγώ, αλλά του είχα πει πως δεν μπορώ να πάω άσκοπα στην πόλη του, αν δεν ξέρω ότι θα συναντηθούμε.

Μία φορά μόνο που βρισκόμουν στην πόλη του έτυχε και με πήρε, του είπα πως είμαι εκεί, αλλά είχα δουλειά και δεν προλάβαινα και κατάλαβα ότι ψιλοθύμωσε (ξανά ενοχή για το αν έφταιγα εγώ που δεν του είπα να τον δω έστω για λίγο) και να κανονίζαμε άλλη μέρα ώστε να πήγαινα μόνο για αυτόν και να είχαμε όσο χρόνο θέλαμε.

Μου έλεγε ξανά ok και ξανά με ρώταγε πότε θα πάω. Κι εγώ του έλεγα να μου πει εκείνος την ημέρα που βολεύεται με βάση τη δουλειά του….. Φαύλος κύκλος!

Κι έρχεται επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή που αποφασίσαμε μέρα, ώρα και μέρος για το πρώτο ραντεβού μας. Και δύο μέρες πριν τη συνάντηση μου το ακυρώνει με τη δικαιολογία ότι θέλει να σκεφτεί.

Στεναχωρέθηκα αρκετά αλλά δεν του το έδειξα από την απάντησή μου. Του είπα μόνο ένα “Ok, σκέψου ό,τι θελεις” και δεν ξαναμιλήσαμε. Την επόμενη μέρα είδε ένα ερωτικό κομμάτι που είχα περάσει στο προφίλ μου και μου είπε ότι είναι πολύ ωραίο κομμάτι και γενικώς μου έστελνε ερωτικά κομματάκια.

Περιττό να πω ότι από τότε δεν μου ανάφερε ξανά για συνάντηση και ουσιαστικά αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε από τότε. Δεν υπήρχε κάτι άλλο μέχρι τότε στη ζωή του. Για αργότερα δεν ξέρω, αλλά μπορούσα να το καταλάβω από τις ώρες που πέρναγε μπροστά στο pc του.

Ακόμα και τηλέφωνο αν τον έπαιρνα, μου έλεγε ότι είναι καλά, με ρώταγε αν είμαι κι εγώ καλά και ότι έχει δουλειά και κλείναμε. Δηλαδή μιλούσαμε πια 2-3 λεπτά!

Από τότε άρχισε το κινητό να είναι και κλειστό. Όλο το καλοκαίρι καμία επικοινωνία, ώσπου το φθινόπωρο αρχίσαμε ξανά να μιλάμε και μου ξαναπρότεινε να πάω να τον δω. Του είπα να το κανονίσουμε, αν είναι να πάω, χωρίς όμως να τρέφω πολλές ελπίδες. Κι έμεινε εκεί.

Δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα με πήρε μόνος του και με ρώταγε διάφορα, του τύπου: αν έχω πάει καθόλου στην πόλη για δουλειές. Με τον νέο χρόνο με ξαναπήρε μόνος του για να μου ευχηθεί και τότε απομακρυνθήκαμε οριστικά επειδή τσακωθήκαμε.

Ο λόγος του τσακωμού; Του πρότεινα να συναντηθούμε μιας και είχε άδεια και να κάνουμε καμιά μονοήμερη εκδρομή. Κι όταν μου το αρνήθηκε λέγοντας ξανά ότι έχει δουλειά του είπα ότι καλύτερα είναι να λέει πως δεν γουστάρει.

Κι αρχίζει τότε… Πως και φυσικά δεν μου είχε τάξει τίποτα… και δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα απέναντί μου… Όμως ξέχασε ότι αυτός ήταν που έκανε την πρώτη κίνηση και συνεχώς με “πολιορκούσε” για να με δει… Και τι κοπέλα είμαι εγώ και πόσο πολύ του άρεσα με βάση τις φωτογραφίες που έβλεπε… κι άλλα τέτοια “γλυκόλογα”.

Αν και μερικές φορές μου έλεγε ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου και πως αν ήμουν κοντά του ή διαφορετική σε χαρακτήρα, τότε θα ήμασταν μαζί.

Πλέον δεν μιλάμε καθόλου εκτός αν του στείλω εγώ ένα “γεια”.

Το πρόβλημα είναι πως είμαι αρκετά ενοχική κοπέλα κι έτσι κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν πήγα μόνη μου κάνοντάς του έκπληξη, παίρνοντας τον τηλέφωνο πως είμαι στο τάδε σημείο κι αν μπορεί να έρθει να συναντηθούμε. Αλλά αν είχε κλειστό το κινητό δεν θα μάθαινε ότι είχα πάει για αυτόν.

Και μετά από τόσους μήνες αναρωτιέμαι ακόμα και στεναχωριέμαι αφάνταστα μερικές φορές… Τελικά ποιος έχει “δίκιο” και ποιος “άδικο”; Έχασα όντως την ευκαιρία να τον γνωρίσω από δικό μου λάθος ή “ήμουν εντάξει” απέναντί του;

Δεν κρύβω κιόλας την υποψία ότι μπορεί και να με δούλευε. Ακόμα όμως θέλω να τον γνωρίσω. Κι αν μου έλεγε να πάω να τον δω, παρόλο που θα αρνιόμουν στην αρχή, καταβάθος θα έτρεχα…

Και πως θα σταματήσω να έχω αυτήν τη θλίψη κι ενοχή ότι δεν προσπάθησα αρκετά;

Ευχαριστώ και συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα.

Ρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητη Ρια,
    απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι οντως εισαι πολυ ενοχικη και οτι επισης αυτο το παιδι που λες (γιατι σαν παιδι φερεται) ή ειναι πολυ αναποφάσιστος ή κατι αλλο τρεχει..το οτι εσυ δεν μπορεσες να βρεθειτε τοτε που ειχες παει στην πολη του για δουλειες,ετυχε! Δεν μπορουσες να κανεις κατι..και καλα εκανες που του προτεινες να τον δεις αλλη φορα.Λογικο να σπαζοταν ρε παιδι μου αλλα αν πραγματικα ηθελε να συναντιθειτε δεν θα στο ακυρωνε λιγο πριν γινει αυτη η “πολυποθητη” συναντηση για να σκεφτει.Καλα εκανες και τον ρωτησες αν του αρεσεις,αλλα γιατι τοση επιθετικοτητα εκ μερους του;Οπως ανεφερες πιο πριν,μερικες φορες σου ελεγε πως δεν του αρεσες σαν χαρακτηρας και αν ησουν διαφορετικη θα ησασταν μαζι.Δηλαδη κατι δεν στεκει εδω περα,καταλαβες;Ισως να μην του αρεσες πραγματικα..τωρα δεν ξερω τι αλλο εχει παιχτει μεταξυ σας ουτε με αφορα.Δεν ειναι ευκολα δικαιολογισημη η συμπεριφορα του παντως.Εσυ εκανες οτι μπορουσες,τωρα αν αυτος στα μασουσε και σου εκανε νερα δεν ειναι δικο σου φταιξιμο.Απλα ηρεμισε και μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα γιατι αν πραγματικα ηθελε να ειχε κατι παραπανω απο ηλεκτρονικη σχεση μαζι σου θα μπορουσε καλλιστα να ερθει εκεινος στη πολη σου.Να εισαι αυτη που εισαι απλα και να σκεφτεσαι αισιοδοξα.
    Ελπιζω να βοηθησα.
    Καλη μερα 🙂

  2. Καταρχας παψε να εισαι πλεον ενοχικη με τον εαυτο σου γιατι δεν εφταιξες σε τιποτα ουτε εκανες κατι λαθος.Του εναντιον θα ελεγα γιατι ησουν πολυ δεκτικη σε οτι σου ελεγε και με το παραπανω.Για να σου το πω απλα ..ενας ανθρωπος ο οποιος γουσταρει πραγματικα τον αλλον κανει τα αδυνατα δυνατα για να τον συναντησει ,ποσο μαλλον οταν ο αλλος βρισκεται μονο 1 ωρα μονο μακρια!! Με λιγα λογια εβρισκε φτηνες δικαιολογιες γιατι δεν ηθελε να παρει καμια ευθυνη και να μπορει να σου πει οτι μονη σου ηθελες και πηγες,οπως και σου το ειπε αλλωστε εμμεσα οτι δεν σου εταξε τιποτα!Αλλα και μονο αυτος ο συναισθηματικος εκβιασμος που σου εκανε ηταν αρκετος!Για εμενα ξεχασε τον και να εισαι σιγουρη οτι δεν εχασες και κανενα κελεπουρι!Μην εχεις τυψεις στο τι δεν εκανες αλλα να εισαι σιγουρη οτι για αυτον εκανες πολυ περισσοτερα απο οτι του αξιζαν!

  3. Ρια μου σταματα να ασχολεισαι με εναν ανθρωπο π δεν τον ξερεις καν..καταλαβαινω οτι μπορει να σ αρεσε να ηθελες να βρεθειτε και τελευταια στιγμη να στο ακυρωσε,αλλα δινεις πολλη σημασια σε κατι που δεν υπαρχει..μην αναλυεις τοσο πολυ τα πραγματα..περνα καλα στη ζωη σου και οταν βρεθει ο καταλληλος δε θα αναρωτιεσαι για τιποτα,απλα θα ζεις..ξεκολλα!!!!

  4. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας…

    Μαίρη…..Το είχαμε συζητήσει να έρθει εκείνος μια μέρα στην πόλη μου αλλά αφου δούλευε,μου έλεγε συνεχώς πως δεν προλαβαίνει με την δουλειά και για αυτό μου πρότινε αλλά έλεγα και εγω να πήγαινα..Το ξέρω ότι φερόταν σαν παιδί και όχι σαν άνδρας απλά εκείνη την στιγμή δεν βλέπεις καθαρά για το τι γίνεται….

    silia…..Το πιστεύεις πως όταν μου ακύρωσε την συνάντηση,ότι έκλαιγα;;;Τόσο μυαλό είχα και εγω!!!!Απο το σημείο που άρχισα να ηρεμώ και να βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα ήταν όταν μου είπε πως δεν μου έχει τάξει τίποτα και ο τρόπος που μου απάντησε…..Δυστυχώς δεν έχω αυτοσεβασμό όσο θα έπρεπε και έτσι δεν εκτιμάω και τόσο τον εαυτό μου……..Και δεν σου κρύβω πως μερικές φορές,νευριάζω με τον εαυτό μου επειδή ο τύπος είχε καταλάβει ότι μου ψιλοάρεσε απο όσα μπορούσα να ξέρω για αυτόν…..

    Έλενα….Έχω ξεκολλήσει,δεν μου αρέσει όπως παλιότερα απλά το σκέφτομαι μερικές φορές και αναρρωτιέμαι για το αν έκανα κάποια λάθη…..Δεν ξέρω αν θα έρθει ο κατάλληλος,αλλά αυτός δεν έχει καμία θέση στην ζωή μου…….

  5. Το μονο λαθος που εκανες ειναι οτι ασχοληθηκες πολυ μαζι του..ο καταλληλος θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις..να σαι καλα και μην κολλας σε καταστασεις ανουσιες…καλη σου μερα!!

  6. Δυστυχως Ρια μου κατι τετοιοι παλιοχαρακτηρες ξερουν ακριβως σε ποιους ανθρωπους να “χτυπησουν” ..ομως ειναι προτιμοτερο να εισαι μονη παρα να εχεις εναν τετοιον ανθρωπο διπλα σου.. πολλες φορες εχουμε κρατησει στην ζωη μας τετοιους ανθρωπους λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης και το χειροτερο απο ολα ειναι να εισαι χρονια με εναν τετοιο ανθρωπο και να μην τον εχεις καταλαβει…οποτε μην θυμωνεις που σου αρεσε και του το εδειξες γιατι εσυ τουλαχιστον ησουν απολυτα ειλικρινης με αυτον..πλεον σκεψου θετικα ,οτι τον ξεφορτωθηκες οσο ηταν νωρις.και που ξερεις ισως βρεθει αυτος που θα σε εκτιμησει πραγματικα και θα αξιζει την αγαπη σου..σου ευχομαι τα καλυτερα!φιλια

  7. Μην κάνεις αναλύσεις για το πως εισαι η όχι.Απλα επεσες στην παγίδα να παίξεις το παιχνιδι του κ σε ειχε στο περίμενε,δημιουργλωντας σου κ την αίσθηση ότι εφταιγες εσύ που δεν συναντηθηκατε.Σβηστον από φίλο στο fb, και χ…ν τον .Μην χανεις ουτε δευτερόλεπτο απο τη ζωή σου να φιλοσοφεις τις αντιδρασεις ενός παντελώς αγνωστου για σένα..

  8. Δεν καταλαβαινω εγω κατι καλα ή ασχολειστε με το τιποτα βρε κοριτσακια μου γλυκα;;; Μιλουσατε στο facebook κι εσυ επλασες ολοκληρο σεναριο στο κεφαλι σου. Τι να πω…..

  9. Lenia,δεν νομίζω να είχα πλάσει κάτι στο μυαλό μου…Έγραψα ότι μιλούσαμε και μου ψιλοάρεσε απο τις φωτογραφίες που έβλεπα και ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα….Δεν του ζήτησα να γίνει κάτι μεταξύ μας,απλά να πιούμε ένα καφέ…..Δεν νομίζω να είναι τόσο τρομερό αυτό………

  10. Δεν είναι τρομερό βρε κορίτσι μου καλό αλλά δεν ειναι πραγματική γνωριμία αυτή.Δεν τον ειδες δεν σε ειδε ποτε.Ειναι καθαρά στο μυαλό σου το κόλλημα.Ακόμα και οι συζητήσεις σας ή οι φωτογραφίες σε τέτοιες περιπτωσεις μπορει να είναι ένα ψέμα.
    Ασχολήσου με πραγματικές γνωριμίες .Μην μπαινεις στην παγίδα του ιντερνετ για γνωριμίες.Εδω live και ο κόσμος ειναι γεμάτος ψεματα,δεν ειναι να εμπιστευεσαι ευκολα ανθρωπο,ποσο μαλλον γνωριμίες του υπολογιστη.Φιλοσοφησε το λιγο και μην ασχολέισαι με εναν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ.Σταματα να αναλυεις αν εφταιγες η όχι που δεν συναντηθήκατε.ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ οτι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.,και καλυτερα για σένα γτ δεν ξερεις ποτε που θα εμπλεκες.Βρε κορίτσια δεν σαν τρομαζει μηπως ο άλλος ειναια αλλου για αλλού?Οχι συναισθηματικά αλλά και στα μυαλά του.Ο ΘΕος σε φυλαξε δεν λες που δεν συναντηθηκες μαζί του.Ελεος τι το ψάχνεις ακομα

  11. t,να σου πω ότι έχεις δίκιο;;;Και αναφέρομαι για τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ…Όμως όπως υπάρχουν μ@λ@κες και κ@λοχαρακτήρες στην ”πραγματική ζωή”,έτσι υπάρχουν και στην διαδυκτιακή…Το θέμα είναι πόσο τυχερός/η θα είσαι και που θα πέσεις…..Δεν έχω παρέες και φιλίες,επειδή οι περισσότερες φιλίες που είχα βρίσκοντε σε άλλη πόλη ή έχουν τους δεσμούς τους δεν προλαβαίνουν να δουν και εμένα….ʼρα η ζωή μου είναι βιβλία και ίντερνετ,αφού δεν δουλεύω αυτήν την περίοδο…..Έστω και για ένα καφέ να θέλω να πάω,θα πρέπει να πάω μόνη μου και έτσι το διαδύκτιο είναι μια έξοδος για μένα….Μην ρωτήσεις για ερωτικές σχέσεις…..Δυστυχώς ή ευτυχώς,εκεί έχω φτάσει!Και κάτι τελευταίο:δεν βγαίνω με τον οποιονδήποτε,απλώς μιλάω με μερικά άτομα και με ελάχιστους να θελήσω να βγω…..

  12. Ε, όχι, βρε Ρία!! Καμία ευκαιρία δεν έχασες! Το παιδί απλά δεν ήθελε να βρεθείτε. Τόσο απλά! Ακόμα όμως και να βρισκόσασταν δεν νομίζω πως τελικά θα σου άρεσε ο τύπος…Εδώ από μία οθόνη και συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, πόσο μάλλον από κοντά!! Καλά κάνεις και ψάχνεις γνωριμίες, έστω και μέσω ίντερνετ, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να σε απασχολεί πλέον!

  13. Πρώτα λοιπόν πρέπει να σχοληθείς με αυτό το κομμάτι,του να δημιουργησεις φιλίες.Αν οι παλιοι σου φίλοι για τουσ δικουσ τουσ λόγουσ δεν ειναι διαθέσιμοι,τοτε πηγαινε παρακάτω.Γινε εσυ διαθέσιμη να κάνεις καινούργιες φιλίες.Επίσης καμια φορα οι φιλίες δεν ειναι ανάγκη να ειναι πολυ ουσιαστικες,εντάξει να ταιριαζετε και λίγο αλλά βρες φιλουσ μονο για να βγαινεις και να περνας καλά έτσι θα ξελαμπηκάρεις λίγο.Στο λέω αυτό γιατι μονο στο ιντερνετ και σωστη διασκεδαση δεν ειναι και μπορει να κάνεις λάθος επιλογές.Επισης σε καταλαβαινω γτ κ εγω περασα από φαση πολυ διαβάσματος και χωρις παρεες για εξω αλλά ακόμα και στα αναγνωστήριο ειναι καλυτερα να πας και να μιλησεις με έναν άνθρωπο παρα απο ιντερνετ.Επίσης να ξέρεις οτι όλα τα πραγματα στη ζωή ερχονται όποτε ειμαστε εμεις διαθέσιμοι να έρθουν και οι φιλίες και ο έρωτας.γινε διαθέσιμη να βρεις καινουργιους φίλους και άστους τουσ παλιους,η ζωή ειναι μια δυναμική κατάσταση,μην κολλάς στα παλια.

  14. απο τις απαντησεις σου στις κοπελες καταλαβαινω απλα οτι αιθοτυφλης…καλα κανεις και μιλας με οποιον θελεις εισαι ενηλικη αλλα οταν ζητας την γνωμη απο αγνωστους να εισαι ετοιμη να την δεχτεις..δεν ειναι το ημερολογιο της br?tney jones η ζωη σου ουτε το εχεις μηνυμα στον υπολογιστη σου..η ζωη δεν ειναι ταινια..λογικο να κολλακευεσαι απο εναν αγνωστο που δεν σε ξερει δεν σε κρινει αλλα σε φλερταρει και υπαρχι η ασφαλεια του διαδικτυου να λεει οτι θελει..οπως πολυ σωστα ειπαν καποιες…αν ηθελε θα ερχοταν να σε δει!μην εχεις αυταπατες!!!και δεν σημαινει οτι ειναι παλιοχαρακτηρας επειδη ηθελε να περασει την ωρα του και εσυ το ιδιο εκανες καθισμενη μπροστα στον υπολογιστη σου..δεν σου υποσχεθηκε κατι..εξαλλου μπορει να’ναι αλλου….

  15. ρια κακως αισθανεσαι οτι δεν προσπαθησες αρκετα. το ακριβως αντιθετο συμβαινει. προσπαθησες υπερολικα. αυτο βεβαια το καταλαβε ο τυπος και νομιζω οτι σε ειχε “βουτυρο στο ψωμι του”
    πως δεν σου εκανε εντυπωση το οτι απεκλεισε να ερθει αυτος στην πολη σου?οση δουλεια και να ειχε μαλλον θα εβρισκε διαθεσιμη μια κυριακη να πεταχτει να σε δει.
    σταματα να αισθανεσαι ενοχες και διωξε τις ανασφαλειες σου.

  16. Έχω να πω,πως μετά από σχεδόν 1 χρόνο,ο κύριος ξαναεμφανίστηκε από το πουθενά και χωρίς να κάνω καμία απολύτως κίνηση!!!Τελικά μου φαίνεται πως ο τύπος είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν……Maria,με κολάκευε το γεγονός ότι με ”φλέρταρε” και όντως εθελοτυφλούσα στην αρχή αλλά μετά την απάντησή του πως δεν μου έχει τάξει κάτι,τότε είδα ότι κάτι τρέχει με αυτόν…ʼννα,πράγματι ήμουν ”βούτυρο στο ψωμί του” και δεν μου είχε αποκλείσει το γεγονός να έρθει κάποτε αυτός στην πόλη μου απλώς τα λόγια δεν συμβάδιζαν με τις πράξεις!

  17. Συνεχίζει να διαβάζει κανένας αυτό το θέμα;
    Έχω νέα:εμφανίστηκε μόνος του και θέλει να με δει…Του είπα πως το πιο δίκαιο είναι να έρθει αυτός στην πόλη μου και συμφώνησε..Θα μου πείτε πως τα θέλει και ο κ@λος μου και του απάντησα αλλά ήθελα να τον βρίσω και κατέληξε εκεί……Εγώ λέω να το το ακυρώνω συνέχεια ώστε να σταματήσει απο μόνος του…Εσείς τι λέτε;;

  18. egw lew na vgeis mazi tou ,na tin “patiseis”(to opoio exei ginei hdh) kai sto telos pou sigoura tha se pligwsei isws tote na sou ginei mathima…aporw giati zitas tin apopsi mas apo tin stigmi pou einai fanero oti pas girevontas kai tha kaneis auto pou theleis esy..distixws den mporeis na katalaveis oti kapoies sxeseis “fwnazoun” apo tin arxi poia tha einai h kataliksi tous!min ksexaseis na steileis na se simvoulepsoume otan tha se pligwsei…

  19. Ρία, εγώ απ’ αυτά που έγραψες, κράτησα το εξής: “Αν και μερικές φορές μου έλεγε ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου και πως αν ήμουν κοντά του ή διαφορετική σε χαρακτήρα, τότε θα ήμασταν μαζί.”
    Βρε Ρία, είναι δυναμόν; Δηλαδή “α λα καρτ” σε θέλει? Με την εμφάνιση που έχεις αλλά χωρίς αυτό το χαρακτήρα? Στο εστιατόριο νομίζει πως βρίσκεται; “Θέλω αυτή τη μπριζόλα, παρακαλώ, αλλά βάλτε τη με άλλη γαρνιτούρα, γιατί το ρύζι, απαπαπα, πολύ με πειράζει!”
    Και γενικώς, τι συμπεριφορά ήξεις-αφίξεις είναι αυτή που σου επιδεικνύει; Είναι και καπριτσιόζος ο “κύριος”, κατάλαβες; Ούτε εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε τόσο κυκλοθυμικές πια.
    Αν ήταν πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου, δεν θα τον πείραζε ακόμα και χαρακτήρα μέγαιρας να είχες, αυτό να το θυμάσαι! Προς το παρόν, έτσι όπως φέρεται, είναι λες και σου κάνει τη χάρη και μόνο που σε παίρνει τηλέφωνο… Σε παρακαλώ, πάψε να νιώθεις ένοχη εξαιτίας ενός τέτοιου τύπου. Απ’ ότι κατάλαβα, έχετε μία αμοιβαία (και λογική) περιέργεια να βρεθείτε από κοντά και να μιλήσετε σαν άνθρωποι, όμως κάτι μου λέει ότι εκείνος δεν “πεθαίνει” κιόλας για σένα. Μακάρι, όμως, όταν σε γνωρίσει από κοντά, να του ανατραπεί όλο το σύμπαν!!!
    Περιμένουμε νέα.
    Hi from Thessaloniki.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More