Pepy: “Με τη “μαμά” μέχρι τα 8 χρόνια ίσως ήμουν ιδανική νύφη. Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε…”

Καλησπέρα!

Με το σύντροφό μου είμαστε μαζί 9 χρόνια. Με τη “μαμά” μέχρι τα 8 χρόνια ίσως ήμουν ιδανική νύφη. Τον τελευταίο χρόνο μετά την επισημοποίηση της σχέσης μας άλλαξε.

Ο λόγος το οικονομικό. Πλέον ο σύντροφός μου δεν τσοντάρει στα δικά τους έξοδα με αποτέλεσμα να έχει στραφεί εναντίον μου, αλλά και εναντίον του.

Στο διάστημα αυτό έχει έρθει στο σπίτι της και άλλη νύφη με την οποία είναι “κ…..ς και βρακί”. Οτιδήποτε και να κάνει η “μαμά” το ξέρει.

Το θέμα είναι ότι έχει κάνει την καλύτερη περίοδο της ζωής μου μαύρη, γιατί όλη η οικογένεια έχει στραφεί εναντίον μου και με κατηγορούν στους συγγενείς του.

Ο σύντροφός μου της μίλησε κι εκείνη φυσικά τα διέψευσε με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό μου για να μην τον χάσουν οριστικά.

Εγώ το τελευταίο διάστημα σταμάτησα να πηγαίνω σπίτι τους. Τι να κάνω; Πως να χειριστώ όλη αυτή την κατάσταση; Κουράστηκα να βασανίζομαι και να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση μου.

Pepy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλή μου Πέπη, θα σου μιλήσω ως παιδί χωρισμένων γονιών.. Οι γονεις του πατέρα μου, έκαναν τα πάντα για να κάνουν νύμφη τους τη μητέρα μου.
    Οταν η μαμά δεν τους ακολουθούσε στις σάχλες που έκαναν, όντας σοβαρό ατομο, η καλή μητερούλα του πατέρα μου έβαλε σκοπό της να τους χωρίσει.. το έμαθε η μαμα μου, και έπαψε να πηγαίνει στο σπίτι της.
    Το αποτέλεσμα ήταν να μας εγκαταλείψει ο πατέρας μου, εδω και 8 χρονια εχουμε περάσει τα βάσανα του Ταντάλου, αυτός βρήκε μια βρωμιάρα και έκανε και ενα παιδί μαζι της.. και για μας δεν τον ενδιαφέρει ουτε αν ζουμε ουτε αν πεθάναμε.

    9 χρονια είναι μια ολόκληρη ζωή και κατα τη γνώμη μου αν ο σύντροφος σου δεν τους ”ακούει” και δεν επηρεάζεται απο αυτούς, οκ δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να σας χαλάσει τη σχέση.
    Αν όμως παίρνει το μέρος τους, και εσυ δεν μπορείς να το δεκτείς, μη προχωρήσεις παρακάτω, ξέρω είναι σκλήρο, αλλα θα είναι ακόμα σκληρότερο να βλέπεις τα παιδιά σου να υποφέρουν μαζί…
    Οτι κ’αν κάνεις έυχομαι ο Θεός να σε βοηθήσει και να σε φωτίσει να αποφασίσεις το σωστότερο.

  2. καλησπέρα και απο μένα! νομίζω πως θα ήταν καλό να συζητήσεις με τον σύντροφο σου την κατάσταση.Το οτι είστε ζευγάρι περιλαμβάνει εσας τους 2, όχι και την υπόλοιπη οικογένεια! Δεν είστε καν παντρεμένοι… Το τι κάνει εκείνος με την οικογένεια του δεν πρέπει να μπερδεύει τη σχέση σας… Μαζί του είσαι, δεν έχεις σχέση και με τη μάνα του! μάλλον πρέπει να εφοδιαστείς με γερά νεύρα για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση! Αν αγαπάς τον σύντροφο σου μίλησε του… και εφόσον βλέπεις οτι η οικογένεια του στρέφεται εναντίον σου για οποιονδήποτε λόγο, απομακρύνσου και μην ακούς τίποτα απο όσα σου προσάπτουν! Τέτοια ζωή θες να ζήσεις?? αφου βλέπεις οτι η επικοινωνία με τη μάνα του δεν είναι κ η καλύτερη, κράτα τους τύπους όποτε χρειάζεται και μην κάνετε τον σύντροφο σου μπαλάκι, δηλαδή να πρέπει να παρει το μέρος σου ή της ‘μαμάς΄, γιατί θα κουραστεί και ο ίδιος. Σκέψου οτι τόσο χαρόνια ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σου, αυτόν αγαπάς, αυτόν επέλεξες και προφανώς και εκείνος θα νιώθει το ίδιο. Μείνε κοντά στον άντρα σου και να βάζεις πάνω απο όλα τη σχέση σας… Δεν σου λέω να υπομένεις πράγματα, είμαι σίγουρη οτι θα σε τρελαίνουν με όλα αυτά! Αλλά στο χέρι σου είναι πόσο θα αφήσεις να σας επηρεάζουν… Πάρε βαθιά ανάσα και μην αφήσεις κανέναν να χαλάσει αυτό που έχεις με τον σύντροφο σου! εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More