Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.11.2012 | 23:55

Pepy: “Με τη “μαμά” μέχρι τα 8 χρόνια ίσως ήμουν ιδανική νύφη. Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε...”

Pepy: “Με τη “μαμά” μέχρι τα 8 χρόνια ίσως ήμουν ιδανική νύφη. Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Καλησπέρα!

Με το σύντροφό μου είμαστε μαζί 9 χρόνια. Με τη “μαμά” μέχρι τα 8 χρόνια ίσως ήμουν ιδανική νύφη. Τον τελευταίο χρόνο μετά την επισημοποίηση της σχέσης μας άλλαξε.

Ο λόγος το οικονομικό. Πλέον ο σύντροφός μου δεν τσοντάρει στα δικά τους έξοδα με αποτέλεσμα να έχει στραφεί εναντίον μου, αλλά και εναντίον του.

Στο διάστημα αυτό έχει έρθει στο σπίτι της και άλλη νύφη με την οποία είναι “κ.....ς και βρακί”. Οτιδήποτε και να κάνει η “μαμά” το ξέρει.

Το θέμα είναι ότι έχει κάνει την καλύτερη περίοδο της ζωής μου μαύρη, γιατί όλη η οικογένεια έχει στραφεί εναντίον μου και με κατηγορούν στους συγγενείς του.

Ο σύντροφός μου της μίλησε κι εκείνη φυσικά τα διέψευσε με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό μου για να μην τον χάσουν οριστικά.

Εγώ το τελευταίο διάστημα σταμάτησα να πηγαίνω σπίτι τους. Τι να κάνω; Πως να χειριστώ όλη αυτή την κατάσταση; Κουράστηκα να βασανίζομαι και να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση μου.


PepyΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10