Despoina: “Είχε σχέση δυο χρόνια και χώρισαν πρόσφατα. Είναι λογικό να είναι μπερδεμένος”

Γεια σας

Εγώ γνωρίστηκα με ένα παιδί στη σχολή μου… Από την πρώτη στιγμή που με είδε με κοιτούσε πολύ επίμονα.

Στην αρχή δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία όμως στη συνέχεια άρχισε να με γοητεύει.

Τέλος πάντων, ανταλλάξαμε κινητά και facebook. Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Βγαίνουμε κάθε μέρα μαζί. Κι ενώ μου έχει δείξει ότι με γουστάρει δεν το προχωράει.

Αυτός είχε σχέση δύο χρόνια και χώρισαν πρόσφατα. Είναι λογικό να είναι μπερδεμένος.

Εγώ όμως τι πρέπει να κάνω;

Despoina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. καλησπέρα Δέσποινα!!! Προφανώς απο όσα μπορώ να καταλάβω του αρέσεις. Το οτι χώρισε πρόσφατα σίγουρα είναι κάτι που θα τον ρίχνει και θα το σκέφτεται ακόμη πιο πολύ για να προχωρήσει…. Πρέπει να το διαπραγματευτεί μέσα του, να δεί οτι θέλει να πάει παρακάτω… Αυτό βέβαια δεν αλλάζει απο τη μια μέρα στην άλλη όπως καταλαβαίνεις. Στην περίπτωση σου θα συνέχιζα να κάνω παρέα μαζί του χωρίς να αλλάξω κάτι, θα τον άφηνα να καταλάβει οτι μου αρέσει και θα το έδειχνα ώστε να πάρει το μήνυμα… Αυτό που θέλω να πώ είναι περάστε χρόνο μαζί, βγείτε βόλτες, κάνα ποτό και κυρίως μην βιάζεσαι… Μην πείς κάτι ξεκάθαρο του στυλ ‘μου αρέσεις και θέλω κάτι παραπάνω απο αυτό που έχουμε’! Απλά άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.. Να δείς αν σίγουρα είναι αυτό που θές και εσύ! Αυτό που πιστεύω είναι οτι δεν χρειάζεται πίεση… Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

  2. Δεσποινα δεν σε γουστάρει κορίτσι μου. Δεν πειράζει θα βρείς άλλον.

  3. Δέσποινα, μάλλον προέχει η καλή σας σχέση και η αμοιβαία εμπιστοσύνη σε φιλικό επίπεδο. Να είσαι δίπλα του όποτε και αν σου δείξει ότι σε χρειάζεται, αλλά μην ενεργείς εις βάρος του εαυτού σου κιόλας… Δηλαδή, μην βιαστείς να τα δώσεις όλα, με αυτοθυσία, εξαντλώντας όλο σου το χρόνο και την ενέργεια, με την ελπίδα ότι “θα το εκτιμήσει”. Καλά κάνεις και του δείχνεις το ενδιαφέρον σου και την προθυμία σου να είσαι δίπλα του, αρκεί να μην του γίνει φορτική η κατάσταση. Καμιά φορά τα έντονα συναισθήματά μας μπορούν να πιέσουν τον άλλον προς βεβιασμένες επιλογές. Πάνω απ’ όλα, αν αποφασίσει να είναι μαζί σου, θέλεις να είναι σίγουρος για την επιλογή του, έτσι δεν είναι; Οπότε, καλύτερα να το σκεφτεί λίγο παραπάνω τώρα, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί, παρά να καταλήξει μαζί σου σύντομα, αλλά να αρχίσει ν’ αμφιταλαντεύεται μετά. Μην ανησυχείς, αν του αρέσεις τόσο, αργά ή γρήγορα θα ξεπεράσει ανασφάλειες και κακές εμπειρίες και θα προχωρήσει! Εύχομαι τη θετικότερη έκβαση.

  4. δωστου χρονο αλλα μην αφηνεις τον εαυτο σου να εχει ελπιδες και να ονειρευεται πραγματα.ασε να κυλησουν τα πραγματα μονα τους.γνωρισε τον, αναπτυξε μια ομορφη φιλικη σχεση πρωτα απο ολα και με τον καιρο αν ειναι να ερθει κατι θα ερθει απο μονο του..δωσε χρονο στα πραγματα και κυριως μην το πιεσεις γιατι δε θα σ βγει σε καλο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More