Mary: “Στη διάρκεια των μηνών αυτών έκανε μια σχέση κι όπως καταλαβαίνετε έχω γίνει χάλια”

Είμαι ερωτευμένη εδώ και σχεδόν δύο χρόνια με ένα άτομο. Από την αρχή είχε ενδοιασμούς επειδή μένουμε σε γειτονικούς νομούς και έτσι υπήρχε η απόσταση. Εγώ αντιθέτως δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Είχαμε απομακρυνθεί για κάποιους μήνες και επικοινώνησε πρώτος μαζί μου λέγοντάς μου ότι του έλειψα, πως δεν του έχω κάνει κάτι για να μην μου μιλάει και ότι του αρέσω σαν φίλη…

Έλα όμως που το συναίσθημα ξαναφούντωσε! Είχα προσπαθήσει κάποιους μήνες να τον ξεπεράσω. Στη διάρκεια των μηνών αυτών, έκανε μια σχέση και όπως καταλαβαίνετε έχω γίνει χάλια. Ποτέ δεν θα γίνει κάτι μεταξύ μας.

Θα πεθαίνω μόνο και μόνο στη σκέψη ότι αγγίζει και κάνει έρωτα με κάποια κοπέλα και αυτή η κοπέλα δεν θα είμαι εγώ. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω από κάπου αν όντως έχει δεσμό ή αν το λέει έτσι για να δει τι θα κάνω, αλλά το ξέρει πως δεν θα κάνω τίποτα από τη στιγμή που είναι αλλού. Ούτε διεκδίκηση ούτε τίποτα.

Όμως δεν μπορώ!!! Τον θέλω δικό μου, δίπλα μου, μαζί μου. Ίσως τον έχω κάνει θεό και το σωστό θα ήταν να τον απομυθοποιήσω, αλλά δεν ξέρω πως. Αν πραγματικά με ήθελε θα προσπαθούσε κι αυτός για κάτι και δεν θα κρυβόταν πίσω από την απόσταση που δεν είναι πάνω από 1,5 ώρα δρόμος. Δεν αντέχω άλλο…

Βέβαια αν πάρουμε τις ρομαντικές χαζομάρες, αν έχουμε μια επαφή μπορεί κάποια στιγμή να έρθει και ο έρωτας, αλλά πόσο θα περιμένω για κάτι τέτοιο χωρίς να χάσω τη ζωή μου και χωρίς να ξέρω αν θα γίνει σίγουρα κάτι…

Αν ήξερα πως θα γίνει, θα περίμενα δεν έχω πρόβλημα…

Πρέπει να τον απομυθοποιήσω, δεν γίνεται αλλιώς…

Mary

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αφού δεν σε θέλει. Γιατι είστε μακριά και εντάξει σε βλέπει σαν φίλη. Και έχει και άλλη σχέση. Τί θές τώρα εσύ;

  2. εχεις κολλησει χωρις να εχει γινει κατι……δε μπορεις να τον σκεφτεσαι με αλλη…….πρεπει να κοιταχτεις γιατι εχεις θεματακια να λυσεις με τον εαυτο σου……

  3. Καλέε τιι βλακείες λες?? Αφού δε σε θέλει και δεν πρόκειται να κάνετε τιποτα μαζι τίίί θές εσύ τώραα ?? να αφήσεις τις βλακείες!

  4. το οτι είσαι ερωτευμένη δεν είναι κακό!! δεν χρειάζεται να γίνει κάτι με κάποιον για να τον ερωτευτούμε.. απλά συμβαίνει και δεν μπορούμε να διαλέξουμε αυτούς που θα αγαπήσουμε. Η απόσταση μπορεί να τρόμαξε εκείνον αλλά οχι εσένα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί αλλάξει. Για να επικοινώνησε μαζί σου σημαίνει οτι σε σκέφτεται με κάποιον τρόπο.. αμα αρχικά ξεκινήσατε οχι εντελώς φιλικά και λόγω απόστηασης κόψατε, δεν ξέρω δεν μου ακούγεται πολύ φιλικό να επικοινωνήσει μαζί σου ξανά. τωρα αμα έχει σχέση και είναι ερωτευμένος δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Επίσης μπορεί εσένα αρχικά να μην σε τρόμαζε αλλά αν εκείνος το έβλεπε χαλαρά και ξεκινούσατε κατι, μπορεί στην πορεία να μην σου άρεσε. Εφόσον όμως μιλάτε πάλι είναι κάτι… δώσε χρόνο στον εαυτό σου, αμα σε θέλει φίλη και εσυ αντέχεις τότε μην κόψεις εντελώς. ομως φρόντισε τον εαυτό σου, βγές, πήγαινε βόλτες με φίλες, κάνε πράγματα για σένα. Οτι και να γίνει να θυμάσαι πως αν αυτός δεν ήθελε να είναι μαζί σου, τότε θα βρείς κάποιον που θα κάνει τα πάντα μόνο και μόνο για να σε βλέπει να γελάς. Και πίστεψε με, αυτός ο κάποιος υπάρχει και θα τον γνωρίσεις!!!

  5. Αν αισθάνεσαι ότι τον θες πραγματικά, ανάλαβε το ρίσκο, προσπάθησέ το και κάνε ό,τι μπορείς για να είσαι μαζί του. Μόνο έτσι πιστεύω πως θα καταφέρεις να κλείσεις τον κύκλο και, είτε να συνεχίσεις μαζί του (πράγμα το οποίο σου εύχομαι), είτε να προχωρήσεις παρακάτω…Διαφορετικά, θα τον σκέφτεσαι συνέχεια και θα παραμένεις στάσιμη σε μία αδιέξοδη κατάσταση. Ακόμα και αν τελικά δεν γίνει κάτι, δεν πειράζει. Θα έχεις κερδίσει πολύτιμη εμπειρία για την ζωή σου και θα είσαι υπερήφανη που κυνήγησες το όνειρό σου. Όσο για την άλλη κοπέλα, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Ενήργησε αρχικά σαν να μην υπάρχει καμία άλλη στη ζωή του και θα δείξει η κατάσταση από μόνη της τι συμβαίνει. Σου εύχομαι όλα να εξελιχθούν όπως επιθυμείς.

  6. re gamwto gt kollate se pragmata pou den prepei?? ka8esai twra k skeftesai esy, an se 8elei, an einai erwteumenos.. an an an an!!!!! eleos!!!!! ksipna!!!! koita ton eauto sou kai min ton afineis na peftei!!! asxolisou me an8rwpous pou pragmatika aksizoun gia sena!!!!! ka8e an8rwpos aksizei sugkekrimeno xrono apo to xrono mas, na min to ksexaseis pote auto!!!! kane ti zwi sou kaluteri kai stamata na asxoleisai mazi tou!!!!

  7. Mary, κατ’ αρχάς, αν ήταν από την αρχή ερωτευμένος μαζί σου, πιστεύω ότι δεν θα είχε “ενδοιασμούς” λόγω απόστασης. Υπάρχουν σχέσεις, και μάλιστα επιτυχημένες, με μεγαλύτερες αποστάσεις από τη δική σας. Δεν ξέρουμε αν έχει δεσμό στ’ αλήθεια ή όχι, έτσι; Αλλά εσύ μας λες ότι εκείνος ξέρει πως δεν θα τον διεκδικήσεις, σε περίπτωση που είναι δεσμευμένος… τότε γιατί να σου πει ότι έχει σχέση, εάν στ’ αλήθεια δεν έχει; Για να μην τρέφεις ελπίδες; Επίσης, με παραξενεύει λίγο το γεγονός ότι σου τηλεφώνησε μετά από καιρό “φιλικά”, παρόλο που είχε νιώσει κάτι για σένα πριν. Αν είναι δεσμευμένος, τότε τι να την κάνει τη φίλη; Μη τυχόν και σε έχει σαν “δικλείδα ασφαλείας”. Μακάρι να μην πληγωθείς και να ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο για σένα, έτσι ώστε να ξέρεις και τι να κάνεις!

  8. Έχω πάθει σοκ με την ιστορία σου! Είναι σαν να την έχω γράψει εγώ… Περνάω ακριβώς την ίδια φάση… Μόνο που η δική μου ιστορία κρατάει τα διπλάσια χρόνια από ότι η δική σου… ʼσε που όλο αυτό συνεχίζεται διότι τη μια λέει τέλος και όταν τον προσεγγίζω ξεκινάμε πάλι τα ίδια μέχρι να μου ξαναπεί ότι έχουμε απόσταση και πάλι τα ίδια.. Δυστυχώς στην περίπτωσή μας νομίζω πως μόνο μια είναι η λύση! Διαγραφή όλων των στοιχείων επικοινωνίας που έχεις μαζί του (αριθμούς τηλεφώνων, e-mail, facebook κλπ.) και σιγά σιγά όταν χαθεί η επαφή θα μπορείς ίσως να συνεχίσεις!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More