Maria: “Γιατί τόσα ψέματα; Πόσο στον κόσμο μου μπορεί να ήμουν που δεν κατάλαβα τίποτα;”

Σας γράφω κι εγώ τη δική μου ιστορία γιατί περνάω μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου που δεν μου επιτρέπει να σκέφτομαι λογικά και θα ήθελα τη δικής σας γνώμη.

Μόλις πριν 5 μήνες χώρισα από μια μακροχρόνια σχέση 5 ετών. Όλα ήταν τέλεια σε αυτήν τη σχέση. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ για κάτι. Τα βρίσκαμε σε όλα. Περνούσαμε καλά μαζί και πραγματικά ένιωθα ότι είχα βρει τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μόνο πρόβλημά μας ήταν η απόσταση (1 ώρα δρόμος) η οποία αν παίρναμε την απόφαση να μείνουμε μαζί εύκολα θα μπορούσε να εξαλειφθεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα η απόσταση. Βρισκόμασταν σχεδόν καθημερινά και περνούσαμε υπέροχα. Βέβαια στα 5 χρόνια σχέσης δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα κάτι παραπάνω π.χ. να γνωρίσω τους γονείς του, αυτός τους δικούς μου, να μείνουμε μαζί ή να πάρουμε μια απόφαση ότι μελλοντικά θα μείνουμε στην τάδε πόλη για να ξέρω κι εγώ προς τα πού να κινήσω τα επαγγελματικά μου.

Ευθέως δεν του είπα ποτέ τίποτα γιατί δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις. Δεν ήθελα να προχωρήσουμε επειδή το ζήτησα εγώ. Ήθελα να το θέλει και ο ίδιος και να είναι δική του συνειδητή απόφαση.

Περιττό να σας πω πως ο τύπος στα λόγια μου έταζε τον ουρανό με τ’ άστρα. Κι έτσι κυλούσε ο χρόνος μέχρι που μια μέρα μαλώσαμε για το θέμα της απόστασης και χωρίσαμε τηλεφωνικά. Μου είπε πως είναι καλύτερα να χωρίσουμε γιατί δεν με βλέπει σοβαρά, πως είναι μικρός να πάρει μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον (μικρός 27χρονος) και καλύτερα να βρω άλλον να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω οικογένεια.

Κι αναρωτιέμαι εγώ τώρα… Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί έπρεπε να με παραμυθιάζει ότι θα μείνουμε μαζί αφού δεν το ήθελε ποτέ; Πόσο στον κόσμο μου μπορεί να ήμουν που δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα; Γιατί δεν θέλει να μου τα πει και αυτά από κοντά; Πως γίνεται να πήρε την απόφαση από τη μια στιγμή στην άλλη σε μια φάση που όλα ήταν τέλεια; Είναι παράλογο μετά από 5 χρόνια σχέσης να θες να μείνεις με τον άνθρωπό σου; Αφού εγώ δεν τον πίεσα για κάτι πως πιέστηκε μόνος του ξαφνικά; Τι έχει στο κεφάλι του που εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ; Απλώς δεν με ήθελε ποτέ ή του πέρασε;

Πόσο μπορεί να επηρεάσει μια μάνα το γιο της; Πόσο δύσκολο είναι για έναν άντρα να ανεξαρτητοποιηθεί;

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Νομίζω η απάντηση βρίσκεται στην τελευταία σου ερώτηση… Υπήρξε κάποιο θέμα/προβληματισμός με τη μητέρα του;;

  2. ενας χωρισμος ειναι παντα δυσκολος και επιπονος.. απο εδω και περα θα πρεπει να κοιταξεις τη ζωη σου και τον εαυτο σου.. μην αναλωνεσαι στο παρελθον.. ο,τι εγινε εγινε.. κανε πραγματα για εσενα, περνα καλα και τα υπολοιπα αφησε τα στο παρελθον.. οσον αφορα τον πρωην φιλο σου, αν σε θελει πραγματικα και του λειψεις, θα γυρισει.. μην τρωγεσαι με τα γιατι.. ο,τι εγινε, εγινε..

  3. μπορει να βρηκε αλλη

  4. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι σε παρόμοια φάση μετά απο 10 χρόνια σχέσης… Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι υπομονή και θα περάσει.

  5. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ.ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,Ή ΟΧΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 5 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΛΕΙΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ.

  6. φιλη μου ολες το περασαμε αυτο.αυτος ο αντρας σε κοροιδευε τοσα χρονια,κατι παρομοιο συνεβη και σε μενα σε μια σχεση παλια,οποτε μην αισθανεσαι πως φταις σε κατι.αυτος φταιει μπορει να γνωρισε αλλη ,η και να αλλαξε γνωμη.ποτε δε το ειδε σοβαρα.προχωρησε μπροστα,αμεσα!καλη τυχη

  7. tin idia katastasi zw ki egw maria mou kai pragmatika an kai exoun perasei 8 mines den mporw na apantisw sto giati tosa psemata ,giati ferthike toso anra kai min peite gia ena p…a giati auto einai to mono eukolo na to vreis stis meres mas.an kai to palevw kathimerina na min to skeftomai panta pernaei san skepsi apo to myalo mou kai distixws akomi PONAW…

  8. Έχω σχέση εδώ και 5 χρόνια!Όλα είναι καλά μεταξύ μας.Τον τελευταίο καιρό τρώγομαι με τα ρούχα μου!!Δεν ξέρω γιατί…Αυθόρμητα,χωρίς να το καταλάβω.Έμαθα επίσης από κοντινό άτομο οτι με βλέπει σοβαρά!Όμως,η συμπεριφορά του δεν είναι ανάλογη…Πάντα στην πλάκα το αναφέρει σε μένα..Δεν ξέρω τί ισχύει τελικά!!Αξίζει να περιμένω??

  9. αχ, κοπέλα μου αυτός είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας!
    δεν έχει σημασία τι έγινε, στη ζωή μετράει μόνο το αποτέλεσμα, δυστηχώς απλά δεν σε αγάπησε πολύ!
    δεν στο λέω για να σε στεναχωρήσω , καθε άλλο.
    Κουράγιο τουλάχιστον εσύ είσαι νέα ακόμη!!!

  10. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Οι γνώμη σας μετράει πολύ για μένα αφού εγώ στην φάση που βρίσκομαι δεν μπορώ να σκεφτώ αντικειμενικά.

    Maria, κι εγώ το πιστεύω ότι δεν με αγάπησε πολύ τελικά κ δεν εκτίμησε τις θυσίες μου κ την αγάπη μου. Αλλά δεν υπήρχε λόγος να με παραμυθιάζει.

    Vengia, δεν μιλάμε πλέον γιατί εγώ δεν αντέχω να μιλάμε σαν φίλοι. Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν με δει γτ δεν είχε ούτε τα κότσια να με χωρίσει πρόσωπο με πρόσωπο.

    Silia, κουράγιο το μόνο π έχω να σου πω

    ΕΛΕΑΝΑ, ξεκαθάρισε τα πράγματα όσο είναι νωρίς. Μην σπαταλάς το χρόνο σου

    danay και Chr, δεν έχει άλλη σίγουρα. Αλλά ψάχνεται ο βλάκας.

    Evita, έπιασες τον παλμό μου απόλυτα. Απλώς πιστεύω είναι αυτό που λέμε απλά μαμάκιας. Ενοχλούσε την μαμά που ερχόταν συνέχεια σε μένα κ φυσικά φοβόταν η μαμά μη της τον πάρω μακριά.

    Κορίτσια το μόνο άγχος μου είναι πλέον μη γυρίσει όταν εγώ θα έχω ήδη προχωρήσει σε κάτι νέο. Εκεί θα μου χαλάσει τη ζωή για δεύτερη φορά πιστεύω. Ακόμα τον αγαπώ και τον θέλω πίσω όσα κ να μου είπε

  11. Κι εγω οταν γνωρισα τον αντρα μου 22 ηταν,στα 27 του παντρευτηκαμε κ τωρα στα 29 του ειναι μπαμπας.Κι εγω ειχα θεμα με την μαμα του που τον θεωρουσε μικρο.Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν σε αγαπουσε πραγματα δεν θα ακουγε κανεναν.Δυστυχως μερικοι αντρες αργουν να σοβαρευτουν.Το κριμα ειναι σε σενα που εχασες 5χρ απ’τη ζωη σου.Σου ευχομαι να συναντησεις γρηγορα τον ανθρωπο σου κ να φτιαξεις μια ομορφη οικογενεια.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More