Αθηνά: “Τι να κάνω; Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι και είμαι όλο και πιο συχνά πεσμένη…”

Με λένε Αθηνά και μετά από την τελευταία μου μακροχρόνια σχέση που τελείωσε πριν δύο χρόνια δεν ξαναπροέκυψε κάτι στη ζωή μου. Είμαι μόνη κι αυτό όπως καταλαβαίνετε έχει αρχίσει να με ρίχνει.

Νιώθω απελπισμένη, απογοητευμένη. Τα βάζω με την εμφάνισή μου, τα βάζω με τον εαυτό μου και τα βλέπω όλα απαισιόδοξα. Δεν πιστεύω πια ότι θα μου συμβεί κάτι.

Είμαι αρκετά εμφανίσιμη, συμπαθητική θα έλεγα, αλλά αυτό το διάστημα δεν έχει συμβεί τίποτα ερωτικό στη ζωή μου. Κάτι χαζά φλερτ κάποια βράδια που βγαίνω με τους φίλους μου, αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν προχωράει τίποτα, δεν γίνεται τίποτα.

Δεν καταλαβαίνω; Τι κάνω λάθος; Εγώ φταίω;

Κάποιοι με τους οποίους το έχω συζητήσει μου λένε ότι μπορεί να μην έχω τα μάτια μου ανοιχτά. Πιστεύω ότι τα έχω. Όταν βγαίνω δεν είμαι κλεισμένη στο καβούκι μου… Κοιτάω… Απλά δύσκολα μου αρέσει κάποιος. Κι αν μου αρέσει, δεν… Θα ανταλλάξουμε δυο κουβέντες και τίποτα.

Τι να κάνω; Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι και να είμαι όλο και πιο συχνά πεσμένη;

Αθηνά

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τα ίδια περνώ και εγώ με πολύ μεγαλύτερο διάστημα μοναξιάς!!!!! Όταν βρω κάποιον που με ενδιαφέρει, κάνω κινήσεις να τον προσεγγίσω, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Επιπλέον, με πλησιάζουν άνθρωποι που δεν με ελκύουν, όσες ευκαιρίες και αν τους έχω δώσει για καφέ και ποτό. Φταίει ίσως και το ότι ζω σε επαρχία και εδώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας και οι ελεύθεροι είμαστε λίγοι πια…Δεν έχω κάτι να σε συμβουλέψω. Αντιθέτως θα περιμένω να διαβάσω τι θα πουν οι φίλες μας σε σένα, μήπως πάρω και εγώ καμιά ιδέα…

  2. και επειδη εισαι μονη σου εδω και 2 χρονια τι εγινε? χαλαρωσε!!! η ζωη μας δεν εξαρταται απο εναν αντρα..

  3. Αυτεπεποίθηση Αθηνά μου! Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο και όταν σταμάτησα να ψάχνω κάτι και να αγχώνομαι γιατί δεν προκύπτει τίποτα ενώ είμαι πολύ όμορφη κοπέλα, τότε ήρθε ο κατάλληλος άνθρωπος. Να βγαίνεις έξω και να μη σκέφτεσαι αν και απόψε θα σε φλερτάρει κάποιος και αν δεν σε φλερτάρει να απογοητευτείς ξανά. Όταν δεν περιμένεις τίποτα, δεν απογοητεύεσαι κιόλας όταν δεν έρχεται, ΑΛΛΑ όταν περιμένεις κάτι τότε απογοητεύεσαι και πάλι από την αρχή. Και να έχεις αυτοπεποίθηση, να σκέφτεσαι ότι αξίζεις πολλά και όλα θα πάνε καλά! Φιλιά!

  4. Είσαι μόνη σου και αυτό σε ρίχνει. Επειδή είσαι πεσμένη δεν τραβάς την προσοχή. Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα; Πρέπει να δεις τη ζωή θετικά, να χαίρεσαι και να ενθουσιάζεσαι με ό,τι ζεις και όλα θα έλθουν μόνα τους

  5. είσαι πεσμένη γιατι μάλλον δεν έχεις και άλλα ενδιαφέροντα. Δουλειά έχεις;; Δραστηριότητες;; Μήπως συνδέεις την ευτυχία και την επιτυχία με την ύπαρξη συντρόφου στη ζωή σου;;

  6. Οσο το σκεφτεσαι τοσο δεν θα ερχεται.Αυτα δεν προγραμματιζονται..χαλαρωσε..περασε οσο καλυτερα μπορεις με τους φιλους σου κ θα ερθει απο μονο του.Σε αυτα δεν υπαρχει συνταγη να ακολουθησεις για να κανεις σχεση.Αλλοι συναντουν τον μεγαλο ερωτα στα 20 αλλοι στα 30..δεν εχει να λεει κατι αυτο.

  7. telika koritsia eimaste polles!!!kai ego mia apo ta idia exei 2 xronia pou teleiose i proigoumeni sxesi mou (pou pligothika polu) kai apo tote tipota…den ksero ti ftaiei..eno apo oti m len eimai emfanisimi koinoniki den m symvainei kt…kai exo arxisei na ginomai xalia psixologika…pefto polu…

  8. Δεν χρειάζεται να νιώθεις πεσμένη. Είναι επειδή ακόμα δεν έχεις (ξανα)ερωτευτεί, οπότε δεν μπορείς να δεις και το λόγο για να κάνεις κάποια σχέση. Η μοναξιά δεν σημαίνει αποτυχία ούτε κάποιο δικό σου “φταίξιμο”. Απ’ ότι κατάλαβα, είσαι επιλεκτική, και πολύ καλά κάνεις. Καλύτερα να μείνεις μόνη σου όσο κι αν χρειαστεί, ώσπου να βρεις εκείνον που θα σε κάνει να ερωτευτείς και να νιώσεις αληθινή ευτυχία, παρά να είσαι με όποιον κι όποιον για να μην είσαι μόνη. Σίγουρα θα προκύψει κάτι πολύ αξιόλογο αργά ή γρήγορα. Καλή χρονιά!

  9. Κούκλα μου χαλάρωσε λίγο…δεν σε πήραν και τα χρόνια…τι πανικός είναι αυτός??? εισαι μονη σου, ειναι μια φαση της ζωης σου που μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις, να φλερταρεις να αφιερωνεις ολο τον χρονο στον εαυτο ΣΟΥ και να προσεξεις οσο περισσοτερο μπορεις την εμφανιση σου… γραψου γυμναστηριο, κανε κατι εποικοδομητικο για σενα, αποκτησε αυτοπεποιθηση..την ανασφαλεια οι αντρες την μυριζονται απο μακρυα οπως και τη γυναικα που ψαχνει να βρει αντρα να γαντζωθει απο πανω του. σε νιωθω γιατι εχω περασει αντιστοιχη φαση αλλα ειλικρινα δε φταις εσυ που η πλειοψηφια των αντρων εκει εξω ψαχνουν για κατι ευκαιριακο και δεν εχουν μυαλο!!κανε υπομονη, φροντισε τον εαυτο σου και ασε τα πραγματα να ερθουν απο μονα τους!!! 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More