Ρόη: “Τι έφταιξε και με αγνοεί; Να τον περιμένω; Μήπως φοβάται τη διαφορά ηλικίας;”

Με λένε Ρόη και πηγαίνω Λύκειο. Πριν 2 μήνες γνώρισα μέσω μιας φίλης φοιτήτριας, ένα παιδί 25 ετών.

Τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Μου ζήτησε να βγούμε και δέχτηκα. Με έκανε να νιώσω υπέροχα. Μου είπε πως του αρέσω πολύ και πως άνετα θα μπορούσε να με ερωτευτεί και πως δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από μεγαλύτερες κοπέλες.

Πήγαμε να φιληθούμε στο σταθμό του μετρό αλλά ήρθε το βαγόνι μου και δεν προλάβαμε.

Την επόμενη εβδομάδα κανονίσαμε άλλο ραντεβού, αλλά μου το ακύρωσε τελευταία στιγμή, λέγοντας πως έχει δουλειά. Μου υποσχέθηκε πως θα βγαίναμε την επόμενη εβδομάδα -κάτι που δεν έγινε.

Του στέλνω μηνύματα και δεν μου απαντάει, δεν παίρνει τηλέφωνο. Με αγνοεί και με αποφεύγει. Δεν του έχω πει πως νιώθω αλλά του έχω δείξει το έντονο ενδιαφέρον μου.

Τι έφταιξε και με αγνοεί; Να τον περιμένω; Μήπως φοβάται λόγω της διαφοράς ηλικίας; Σας παρακαλώ κορίτσια βοηθήστε με.

Ευχαριστώ πολύ
Ρόη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν μας διευκρινιζεις ομως ποσα χρονια διαφορα ηλικιας εχετε! Αν και αυτο δεν το θεωρω τοσο σημαντικο οταν δυο ανθρωποι τα βρισκουν μεταξυ τους και ξερουν τι θελουν. Οταν σε εναν ανδρα αρεσει κατι παρα πολυ δεν το αφηνει να φυγει, να εισαι σιγουρη. Εχω βρεθει σε αναλογη θεση, δυστυχως δεν ξαναγυρισε ποτε. Ευχομαι καλη τυχη!!

  2. laver: mh to les auto oti “otan se enan ra aresei kati para poli den to afinei na figei”… Roi isws xanaskeftike th diafora hlikias kai gia auto na xathike… gt afou s eipe oti t areseis einai sigouro oti t areseis k afou les oti t exeis deixei to endiaferon s exei piasei to nohma ara ti allo mporei na ton krataei… h isws na mhn htane sigouros gia auto p eniwthe… den xerw apla prospathw na skeftw ti mporei na ton apomakrine…

  3. γραψ’ τον για λιγες μερες και θα σου πω εγω πως θα σε παρει τηλ και θα σου στειλει μνμ! ειμαι στην ιδια ηλικια με το παιδι και ξερω πως λειτουργουν! προς το παρον σε εχει δεδομενη και για αυτο δεν σου στελνει τιποτα…. σταματα εσυ να στελνεις μνμτ για καμια βδομαδα και θα σε τρελανει αυτος στα μνμτ! γιατι αυτο που λενε οτι οι αντρες ειναι σαν τα γραμματοσημα ισχυει….

  4. Να μην τον περιμένεις, όχι. Ένας άντρας όταν σε θέλει και καταλαβαίνει ότι σου αρέσει, δεν κάνει παιχνιδάκια, ούτε μένει με σταυρωμένα χέρια. Ο λόγος που στην αρχή έδειξς ενδιαφέρον και μετά το πήρε πίσω, δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Πρέπει να μείνεις στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ! Και τα γεγονότα δείχνουν έναν άντρα που σε αποφεύγει, άρα δεν σε θέλει τόσο ώστε να κάνει κάτι μαζί σου.

  5. Τον έχω γράψει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες,αλλά δεν στέλνει ούτε μήνυμα……Ούτε καν στο facebook. Ρόη

  6. Σε συμβουλεύω να μην του ξαναστείλεις μήνυμα, αν θέλει θα ενδιαφερθεί από μόνος του! Είσαι μικρή για να κάθεσαι να σκας για έναν άντρα, κοίτα τον εαυτό σου και να ξέρεις ότι όλα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις, το ίδιο και οι άντρες! Καλή τύχηηηηη!!!

  7. Τι έφταιξε?
    -Του κάτσε η άλλη που είχε για καβάτζα.
    Να τον περιμένω?
    -Όχι.
    Μήπως φοβάται λόγω της διαφοράς ηλικίας;
    -Δε νομίχω.

  8. Ερμηνεία : Του αρέσεις πολυ, (ναί είσαι ομορφούλα) άνετα θα μπορούσε να σε ερωτευτεί (αλλά δέν…) και δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις απο τις μεγαλύτερες (που τις προτιμάει).
    Ρόη κορίτσι μου δεν ενδιαφέρεται .

  9. Ρόη δεν διευκρινίζεις κάτι όταν λες λύκειο?α΄-β’-γ’?αν είσαι 16 και έιναι 25 είναι θεωρώ λόγω συνθηκών και συνηθειών πολύ δύσκολο να συνυπάρξετε μιας που είστε ο καθένας στον δικό του τρόπο ζωής,αν είσαι 18 το χάσμα μικραίνει κάπως μιας και είσαι ενήλικη ή σχεδόν…Το θέμα όμως έιναι ότι βγήκατε ένα ραντεβού δεν φιληθήκατε ΚΑΝ,δεν σου υποσχέθηκε τίποτα,μόνο σου έκανε κοπλιμέντα…Νομίζω καλύτερα να κοιτάξεις να βρεις κάποιον πιο κοντά στην ηλικία σου που θα συμβαδίζεται καλύτερα,χωρίς να το λέω ειρωνικά ή επικριτικά.Τέλος για ποιο λόγο θεωρείς ότι πρέπει να του κάνεις τσαλιμάκια-ναζάκια(να τον φτύσω για να ενδιαφερθεί)είσαι σε μια ηλικία που έχει ακόμα τις ανασφάλειες της εφηβείας αλλά πιστεψε με,σίγουρα είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα που πολλοι θα θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό αν τους κοιτάξεις,μην κολλάς σε κάποιον ο οποίος από αυτά που μας γράφεις δεν ενδιαφέρεται.Οι άντρες έχουν και λίγο την τάση-”Να μωρέ έχω μια μικρή και την ψήνω” επιβεβαιώνουν τον εγωισμό τους.

  10. Γλυκια μου,προσπαθησε να το δεις ρεαλιστικα.Προφανως ειχε καβατζα που του εκατσε γι αυτο κ χαθηκε απο σενα.Του αρεσες σαν κοπελα αλλα μεχρι εκει κ τελος το παραμυθι.Αν σε ηθελε θα σε διεκδικουσε.Κ οσο για την διαφορα ηλικια ειναι το πιο ασημαντο,αν ελεγες οτι εσυ εισαι 20 κ εκεινος 40 θα ελεγα ”οκ μεγαλη η διαφορα οντως”.Ξεγραψε τον κ προχωρα.Εισαι μικρη κ εχεις ολη την ζωη μπροστα σου για να την σπαταλας στο να λυνεις τα ψυχολογικα κ τις ανασφαλειες των αντρων!!!

  11. Ρόη, φαντάζομαι πόσο αδικημένη θα νιώθεις επειδή εκείνος με τα ωραία του λόγια σού έδωσε ελπίδες, είτε το ήθελε είτε όχι. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε χωρίς προειδοποίηση και δείχνοντας ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να κρατήσει επαφή. Καλύτερα να τον αφήσεις στην ησυχία του. Δεν πιστεύω ότι φταίει η διαφορά ηλικίας, όχι. Απλώς μπορεί να αποφάσισε ότι δεν του άρεσες. (Εκτός αν χτύπησε το κεφάλι του κι έπαθε ξαφνικά αμνησία.) Να μην στεναχωριέσαι, γιατί αυτά τα πράγματα δεν περνούν από το χέρι σου. Σίγουρα θα βρεθεί για σένα κάποιος, ο οποίος να σε ερωτευτεί (και όχι μόνο στα λόγια, σαν εκείνον) γι’ αυτό που είσαι, όπως είσαι. Και τότε θα είσαι βέβαιη για τα συναισθήματά του, γιατί ποτέ δεν θα εξαφανιστεί αναπάντεχα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More