Άννα: “Τον σκέφτομαι συνέχεια, αλλά φοβάμαι μήπως δεν νιώθει το ίδιο, γιατί έχει κοπέλα. Τι νομίζετε;”

Γεια σας!

Με λένε Άννα και είμαι 25 χρόνων…

Πριν λίγο καιρό βγήκα από μια σχέση 4 χρόνων που ήταν άλλοτε ανυπόφορη κι άλλοτε ονειρεμένη, αλλά κυρίως το πρώτο τον τελευταίο καιρό.

Θύμωσα για κάτι που δεν έπρεπε και το γιατί δεν το ξέρω, γιατί ήμουν πραγματικά υπερβολική κι από αυτή μου την υπερβολή φτάσαμε να μαλώνουμε για χιλιάδες θέματα και να πω βαριές κουβέντες που δεν εννοούσα όπως το ότι τον κοροϊδεύω… Και τον χώρισα κι από πάνω.

Aυτός μέθυσε κι έβγαλε παραέξω ότι κάτι έκανε με μια γνωστή ενώ δεν ίσχυε και συνεχίζει ακόμα να έχει πάρε-δώσε μαζί της, αλλά από ότι έχω μάθει για να ζηλέψω ή για να τη ρίξει στο κρεβάτι -γιατί είναι από αυτές τις κοπέλες.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Είναι πλέον είναι άλλο. Είναι πλέον ένας αλήτης που καπνίζει, μεθάει, βρίζει και κάνει παρέα με τέτοια άτομα. Του ζήτησα συγνώμη για να νιώσω εγώ καλά και το μόνο που είπε ότι ότι είναι αργά. Ισχυρίστηκε πως με αγαπάει, αλλά άργησα.

Μάλλον δεν κατάλαβε ότι δεν θέλω να είμαι άλλο μαζί του. Εγώ τον ξεπέρασα πολύ γρήγορα, λόγω του ότι μόλις έφυγε από μένα έδειξε πως δεν ήταν αυτός που έδειχνε και καταπιεζόταν κι έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο.

Σε όλο αυτό που πέρασα, γιατί προσπαθούσα να μάθω τι συμβαίνει -γιατί δεν ήθελε να εξηγήσει και όλοι μου έλεγαν κάτι διαφορετικό- με στήριξε ένας οικογενειακός φίλος του που δεν μιλάνε και συχνά, αλλά νοιάζεται ο ένας για τον άλλο.

Μου έλεγε ότι δεν αξίζει και να μην ασχοληθώ μαζί του. Μου φερόταν τέλεια. Να φανταστείτε χρησιμοποιούσε το facebook του ένα διάστημα μόνο για μένα. Είχε σβήσει όλους τους φίλους του και είχε μόνο εμένα, ενώ έχει και κοπέλα.

Τα βράδια με παίρνει τηλέφωνο και μου θυμώνει πολλές φορές για πράγματα που θα θύμωνε μόνο το αγόρι μου και όχι κάποιος φίλος. Εγώ τον έχω ερωτευθεί. Τον σκέφτομαι συνέχεια, αλλά φοβάμαι μήπως δεν νιώθει κι αυτός το ίδιο, γιατί έχει και κοπέλα. Τι νομίζετε;

Νιώθει κάτι για μένα; Εγώ δεν μπορώ να κάνω κίνηση. Πως πρέπει να φερθώ; Δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου. Τον θέλω έστω σαν φίλο. Είμαι απελπισμένη…

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να συνεχισεις να εισαι κοντα του.. αν θελει πραγματικα, θα κανει κινηση.. στη φαση που ειναι ισως να μην ειναι σιγουρος για τα συναισθηματα του.. δωσε χρονο στη γνωριμια σας και θα δεις.. μην βιαζεσαι.. καποια στιγμη ολα φαινονται.. καλη τυχη!

  2. Αννα μου, Χρόνια πολλά με υγεία! Είναι λάθος να γεμίζεις το μυαλό σου με παραμύθια.Είπες πως, μόνη σου προκάλεσες το χωρισμό, πως ήσουν υπερβολική και όλα όσα εσύ ξέρεις….Σου αρέσει το ενδιαφέρον ενός δεσμευμένου που το προκάλεσες μέσω του χωρισμού σου…Σου φαίνεται φυσιολογικό? Δεν είναι. Μείνε μόνη σου, πες στον εαυτό σου τη αλήθεια για το χωρισμό σου και κυρίως να ανακαλύψεις τι ζητάς πραγματικά από έναν σύντροφο. Οι ανασφάλειες μας, μας οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές. Εύχομαι να σε επιλέξει κάποιος γιατί του αρέσουν όλα όσα είσαι κι όχι γιατί έχεις ”ντυθεί” τον ρόλο της Drama Queen. Οταν μπαίνεις εμβόλιμα σε ζευγάρι, τίποτα δεν εξελίσσεται με υγεία…..Καλή τύχη….Ο καλύτερος φίλος μας κι ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας!

  3. να βγεις απο τη ζωη του η να σταματησεις να τον θες..αυτος να σε βοηθησει θελει και συ να τον κανεις δικο σου…την αλλη την κοπελα του δε τη σκεφτεσαι??? αντροχωριστρα! παρακαλω να ανεβει!!

  4. Βρίσκεσαι σε μια σύγχιση ή ιδέα μου είναι;

  5. Είχες 4 χρόνια σχέση με τον πρώην και κατάλαβες ποιός πραγματικά ήταν μετά τον χωρισμό από αυτά που μάθαινες από τρίτους; Μήπως σε βολεύει να δικαιολογείς έτσι τον εαυτό σου για να μην παραδεχθείς τα λάθη σου; Κι αυτός ο οικογενειακός φίλος που τον νοιάζεται, πόσο φίλος μπορεί να είναι, όταν ο πρώην σου υποφέρει για πάρτη σου κι αυτός σου λέει ότι δεν αξίζει και να μην ασχοληθείς μαζί του; Μήπως σου έλεγε διάφορα ψέμματα γιατί σε ήθελε για τον εαυτό του; Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι όταν έχει κοπέλα και φλερτάρει μαζί σου; Mπορεί να τα φτιάξεις μαζί του αλλά ποτέ δεν θα μπορείς να τον εμπιστευτείς ότι θα σου είναι πιστός.

  6. αφου κ εσυ η ιδια καταβαθος δεν ξερεις τι θελεις,γιατι το τραβας τοσο?αφησε τον ησυχο.ειχες την ευκαιρια σου κ την εχασες.καλη τυχη!

  7. Πρωτα απο ολα χρονια πολλα.Η γνωμη μου ειναι η εξης..βγηκες απο μια μακροχρονια σχεση που εν τελη δε σου εδωσε αυτα που ηθελες και ετυχε αμεσως μετα να βρεις παρηγορια σε ενα αλλο προσωπο.Δε θα σταθω στον χαρακτηρισμο που δινεις στο προην αγορι σου “αλητης” κλπ. απλα προσεχε μηπως αυτο που νοιωθεις δεν ειναι ερωτας αλλα παρορμηση.Και πιστεψε με βρισκεσαι σε λαθος δρομο.Το οτι αυτο το ατομο ειναι διπλα σου,σου στεκεται και κανει ακομα και σκηνες ζηλοτυπιας ενω εχει κοπελα εμενα μου δημιουργει ενα ξεκαθαρο σκηνικο.Και αναρωτιεμαι….εσενα οχι??Ε λοιπον οταν εχεις τετοια δειγματα απο καποιον που συμπεριφερεται ετσι ενω ειναι σε σχεση ποιος σου λεει εσενα οτι δε θα σου κανει το ιδιο σε ενδεχομενη μελλοντικη δικη σας σχεση?Οπως και να εχει δε θα πω αλλα..μονο μια τελευταια συμβουλη..μεινε μονη σου ενα διαστημα γιατι αυτο χρειαζεσαι,δωσε χρονο στον εαυτο σου και περνα καλα με την παρεα σου. 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More