Λία: “Έχω σχέση με ένα παιδί, αλλά νομίζω ότι με …κρύβει!”

Καλησπέρα!

Εδώ και 8 μήνες έχω μια σχέση με ένα παιδί. Περνάμε καλά μαζί, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Νομίζω ότι με κρύβει. Τι εννοώ; Συνήθως για να βρεθούμε έρχεται σπίτι μου. Αν τύχει και πάρει κάποιος φίλος του ή ο αδερφός του ή οι γονείς του λέει ότι είναι σε μια φίλη. Δεν αναφέρει το όνομά μου.

Βγαίνουμε σπάνια. Προτιμά να καθόμαστε στο σπίτι μου. Αλλά κι όταν βγαίνουμε, δεν πηγαίνουμε στις περιοχές ή στα μαγαζιά που συνήθως ακούω ότι πηγαίνει με τους φίλους του. Τον ρώτησα κάποια στιγμή απέξω απέξω, αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. Αντέδρασε επιθετικά, μου είπε ότι είναι όλα στο μυαλό μου και τέτοια.

Δεν ξέρω. Αρχίζω και νιώθω περίεργα. Με επηρεάζουν αυτές οι σκέψεις όλο και περισσότερο.

Δεν έχω την απαίτηση να γνωρίσω τους γονείς του ή την οικογένειά του γενικότερα, αλλά κάποιον φίλο του δεν θα έπρεπε να έχω γνωρίσει ήδη; Και γιατί αποφεύγει να πει το όνομά μου;

Τι να κάνω; Πώς να το χειριστώ;

Να συμπληρώσω ότι έρχεται στο σπίτι μου, αλλά σπάνια κοιμάται εκεί. Γυρίζει σπίτι του ακόμα κι αν είναι πολύ αργά το βράδυ, σχεδόν ξημερώματα…

Λία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Geia sou Lia egw nomizw pws autos akoma den einai sigouros gia ta sunaisthimata tou pros esena kai prospathei na ta anakalupsei. Giati den tou milas sta isa? Pes ti akrivws aisthanesai kai an antidrasei entona kai arnhtika na ksereis kati sou kruvei. Mia allh ekdoxh einai na mhn exei lefta kai milaei gia merh pou taxa exei paei gia na se entupwsiasei. Psaksto ligo.

  2. Τι δεν έχεις καταλάβει βρε Λία μου?
    Πόσο ποιό ξεκάθαρο?
    Ειλικρινά τι δεν έχεις καταλάβει?
    Ούτε καν σχέση δεν έχετε βασικά…
    Εξαφανίσου στείλτου μήνυμα ότι χωρίζετε μην κάτσεις καν να εξηγήσεις μην κάτσεις καν να ανόιξεις συζήτηση και προχώρα παρακάτω.

  3. Αγαπητή Λία ο φίλος σου έχει και άλλη σχέση φανερή.

  4. Συμφωνώ με xristina! ʼμα σε ήθελε πραγματικά θα σε έπαιρνε παντού μαζί του. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη που να ντρέπεται για σένα.

  5. Δε με προβληματίζει ούτε οτί δε μένει σπίτι σου(δε μας λες την ηλικία του,αν μένεις κ εκείνος μόνος ώστε να έχει τέτοια άνεση κλπ.) ούτε ότι δε βγαίνετε στα μαγαζιά που βγαίνει με την παρέα του.Αυτά τα πράγματα για τους άνδρες πολλές φορές είναι ”ιερά”,στέκια ”άβατα” που είναι αποκλειστικά για ώρες χαλάρωσης κ διασκέδασης με τους φίλους.Στους γονείς του που τηλεφωνούν προφανώς κ δε θέλει να επεκταθεί,είτε γιατί είστε μόλις 8 μήνες μαζί κ δεν υπάρχει λόγος είτε νιώθει αμήχανα να το κάνει μπροστά σου,να χαίρεσαι που λέει οτι βρίσκεται σε μια φίλη του κ ”ο νοων νοειτο” κ δεν λέει ότι είναι με την παρέα του.Από εκεί κ πέρα καλό θα ήταν να τ ξανακάνεις μια συζήτηση ή να κανονίσεις να βγείτε παρέα κ με δικές σου φίλες ώστε αναγκαστικά να γίνει κ η γνωριμία με τους δικούς του.Και πάλι δε μας αναφέρεις ηλικίες ώστε ξεκάθαρα να καταλάβουμε κ να κρίνουμε,αν πρόκειται για ένα ώριμο κ ολοκληρωμένο άνδρα ή αν μιλάμε για μικρότερη ηλικία!Φιλικά,ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  6. Έχει “διπλή ζωή” ο φίλος σου, γι’ αυτόν διώξ’ τον άμεσα… Χριστίνα, “ε μα πια” και Μαρία συμφωνώ απολύτως μαζί σας…

  7. Να μην το νομιζεις. Να εισαι σιγουρη οτι σε κρυβει.

  8. Λια μου,σε καταλαβαινω!Ειμαι 29 κ πριν 4 χρονια ειχα αντιστοιχο προβλημα.Ο λογος που δεν με γνωριζε στην παρεα του ηταν το γεγονος πως δεν ειχε φυγει συναισθηματικα απ την προηγουμενη σχεση του κ ηθελε να αποφυγει ερωτησεις των φιλων του γι αυτο το θεμα.Οταν το εμαθα σηκωθηκα κ εφυγα.Διαφωνω με την Μαριλενα στο οτι ειναι ”ιερα” τα στεκια τους κ τα σχετικα.Οταν ενας ανθρωπος ειναι σιγουρος για σενα,δεν κολλαει σε ταμπελες.Κ δεν ειναι κ υπερ σου πως ουτε το ονομα σου δεν αναφερει.Ξαναμιλησε του ανοιχτα για αυτο κ απαιτησε απαντησεις…Δεν νομιζω ν αξιζει σε καμια γυναικα να νιωθει οπως εσυ τωρα επειδη την κρυβει ο φιλος της.Μην συμβιβαστεις αν δεν σε καλυψει με οσα σου πει.Καλες γιορτες!

  9. Μάλλον δεν είσαι η μοναδική κοπέλα στη ζωή του! Είναι προφανές (όπως έχει ήδη αναφερθεί) πως υπάρχει κάποια άλλη σχέση. Και εσύ είσαι η παράλληλή της… Η άλλη του σχέση είναι γνωστή στο περιβάλλον του ενώ εσύ είσαι κάτι κρυφό γι αυτό και δεν σε φέρνει σε επαφή με τους γύρω του με κανέναν τρόπο.

  10. Λία, δε νομίζω να μπορείς να απαιτήσεις εξηγήσεις ή να πιέσεις την κατάσταση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι τρέχει, αλλά αφού λες ότι προσπάθησες να θίξεις διπλωματικά το θέμα κι εκείνος, αντί να το συζητήσει ευθέως, σε απέκρουσε αμέσως, πάει να πει πως μάλλον αυτός δεν είναι πολύ εντάξει. Αν νοιαζόταν πραγματικά για σένα και σ’ αγαπούσε, θα κοιτούσε πρώτα-πρώτα να σε κατευνάσει και να διώξει κάθε σου κακή σκέψη ή αμφιβολία. Ίσως να μην αξίζει να είσαι μαζί του.

  11. Με λένε Σοφία και είμαι 18 ετών..Θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα που έχω εδώ και αρκετό καιρό..Με το αγόρι μου τον Τάσο είμαστε 2 χρόνια μαζί και εκείνος είναι 20 χρόνων..Μου ανακοίνωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι λόγο της οικονομικής κρίσης σκέφτεται να πάει στη Γερμανία στους συγγενείς που έχει και να δουλέψει εκεί..Μου είπε πως δεν είναι και 100% σίγουρος..Το θέμα είναι πώς από τότε έχω χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου..Τον αγαπώ πολύ και αν φύγει ξέρω πώς θα πληγωθώ πάρα πολύ..Μου πρότεινε 1 φίλη μου το site του Tlife και ελπίζω πώς θα μπορέσετε να μου δώσετε 1 συμβουλή γιατί κοντεύω να τρελαθώ…Σάς ευχαριστώ πολύ……

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More