Ιωάννα: “Σας παρακαλώ… Χρειάζομαι τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας!”

Σας γράφω κι εγώ τη δική μου ιστορία γιατί θέλω μια αντικειμενική γνώμη και συμβουλή…

Έχω σχέση εδώ και δύο χρόνια με ένα παιδί με το οποίο πριν έξι μήνες πήραμε την απόφαση να συζήσουμε. Για την ακρίβεια βρήκαμε δουλειά στο εξωτερικό στην ίδια εταιρία.

Τα πράγματα στην αρχή ήταν πολύ καλά γιατί θέλαμε πάρα πολύ να δουλέψουμε στο εξωτερικό και στηρίζαμε ο ένας τον άλλο. Ήμασταν ευτυχισμένοι -ή έτσι νόμιζα.

Γρήγορα τα πράγματα άλλαξαν. Εγώ είμαι σε πιο ψηλή θέση από το αγόρι μου και λόγω του επαγγέλματος αρκετές φορές πρέπει να του δίνω διαταγές με αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να κατακρίνει τον τρόπο που δουλεύω.

Καμία φορά δεν τον έκανα να νιώσει άσχημα. Πάντα τον στήριζα, τον βοηθούσα κι αν καμιά φορά μου έλεγε πως πέτυχα πάντα του έλεγα ότι χωρίς αυτόν δεν θα τα κατάφερνα κι ότι η επιτυχία θα έρθει σύντομα και για αυτόν.

Όλη τη μέρα και κάθε μέρα είμαστε μαζί κι αυτό κουράζει. Πολλές φορές του ζητάω να κάνουμε πράγματα μαζί στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε, αλλά αυτός προτιμάει να ασχολείται με τον υπολογιστή ή το γυμναστήριο.

Όλα αυτά με έχουν βάλει σε σκέψεις. Νιώθω πως δεν ενδιαφέρεται πλέον για μένα, απλά μένει μαζί μου γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς (το ενοίκιο του σπιτιού το πληρώνει η εταιρία).

Αποτέλεσμα όλου αυτού είναι να κλαίω σχεδόν καθημερινά ζητιανεύοντας κάποια τρυφερή στιγμή ή κουβέντα από αυτόν έτσι ώστε να βεβαιωθώ ότι αξίζει να είμαι εδώ και να το παλεύω.

Πριν λίγες μέρες του είπα όσα νιώθω, του είπα ότι τον θέλω στη ζωή μου και η απάντηση ήταν: “Δηλαδή πρέπει να βρω κάποια, όποια και να είναι αυτή, για να προχωρήσω στη ζωή μου”. Όταν κατάλαβε τι είπε προσπάθησε να τα μπαλώσει, αλλά η κουβέντα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο μέχρι που μου είπε ότι προσπαθώ να τον κάνω να με παντρευτεί κι έχει ξενερώσει απίστευτα μαζί μου.

Τότε το τελείωσα γιατί με είχε προσβάλλει. Δεν είχα μιλήσει για αρραβώνες και γάμους. Απλά το μόνο που ήθελα ήταν να ξέρω που βρίσκομαι και να καταλάβω τι νιώθει για μένα.

Επέμενε να συζητήσουμε κι έλεγε πως τα παρατάω τόσο εύκολα, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι αυτά που είπε με έχουν πληγώσει. Του άνοιξα την καρδιά μου, του είπα όσα νιώθω και πήρα άρνηση.

Τώρα έχω μετακομίσει στο σαλόνι και κοιμάμαι εκεί. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό. Είμαι χάλια, μόνη, μακριά από την οικογένειά μου και δεν ξέρω τι να κάνω εφόσον είμαι αναγκασμένη να τον βλέπω καθημερινά και να προσποιούμαι στη δουλειά πως είμαι καλά.

Έχω απογοητευθεί πάρα πολύ. Πήρα την απόφαση να μεταναστεύσω με έναν άνθρωπο και να επενδύσω σε αυτόν χωρίς να υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα. Νιώθω πως με εκμεταλλεύθηκε.

Σας παρακαλώ… Χρειάζομαι τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας!

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Dear Ioanna, I think you already know what to do!!!

  2. Σε καταλαβαίνω. Μην πιέζεις τον ευατο σου έχω να σου προτείνω. Καλύτερα χώρισε τον και μετακόμισε εσύ σε άλλο σπίτι η πες του να φύγει αυτός. Η καθημερινή τριβή να ξέρεις πως αλλάζει τις σχέσεις και αν αυτές είναι αληθινές τότε αντέχουν στο χρόνο. Αν αγαπάς δείχνεις κατανόηση και συγχωρείς. Επιμένω όμως πως αν δεν αισθάνεσαι ευτυχισμένη πλέον μην συμβιβάζεσαι. Για κανέναν δεν αξίζει να του χαρίζουμε μέρες από τη ζωή μας αν δεν τις δικαιούται. Αυτά.

  3. ʼκου καταρχάς συγχαρητήρια για τη δουλειά ! Εγώ θα έλεγα να αρχίσεις να βγαίνεις τελείως απο αυτήν την σχέση και να γνώρισεις κόσμο .Τώρα δεν ξέρω τι άλλο να σου πώ γιατί δεν το έχω ζήσει και ποτέ . Λυπάμαιι

  4. ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ..Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠ’ΕΞΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!

  5. Να μην νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύτηκε. Συμμερίζομαι το θυμό σου αλλά σίγουρα και αυτός, όταν κάνατε όνειρα για την κοινή σας ζωή στο εξωτερικό, αλλιώς φανταζόταν πως θα γίνουν τα πράγματα. Δεν νομίζω πως έκανε κάτι επίτηδες. Το βασικό πρόβλημα του αγοριού σου, νομίζω, πως είναι το ότι ΕΣΥ έχεις υψηλότερη θέση στην εταιρία και όχι ΑΥΤΟΣ. Εσύ, σίγουρα, όπως λες τον στηρίζεις και δεν προβάλλεις το γεγονός ότι υπερτερείς, αλλά εκείνος δεν νιώθει άνετα να έχει σχεδόν αφεντικό την κοπέλα του, να του δίνει εντολές και να βγάζει και πιο πολλά λεφτά (υποθέτω)!! ¨Έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγαλώνουν οι Έλληνες άντρες, δεν φταις εσύ. Κάνε, πάντως, μια συζήτηση ακόμα μαζί του και αν δεις ότι δεν βγάζει πουθενά μείνε στη δουλειά για όσο μπορείς, αλλά άφησε εκείνον.

  6. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις.Έχετε υποστεί μεγάλες αλλαγές και οι δύο στη ζωή σας. Ο αντρικός εγωισμός είναι κακός σύμβουλος. Μην κάνεις πίσω αλλά μη βιάζεις τα πράγματα.

  7. Ιωαννα μου συγχαρητηρια κ απο μενα για την προαγωγη σου.Διαβασα την ιστορια σου κ λυπηθηκα πολυ.Προφανως ο φιλος σου σε θεματα δουλειας ειναι μισογυνης κ θεωρει πως εκεινος θα επρεπε να ειναι στην θεση σου.Το ασχημο ειναι οτι δεν διαχωρισατε απ την αρχη τα επαγγελματικα απ τα προσωπικα.Γινεται ευκολα καθως κ εγω ειμαι σε ανωτερη θεση στον ιδιο χωρο με τον φιλο μου κ ειμαστε μαζι σε σπιτι κ δουλεια 4 χρονια.Μου δινεις την εντυπωση πως κατι εσπασε μεσα σου κ ειναι απολυτα λογικα μετα απο τετοια προσβλητικη συμπεριφορα.Επειδη τετοιες καταστασεις δεν φτιαχνουν σχεδον ποτε,θα σου προτεινα κ εγω να μετακομισεις σε ενα αλλο σπιτι.Ισως το ν απομακρυνθειτε βοηθησει κ τους 2 αν κ νομιζω πως ο χωρισμος θα ειναι η καταληξη σας.Οταν ο ανθρωπος σου η τουλαχιστον αυτος που πιστευεις πως ειναι ο ανθρωπος σου δεν χαιρεται με την χαρα σου,τοτε ειναι τελειωμενη ιστορια…φυγε αφου δεν εισαι ευτυχισμενη κ θα εχεις μια καλυτερη ευκαιρια για κατι αληθινο κ ακομπλεξαριστο…

  8. Να αρχίσεις να κάνεις πράγματα μόνη σου ή/και με άλλες παρέες. Να γίνεις πιο ανεξάρτητη και να γεμίσεις τον χρόνο σου με δραστηριότητες που δεν τον περιλαμβάνουν είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω. Μην κρέμεσαι από πάνω του για να καθορίσεις τη διάθεσή σου. Να είσαι χαμογελαστή, γλυκιά και τυπική. Και τέλος, να επιστρέψεις στο κρεβάτι σας.

  9. Νομιζω οτι απο τη μια το εξωτερικο και απο την αλλη ο ανδρικος εγωισμος που πληγωθηκε εχουν φερει τα πραγματα σε αυτο το σημειο. Οι ανδρες συνηθως δεν θελουν να παραδεχτουν τα λαθη τους κ πετανε πολλες χοντραδες… Δεν νομιζω οτι αλλαξαν τα συναισθηματα του για σενα, αλλωστε δεν θα εκανε ουτε εκεινος τετοια αλλαγη στη ζωη του, φαση ειναι και θα περασει! Νομιζω οτι πρεπει να κανεις περισσοτερα πραγματα για σενα κ να μην εισαι πολυ κολλημενη πανω του, θα ζηλεψει και θα συνελθει! Ηρεμησε και απολαυσε αυτο που σου συμβαινει,μια καλη δουλεια στο εξωτερικο ειναι κατι που θα ζηλευαν πολλοι στις μερες μας! Καλη τυχη!!!!!

  10. Μια τοσο δυναμικη γυναικα σανκαι σενα Ιωαννα που εφυγες εξω και πετυχες μην κολλας σε εναν τετοιο κομπλεξικο τυπο προχωρα κοπελα μου προσπερασε τον!

  11. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ?Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ.ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ,ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΟΥ,ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ?ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ,ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΤΙ ΘΕΣ.ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠ’ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ,ΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΕΙΣΤΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ,ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΑΖΙ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΤΣΚΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΚΥΡΙΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ.

  12. ΑΝΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΙΔΙΟ Κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ Κ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΠΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΧΑ Κ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ….ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ

  13. Αγαπητή Ιωάννα,
    …με τον φίλο σου αποφασίσατε να συγκατικήσετε…προφανώς για οικονομικούς λόγους για να μην υπάρχουν έξοδα!
    Πέρα απο το σεξ που κολούσατε και την δουλειά..επικοινωνία σε άλλους τομείς είχατε;
    Είσασταν φίλοι; κάνατε δραστηριότητες μαζί πέρα απο το σεξ;;
    όποτε σε ενοχλεί ή τον ενοχλεί κάτι το συζητάτε ήρεμα να βρείτε λύση…ή ο καθένας λεει τα δικά του χωρίς να ακούει;
    Προφανώς δεν επικοινωνείτε μεταξυ σας, είστε σαν ξένοι.
    Καλά σίγουρα και αυτός έχει αρκετά προβλήματα με τον εαυτό του που κάνουν δύσκολη την επικοινωνία μαζί σου. Από την φράση που έγραψες που είπε …δεν καταλαβα τπτ…σίγουρα νιωθει κατώτερος και τον πειράζει λίγο που στην δουλειά είναι ανώτερη.
    όσο για το γυμναστήριο…εχω να πω..νους υγιή εν σώματι υγιή…!ειπες ότι όλη την ημέρα είστε μαζι δουλειά και σπίτι …ε δεν μου φαινεται περιεργο που γυμνάζεται. κάνει καλό και στην ψυχική υγεία η γυμναστική.και μερικές φορές κάποιοι θέλουν να απομονώνωνται για να ηρεμούν!!!
    Καθεσε και κλαις για βλακείες.κλάψε όμως καλό θα σου κάνει. Πάρε κανένα σχοινάκι και βγες και εσύ να κάνεις γυμναστική και να γεμίσεις με θετική ενέργια…θα σε κάνει να σκεφτείς καθαρότερα.
    Το οτι έχεις σχέση και εργάζεσαι και μένεις με αυτόν τον ανθρωπο…δεν σημαίνει οτι είναι και ο άνθρωπός σου..μπορει και να μην είναι ή μπορεί και να είναι.
    Αλλά παρόλο που δεν του ειπες για γάμους και αρραβώνες ήθελες να στα πει αυτός γιαυτό και στεναχωριέσαι τόσο!
    Ηλικίες δεν γνωρίζω αλλά ούτε και πόσα χρόνια είσαι με αυτόν.
    Αλλά εαν είστε πολλά…μπορεί να νιώθει και καταπίεση!
    Τέσπα!
    Ξεκίνα γυμναστηκή! Και μάθε να τον ακούς…δώστου βήμα να μιλήσει! για να μάθεις πως σκέφτεται…μάθε να ακούς και σταμάτα να του μιλάς και να του γκρινιάζεις! και φυσικά σταμάτα να ζητιανέυεις τρυφερότητα και αγάπες!!! μπορεί να γνωρισεις κάποιον που θα στα δώσει απλόχερα! και με αυτόν που είστε τώρα μαζί να είστε συνεργάτες και συγκάτοικοι.
    Τσαο!
    Και καλό ξεμπέρδεμα!

  14. Συνονόματη και συνταξιδιώτισα…Ξενάκι είμαι κι εγώ καλή μου. Με άγγιξε πολύ το πόσο φαίνεται να πονάς και να φοβάσαι που αποχωρίστηκες τη πατρίδα σου και τους αγαπημένους σου…. Καταλαβαίνω πόσο μόνη νοιώθεις αυτές τις δύσκολες για σένα και τη σχέση σου,στιγμές…. Λυπάμαι πολύ για αυτά που περνάς. Έχω την εντύπωση όμως ότι και για τον σύντροφό σου επίσης, δεν είναι οι ευκολότερες στιγμές της ζωής του… Κάποιοι άνθρωποι όμως επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο για να αφομειώσουν τις μεγάλες και τρομακτικές αλλαγές στη ζωή τους.ʼλλοι απομονώνονται,άλλοι μιλούν περισσότερο,άλλοι μπορεί να γίνουν λίγο πιό ευέξαπτοι…Απλά είμαστε διαφορετικοί καρδούλα μου. Κοίταξε κι εσύ για ποιό λόγο νοιώθεις ότι σε εκμεταλλεύθηκε: αφού έχεις καλύτερη επαγγελματική θέση,έχεις εργασία και κερδίζεις χρήματα και αποφάσισες να αλλάξεις τη ζωή σου!Ή μήπως θεωρείς ότι έκανες παραχώρηση και δέχτηκες για να μην τον χάσεις…?Δες λοιπόν πόσο ειλικρινείς υπήρξες εσύ στις δικές σου ανάγκες!Αυτό δεν έχει όμως να κάνει με εκείνον!Εσύ δεν σεβάστηκες τον εαυτό σου καλή μου.Συνεχίζεις να μην το σέβεσαι επίσης όταν “ζητιανεύεις” ψιχουλάκια ενδιαφέροντος και σεβασμού.Αυτό σε υποτιμά και μετά μπαίνεις στον φαύλο κύκλο που θα νοιώθεις θύμα, έπειτα θα θελήσεις να κατηγορήσεις εκείνον ότι δεν σεβάστηκε τις ανάγκες και τη προσωπικότητά σου και τελικά να θελήσεις να πάρεις το “αίμα” σου πίσω με σπασμωδικές κινήσεις χωρίς ουσία. ʼκου Ιωάννα μου.Κανείς δεν έταξε ότι αυτή η σχέση είναι ιδανική και θα πρέπει να πετύχει και να κρατήσει στους αιώνες των αιώνων-αμήν. Ξεκίνα να κάνεις πράγματα διαφορετικά-αλλιώς σε βλέπω θυμωμένη και με κατάθλιψη στο σβέρκο-σπούδασε κάτι που σου αρέσει,ξεκίνα σε σταθερή βάση χόμπι και κοίταζε να τροφοδοτείς το τρίπτυχο: ψυχή,σώμα,κοινωνικές σχέσεις. Αυτά είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τη σχέση σου με το σύντροφό σου προς το καλύτερο.Αν αυτό δεν γίνει,να ξέρεις ότι θα φροντίσουν σίγουρα τη ψυχή σου και θα βοηθήσουν σε καλές και ωφελιμότερες επιλογές. Ιωάννα

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More