Σοφία: “Είμαι 25 χρόνων. Είναι 42 με ένα παιδί γύρω στα 13. Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω”

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!

Να σας πω κι εγώ το δικό μου θέμα μπας και με φωτίσετε λιγάκι γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη…

Καταρχάς είμαι 25 χρόνων. Είχα μια σχέση πέντε χρόνια και πριν ενάμιση χρόνο χώρισα. Δύσκολη σχέση για αυτό και αποφάσισα να μείνω μόνη μου για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, πριν ένα μήνα η κολλητή μου αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με το αγόρι της με τον οποίο είναι λίγο καιρό μαζί. Έτσι, ο κουμπάρος μου πλέον έφερε στην παρέα τον άλλο κουμπάρα, το φίλο του, τον οποίο δεν είχε τύχει να τον γνωρίσω… 42 χρόνων με ένα παιδί γύρω στα 13 (κόρη), η γυναίκα του έχει πεθάνει.

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κάτι ένιωθα κι απλά χαστούκιζα τον εαυτό μου κι έλεγα “δεν είναι τίποτα θα σου περάσει”. Έλα όμως που κι εκείνος κάτι ένιωθε και το έδειχνε…

Είχαμε βγει ελάχιστες φορές, αλλά υπήρχε κάτι πολύ έντονο. Βγήκαμε μόνοι μας και μιλήσαμε. Τα λόγια του ήταν: “Σε θέλω και το ξέρεις… Όπως ξέρω ότι κάτι υπάρχει κι από τη δική μου πλευρά. Μακάρι να ήμουν 30 χρόνων και θα σε διεκδικούσα μέχρι τέλους κι ας είχα παιδί. Είμαι όμως 42, άρα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν θα ‘θελα κι εγώ η κόρη μου να μπλέξει με έναν άντρα στην ηλικία μου αύριο μεθαύριο… Για αυτό το κλειδί το έχεις εσύ. Αν θέλεις άνοιξε την πόρτα και κλείσε την όποτε θέλεις εσύ. Αν δεν θέλεις μην την ανοίξεις ποτέ… θα το καταλάβω… Όλα είναι στο χέρι σου.”

Παρεμπιπτόντως, εμφανισιακά δεν μου άρεσε, ενώ τώρα όλα τα βλέπω υπέροχα πάνω του. Επίσης, δεν του φαίνεται καθόλου η ηλικία του -δείχνει γύρω στα 33.

Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Είναι και η κολλητή μου με τον αρραβωνιαστικό της στη μέση. Είναι ότι δεν υπάρχει μέλλον, είναι ότι έχει πολύ έντονη ζωή… είναι ότι δεν θέλω να ξαναπληγωθώ, είναι τόσα πολλά, αλλά νιώθω και πολύ έντονα πράγματα…

Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω…

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΙΧΙΣΜΕΝΗ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 43 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΓΙΟ 17.ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΣΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΕΧΕ..

  2. Καλα συγγνωμη βρε κοριτσι μου αλλα αντρας 42 χρονων με παιδι και σου λεει οτι απο εσενα περιμενει?με συγχωρεις δλδ κιολας…αλλα εισαι 25 ειναι 42 ηλικιακα ειναι 17 χρονια μεγαλυτερος απο εσενα θα μπορουσε να ειναι πατερας σου.και οκ σου λεω δεν ειναι κατι περαστικο ειναι αληθινος ερωτας και μενετε μαζι,αυτος τι θελει?σχεση με μια μικρουλα η θα σκεφτοταν να ξαναπαντρευτει και να κανει και αλλα παιδια?χωρια οτι εχεις και την κολλητη σου στην μεση να χαλασει και η κουμπαρια…δεν ξερεις καμια φορα παρεξηγησεις γινονται για πολυ πιο ασημαντους ρολους,αλλα να κανεις εσυ κατι με τον κουμπαρο της να χωρισετε να μην θελεις μετα και να μην θελει να σε βλεπει για φαντασου τι κλιμα θα υπαρχει.γνωμη μου ειναι οχι να σκεφτεις γτ εσυ ελκεσαι απο αυτον αλλα γτ αρχισες να ελκεσαι αφου εξεφρασε το ενδιαφερον του και κυριως αυτος ειναι 42 τι θελει απο μια 25χρονη απο την στιγμη που λεει δεν θα μου αρεσε η κορη μου να κανει κατι τετοιο.για την κορη του δεν θα του αρεσε αλλα για εσενα δεν θα τον πειραζε να του κατσεις…παρατα τον μην ξανασχοληθεις,εμενα μου κανει λιγο γελοιος με κριση μεσης ηλικιας,θα εχεις καιρο μπροστα σου να βρεις καποιον κοντυνοτερο σε ηλικια και ολα θα πανε μια χαρα

  3. Τί εννοείς έχει πολυ έντονη ζωή;; Όσο για το μέλλον κανείς δεν το ξέρει

  4. Σοφια ειναι μια πραγματικα περιεργη κατασταση.Εγω δεν κολλαω τοσο στην διαφορα ηλικιας,οσο στο οτι εχει παιδι.Δυσκολα προσσεγγιζεται ενα παιδι απο μια σχεση καποιου γονεα.Καταλαβαινω οτι μπορει να σου αρεσει κ ενω κ εγω βασει λογικης θα σου ελεγα ν απομακρυνθεις,ισως τελικα αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε.Κρατηστε τις αποστασεις απ το παιδι,απ τους φιλους κ κουμπαρους σας κ δωστε μια ευκαιρια στο μεταξυ σας.Μεσα σε λιγες μερες θα φανει η οχι αν εχετε χημεια.Κ στην τελικη μεγαλα παιδια ειστε κ οι 2.Ακομα κ αν δεν σας βγει δεν νομιζω πως θα φερεστε σαν νευροσπαστα σε πιθανες συναντησεις σας.Καλη τυχη σ οτι κ να αποφασισεις!

  5. kopela mou glykia eisai 25 xronwn (exoume tin idia hlikia).
    Giati na blekseis me enan ra kai mia sxesi pou exei ena swro kindynoys:
    Na mi se dextei to paidi tou kai na se aporripsei ekeinos epeidi dn se dexetai i mikri
    Na dimiourgithei pareksigisi metaksi sas kai meta na psixratheite me tin kolliti sou
    Na theliseis kapoia stigmi esi oikogeneia kai ekeinos na mi thelei epeidi exei idi ginei mia fora pateras.

    Episis to gegonos koukla mou oti sou leei dn tha thela i kori mou na paei me enan stin ilikia mou gi ayto k ego dn se diekdikw… alla esi apo tin alli exeis esi to kleidi.. DILADI SOU LEEI NA TON DIEKDIKISEIS ESI.. e mallon ayto dn einai kai toso normal.
    Megali kopela eisai kai eksipni thelw na pisteuw.
    Opote min kaneis kammia vlakeia kai to metaniwseis metepeita.

  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕΓΑΛΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!

  7. Σοφια ζηστο και κλεισε την πορτα πετα και το κλειδι αλλα μη σου μεινει κι απωθημενο

  8. Τι δουλειά έχεις μαζί του;;;; Σου λέει ξεκάθαρα ότι θέλει μόνο σεξ, μόνο να περάσει την ώρα του!!Ξεκάθαρα στο λεει! Για αυτό δεν θα θελε να ήταν η κόρη του στη θέση σου, δηλαδή δεν θα ήθελε η κόρη του να είναι με κάποιον που θέλει μόνο σεξ απο αυτήν, αλλά η κόρη του είναι “καλό κορίτσι” βέβαια και θα σχετίζεται μόνο με άντρες που την ερωτεύονται, ενώ εσένα, αφού του δείχνεις ότι τον γουστάρεις, γιατί να μην σε π@δ@ξει;;; Χαζός είναι;;; Δεν βρίσκει κάθε μέρα κοριτσάκια 25 χρονών!!! Μην παραμυθιάζεσαι!!!! Και αυτό με την έντονη ζωή, τί είναι;;;;;;Φύγε!!! Μην το σκεφτείς παραπάνω!!

  9. Σαφως και όλες οι ιστοριες δεν μπορει να ειναι οι ιδιες αλλα θα σου πω την δική μου εμπειρια…. Τον γνώρισα στα 22 και ήταν 41… Εχει και αυτος ενα αγορακι στην εφηβεια… Είμαστε τώρα 7 χρόνια μαζι…. δεν ξερω που θα πάει, ουτε περιμενω κατι απο αυτόν θέλω μονο να ζουμε μαζι όπως τώρα και για όσο θα θέλουμε… Αρχίσαμε με πολυ μεγάλο πάθος και αυτό που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι ειμαστε ακόμη έτσι.. ενω παλαιότερα το πάθος μου εφευγε το πρώτο τριμηνο… Τον αγαπώ καθε μερα και πιο πολυ…Τα καλα αυτης της ηλικιας είναι οτι ξερει τι θελει, ειναι αντρας, δεν κοροιδευει γιατι αυτα τα εχει κανει στο παρελθον και πολλα αλλα καλα…. Η δικη μου ιστορια ειναι αυτη.. η δικη σου αν δεν τολμήσεις δεν θα μαθεις ποτε…

  10. Γειά σου! Καταλαβαίνω την ανάγκη σου για ένα σύντροφο όμως πίστεψε με δεν είναι αυτός. Πρώτα πρώτα είστε σε άλλη φάση ζωής. Εσύ δεν έχεις ποτέ παντρευτεί κι αυτός παντρεύτηκε έκανε και παιδί και είναι και 13 ετών. Να αναφέρω επίσης ότι και σε μένα έτυχε στα 26 να συναντήσω έναν 42χρονο. Ήταν πολύ ευγενικός αλλά όταν έβλεπε την κόρη του ήταν γι αυτόν ιερή στιγμή. Ούτε τηλέφωνο σήκωνε ούτε σε μήνυμα στο κινητό απαντούσε. Μετά άρχισε κι άλλα κομπλεξικά όπως δεν ήθελε να αναφέρω ότι κάτι το έμαθα από τον πατέρα μου. Δε σου αξίζει να μπείς σε σχέση και να είσαι δεύτερη στο μυαλό του συντρόφου σου.

  11. πρέπει ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !

  12. geia sou sofia mou eimai 27 xronwn k tha sou pw k egw thn dikh mou apopsh ena megalo meros twn gynaikwn elkete apo antres megalyterwn hlikiwn theleis h gohteia h wrimothta pou bgazoun auto pantos mas gohteuei emas kai polles fores auto einai lathos pou to katalabainoume sthn poreia mias sxeshs… alla thelw exeis esy alla ekeinos k kapou xanete h mpala meta kai auto giati yparxei mia megalh diafora hlikias…eipe oti den tha hthele na to kanei h korh tou auto esena omws giati na se valei se auto to trypaki? sou ekane thn prosfora tou petontas sou to mpalaki pragma pou gia 42 etwn antras den einai swstos paradeigma sou fernw an aurio methaurio eiste mazi k ginei kapoia stravh xereis poion tha ypodixei oti eftaige? esena tha pei koritsaki htane k egw antras ti na ekana tha se kanei na xaseis k filia k koumparia.einai krima kopela mou na valeis ta xerakia sou na vgaleis ta matakia sou…

  13. ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠ’ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ,Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ,ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΗΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ.ΤΕΛΟΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

  14. Για αυτό σας δουλεύουμε…γιατί ακόμα δεν ξεκίνησε κάτι και όλες σκέφτεστε τι θα γίνει αν το παιδί δεν θέλει την 25χρονη, τι θα γίνει αν η 25χρονη θέλει να γίνει μητέρα και ο 42χρονος δεν θέλει άλλο παιδί…ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!! ¨Ενα π…μα θέλει ο άνθρωπος!!!!! Πόσο την ξέρει;;;;;; μόνη της λέει ότι τον έχει δει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!!!Κουνηστε λιγο το κεφαλι σας να ρθει στη θεση του!!!!!!

  15. zeise to !!!!! oso paei, oso kratisei !!!! min provlimatizesai !!! mia zoi tin exoume !!!!!! empeiries !!!

  16. Kali mou ena tha sou pw mono.. xthes akoma evlepa mia gnwsti mou pou einai pantremeni me ena antra 18 xronia pio megalytero tis, de lew oti einai to pio eukolo pragma sto kosmo.. alla auto pou mou eipe otan to milisa mazi tis itan oti autos einai o anthrwpos pou ti katalavainei kai tin agapa. Kai prin prolavoun kapoioi na poun tis kakies tous, oute plousios einai, kai oute kanei kapoia douleia kalyteri apo ti diki tis, tin idia douleia kanoun.
    I eukairia mas na eutixisoume mas erxetai mono mia fora, borei na einai autos borei kai na min einai, esy tha to deis k’auto tha to katalaveis mono an apofasiseis na ton gnwriseis. Giati apo oso katalava den to exeis dei kai polles fores kai sigoura den boreis na peis an autos einai o ENAS pou gyrevoume oles. Oti kai na kaneis euxomai na einai gia kalo sou kai na einai i veltisti lysi.
    O Theos mazi sou..

  17. Sunonomath kai sunomilikh Sofia, Xronia polla. apopseis k proswpikes istories akousthkan polles, 8a sou grapsw k egw me th seira mou th dikh mou. Eimai se mia tetoia sxesh – me thn idia diafora hlikias – edw kai sxedon 6 xronia. H xhmeia mas monadikh, ta sunais8hmata mas polu dunata. Den 8a sou pw pws ola einai mono rodina, allwste oles oi an8rwpines sxeseis exoun provlhmata.. diaforetikou eidous h ka8emia…omws me diafora 8a sou pw pws niw8w akomh erwteumenh, k ka8e mera olo k perissotero, niw8w oti eimai se mia poiotikh sxesh, pisteuw pws plai tou exw thn dunamh na antimetwpisw ka8eti. Allwste k mono h diarkeia ths sxeshs ws twra apo monh ths fanerwnei polla.. Omws kaka ta psemata, pisteuw pws hmoun tuxerh! To poia 8a einai h katalhksh auths ths sxeshs to kserei mono o Theos… H dikh mou sumvoulh loipon einai na afhseis ligo xwro, na deis poso tairiazetai, kai efoson perasei to prwto auto stadio me epituxia, na to zhseis entona apo to prwto lepto! Kalh sou tuxh!

  18. o giwrgos exei apoluto dikio! autos o anthrwpos na perasei kala thelei kai tis to eipe eksarxis gia na min exei kai trexamata meta…einai dunaton na thes na mplekseis mazi tou? ektos ki an thes tin ksepeta gia tin empeiria alla se parakalw katse kai skepsou kai min elpizeis oti tha ton pantreuteis pote..sou to eipe oti dn einai gia polla…Autos an pote parei kamia ksana tha einai apo 30 kai panw

  19. Το βαρέθηκα αυτό το κόλπο των 40άρηδων να πετάνε το μπαλάκι και να λένε τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν ήταν στην μέση οι φίλοι σου, θα σου έλεγα να έκανες κάτι, μόνο για την εμπειρία γιατί όλες περνάνε αυτό το στάδιο με τους μεγαλύτερους. Τώρα όμως που είναι στην μέση οι φίλοι σας και η κόρη του βέβαια, μην χαλάς τον χρόνο σου μαζί του. Θα είσαι πάντα ΔΕΥΤΕΡΗ και δεν σου αξίζει αυτό. Αν θες την εμπειρία με έναν μεγαλύτερο βρες άλλον. Ζήσε κορίτσι μου τη ζωή σου με τις φίλες σου και τους φίλους σου της ηλικίας σου, πηγαίντε εκδρομές, βγείτε έξω και μην σαπίζεις από τώρα με 40 και άνω.Φαντάζεσαι μετά 5 χρόνια; Εσύ 30, στο άνθος σου και αυτός 47… Ακουσε με που σου λέω είτε για σοβαρή σχέση είτε για πλάκα εσύ θα υποφέρεις!!!!

  20. Αγαπητή σοφία,
    προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο εμπόδιο για να το ζήσεις! εκτός εαν σε ενοχλεί που εχει παιδί!.
    Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε πολύ καλά ασχέτως την ηλικία που έχουνε. εαν σε κάνει να ξεχνάς την διαφορά ηλικίας και μπορείς να επικοινωνήσεις και πέρα από το σεξ, δοκίμασε το. Γυναίκα δεν έχει πλέον…δυστυχώς του “την πήραν”, αλλά δεν είναι καταδικασμένος να ζει μόνος…ακόμα είναι νέος..! Μπορεί να ταιριάζεται και να είναι ο ανθρωπός σου…μπορεί και όχι..μπορεί όμως να σε γεμίσει με ένα σωρό ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις.

  21. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ —–ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ —-ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ —-ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ –ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ —ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ” —–ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΙΟ ???? ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ 100% —-ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ —-Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ —-ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ —–

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More