Μπουμπού: “Ενώ είχε σχέση, μου έδινε το δικαίωμα να ελπίζω…”

Καλησπέρα κι από μένα!

Πριν λίγα χρόνια μου άρεσε τρελά κάποιος, ο οποίος έδειχνε ολοφάνερα ότι του αρέσω -κι εγώ με κάθε τρόπο. Όταν του άνοιξα την καρδιά μου κάποια στιγμή σε μια κουβέντα μας μου είπε ότι έχει σχέση πολύ σοβαρή.

Εγώ θύμωσα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή γιατί ενώ είχε σχέση, μου έδινε δικαίωμα να ελπίζω τόσο πολύ. Οπότε το άφησα και προσπάθησα να συνεχίσω τη ζωή μου.

Πριν λίγο καιρό έμαθα ότι χώρισε με αυτήν την κοπέλα κι από τότε όποτε τον βλέπω κάνει πάλι τα ίδια και φέρεται όπως τότε. Εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω.

Από τη μία σκέφτομαι τι είχε γίνει τότε και τι είχα περάσει εξαιτίας του -γιατί είχα τρελό κόλλημα. Από την άλλη με κολακεύει όλο αυτό για άλλη μια φορά…

Και λέω… του αρέσω πραγματικά ή απλά με βλέπει σαν καβάτζα; Κι από την άλλη; Μήπως και για μένα έχει μείνει ένα απωθημένο και τίποτα παραπάνω.

Εσείς πως το βλέπετε; Τι με συμβουλεύετε;

Mπουμπού

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. προχώρα παρακάτω….κλατι τέτοι τύποι είναι απλά παράσιτα…αν σε ήθελε θα ερχόταν τίμια να σου μιλήσει….πόσο τίμια σου φέρθηκε πριν????

  2. Μπουμπού. Προχώρα παρακάτω. Όταν κάποιος γυρίσει για δεύτερη φορά συνήθως τελειοποιεί το λάθος του. Είναι απαραίτητο να σκεφτείς τον εαυτό σου. Σε καταλαβαίνω,γιατί έχω περάσει και εγώ την ίδια κατάσταση. Βάλε σαν στόχο να ξεπεράσεις αυτή τη κατάσταση και χρησιμοποίησε τη λογική. Η λογική είναι βαρύνουσας σημασίας στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάνε τα πάντα για σένα και συνέχισε τη ζωή σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα γνωρίσεις ακόμα. Φιλάκια.

  3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ.ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ…

  4. Γιατί όχι; Ίσως ν’ αξίζει μία ευκαιρία. Μπορεί πριν η σχέση που είχε να μην τον κάλυπτε αρκετά εκείνη την περίοδο, και τότε ήταν που έτυχε και γνώρισε εσένα. Ασχέτως αν σου είπε ότι η σχέση του ήταν “σοβαρή”, μπορεί να ήταν δρομολογημένο να χωρίσει. Απλώς να ξέρεις ότι ένας σωστός άνδρας ποτέ δεν θα μιλήσει αρνητικά για τη σχέση του σε τρίτους, ακόμα κι αν η σχέση αυτή πάει… κατά διαόλου. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σου είπε ψέματα ή ότι πήγε να σ’ εκμεταλλευτεί. Αν εκείνος συνεχίζει να σου δείχνει ενδιαφέρον κι αν εσύ νιώθεις ότι αξίζει μία ευκαιρία, από σένα εξαρτάται.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More