Ζωή: “Έχω πρόβλημα με τη μητέρα μου. Είμαι 19 ετών και μόλις χώρισα από μια σχέση 4 χρόνων”

Γεια σας!

Εγώ έχω πρόβλημα με την μητέρα μου…

Είμαι 19 χρόνων και μόλις χώρισα από μια σχέση 4 χρόνων γιατί πνιγόμουν. Οι γονείς μου είχαν καλή σχέση με τον πρώην μου, αλλά έβλεπαν και οι ίδιοι ότι το κενό μεταξύ μας μεγάλωνε όσο μεγαλώναμε κι εμείς.

Τέλος πάντων, όταν τους ανακοίνωσα ότι χώρισα το πήραν καλά… Αλλά άρχισε η μητέρα μου να μου λέει ότι πρέπει να προσέχω τώρα τι κάνω, γιατί θα τους εκθέσω αν κάνω συνέχεια σχέσεις.

Νιώθω ότι θέλει να με κάνει κουμάντο και δεν μπορώ να της το κόψω. Το μόνο που τη νοιάζει είναι τι θα πει ο κόσμος και όχι πως θα είμαι εγώ καλά.

Κάθε φορά που προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν μπορεί πια να μου λέει τι θα κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν καταλαβαίνει και καταλήγουμε σε καβγά.

Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Ζωή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Για το μονο που θα σε συμβουλεψω ειναι στις επομενες σχεσεις σου να μην μπλεκεις τους γονεις σου! Δηλαδη Να μην βιαστεις σε καμια περιπτωση να γνωρισεις το νεο παιδι στους δικους σου γιατι και εκεινοι ερχονται μετα σε δυσκολη θεση σε περιπτωση χωρισμου!!!! Απο αυτη την αποψη οι γονεις σου , σου λενε οτι τους ‘εκθετεις ‘ και εν μερη τους καταλαβαινω !!!! Απλα προσπερασε το ολο αυτο!!! Ξεκινα μια νεα ζωη και ολα θα πανε καλα!!!

  2. Κοπελα μου τωρα τι να σου πω?Οτι εγω ειμαι 26 και εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τη μητερα μου?οτι εδω και 4 μηνες εχουν διαλυθει οι σχεσεις μας και με βριζει με τα χειροτερα λογια επειδη ειμαι με καποιον που οπως λεει δεν ειναι του επιπεδου μου και θα την ρεζιλεψω?οτι ντρεπεται για μενα (που δεν της εχω δωσει ΠΟΤΕ δικαιωμα για τιποτα…),οτι ευχεται να μην ξυπνησει και πολλα αλλα…Η παρεμβατικη μητερα θα ειναι παντα παρεμβατικη.Και 50 χρονων να πας.Και εγω οσο κι αν εχω προσπαθησει να της εξηγησω με καλο τροπο παντα καταληγει να με βριζει και να μην μιλαμε μετα.Δεν ξερω ειλικρινα πως διορθωνεται μια τετοια κατασταση.Εγω προσωπικα εχω φθαρει πολυ..Ευχομαι για σενα τα πραγματα να μην ειναι τοσο τραγικα!

  3. Φιλη μου γεια σου,αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι πρεπει να βαλεις τα ορια σου,εισαι μια ενηλικη νεαρη γυναικα που τωρα ξεκιναει την ζωη της και πρεπει να την ζησει οπως θελει εκεινη οχι οι αλλοι εστω και αν αυτοι ειναι οι ιδιοι σου οι γονεις.Μην αναλυεις οτιδηποτε συμβαινει στα προσωπικα σου με τους γονεις σου,προσπαθησε να κρατησεις μια αποσταση απο εκεινους,να τους συμβουλευεσαι οταν πρεπει αλλα πανω απ ολα να ακους την καρδια σου…

  4. Αγαπητη φιλη! Αρχικα,καλα εκανες και χωρισες εφοσον αυτη η σχεση δεν σε καλυπτε!! Στη συνεχεια, καταλαβαινω πως η μητερα σου εχει ενα ”οπιστοδρομικο” μυαλο και την ενδιαφερει το ”τι θα πει ο κοσμος”(και η δικια μου ετσι ειναι) νομιζω πως λιγο-πολυ ολους μας ενδιαφερει να μην μας ”βγει το ονομα”,αλλα ισως τους μεγαλυτερους σε ηλικια λιγο παρα πανω.. Θα σου προτινα να προσπαθησεις να αποφευγεις τους καβγαδες με τη μητερα σου.Οι καβγαδες εχουν ως αποτελεσμα να της σπας περισσοτερο τα νευρα και απο εγωισμο και πεισμα να μην μπαινει καν στον κοπο να σκεφτει οσα της λες..Επειτα,θα σου ελεγα να πηγαινεις με τα νερα της! να της τονιζεις συνεχως πως εισαι ενα τιμιο κοριτσι,το οποιο δεν δινει δικαιωματα στους αλλους να την σχολιαζουν,εισαι σοβαρη,μετριμενη ,οτι οι εποχες εχουν αλλαξει κ.τ.λ μετα να της εξηγησεις πως η ζωη ειναι ενας κυκλος..ερωτευομαστε,χωριζουμε και παλι απο την αρχη..εχεις δικαιωμα να ξαναερωτευθεις και να προχωρησεις τη ζωη σου..παντα θα υπαρχουν κακεντρεχη σχολια για τον καθενα μας..τονισε της πως ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ..σιγουρα δεν θα μπορεσεις να της αλλαξεις τα μυαλα μεσα σε μια μερα,θελει υπομονη και αντοχη,αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι θα τα καταφερεις! μπορει να μην στο δειχνει,αλλα σιγουρα σε καταλαβαινει.. Υ.Γ. καμια μαμα δεν θελει να βλεπει το παιδι της να κλαιει και να ειναι δυστυχισμενο..εεε και εσυ οποτε νιωθεις οτι σε πιεζει ριξε και λιγο δακρυ παραπανω..ειναι για καλο!

  5. ΖΩΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ.Κ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.ΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ ΟΜΩΣ Κ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Κ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΤΛ.Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ Κ ΑΣΤΗΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΤ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ..ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ…

  6. zwh koita th zwh su ..oi agonis sou kanane tis epiloges tus kai tis kanun akoma sth zwh tus …esy prepi na kanis tis dikes sou epiloges sth diki sou zwh…epidi merikoi gonis dn katalabenun kai polla .. xekina na milas monokomata is pafseis dil mhn doseis xrono gia na s apadhsun … (pada piani na les afta pou thelis) koittus ta matia kai exigise pes tus oti dn vohthane me th stash tus kai ola afta pou thes na pis … kai enoite ma enoite mhn tus anakateveis sthn prosopiki s zwh…an k opote padrateis enhmerose tus pou leei o logos 😉 kali epiixia

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More