Νάντια: “Εσείς τί λέτε; Με γουστάρει έστω λίγο ή απλά με συμπαθεί πολύ σαν άτομο και σαν φίλη;”

Γεια!

Με λένε Νάντια και θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς μια ειλικρινή γνώμη με βάση τα σκηνικά που θα σας περιγράψω…

Είμαι με ένα παιδί, τον Ντίνο, εδώ και 2 χρόνια. Η σχέση μας ξεκίνησε δύσκολα, λόγω της πρώην του. Μέσω του φίλου μου και κοινών μας φίλων, γνώρισα τον Αντώνη, με τον οποίο κάναμε αρκετή παρέα και γενικά περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί.

Όλα αυτά στην πόλη που σπουδάζαμε όλοι. Άπο το καλοκαίρι, εγώ και ο φίλος μου έχουμε φύγει και μένουμε πλέον μαζί στην Αθήνα. Από τότε που φύγαμε, με τον Αντώνη μιλάμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο -φιλικά πάντα, όπως μιλάει και με το φίλο μου.

Τώρα το Φλεβάρη που πήγα για εξεταστική, ο Αντώνης ήταν αρκετά πιο δαχυτικός σε σχέση με άλλες φορές απέναντί μου, μιλούσαμε πολύ στο τηλέφωνο, βρισκόμασταν πολύ κλπ. Χωρίς όμως ποτέ να έχει εννοηθεί κάτι, είτε από τη μεριά μου, είτε από τη δική του.

Μια σημαντική σημείωση: Ο Αντώνης έχει κοπέλα, με την οποία έχουν σχέση από απόσταση. Κατά γενική ομολογία όμως είναι πολύ ερωτευμένοι και φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Αυτή λοιπόν τη φορά που βρεθήκαμε από κοντά, και ενώ από την αρχή της σχέσης μας υπάρχει ένα “κάτι” στην ατμόσφαιρα, εγώ άρχισα να νιώθω πολλά περισσότερα για αυτόν, νομίζω πως τον έχω ερωτευτεί.

Τη μέρα λοιπόν που μαζί με άλλους φίλους φεύγαμε από την πόλη που σπουδάζαμε για να γυρίσουμε Αθήνα, ο Αντώνης μου έδειξε ξεκάθαρα ότι ξενέρωσε φουλ που έφευγα και από ό,τι μου είπε και μια φίλη με την οποία είχαν βγει παρέα μετά που φύγαμε, είχε πιεί, ήταν χάλια και έλεγε συνέχεια Πωωω… μαλακία, φύγανε κλπ. Σημειωτέον ότι δεν είναι ιδαίτερα εκφραστικός γενικά. Αντίθετα είναι πολύ ήσυχος και μαζεμένος.

Το ίδιο βράδυ, με πήρε τηλέφωνο για τελείως άκαιρο λόγο. Είπαμε κάτι χαζά γιατί εγώ δεν ήμουν και πολύ καλά από το ταξίδι και το κλείσαμε.

Περνώντας οι μέρες, μιλάμε σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο, με φιλικό όμως τόνο. Επειδή εγώ δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να είμαι αντικειμενική, εσείς τί λέτε; Με γουστάρει έστω λίγο ή απλά με συμπαθεί πολύ σαν άτομο και σαν φίλη;

Thank. Περιμένω απάντηση πως και πως!!!

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. estw k ligo se goustarei,sigoura

  2. Σιγά που είναι ερωτευμένος βρε Νάντια κρατά το φιλικό αλλιώς ακύρωσε

  3. Εντάξει, σε ψιλογουστάρει και μάλλον διαπιστώνει πως σε χάνει εφόσον φεύγεις από την πόλη που σπουδάζατε και δεν θα σε βλέπει με την ίδια συχνότητα.. Το θέμα είναι τι κάνεις από εκεί και μετά; ʼντε και σου εξομολογείτε τον έρωτα του. Θα χωρίσετε με τους νυν συντρόφους σας για να είστε μαζί; Όχι ανέφικτο βέβαια, δεν είστε και παντρεμένοι, αλλά είσαι σίγουρη ότι αυτό θέλεις και δεν είναι ένας ενθουσιασμός; Έχεις κάποια θεματάκια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου πρώτα, πριν μπεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι αν αυτός σε θέλει ή όχι. Όπως και να, χει σου εύχομαι ότι καλύτερο. 🙂

  4. Nantia pisteuw oti apo tin meria tou yparxoun sigoura kapoia sinesthimata …isws kai mono filika opos les auto tha fanei stin poria ..apla prepei na kaneis ypomoni kai na deis pos tha ekselixthoun ta pragmata !

  5. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑ 1ΝΥΧΤΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ..ΣΠΑΝΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΥΔΟΚΗΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ “ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ”ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ , ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΙΕΣ..ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ…

  6. Καλά δε νφτάνει που έχετε και οι δυο σχέση, ψάχνεστε κιόλας??? το πιο πιθανό έιναι το παιδί αφού έχει σχέση να μην θέλει να τη χαλάσει για ένα απλό φλέρτ… γτ κάτι παραπάνω ξεκάθαρο δεν έιναι. Έχεις σχέση και δίνεις και δικαιώματα για κάτι άλλο??? χώρισε απο το παιδί και κάνε ότι γουστάρεις! αφού έχει και κοπέλα τι ψάχνεις ακριβώς?????? έλεος μερικες!!!!!

  7. Δε θέλω να κάνω κάποια σχέση μαζί του. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και δε θα τα βρίσκαμε για κανένα λόγο. Το φίλο μου τον αγαπάω πάρα πολύ. Με το συγκεκριμένο όμως έχω φάει ένα σκάλωμα γιατι είναι ο τύπος που δε θα ξενοκοίταζε ποτέ και κάπως με κολακεύει όλο αυτό που εισπράττω. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής και προς εσάς και προς εμένα, ίσως περισσότερο απ’όλα να ψάχνω την επιβεβαίωση οτι ο Αντώνης παρ’όλο που τά’χει με μια κουκλάρα, με γουστάρει..Πιστεύετε πως υπαρχει κάποιος έμμεσος τρόπος να το εξακριβώσω;;; Μή βιαστείτε να με καταδικάσετε! Thanks για όλες τις απαντήσεις..

  8. Πας γυρεύοντας Νάντια. Να χαλάσεις μια φιλία, να χάσεις τον σύντροφό σου και να χαλάσεις μια άλλη σχέση. Και όλο αυτό για να κολακέψεις τον εγωισμό σου και μόνο. Το θεωρείς σωστό; Σου είπα και πριν ότι είναι φανερό πως σε ψιλογουστάρει. Κολακεύτηκες, εντάξει, τέλος. Δλδ, αν κερατώσει την κουκλάρα μαζί σου εσύ θα είσαι ικανοποιημένη;

  9. Μα σου είπα και πρίν..Έναν έμμεσο τρόπο θέλω. Δέ με ενδιαφέρει να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση..Και φυσικά δε μ’ενδιαφέρει να χωρίσει. Anyway..Μπορεί να είναι απλώς ενθουσιασμός..

  10. Αχ, Αντώνη λένε και τον άνδρα, με τον οποίον είμαι ερωτευμένη! Μόνο που εμείς δεν είμαστε καν φίλοι, παρά κάνουμε παρέα πού και πού… Κοίτα, αν ενθουσιάστηκες τόσο πολύ, εγώ λέω να προχωρήσεις. Έχετε μία καλή φιλία, που σημαίνει ότι γνωρίσατε ο ένας τον άλλον πραγματικά όπως είναι, χωρίς να έχει προηγηθεί πόλεμος εντυπώσεων. Είμαι βέβαιη ότι άμα κάνεις εσύ την προσέγγιση, οπωσδήποτε θα υπάρξει εξέλιξη προς το επόμενο στάδιο μεταξύ σας!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More