Ναταλία: “Είμαι φοιτήτρια και μου αρέσει πολύ ο καθηγητής μου. Δεν ξέρω τι να κάνω…”

Γεια σας!

Θα ήθελα κι εγώ να διηγηθώ τη δική μου ιστορία και να ακούσω τις απόψεις σας…

Είμαι 22 χρόνων, φοιτήτρια και μου αρέσει πολύ ο καθηγητής μου. Δεν ξέρω τι να κάνω, αλλά δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου με τίποτα!

Παρακολουθώ το μάθημά του και πολλές φορές έχει τύχει να μιλήσουμε για απορίες κλπ. Βλέπω ότι πολλές φορές θα με κοιτάξει, θα χαμογελάσει με κάτι που θα του πω στο διάλειμμα και γενικά δεν είναι ότι του περνάω και απαρατήρητη ως παρουσία. Βέβαια μπορεί να είναι απλά ευγενικός!

Σκέφτηκα να πάω στο γραφείο του για απορίες και γενικές πληροφορίες για μεταπτυχιακά κλπ., αλλά δεν ξέρω…

Πώς μπορώ να τον προσεγγίσω;

Είναι κοντά στα 37, ανύπαντρος και γενικά μικροδείχνει και εμφανισιακά, αλλά και στη συμπεριφροά.

Αυτά 🙂
Θέλω τη βοήθειά σας

Ναταλία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πάρε παράδειγμα από άλλες που τα έχουν φτιάξει μαζί τους και κάνε το ίδιο..Δείξε του πως νιώθεις..Το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα!

  2. αν ηταν παντρεμενος, θα σου ελεγα να μην κανεις κατι, αλλα αφου ειναι ανυπαντρος δεν εχεις θεμα..

  3. απο τη στιγμη που ειναι καθηγητης σου θα σου ελεγα οτι ειναι οτι ειναι λιγο ριψοκινδυνο να κανεις κατι.βεβαια ειναι πλεονεκτημα που ειναι ανυπαντρος αλλα αυτοι οι ερωτες ειναι δεν ειναι ευκολοι…κι μενα μου αρεσε στο φορντηστηριο μου ενας καθηγητης μου πολυ και του αρεσα κι εκεινου νομιζω γιατι ολο με κοιταζε,αλλα φοβηθηκα να κανω καποια κινηση…αν παντως εσυ εισαι πιο τολμηρη κανε κατι 🙂 διακριτικα ετσι;…δηλαδη συνεχισε να του πιανεις κουβεντα και να τον κοιτας εντονα για αρχη και μετα βλεπεις…ε δε μπορει,θα το παρει το μηνυμα…

  4. Σε βλέπω σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε λίγο…Το πιάσαμε το υποννοούμενο?!

  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ…ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;; ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!

    ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΒΟΥΡΡ!!! ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

  6. εντάξει, τα πράγματα είναι πιο εύκολα που είναι ανύπαντρος, αλλά ξέρεις αν έχει κάποια σχέση? γι’αυτό πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά.. να το ψάξεις πρώτα ότι είναι μπακούρι και μετά να προσπαθήσεις να κάνεις κάποια νύξη… αντε, καλή επιτυχία! κι αν όλα πανε καλά, περιμένουμε νέα σου!

  7. πέρνα πρώτα το μάθημά του, και μετα προχωρα..χαχα μην τρεχεις και δε φτανεις!!!

  8. Ναταλία, νομίζω πως καλύτερα να μην το κάνεις, γιατί πάντα θα νιώθεις πως δεν πρόκειται να τον φτάσεις με τίποτα. Επίσης, δεν μπορείς να ξέρεις αν ενδιαφέρεται ή όχι, γιατί από τις περιγραφές σου καταλαβαίνω ότι απλά είναι ευγενικός μαζί σου. Και γενικά, αν κάποιος άνδρας δεν έχει παντρευτεί έως τα 37 του, το πιο πιθανό είναι να μη θέλει να το κάνει ούτε μετά τα 37. ʼλλωστε, τι μπορείς να του προσφέρεις και τι μπορεί να σου προσφέρει εκείνος; Θα του προσφέρεις έρωτα, κάτι που εκείνος έχει ήδη περάσει και ξεπεράσει. Θα σου προσφέρει γνώσεις, κάτι που μπορείς ν’ αποκτήσεις με χίλιους δυο τρόπους. Θα πρότεινα να σταθμίσεις πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά. Ωστόσο, αν αποφασίσεις τελικά ότι τα υπέρ είναι περισσότερα, θα έλεγα ότι, ακόμα κι αν περάσεις το μάθημά του, να μην πάρεις καμία πρωτοβουλία. Αν περάσεις το μάθημά του και δεν θα είναι πια καθηγητής σου (ούτε θα υπάρχει υποψία ότι κυνηγάς τους βαθμούς από εκείνον) τότε, αν ενδιαφέρεται, θα κάνει εκείνος κίνηση. Αν δεν ενδιαφέρεται, του εύχεσαι ό,τι καλύτερο και συνεχίζεις. Είσαι νέα και ο μαγικός χώρος της Επιστήμης σε καλεί και σε περιμένει. Πολύ καλή πρόοδο να έχεις.

  9. Ναταλια καλησπερα…δε ξερω αν μπορω να σε βοηθησω με τη δικη μου αποψη αλλα θα σου ελεγα να περιμενεις πρωτα να δεις και απο την πλευρα του αν θα κανει καποια κινηση.το γεγονος οτι ειναι ανυπαντρος και οτι εχετε αναπτυξει καποια επικοινωνια στο πανεπιστημιο,ειναι αρκετα θετικο επειδη αν και σε εκεινον αρεσεις δε θα εχει κολλυμα να σου το εκφρασει.ο χρονος θα δειξει,αν δε προκειται για μια συμπαθεια-τοσο απλα-τετεοιες περιπτωσεις,συν τη διαφορα ηλικιας σας,συνηθως μενουν στη γνωριμια και μονο.θα σου προτεινα να κανεις εσυ την πρωτη κινηση αλλα αν φερθει διαφορετικα απ’οτι συνηθως,συναισθηματικα μπορει να σε πληγωσει και πως μετα θα τον πλησιασεις για την οποιασδηποτε ερωτηση σου?

  10. Πριν κάνεις το οτιδήποτε, φρόντισε να έχεις τελειώσει τις όποιες υποχρεώσεις σου με μαθήματα του κλπ. Να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι τον πλησιάζεις για βαθμούς. Και προσπάθησε να μην το πολυσυζητάς από δω και από κει. Ότι και να γίνει (ειδικά αν τελικά είναι απλά ευγενικός μαζί σου) να μην γίνει αυτό το γεγονός αφορμή να ”στιγματιστείς” με κάποια φήμη από τους υπόλοιπους συμφοιτητές σου. Και δυστυχώς απαξ και βγεί το όνομα άντε να το ξεβγάλεις μετά. Καλή τύχη!!!

  11. Εγω θα ελεγα απλα να το ξανασκεφτεις ..στην σκεψη ολα ειναι ομορφα αλλα στη πραξη θα ερθεις αντιμετωπη με πολλες καταστασεις .Ημουν και εγω στη θεση σου πριν απο καποια χρονια και ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι δυσκολη μια τετοια σχεση . Απο εκει και περα , εσυ αποφασιζεις .

  12. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ , ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ —-ΨΑΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ — ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ —-ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ —-ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ —-ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ———-ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΔΙΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ———

  13. Απλά ευγενικός είναι. Τον γουστάρουν και άλλες φοιτήτριες όχι μόνο εσύ που νομίζεις οτι είσαι και η ομορφότερη…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More