Ρένα: “Είμαι πολύ ταραγμένη γιατί στη ζωή μου συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα πράγματα…”

Είμαι η Ρένα, που σας είχα στείλει την ιστορία μου [Διάβασέ τη εδώ]… Είμαι πολύ ταραγμένη γιατί στη ζωή μου συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα πράγματα.

Τον τελευταίο καιρό κάνω πολύ παρέα με μια κοπέλα γύρω στα 19 κι έτσι όπως το έφερε η κουβέντα μου είπε πως ο πρώην μου ήταν παλιός της συμμαθητής και πως γενικά δεν είχε και τον καλύτερο χαρακτήρα.

Μετά τον συνάντησα τυχαία στο δρόμο, αλλά δεν του μίλησα. Και στο ραδιόφωνο έπαιζε το αγαπημένο του τραγούδι.

Την επόμενη εβδομάδα ήμουν έξω με το νυν αγόρι μου και όλως τυχαίως ήρθε και ο πρώην σε αυτήν τη καφετέρια. Προσπαθώ να τον ξεπεράσω κι όταν είμαι καλά κι αρχίζω να τον ξεχνάω σιγά σιγά εμφανίζεται μπροστά μου είτε ο ίδιος είτε κάτι που έχει άμεση σχέση με αυτόν, σαν να το κάνει επίτηδες…

Δεν μπορώ άλλο κορίτσια να εμφανίζεται στη ζωή μου και να τα κάνει ρημαδιό. Κουράστηκα. Όλα αυτά τα περιστατικά είναι τυχαία;

Σας παρακαλώ βοηθήστε με για ακόμη μια φορά, οι συμβουλές σας μου φαίνονται χρήσιμες.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Ρένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κάποιες συμπτώσεις είναι “διαβολικές”… Τι εννοώ με αυτό? Όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν αξίζει και τον συναντάς τυχαία σε απίθανες στιγμές και σε απίθανα μέρη ή ακούς και βλέπεις πράγματα σε σχέση με αυτόν, δεν σημαίνει ότι το σύμπαν προσπαθεί να σας φέρει κοντά παρόλο που έχεις αυτή την αίσθηση! Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις αυτή τη διαφορά μέσα στο μυαλό σου. Καμιά φορά μπορεί να συμβαίνει και επειδή σκέφτεσαι έντονα κάποιον και βάζει ο διάβολος το χεράκι του για να υποφέρεις ακόμα περισσότερο τρέφοντας φρούδες ελπίδες… Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί το σύμπαν, το ασυνείδητο, η συγχρονικότητα και οι συμπτώσεις κτλ για να το πάμε παραπέρα οπότε καλό είναι να λειτουργούμε με τη λογική. Έχουν συμβεί παρόμοια πράγματα και σε εμένα και σε φίλες μου και τα άτομα δεν άξιζαν όπως στην προκειμένη περίπτωση. Μην είσαι επιπόλαιη και μην κολλάς γιατί θα το μετανιώσεις… Όταν συμβαίνει κάποια από αυτές τις συμπτώσεις δεν θα την αφήνεις να σε αγγίζει αλλά θα τη βγάζεις απ’το μυαλό σου, θα σκέφτεσαι κάτι άλλο και θα συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά. Θα λες “Α! Έγινε αυτό! Ωραία και τι έγινε? Δεν μ’ενδιαφέρει”. Μην αναλώνεσαι σε μάταιες σκέψεις και άρχισε να έχεις ενδιαφέροντα και να αυτοπροσδιορίζεσαι μέσα από αυτά και όχι μέσα από επιπόλαιες σχέσεις, έτσι ώστε να αποκτήσεις τον αυτοσεβασμό που χρειάζεσαι και την αυτοεκτίμηση που μάλλον σου λείπει. Επίσης, κοίτα τα μαθήματα σου και άσε τους έρωτες για αργότερα εφόσον δεν έχει βρεθεί κάποιος που να αξίζει και να τον θέλεις πραγματικά. Γιατί αυτό που κάνεις είναι κοροϊδία… Αν τα βρεις σκούρα ψυχολογικά, στη τελική ζήτησε τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου ή κάποιου έμπιστου προσώπου που θα σε βοηθήσει να δεις τη κατάσταση και τον εαυτό σου (γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε) πιο σφαιρικά.. Δεν είναι ντροπή! Λάθη κάνουμε όλοι, πολλοί περνάμε από παρόμοιες καταστάσεις και πρέπει να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι.. Αν και νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά και μόνη σου! Οπότε δουλειά με τον εαυτό σου, ψυχραιμία πάνω απ’όλα και όλα θα πάνε καλά! 🙂 Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

  2. Πραγματικα δεν μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με την Έλλη!!Εχει δικιο Ρενα μου!!Ακουσε τις συμβουλες της και δεν θα χασεις!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More