Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.04.2013 | 00:38

Μαρία: “Όμως χώρισα τώρα κι αντί να στεναχωριέμαι σκέφτομαι πως θα ξαναγίνει κάτι με το άλλο παιδί”

Μαρία: “Όμως χώρισα τώρα κι αντί να στεναχωριέμαι σκέφτομαι πως θα ξαναγίνει κάτι με το άλλο παιδί”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι...

Πριν ένα χρόνο είχα γνωρίσει ένα παιδί. Κάτι έπαιξε, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Απλά βρισκόμασταν, αλλά ήταν σαν να τα είχαμε. Συνέχεια μηνύματα κτλ.

Τα είχε με κάποια, αλλά δεν ήταν πολύ καλά αφού η κοπέλα έλειπε για σπουδές. Εγώ δεν είχα κανένα παράπονο, ούτε απαίτησα σχέση μαζί του. Απλά περνούσαμε καλά.

Κάποια στιγμή εγώ γνώρισα κάποιον και κάναμε σχέση για ένα χρόνο. Εγώ όμως σκεφτόμουν το άλλο παιδί (όχι συχνά) αφού είχαμε διακόψει την επικοινωνία, αφού δεν απαντούσα εγώ σε μηνύματα και τηλέφωνα.

Όμως εγώ χώρισα τώρα κι αντί να στεναχωριέμαι σκέφτομαι πως θα ξαναγίνει κάτι πάλι με το άλλο παιδί. Σήμερα πήγα στο μαγαζί που δουλεύει και από ότι φάνηκε δεν περνούσα απαρατήρητη.

Ανταλλάξαμε βλέμματα, αλλά ως εκεί. Θέλω να τον προσεγγίσω κάπως ώστε να κάνει αυτός την κίνηση, αλλά ξέρω ότι αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό γιατί μπορεί να του έχει κακοφανεί που δεν έδωσα έστω μια εξήγηση παλιότερα...

Τι να κάνω;

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:35

Top 10