Emilia: “Τον κυνηγούσα και τον παρακαλούσα να τα ξαναβρούμε…”

Γεια σας!

Είμαι με ένα παιδί εδώ και πέντε χρόνια. Τα τρία από απόσταση καθώς εκείνος σπουδάζει. Κάναμε όνειρα και σχέδια μαζί και το καλοκαίρι μετά τις Πανελλήνιες θα ήμασταν μαζί!

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβρη. Χωρίσαμε… Τάχα μου ότι τον πίεζα. Δεν υπήρχε άλλη, απλά ήθελε να περνάει καλά με τις παρέες του χωρίς έννοιες. Αφού ήμουν σίγουρη για αυτό και κολλημένη επίσης, τον κυνηγούσα και τον παρακαλούσα να τα ξαναβρούμε!

Μετά από πολύ δάκρυ και στεναχώρια, ήρθε τα Χριστούγεννα και τα ξαναβρήκαμε. Όταν ξαναέφυγε ξεκίνησαν πάλι τα ίδια.

Εγώ είμαι διαλυμμένη, αφού αυτή τη φορά δεν θέλει καν να μου μιλήσει! Δηλώνει πως είναι οριστικό και πως κουράστηκε…

Ξέρω πως αν έρθει το Πάσχα θα κάνει προσπάθεια να τα ξαναβρούμε… Όμως με έχει δεδομένη και με παίζει!

Δεν θέλω να τον αφήσω! Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον!!!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθειά σας!

Emilia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. pisteuw oti dn prepei na mpaineis se auth thn diadikasia k na pontareis stis meres twn diakopwn .. autos mallon autes tis meres tis exei gia na pairnaei kala… dei3tou toulaxiston oti dn se exei k oti s xanei k isws na er8ei sta sugala tou… pantws einai anofelo na ka8esai k na stenaxwriesai gia kati p dn prepei !

  2. θυμισε μου γιατι καθεσα και παρακαλας???!!!!για μια νυχτα/μερα? γιατι τεοιος χαμηλος εγωισμος και αυτοπεποιηθηση μικρο κοριτσι? περνα καλα μονη σου !μην στηριζεσαι πανω σε καπιον γιανα γινει αυτο!λογικο να πνιγεις οποιον και αν εισαι αν κανεις ετσι..αν και αυτα ειναι δικαιολογιες..δεν ηθελε απλα να ναι αλλο μαζι σου..ξεκολλα και παμε παρακατω αλλιως παντα θα’σαι δευτερη στη ζωη του το καταλλημα γιανα περναει μερικες ωραιες στιγμες και οχι μονο…

  3. ενα θα σου πω και κοιτα να το καταλαβεις. “He is not that into you!” και στην ελληνικη, “Απλα δε σε γουσταρει!”

  4. Μην πτοείσαι! Μετά το πάσχα έρχεται το καλοκαίρι!
    Αν δεν θέλει ούτε τότε, μετά έχουμε την 28η οπου μπορείς να τον ξαναπαρακαλέσεις. Ε αν και τότε παραμένει ανένδοτος, τα χριστούγεννα δεν μπορεί θα σου κάτσει για λίγο.

  5. διαβασε τι ειπες παραπανω “Όμως με έχει δεδομένη και με παίζει!” κανε κατι λοιπον για να μην εισαι δεδομενη.. οι περισσοτεροι αντρες κολλανε οταν τους φτυνεις.. οπως σε παιζει εκεινος, κανε και εσυ το ιδιο.. απλο ειναι.. δεν θελει κοπο, θελει τροπο..

  6. ο τυπος παιζει μαζι σου και το χειροτερο δεν σεβεται τα συναισθηματα σου τα χρησιμοποιει για οφελος του,πρεπει να παρεις αποσταση για να δεις τι θες πραγματικα,βαλε στοπ στον εαυτο σου και μην δινεις σημειο ζωης για μια εβδομαδα ακομα κι αν σε παρει αυτος,να εισαι καθε μερα με φιλους και να φλερταρεις και μετα βλεπεις αντον θες η οχι

  7. Na xereis oti sto xeri sou einai na to stamathseis auto oxi stou agoriou papse na ton parakalas k na ton perneis thl vges me tis files sou na xehasteis gia lg k oso mporeis na mn kathese moni sou..auto thes na eisai gia kapoion mia enoxlitiki kollimeni?gt autos etsi se vlepei den ektimaei tin agaph sou vges kai zise hdh exeis xasei polu kairo apo tn zwi sou..aston na katalavei tin a3ia sou..makari na kaneis to swsto..

  8. Απλα δε σε γουσταρει . . προχωρα στην ζωη σου και βρες καποιον καλυτερο..

  9. Πρωτα σταμάτα να παρακαλάς. Ο λόγος που σε χωρίζει δεν είναι ότι αμφιβάλλει για τα αισθήματά σου. Αυτά του τα έχεις δείξει. Με το παρακάλι δεν κερδίζεις, κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Αισθάνεται ότι αγκιστρώνεσαι από πάνω σου και τον εμποδίζεις να περνάει καλά στην πόλη που σπουδάζει. Φρόντιζε να περνάς κι εσύ καλά στη πόλη που μένεις. Επικεντρώσου στο διάβασμα σου. Να χαίρεσαι τις δραστηριότητες και τα χόμπυ σου. Όταν έρθει το Πάσχα και σε βρεί χαρούμενη και ενθουσιασμένη με άλλες δραστηριότητες της ζωής σου εκτός από αυτόν, θα εκπλαγεί. Θα σε ερωτευτεί από τη αρχή. Αν μάλιστα καταλάβει ότι έχεις και φίλους αγόρια (απλοί φίλοι, δεν θα το προχωρήσεις), θα σε κυνηγήσει για να σε ξανααποκτήσει. Δεν πειράζει, ας συναντηθείτε λιγότερες φορές το Πάσχα, σημασία έχει να τον κάνεις να το θέλει αυτός πολύ. Κι όταν ξαναφύγει, άστον να έχει αυτός ανασφάλεια σχετικά με το αν τον θέλεις ή δεν τον θέλεις. Να μην σε έχει δεδομένη. Μην τον παίρνεις πολλά τηλέφωνα, καλύτερα να σε παίρνει αυτός. Αν πραγματικά σε θέλει και δεν υπάρχει άλλη , αυτή η μετάλλαξή σου δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο. Αλλιώς δεν πειράζει, ας φύγει, εσύ θα έχεις εν τω μεταξύ ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βρείς καλύτερο που θα σε θέλει περοσσότερο. Καλή τύχη και ψυχραιμία.

  10. ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ “ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ” ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ —-ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ “ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ —-ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ —ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ , ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ ΑΠ ‘ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ —-ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ —ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ —–ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ —-ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ —-ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ , ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ —–ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ —-ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ —-ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ —–

  11. Και εγώ έχω ζήσει ακριβώς τα ίδια!!Όλα αυτά που κάνεις είναι λάθος…ʼφου σου είπε ότι έχει κουραστεί προχώρα και εσύ παρακάτω.Κάποια στιγμή θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς μ’αυτά που έκανες..Θα γυρίσει αλλά και εσύ πρέπει να του κάνεις ότι σου κάνει…Είσαι πολύ μικρή για να κλαίγεσαι από τώρα.Έχεις να ζήσεις πολλάάάάάάάάάάάάάά ακόμα.Θα βρεις κάποιον που θα σε αγαπάει αληθινά και θα σε ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!!!

  12. Emilia μου, αν είναι δυνατόν κάθεσαι και παρακαλάς για έναν βλάκα;; Αυτός το μόνο που θέλει είναι όταν έρχεται στην Ελλάδα να έχει κάποια. Πρώτα απ’όλα δεν είσαι στο εξωτερικό μαζί του για να γνωρίζεις τι κάνει εκεί πέρα.Αν σε αγαπούσε πραγματικά δεν θα σε έπαιζε όλη την ώρα. Ξέρει πως σε έχει δεδομένη και απλά όταν έρχεται εδώ περνάει την ώρα του. Η γνώμη μου είναι να αφήσεις πίσω σου αυτές τις καταστάσεις και να ψάξεις να βρεις κάτι καλύτερο. Αν πάλι τον αγαπάς τόσο πολύ και θέλεις να συνεχίσεις τουλάχιστον μη του δείχνεις πως σε έχει δεδομένη και προς θεού ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ!!!

  13. αστο κοπελια μην ασχολεισαι καν ο τυπος σε δουλευει κανονικοττα δεν σε γουσταρει υπαρχουν κ αλλοθ πορτοκαλιες εχεις ακομα να ζησεισ ερωτες μπροστα σου…..θα τα σκεφτεσαι και θα γελας και θα απορεις πως εισουν τοσο κολλημενη ,αυτον ……ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ο χρονος ειναι ο καλυτεροσ γιατρος και εμεισ περασαμε τετοιες απογοιτευσεις μην ξανατρεξεις απο πισο του με ΤΙΠΟΤΑ

  14. Na sunexiseis th zwh sou!!! Otan katalavei oti de se exei pia dedomeni tote tha gurisei k tha se parakalaei ekeinos!!! Panta auto sumvainei!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More