Έμιλυ: “Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα άρχισε να μου αρέσει ένα παιδί από τη σχολή μου…”

Αρκετά χρόνια πριν, ήμουν απίστευτα ερωτευμένη με ένα παιδί 4 χρόνια μεγαλύτερό μου, τον Μπάμπη. Ήταν τα πάντα για μένα. Ποτέ δεν κατάφερα να του πω πόσο πολύ τον αγαπούσα… Φοβόμουν!

Ενώ κάναμε πάρα πολύ παρέα οι δυο μας …φοβόμουν την απόρριψη. Μετά από 1,5 χρόνο που ήμασταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί πάψαμε να μιλάμε. Χωρίς λόγο, χωρίς κάποια εξήγηση.

Δεν ήξερα στην αρχή πώς να το διαχειριστώ! Προσπάθησα πάρα πολύ να τον αφήσω πίσω μου και να συνεχίσω τη ζωή μου. Μάταια βέβαια. Όπου και να πήγαινα, όποιον και να γνώριζα, στα μάτια τους καθρεφτιζόταν εκείνος.

Δεν μπορούσα να τον βγάλω από τη ζωή μου… ή καλύτερα δεν είχα αποφασίσει αν ήθελα να τον βγάλω από τη ζωή μου!

Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα άρχισε να μου αρέσει ένα παιδί από τη σχολή μου, ο Νίκος. Είχαμε γνωριστεί στις αρχές, αλλά δεν του είχα δώσει σημασία και δεν μιλούσαμε. Τώρα πια νομίζω πως με ενδιαφέρει.

Δείχνει κι εκείνος ενδιαφέρον. Ξέρετε… είναι από αυτές τις καταστάσεις που απλά τις διαισθάνεσαι, τις νιώθεις! Μα δεν ξέρω… Νομίζω πως μετά τον Μπάμπη δεν θα καταφέρω ποτέ να νιώσω κάτι τόσο δυνατό για εκείνον, όπως τότε!

Για αυτό και είμαι τόσο επιφυλακτική με τον Νίκο. Δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία να γίνει κάτι και μετά ίσως το μετανιώσω… Από την άλλη όμως μου αρέσει… Τι να κάνω;

Έμιλυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Και πού να είχες κάνει και τιποτα με τον Μπάμπη…Ζείς με ψευδαισθήσεις…κάτσε άλλα 5 χρόνια να φαντασιώνεσαι τον Μπάμπη, αφού έτσι τη βρίσκεις…

  2. Τί τί να κάνεις, βρε Έμιλυ;;;; Είσαι νέα, φοιτήτρια, ενθουσιάστηκες με ένα παιδί, είσαι μόνη σου, μάλλον αρέσεις και στο παιδί και το σκέφτεσαι;;;; Τί σκέφτεσαι δηλαδή; Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα ξέρεις πως θα ήταν τα πράγματα. Έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, κάτι όμορφο, κάτι που θα σε κάνει να περνάς καλά!!! Κοίτα να το χαρείς!!! Φιλάκια!!

  3. σταματα τις εμμονες, τις ψευδαισθησεις και ζησε τη ζωη σου, αντι να τη φανταζεσαι!

  4. έλεοσ βρε έμιλυ! αφού δεν είχεσ τίποτα με τον μπάμπη τι κάθεσαι και τον σκέφτεσαι? Στην τελική καλά να πάθεισ αφού δεν του είπεσ τίποτα για τον έρωτά σου δεν θα μαθεισ ποτέ αν όντως σε απέρριψε, πάντα θα μενεισ με την απορία, γι αυτό η δική μου συμβουλή είναι πάντα να διεκδικείσ αυτό που θέλεισ και μην καταδικάζεισ τα πράγματα απο την αρχή. Ίσως και ο Μπάμπησ να ένοιωσε κάτι για σένα και να ξενέρωσε που εσύ δεν έκανεσ το πρώτο βήμα (ξέρεισ οι άντρες στισ μέρες μας είναι λίγο κότες και περιμένουν απο εμάσ την πρώτη κίνηση) ίσως και να ξενέρωσε που κατάλαβε πώς τον γουστάρεις και να μη γούσταρε αυτός, ίσως να γινόσουν και φορτική, ποτέ δεν θα το μάθεις. Λοιπόν, ξεκόλλα και ζήσε τα φοιτητικά σου χρόνια όσο καλύτερα ανέμελα και ξέγνοιαστα μπορείς με τισ κολλητές σου, βγές έξω διασκέδασε φλέρταρε και κάποιοσ θα τσιμπήσει, μη κολλάς. Όσον αφορά τον Νίκο τι να σου πώ, παίξτο λίγο αδιάφορη και μοιραία και άφησε να κάνει κάτι κι αυτός! ʼντε γιατί πολύ τους νταντεύουμε. Πέρνα καλά και μη σκάς ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα μόνο αν αφεθείσ και σταματήσεις να σκέφτεσαι διακαώς το να κάνεις σχέση, τότε θα έρθει ο αληθινός έρωτας που θα κρατήσει,πίστεψέ με κάτι ξέρω παραπάνω. Φιλιά!

  5. τι ακριβως λες??πως ειχες μια ιστορια με καποιον και μετα απο αυτο το χαος…?????η ζωη ειναι γεματο απο ωραια πραγματα και ευχαριστες εκπληξεις,συνεπώς κολυμπα ελευθερα!!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More