Μ.: “Τον θέλω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Βρίσκομαι σε αδιέξοδο…”

Καλησπέρα σας!

Εδώ κι ένα χρόνο έχω μια σχέση. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη κι αυτό το έπαθα από την πρώτη στιγμή που τον είδα.

Είναι η δεύτερη μεγάλη σχέση που κάνω κι αυτό γιατί δεν είχε βρεθεί κάποιος να με κάνει να θέλω να μείνω.Το πρόβλημα βρίσκεται στην απόσταση. Είμαι φοιτήτρια εκτός Αθηνών όπου βρίσκεται κι αυτός.

Θέλαμε να το ρισκάρουμε γιατί κι εκείνος νιώθει το ίδιο και αυτό πληρώνουμε τώρα. Τώρα τελευταία έχουν ξεκινήσει τσακωμοί κάθε δεύτερη βδομάδα, δεν αντέχω.Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι πνίγομαι.

Τον θέλω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Βγαίνω και δεν με ενδιαφέρει κανένας άλλος. Έχω απορρίψει ευκαιρίες που μου έτυχαν κι αυτό γιατί δεν θέλω κάποιον άλλον.

Σε 10 μέρες θα ανέβω και θα είμαστε καλά γιατί θα είμαστε μαζί. Μετά όμως πάλι τα ίδια.Το ξέρω ότι ήταν δική μου επιλογή να μείνω σε κάτι τέτοιο, το ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο αλλά όπως ξαναλέω από την πρώτη στιγμή κόλλησα και ήθελα να το ρισκάρω κι όπου βγει.

M.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Περνάω ακριβώς το ίδιο!!!
    Εγώ προσπαθώ όταν πάμε να τσακωθούμε να το καταπιώ για να ηρεμήσει η κατάσταση και να μην φτάσουμε στον χωρισμό. Και αν είναι κάτι που θα με έχει πειράξει πολύ το συζητάω κάποια άλλη στιγμή μαζί του…η καλύτερα κ από κοντά.
    Ισως σας κάνει καλό να το συζητήσετε κ μεταξύ σας, ότι πρέπει και οι δύο να κάνουμε ένα βήμα πίσω όταν έχουμε ένταση για να μην το τραβήξουμε παραπάνω.
    Ελπίζω να σε βοήθησα!!! Φιλακιαααα

  2. Είσαι μαζόχα και σου αρέσει!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More