Δέσποινα: “Τι μου προτείνετε να κάνω για να κολλήσει αυτός μαζί μου;”

Είμαι 18 χρόνων και πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί από μια παρέα φίλων. Άρχισε να μου μιλάει από μηνύματα και καταλήξαμε να είμαστε μαζί μετά από πολλές κουβέντες γιατί εγώ δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα.

Μετά από κάποιο καιρό μαλώναμε συνέχεια και βρισκόμασταν σπάνια. Του έλεγα να πάμε για καφέ και ή βαριόταν ή δεν μπορούσε και στο τέλος κατέληξε να μου πει να έχουμε κάτι πιο χαλαρό με την αφορμή ότι είναι φοιτητής και μένει μόνος του ενώ εγώ όχι.

Και στη συνέχεια αφού γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον (και στο σεξ) βλέπουμε αν θα συνεχιστεί. Βέβαια ξεκαθαρίσαμε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας μας θα κάνει κάτι με κάποιον άλλο.

Μου λέει συνέχεια ότι με θέλει κι από την αρχή απλά φοβάμαι μήπως είναι μαζί μου γιατί δεν έχει κάτι άλλο. Δεν θέλω να του πω να ξεκόψουμε γιατί φοβάμαι ότι θα κολλήσω αν και το συζητάμε. Και του είπα πως αν δεν θέλει πλέον αρκεί να μου το πει και όλα καλά, αλλά μου λέει συνέχεια ότι θέλει να συνεχίσουμε και να είμαστε μαζί.

Τι μου προτείνετε να κάνω για να κολλήσει αυτός μαζί μου και να καταλάβει ότι δεν τον συμφέρει αυτή η κατάσταση; Να προχωρήσω μαζί του ή μετά έτσι θα με έχει δεδομένη και θα με βαρεθεί;

Δέσποινα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. καλά μιλάμε στο κεφάλι σου είναι όλα κουβάρι…ούτε ξέρεις τι θέλεις, ούτε τι σου γίνεται δεν ξέρεις. Αλλά θές να τον κάνεις να κολλήσει…Και μετά ούτε και αυτό θα σου αρέσει αν υποθέσουμε οτι γίνεται δηλαδή, που δεν γίνεται.
    Δεν πάς καμια βόλτα να ξελαμπικάρει το μυαλό σου; Οσο για τον τύπο, άστο ρε κορίτσι μου, δεν τραβάει δεν το βλέπεις;;;;;

  2. ο μονος τροπος για να κολλησει καποιος μαζι σου ειναι να τον φτυσεις…οταν κυνηγας ενα αγορι αυτος ξενερωνει και σε θεωρει δεδομενη οποτε βαριεται και σε αφηνει..στα λεω απο πειρας..μη κανεις τα ιδια λαθη..γινε αυτοδυναμη και ανεξαρτητη και περνα καλα χωρις να νοιαζεσαι για αυτον..αν σε κυνηγησει παει να πει πως σε ηθελε,αν οχι χαιρετα τον και πες ευχαριστω που γλιτωσες απο ακομα εναν βλακα,..

  3. Αχ κουκλίτσα μου, πολύ με κουράζει αυτή η πολυπλοκότητα των σχέσεων ειδικά οταν την ακούω από άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν. Τα πράγματα όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, είναι απλά. Αν θέλετε ο ένας τον άλλον, είστε μαζί. Τέλος. Όλα τα άλλα, περί πειραματισμών και “βλέποντας και κάνοντας” με ξενερώνουν απίστευτα. Παράτα τον, ασχολήσου με το σχολείο σου ή τις σπουδές σου, (στην ηλικία σου αυτό θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα και δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι περι αυτού) μέχρι να βρεις κάποιο αγόρι που θα θέλει πραγματικά να είναι μαζί σου. Εξυπακούεται πως δεν θα ολοκληρώσεις μαζί του με την ελπίδα πως έτσι θα τον κρατήσεις. Μια νεαρή αναγνώστρια του Tlife δεν κατάφερε να κρατησει έτσι τον φίλο της ο οποίος την παρατησε λίγο καιρό αφότου ολοκληρωσαν. Τι κορίτσια είστε εσείς γμτ; Ξεστραβωθείτε λίγο. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την μόρφωσή σας, την υγεία σας, την ομορφιά σας, το σώμα σας και το πνεύμα σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας λιγάκι. Μην αφήνετε τον κάθε τυχάρπαστο να αλωνίζει τις ζωές σας. Έλεος!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More