Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.04.2013 | 23:57

Βαγγελίτσα: “Δεν του αξίζει να μην ασχοληθώ. Θέλω να βγω από πάνω μια φορά...”

Βαγγελίτσα: “Δεν του αξίζει να μην ασχοληθώ. Θέλω να βγω από πάνω μια φορά...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Είχα μια σχέση μέχρι πριν λίγες μέρες...

Η όλη κατάσταση διαρκεί δυο χρόνια τώρα με χωρισμούς ενδιάμεσα... Ενώ είχαμε χωρίσει οριστικά πριν τρεις μήνες αρχίζαμε πάλι να βγαίνουμε κτλ. Να τονίσω όμως πως λόγω ενός θανάτου τον τελευταίο καιρό δεν ήταν τόσο καλά όσο έδειχνε και μου είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει δεσμεύσεις και παραπάνω πιέσεις. Με λίγα λόγια ότι δεν ήθελε να έχουμε σχέση.

Εγώ συμφώνησα περιμένοντας πως με το πέρασμα του χρόνου θα τον φέρω πιο κοντά μου, πράγμα που έγινε. Όμως η γνώμη του στο θέμα σχέση δεν άλλαζε.

Πριν μια εβδομάδα λοιπόν περίπου εγώ άρχισα τα παράπονα πως δεν αντέχω αυτό το πράγμα και πως δεν μου αξίζει αυτό που γίνεται. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει. Φαινόταν ότι δεν ήθελε να με χάσει. Ένιωθα ότι με αγαπάει. Εγώ όμως είχα αρχίσει και γινόμουν πολύ πιεστική και μια μέρα που μιλούσαμε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν του συμπαραστέκομαι και πως κοιτάω τον εαυτό μου συνεχώς.

Εγώ νευρίασα και τον έβρισα. Μου έκλεισε το τηλέφωνο. Τα έχασα. Δεν περίμενα πως μια κακή κουβέντα θα τον οδηγούσε σε τέτοιο σημείο. Δεν μου ξανασήκωσε ποτέ το τηλέφωνο. Δεν απάντησε ποτέ σε κανένα μήνυμά μου.

Μπορώ να το αντέξω εννοείται, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν ήρθε από κοντά να βγάλουμε μια άκρη, να μιλήσουμε σαν άνθρωποι. Τίποτα απολύτως. Εγώ τι μπορώ να κάνω τώρα; Όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι. Ναι εντάξει. Δεν θα ασχολούμαι, αλλά πως θα καταφέρω να συζητήσω μαζί του;

Έτσι θα νιώσω εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου και θα σταματήσω οριστικά. Όμως προέκυψε κι ένα άλλο ζήτημα. Μου είχε πει εμπιστευτικά για μια κοπέλα που είχε κάνει κάτι πέρυσι τέτοια εποχή ενώ ήμασταν στα τελειώματα. Εγώ με αυτήν έβγαινα για κάποιο διάστημα και την έπιασα και της μίλησα εκνευρισμένα γιατί μου φάνηκε πολύ ανήθικο όλο αυτό.

Αυτή μου είπε πως δεν της είχε πει ότι έχει σχέση και γενικά μου τον έβγαλε ψεύτη και με “έγλειφε” λέγοντας ότι είμαι πολύ όμορφη κι έξυπνη και να μην ασχολούμαι με κατώτερους. Της ζήτησα τη βοήθειά της, δηλαδή να με βοηθήσει να συναντηθώ μαζί του χωρίς να το ξέρει αυτός.

Αυτή ήταν όλο διάθεση για να με βοηθήσει και ξαφνικά μου τα γύρισε λέγοντας πως δεν ξέρει ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι, πως με εκτιμά πολύ, αλλά δεν ασχολείται άλλο. Σίγουρα μίλησε μαζί του. Αυτός της είπε να μην ασχοληθεί μαζί μου κι αυτή αντέδρασε έτσι; Εγώ τώρα τι να κάνω;

Το “να μην ασχοληθείς” αλήθεια δεν θα βοηθήσει. Δεν γίνεται να μην ασχοληθώ. Έχω περάσει πολύ άσχημα εξαιτίας του. Δεν του αξίζει να μην ασχοληθώ. Θέλω να βγω από πάνω μια φορά. Το αξίζω σαν άτομο πιστεύω...

Δεν έχω μίσος μέσα μου για το άτομό του, αλλά εντάξει δεν μπορώ να μην κάνω και τίποτα.


ΒαγγελίτσαΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10