Λιάνα: “Δυστυχώς ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο μου χαλάει τα σχέδια και το μαθαίνει”

Γεια σας!

Είμαι 22 κι έχω εδώ και ενάμιση χρόνο σχέση με ένα παιδί τρία χρόνια μεγαλύτερό μου. Γνωριστήκαμε με έναν πολύ όμορφο τρόπο και στην αρχή τα πράγματα ήταν υπέροχα. Στους πρώτους τρεις μήνες μείναμε μαζί. Ήμουν πάντα η πρώτη του προτεραιότητα, περνάγαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί και γενικά όλα τέλεια.

Το καλοκαίρι στις διακοπές ήρθε κι ένας φίλος του μαζί και γενικά υπήρχαν μερικοί ψιλοκαβγάδες (που ξεκινούσαν από μεριάς μου γιατί δεν είχαμε καθόλου χρόνο μόνοι μας) αλλά τελικά όλα καλά.

Κι ερχόμαστε στο Σεπτέμβριο, όπου εκείνος άρχισε να πνίγεται λόγω πίεσης από τη σχολή κλπ. και η κατάσταση ήταν χάλια. Όποιο ελεύθερο χρόνο είχε προτιμούσε να δει τους φίλους του (μαζί μου πάντα) γιατί ένιωθε ότι δεν τους έβλεπε καθόλου. Εγώ συνέχεια μέσα στα νεύρα, άρχισα να πιέζομαι πολύ.

Όποτε το συζητούσαμε έλεγε ότι με αγαπάει και ότι θα προσπαθήσει, καταλαβαίνει πως νιώθω και θέλει λίγο χρόνο μόνο να χαλαρώσει και να γίνει όπως πριν. Τα Χριστούγεννα εγώ πήγα να δω τους δικούς μου στη Γερμανία. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, skype κλπ. και ήταν ψιλοπερίεργος.

Παράλληλα εγώ μαθαίνω ότι έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα έπρεπε να κάνω μια επέμβαση το Μάρτιο. Δεν του λέω τίποτα από το τηλ. γιατί προτιμούσα να το συζητήσουμε από κοντά. Γυρνάω Αθήνα, έχοντας σκεφτεί ότι τον αγαπάω πολύ, θέλω να αλλάξω τα πράγματα κλπ, και το πρώτο πράγμα που μου λέει είναι ότι θέλει να χωρίσουμε…

Δεν το πίστευα ότι το άκουγα αυτό. Με τα χίλια ζόρια τον πείθω να μείνουμε μια βδομάδα μαζί ακόμα, να το ξανασκεφτεί και αποφασίζω να μην του πω τίποτα για αυτό που έχω. Δυστυχώς ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο μου χαλάει τα σχέδια και το μαθαίνει.

Κι από εκεί που είχε αποφασίσει να χωρίσουμε οριστικά, επιλέγει να μείνει μαζί μου. Ήξερα ότι έμενε μόνο για αυτό, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το αρνηθώ. Ο πρώτος μήνας ήταν χάλια. Εκείνος ήταν στιγμές που δεν ήθελε καν να κάθεται μαζί μου κι εγώ να προσπαθώ να είμαι ήρεμη, να μην τον πιέζω και τέτοια.

Και να που άρχισε να αλλάζει. Πολύ. Να ξαναγίνεται όπως ήταν στην αρχή. Να με προσέχει, να είναι τρυφερός, να κάνουμε πράγματα μαζί και γενικά τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά. Έκανα την επέμβαση, πήγαν καλά τα πράγματα και με πρόσεχε πολύ (στο πρακτικό τουλάχιστον, να μην κουράζομαι, να τρώω καλά, να είμαι ήρεμη) αλλά δεν τον ένιωθα να είναι ουσιαστικά δίπλα μου.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Ενώ δεν θέλει να ακούσει καν για χωρισμό ή για να μείνουμε χώρια, όταν είναι μαζί μου, έχει όλο διάβασμα, δεν περνάμε πολύ χρόνο μαζί ενώ όταν για κάποιο λογο μένω σπίτι μου, το βράδυ θα δει τους φίλους του, θα ξενυχτήσει και θα περάσει μια χαρά.

Και σήμερα ενώ είχαμε πει να πηγαίναμε κάπου μαζί το Πάσχα που δεν θα είχε διάβασμα και θα ήταν χαλαρός, μου λέει ότι είπε και σε 1-2 άτομα να έρθουν μαζί μας. Τσακωθήκαμε, του είπα ότι δεν μπορώ άλλο έτσι και αυτός δεν έλεγε τίποτα….

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δεμένος με τους φίλους του ενώ εγώ εντάξει τα συμπαθώ τα παιδιά αλλά όχι κάτι φοβερό. Ξέρω ότι με αγαπάει και δεν θέλω να τον χάσω. Αλλά νιώθω ότι συνέχεια με βάζει σε δεύτερη μοίρα. Με θεωρεί τελείως δεδομένη. Δεν αντέχω άλλο καβγάδες για το ότι δεν μου δίνει σημασία, δεν περνάμε χρόνο μαζί και τέτοια.

Πως μπορώ να το χειριστώ χωρίς να στενοχωριέται κανείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα.

Λιάνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τι να χειριστείς, κοπέλα μου;;;; Το παιδί έμεινε μαζί σου απο λύπηση λόγω της ασθένειας σου και τώρα προσπαθεί να φύγει, ή μάλλον να σε κάνει να τον διώξεις εσύ, για να μην έχει τύψεις, αλλά εσύ δεν θες να το δεις. Σίγουρα σε αγαπάει, αλλά δεν σε γουστάρει άλλο!!! Γι αυτό δεν θέλει να περνάει χρόνο μόνος μαζί σου, γιατί ΣΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ. ʼσε τον άνθρωπο να πάει στο καλό….

  2. ρε κοριτσι οι αντρες γενικα εχουν κολλημα με τους φιλους τους…αυτο να το ξερεις εγω τι να πω που ο κολλητος του ειναι ο ξαδερφος μου??ακομα χειροτερα!!!διοτι ειναι συνεχεια μαζι πρεπει να ξερεις μια σχεση να κρατηθει 8ελει δουλεια και υπομονη και το 8εμα ειναι ο αλλος να μην σε 8εωρει δεδομενη και να μην κρεμεσαι απο πανω του αυτο κουραζει τους αντρες εχω σχεση 3 χρονια και καμα φορα νιω8ω και εγω το ιδιο με σενα και τι κανω ??απλα αδιφορω……προσπα8ω να κανω πραγματα για τον ευατο μου να εχω χομπι να βγαινω με τις φιλες μου εξω και οταν τα βλεπει αυτα μετα σκαει….και αλλαζει..παλι γιατι βλεπει οτι δεν κρεμομαι απο πανω του…..στην αρχη και εγω εκανα φασαριες γιατι ειχε παραγινει το κακο αλλα ειδα οτι δεν οδηγουν που8ενα ..και το ειδα αλλιως ///// δες το και εσυ και 8α με θυμηθεις!!!ωστοσο με προβληματισε το γεγονος οτι σου η8ελε να χωρισετε ……μηπως 8ελει και δεν βρησκει το κουραγιο να το κανει??μηπως του τελειωσε και βολευεται ετσι?οσο για το χειρουργιο σε καταλαβενω τι περσασες γιατι και εγω εχω να κανω χειρουργιο….ελπιζω να σε βοηθησα

  3. Πάντα στην αρχή μιας σχέσης υπάρχει ενθουσιασμός, το ζευγάρι θέλει να περνάει πολύ χρόνο μαζί για να γνωριστούν και για να αποκτηθεί εμπιστοσύνη. Μετά ο καθένας θέλει να ξαναβάλει στη ζωή του τις αγαπημένες του δραστηριότητες και τα χόμπυ του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάει τον σύντροφό του. Θέλεις να κοιμάσαι αγκαλιά με τον σύντροφό σου, να κάνεις σεξ μαζί του, να σέβεται τις ανάγκες σου και να σου δείχνει κατανόηση, να τον θαυμάζεις. Αλλά για να είσαι ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος, χρειάζεσαι και χόμπυ και φίλους. Αν εσύ δεν περνάς χρόνο με φίλες σου και δεν έχεις χόμπυ, απαιτείς όλο τον ελεύθερο χρόνο του και τον πνίγεις. Σε αγαπάει , αλλά πόσο μπορεί να αντέξει τη στέρηση της ελευθερίας του; Οι άντρες θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο με φίλους, να κάνουν αθλητισμό, να συζητάνε με φίλους για τσόντες. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια μαζί του. Ο δικός μου παίζει τετράωρες παρτίδες σκάκι δύο-τρεις φορές τη βδομάδα και μετά πάνε για φαγητό με τους φίλους τους σκακιστές. Εγώ δεν έχω νεύρα για αυτό. Χαίρομαι που περνάει καλά και βρίσκω ευκαιρία να δω τις φίλες μου, να πάω θέατρο, να πάω για ψώνια. Όταν πήγες στη Γερμανία, είδε πως είναι να είναι ελεύθερος και μάλιστα χωρίς να γκρινιάζεις. Είναι λογικό εσύ να μην κολλάς με αντροπαρέα και να μην περνάς καλά μαζί τους. Πες του ότι όταν είναι μόνο αγόρια, προτιμάς να μην πηγαίνεις μαζί του. Αν θέλεις να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σου, δεν θα το πετύχεις με πολλές ώρες μαζί ούτε με καταπίεση. Όσο γκρινιάζεις, τόσο σε αποφεύγει για να γλυτώσει τη γκρίνια. Θα το πετύχεις αν σε βλέπει ανεξάρτητη και να μην κρέμεσαι από αυτόν. Να μένεις πιο συχνά σπίτι σου. Να φιλοξενείς φίλες σου στο σπίτι σου. Να περνάς καλά και να είσαι χαρούμενη και μακριά του.Να πηγαίνεις σπίτι του μόνο όταν στο ζητάει αυτός και τότε να φροντίζεις το σεξ να του είναι αξέχαστο. Να τον κάνεις να σε επιθυμεί και να μην γκρινιάζεις.

  4. Θα συμφωνήσω με την nasia. Έχει έρθει ο καιρός να αλλάξεις σελίδα, όσο και αν πονάει. Όταν αγαπάμε πολύ κάποιον τον αφήνουμε ελεύθερο. Αφού βλέπεις και εσύ ότι δεν πάει άλλο…

  5. τον εχεις πνιξει τον ανθρωπο..αστον λιγο να κατσει και με τους φιλους του μονος του δεν θα παθει τιποτα!! Με αυτα που κανεις του δειχνεις οτι εισαι δεδομενη. Βγες εξω και εσυ με τις φιλες σου, αστον και εκεινον να κανει αυτο που θελει…δεν ειπα συνεχεια αλλα οχι και καθολου!
    Οσον αφορα για τα κοριτσια που λενε οτι σε εχει βαρεθει και δεν βρισκει τροπο να στο πει για να μην εχει μετα τυψεις πιστευω πως δεν ισυει κατι τετοιο αν ηθελε θα το χε κανει απο μονος του!

  6. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ —ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ “ΓΡΑΜΜΕΝΗ” ΚΑΝΟΝΙΚΑ….—–ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ “ΣΧΕΣΗ” ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΞ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ —-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ?? —–ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ —–ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ …..—–ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ —-ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ —-ΟΥΤΕ ΣΧΕΣΗ , ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ —-ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ —ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ —ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ —ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ——ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ , ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ —-ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ —-ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΕ —–ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ —–

  7. iparxei kapoios ekei e3o opou 8 eisai gi auton i monadiki proteraiotita!giati n simvivazesai m t ligotera eno a3izeis perissotera?ise oso diskolo ki an akougetai pragmatika einai mono 1 apofasi

  8. το γεγονος της ασθενειας ηταν καταλυτικο μην δωσεις χωρο σε κατι ψευτικο προσποιητο αφου νιωθεις πως σε εχει σε δευτερη μοιρα αποστασιωποιησου δωσε χωρο και χρονο στα συναισθηματα σου ενας χωρισμος ειναι σα μικρος θανατος ομως καλυτερα να το ξεπερασεις με τον καιρο ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΣΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!

  9. Πιστεύω πως η ασθένεια σου τον έκανε να νοιάζεται και να γίνει υπερπροστατευτικός. Όμως το ότι ενδιαφέρεται για την υγεία σου δεν σημαίνει πως σε θέλει κιόλας. Απλά βολεύεται μέχρι να βρει μια άλλη και όταν την βρει αυτή εσένα θα σε παρατήσει. Κοίταξε να βρεις κάτι καλύτερο πριν να είναι πολύ αργά και άσε αυτόν να παίζει μπάλα με τους φίλους του. 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More