Στέλλα (part II): “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας. Ήταν τόσο συγκινητικές”

Καλησπέρα σας!

Είμαι η Στέλλα που πριν από λίγο καιρό σας είχα στείλει τη δική μου προσωπική ιστορία [Δες την πρώτη ιστορία της Στέλλας εδώ]. Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Ήταν τόσο συγκινητικές, μερικές με έκαναν να κλάψω.

Τελικά πήρα την απόφασή μου και θέλησα να τη μοιραστώ μαζί σας αφού άλλωστε μου το ζητήσατε. Θα πάω μαζί με τον Δημήτρη στο Λονδίνο. Πραγματικά απορώ γιατί το σκεφτόμουν και είχα αμφιβολίες.

Ο Δημήτρης πιστεύω πως είναι ο έρωτας της ζωής μου και ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει. Δεν έχω να χάσω κάτι. Δεν θέλω μετά από χρόνια να σκέφτομαι γιατί δεν το έκανα και να μετανιώνω. Εκτός από το ότι θα είμαι μαζί του, θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τη δουλειά μου που εδώ στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον.

Εξ αρχής ο Δημήτρης μου είχε πει πως θα με βοηθήσει να βρω δουλειά. Η αλήθεια είναι πως ανησυχώ λίγο για την συγκατοίκησή μας όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ άλλο μακριά του. Θέλω να ζήσουμε τον έρωτά μας.

Αν όλα πάνε καλά και αφού τακτοποιήσω κάποιες εκρεμμότητες θα φύγω αρχές Σεπτέμβρη. Βέβαια ο Δημήτρης θα έρθει στις αρχές Αυγούστου για να πάμε διακοπές. Μάλλον θα πάμε καμία εβδομάδα στην Κρήτη αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Στεναχωριέμαι λιγάκι για τους γονείς μου και τους φίλους μου όμως θα έρχομαι συχνά να τους βλέπω. Υπάρχει και το Skype!

Ξέρω πως η ιστορία μου, ή μάλλον η ιστορία μας, ακούγεται σαν να μην είναι αληθινή. Και εγώ στη θέση σας δεν θα την πίστευα. Μάλιστα μία μικρή μου φίλη που διαβάζει ροζ μυθιστορήματα μου είπε πως είναι ό,τι πρέπει για βιβλίο. Στην αρχή γέλασα όταν το άκουσα αν και δεν είναι η πρώτη φορά που μου το λένε. Να σας πω την αλήθεια έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά ίσως να είναι καλή ιδέα!!

Και πάλι σας ευχαριστώ για τις τόσο ωραίες συμβουλές σας. Ευχηθείτε μου καλή τύχη για τη νέα μου ζωή και στο καινούργιο μου ξεκίνημα με τον Δημήτρη ΜΟΥ!

Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα και ελπίζω να πετύχει. 🙂

Με αγάπη,
Στέλλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μπράβο Στέλλα!!! Νομίζω ότι έκανες το σωστό..!Καλή τύχη στην καινούργια ΣΑΣ ζωή και μην ανησυχείς για τίποτα!!

  2. 😀

  3. καλή τύχη για τη νέα σου ζωή και στο καινούργιο σου ξεκίνημα με τον Δημήτρη ΣΟΥ κοριτσι μου οπως εγραψες! εζησα ενα τετοιο ερωτα την πρωτη φορα ημουν πολυ μικρη δεν πηγα.. την δευτερη ευκαιρια την αρπαξα..τωρα ειμαστε παντρεμενοι και πιο ερωτευμενη απο ποτε…και μην ξεχνας οτι ενα απο τα πραγματα που δεν γυριζουν πισω ειναι..οι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ! θαπεριμενουμε νεα σου!ακομη και αν κατι δεν παει καλα θα χεις προσπαθησει!καλη τυχη!

  4. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!

  5. Στέλλα, πολλά συγχαρητήρια για την απόφασή σου και εύχομαι την καλύτερη τύχη! Αγάπη να υπάρχει και τα πάντα είναι δυνατά. Και ζήσατε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα, λοιπόν!

  6. ευχομαι μια ζωη γεματη αγαπη ,ερωτα ,πολλα παιδια ,υγεια και πολλα χρηματα.ειμαι σιγουρη πως θα ζησετε τελεια.φτου σας.καλη τυχη!θα κανεις το σωστο.μπραβο σου.οσο για την οικογενεια κ τους φιλους θα τους βλεπεις οταν θα ερχεσαι.καλο ταξιδι Στελλα και μια ευτυχισμενη ζωη με τον Δημητρη Σου!

  7. Έκανες το σωστό, επιτέλους, αλλιώς θα γινόταν μεξικάνικο σήριαλ η ιστορία σας! Σε πειράζω, φυσικά. Εύχομαι να βρεις δουλειά στο Λονδίνο, να πετύχει η συγκατοίκησή σας και… μετά από λίγο καιρό να επισφραγιστεί η αγάπη σας με επισημοποίηση του δεσμού σας και αργότερα, γιατί όχι, τεκνοποίηση! Μην αγχώνεσαι καθόλου για τη συμβίωση. Σίγουρα περνά σ’ άλλο στάδιο η σχέση σας μ’ αυτό το βήμα, μα διαισθάνομαι ότι οι δυο σας θα ταιριάξετε μια χαρά! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

  8. να πας στη ευχή του Θεού και της Παναγίας!!!!!!!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!

  9. ανυπομονουσα ν ακουσω τι εγινε…χαιρομαι παρα πλ για σενα κ σου ευχομαι τα καλυτερα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More