Τζίνα: “Τώρα τα έχει με την κοπέλα που του είχα πει να τα φτιάξει. Εμένα δεν μου μιλάει καθόλου”

Γεια σας!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για κάτι που με βασανίζει εδώ και καιρό…

Τον Σεπτέμβρη γνώρισα κάποιον. Μόλις τον είδα μου άρεσε, αλλά ήμουν κολλημένη αλλού. Αυτός με το που με γνώρισε άρχισε να μου μιλάει από την πρώτη στιγμή πολύ τρυφερά. Όμως εγώ τον έβλεπα μόνο σαν φίλο.

Βγαίναμε, πήγαινα σπίτι του, στέλναμε μηνύματα, αλλά δεν τον ήθελα… Τον είχα ανάγκη σαν φίλο. Μάλιστα τον παρότρυνα να τα βρει με μια κοπέλα.

Μια μέρα που βγήκαμε για καφέ χτύπησε το κινητό του και ήταν μια φίλη του. Μου είπε ότι πρέπει να φύγει και εκεί που πριν ήμασταν καλά, εγώ τσαντίστηκα και εκεί που με χάιδευε τραβήχτηκα.

Από τότε άλλαξε εντελώς κι εκείνο το βράδυ τον ερωτεύτηκα…!!!

Τώρα τα έχει με την κοπέλα που του είχα πει να τα φτιάξει. Εμένα δεν μου μιλάει καθόλου. Κάνει σαν να μην υπάρχω όταν είμαστε στον ίδιο χώρο. Κι εδώ και έξι μήνες δεν έχει βγει ούτε δευτερόλεπτο από το μυαλό μου.

Τον ερωτεύτηκα άθελά μου. Με διεκδίκησε και τον έδιωξα!

Τζίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. γιατι δεν του μιλας; και αν οχι για αυτο που αισθανεσαι μιλα του εστω για το οτι θελεις να μιλατε..δεν ειστε και εχθοι!!!και μετα θα ερθουν και τα υπολοιπα..καλη τυχη!

  2. αυτο το λαθος κανουμε παντα εμεις οι γυναικες…
    θεωρουμε δεδομενο εναν αντρα και στο τελος οταν προχωραει “νομιζουμε” πως τον ερωτευομαστε..
    Τζίνα ειναι ενα απλο καπριτσιο και θεμα εγωισμου, το παιδι τοσο καιρο παλευε μπας κ γινει τιποτα μεταξυ σας κ εσυ τον εστελνες σε αλλη..
    ποσο να περιμενει πια;
    αστον να συνεχισει την ζωη του..κ αμα ξανα γυρισει απο μονος του,καλώς..
    αν οχι αφησε τον..ολο κ καποιον αλλον θα βρεις!
    γνωμη μου ειναι να μην τον ενοχλησεις..τοσο καιρο τον ειχες κ δεν εκανες απολυτος τιποτα..
    μην κοιτας μονο τον παρτη σου..!!

  3. ποσο χρονων εισαι κοριτσακι μου??λιγο μπερσεμενα μας τα λες

  4. 20 eimai..

  5. ta theles k esy. Den ton htheles, hsoun allou mpla mpla mpla kai molis s eftyse ton erwteutikes…Eleos. O egwismos sou einai apla gt ekei pou ton eixes sigouro phge kai vrhke allh. Auto se trwei. Aston sthn hsyxia tou ton anthrwpo me thn kopelitsa tou. Otan megalwseis tha einai alliws ta pragmata. Tosaa agoria yparxoun, rikse allou thn prosoxh sou kai tha deis amesws tha sou fygei ap to mualo.

  6. Τζίνα, αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθεις να ξεχωρίζεις τον έρωτα, ή έστω τον ερωτικό ενθουσιασμό, από τον εγωισμό. Αυτό που αισθάνεσαι, τους τελευταίους 6 μήνες, είναι εγωισμός. Θεωρούσες το ενδιαφέρον και τη διεκδίκηση του νεαρού δεδομένα, για αυτό μόλις τα έχασες νόμισες πως τον ερωτεύτηκες. Αν ήσουν στα αλήθεια ερωτευμένη, θα το ένιωθες όσο καιρό ο νεαρός προσπαθούσε να σε κατακτήσει και σου φερόταν γλυκά και τρυφερά. Είσαι πολύ μικρή και άπειρη ακόμα, είναι λογικό να μπερδεύεις τα συναισθήματα σου. Μην κάνεις τίποτα, σταμάτα να τον φέρνεις στο μυαλό σου. Δες το σαν ένα καλό μάθημα για το μέλλον.

  7. Θα σου έλεγα αυτό ακριβώς που σε παρότρυνε η Βιβή παρακάτω να κάνεις. Μίλησέ του κι εξήγησε ότι το να μη νιώθετε τα ίδια πράγματα δεν είναι λόγος να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον σαν δύο ξένοι. Πληγώθηκε ο εγωισμός του όσο νά ‘ναι, γιατί αισθάνθηκε ότι επένδυσε σ’ εσένα συναισθηματικά και δεν πήρε τίποτα πίσω. Τι να κάνουμε, όμως, δεν ερωτευόμαστε όλοι με τον ίδιο ρυθμό. Μπορεί να ήθελες το χρόνο σου. Και στο κάτω-κάτω, πρέπει να εκτιμήσει εκείνος το γεγονός ότι ήσουν ειλικρινής απέναντί του και προτίμησες να μην προχωρήσεις καθόλου από το να έκανες μία σχέση που δεν θα σε κάλυπτε και που θα πλήγωνε εκείνον περισσότερο μετά. Πες του τα καθαρά και σταράτα, μην αφήνεις λόγια ανείπωτα, μην κρατάς μέσα σου πράγματα, ιδίως το υπέροχο αίσθημα του έρωτα! Καλή τύχη.

  8. to gnwsto, oso ftineis kapoion toso kolaei kai esi koliseis! papse na asxolise me to ti kanei k tha ksekoliseis!

  9. Την παροιμία “όπως έστρωσες κοιμήσου” την ξέρεις;;

  10. με μπερδεψες κοπελια….καπου μεσα στο κειμενο χα8ηκα…μικρη εισαι ακομα μην σκας και πολυ ποσους ερωτες 8α γνωρισεις ακομα….μεχρι να βρεις τον εναν και μοναδικο…εχεις ακομα μελλον….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More