Μαίρη: “Είμαι 26 ετών, παντρεμένη κι έχουμε αποκτήσει κι έναν γιο”

Πότε πρέπει να φεύγει κανείς;

Λοιπόν, θέλω να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου…

Είμαι η Μαίρη, 26 ετών, παντρεμένη με τον Παύλο -συνομήλικος. Έχουμε αποκτήσει κι έναν γιό, το Βασίλη που είναι 5 ετών.

Εγώ εργάζομαι κάνοντας ιδιαίτερα σε παιδάκι κι εκείνος εργάζεται σε μια εταιρία όπου επιστρέφει σπίτι μετά τις 8 το βράδυ.

Περνάω όλη μέρα με το παιδάκι μου. Η σχέση μας έχει γίνει συνήθεια. Βγαίνω μόνη μου, γυρίζω μόνη μου… Εκείνος -και λογικό- όλο είναι κουρασμένος.

Δεν βγαίνουμε καν κι αν θα βγούμε θα μαλώσουμε.

Θέλω να μοιραστώ ένα συμβάν πρόσφατο που εμένα με προβλημάτισε πολύ. Ζήτησα μετά από πολύ καιρό να βγούμε έξω βράδυ να διασκεδάσουμε. Αφού μου έκανε τη χάρη, είχαμε μισή ώρα μέσα στο αυτοκίνητο με το ένα μέρος να μην του αρέσει, το άλλο να του ξινίζει μέχρι που τσακωθήκαμε τόσο άσχημα που άρχισε να μου λέει ότι χάρη μου έκανε που βγήκε γιατί οικονομικά δεν είμαστε καλά, ότι με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένη…

Έβριζε πολύ και στο καπάκι μόλις του είπα ότι έχουμε να βγούμε έξι μήνες άρχισε να μου λέει πόσο με αγαπάει.

Ούτε ένα βράδυ δεν μπορούμε να περάσουμε ήρεμα. Εκείνος περνάει καλά κλεισμένος σπίτι, βλέποντας τηλεόραση. Βαριέται. Μόνο η μπάλα τον νοιάζει. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δύσκολα τα πράγματα…. έχετε πολύ ένταση και οι δύο Λόγω δουλειάς, λόγω οικονομικών προβλημάτων, λόγω ρουτίνας μεταξύ σας… Το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν βγαίνετε πιο συχνά ή αν εκείνος σταματήσει να βλέπει τηλεόραση. Πρέπει να δείτε πού χάσατε ο ένας τον άλλον. Νομίζω πως ένας είδικός, θα ήταν καλή λύση. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

  2. Συμφωνώ με τη Νάσια. Πρέπει να κάνετε πρώτα μια συζήτηση μεταξύ σας βέβαια για να δείτε που βρίσκεται η σχέση σας και αν και οι δύο πλευρές επιθυμούν να κάνουν κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση και εν συνεχεία να δείτε έναν ειδικό. Βέβαια, ακόμα και για αυτή τη συζήτηση καλό θα ήταν να συμβουλευόσουν ένα ειδικό ώστε ο τρόπος που θα γίνει να είναι τέτοιος ώστε να μην αισθανθεί ο σύζυγός σου ότι του επιτίθεσαι… οι άντρες είναι λίγο εγωιστές… Ελπίζω και εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένειά σας και πάνω από όλα σκεφτείτε ότι έχετε ένα αγγελούδι το οποίο είτε μαζί, είτε χώρια θέλει να σας βλέπει αγαπημένους!

  3. εγω παλι δεν πιστευω πως η λυση ειναι ο ειδικος.μπορειτε και μονοι σας να ερθετε κοντα.οντως εχετε προβλημα.και το προβλημα δεν θα λυθει το να βγειτε εξω.η ρουτινα σας εχει κυριευσει.μηπως θα πρεπει εσυ να του μιλησεις?μηπως λογω του παιδιου εχεις αφεθει εξωτερικα και δεν εχεις ενδιαφερον για τον αντρα σου ?το οτι βλεπει εκεινος τηλεοραση ειναι δειγμα ρουτινας και βαρεμαρας.προσπαθησε να αλλαξεις εσυ την συμπεριφορα σου προς εκεινον αλλα και την εμφανιση σου αν εχεις αφεθει.το να τσακωνεστε συχνα αυτο δεν σας φερνει κοντα αλλα αντιθετως απομακρυνεστε ολο και περισσοτερο.πρεπει να βρειτε λυσεις συζητωντας ομορφα και ηρεμα.πρεπει να ξανα φερετε το ενδιαφερον και τον ερωτα που ειχατε κανοντας πραγματα ο ενας για τον αλλον περνωντας πρωτοβουλιες.αν εχετε την δυνατοτητα να αφησετε καπου το παιδι,κανε του στο σπιτι ενα ρομαντικο τραπεζι με σεξυ εσωρουχα και περαστε την μερα οπως περνουσατε πριν παντρευτειτε.φτιαξε ατμοσφαιρα χωρις να συζητησετε τιποτα για την σχεση σας.ο γαμος θελει δουλεια και απ τους δυο και κυριως απο εμας τις γυναικες,που νομιζουμε οτι εχουμε δεσει τον γαιδαρο και παραμελουμε την εμφανιση μας,συνεχως γκρινιαζουμε και κατακρινουμε τον αλλον στα παντα.ευχομαι ολα να πανε καλα γιατι ειστε μικροι ακομα και εχετε ενα μικρο παιδι που ειναι ο καρπος του ερωτα σας!αυτο πρεπει να θυμηθειτε και οι δυο.

  4. Μετα απο 15 χρονια γαμου σου λεω οτι ειναι η αρχη του τελους περιεγραψες το ιδιο σκηνικο που το εχω ζησει γινε ανεξαρτητη και αστον αυτος δεν κανει για οικογενεια θα το διαπιστωσεις αν μεινεις εκτος αν την κανει αυτος πρωτος κι εσυ και ο γιος σου αξιζετε κατι καλυτερο

  5. ο αντρας σου δε ζει, απλα υπαρχει…….προσπαθησε να τον κανεις να ξυπνησει με καποιον τροπο (ταρακουνησε τον, ακομα και με το να του προκαλεσεις τη ζηλια)……αν δεν ξυπναει με τιποτα ομως, καιρος να φυγεις…..ειναι κριμα να φυτοζωεις απο τα 26 σου.

  6. Πρέπει με κάποιο τρόπο να αναθερμάνετε την σχέση σας γιατί λόγω της δουλειάς του η σχέση σας έχει γίνει ρουτίνα. Πάτε ένα ταξίδι οι δυο σας όπως πριν αποκτήσετε παιδί.. Προπάντων πρέπει να μιλήσετε μεταξύ σας για το πώς βλέπει ο καθένας την σχέση σας- τον γάμο σας. Ελπίζω να βγει κάτι θετικό γιατί το παιδί σας δεν το αξίζει..

  7. ως συνομήλικη και των δύο σας, αισθάνομαι ότι ζείτε σαν 60αρηδες.. είναι κρίμα να εγκλωβιστείς σε μία τέτοια ζωή από τα 26 σου.. ίσως φταίει ότι γίνατε πολύ μικροί γονείς κ αναλάβατε πολλές ευθύνες, όμως δεν παύετε να είστε νέοι άνθρωποι. πρέπει να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και να ζείτε την ηλικία σας. κάνε μία σοβαρή κ ήρεμη συζήτηση με τον άντρα σου, ότι παρά το παιδί και τις επαγγελματικές- οικονομικές υποχρεώσεις θες να ζείτε ως νέο ζευγάρι, να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και έστω μία φορά τη βδομάδα να βγαίνετε έξω.. πάντως αν δεις ότι δεν αλλάζει, μη συμβιβάζεσαι κ χάσεις πολύτιμα χρόνια της ζωή σου γιατί ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω..

  8. έλα καλέ. Είστε ενα κλασσικό παντρεμένο ζευγάρι…

  9. δεν συμφωνω απο την στιγμη που εχετε ενα παιδι δεν πρεπει να χωρισεις τοσο ευκολα..κανε μια προσπα8εια να σωσεις τον γαμο σου..μηπως σε 8εωρει δεδομενη κ εχει επαναπαφτει με αποτελεσμα να ναι κολλημενος στην τηλεοραση ?πολλα ζευγαρια περνανε κριση …με παρομοια κατασταση…αμα δεις οτι δεν περνας καλα καισυνεχιζει χωρισε τον….δεν αξιζει σε καμια μας τετοια ζωη…..

  10. Συμφωνω με τη gianna. Το να πάτε σε ειδικό ή το να κάνετε συζήτηση απαιτεί να το θέλετε και οι δύο. Όπως φαίνεται μόνο εσύ θέλεις αλλαγή στη σχεση σας, ο άντρας σου είναι βολεμένος. ʼρα ό,τι κάνεις, θα το κάνεις μόνη σου. Προτείνω να αρχίσεις να βγαίνεις περισσότερο μόνη σου το βράδυ και να τον αφήνεις μόνο του στο σπίτι, το ίδιο και τα Σαββατοκύριακα. Να βγαίνεις χωρις το γιο σου, με φίλες σου. Να μην δείχνεις απογοητευμένη και θυμωμένη, να δείχνεις γεμάτη όρεξη για ζωή και ενδιαφέροντα που δεν τον συμπεριλαμβάνουν. Όταν φεύγεις να είσαι χαρούμενη και γλυκιά, όταν έρχεσαι να είσαι ερωτική και να του την πέφτεις πχ όταν κοιμάται τη νύχτα. Το κυριότερο: μην τον κατηγορείς για τίποτα και να του λές ότι τον θαυμάζεις. Για παράδειγμα: πας για ψώνια με φίλες και όταν επιστρέφεις του λές ότι αγόρασες ένα σέξι κιλοτάκι που ανυπομονεις να το φορέσεις όταν κοιμηθεί το παιδί. ʼλλο παράδειγμα: πας για καφέ με φίλες και μετά μιλάς στο τηλέφωνο με την κολλητή σου και λετε για κάποιους γνωστούς που συνσντήσατε τυχαία και πότε ενδιαφέροντες τύποι είναι Το κινητό σου καλό είναι να χτυπά συχνά, να σου έρχονται μηνύματα και να χασκογελάς με τις φίλες σου. Αλλο παράδειγμα: βάζεις το παιδί νωρίς για ύπνο, φοράς το μίνι σου, τα ψηλοτάκουνά σου, βάφεσαι, χτενίζεσαι και όπως βλέπει τηλεόραση του λες ότι απόψε ντύθηκες γι αυτόν και θέλεις να περάσετε μαζί τη βραδιά κάνοντας έρωτα. Αν δεχτεί, τότε φρόντισε η βραδιά να του μείνει αξέχαστη και πες του πόσο πολύ σου άρεσε. ʼν σου πει σε λίγο γιατί τώρα βλέπει τηλεόραση, πες ΟΚ δεν πειράζει, αλλά επειδή ντύθηκες έχεις ανάγκη να βγείς και πήγαινε σινεμά μόνη σου έτσι ντυμένη. Τρέλανέ τον, δειξε του ότι έχεις ανάγκες που είσαι διατεθειμένη να ικανοποιήσεις ακόμα και μόνη σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα αρχίσει να σε διεκδικεί ξανά. Κι αν δεν βγαίνετε μαζί έξω δεν πειράσει, εσύ θα περνάς έξω καλά με τις φίλες σου και στο σπίτι θα έχεις καλό σεξ με τον άντρα σου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More