Anna G: “Έχω έρθει κοντά με έναν παντρεμένο συνάδελφό μου…”

Καλησπέρα σας!

Είμαι 27 χρόνων κι εδώ και δύο εβδομάδες έχω έρθει κοντά με έναν παντρεμένο συνάδελφό μου…

Προσπαθώ να απομακρυνθώ, αλλά όλο και κάτι μου κάνει και γυρνάω…

Πώς να το αντιμετωπίσω;

Ευχαριστώ!

Anna G

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σταμάτα το τώρα που είναι νωρίς. Υπάρχουν τόσοι ελεύθεροι εκεί έξω που θα είναι διαθέσιμοι μόνο για σένα! Γιατί να μπλέξεις σε καταστάσεις που σίγουρα αργά ή γρήγορα θα καταλήξουν σε αδιέξοδο? Αν δε σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου, γιατί να τον σεβαστούν οι άλλοι?

  2. Ό,τι και να κάνεις, στο σχόλασμα ο παντρεμένος γυρίζει σπίτι και κάνει σεξ με τη γυναίκα του, ενώ εσύ γυρίζεις σπίτι κ κοιτάς το ταβάνι.

  3. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  4. Προσπάθησε να ξεκόψεις πριν το πράγμα εξελιχθεί. Μη μπεις σε ερωτικά τρίγωνα. Οι σχέσεις με παντρεμένους είναι καταδικασμένες από την αρχή. Έχουν τη γυναικούλα τους να τους μαγειρεύει και να τους πλένει και έχουν και τη γκόμενα για το σεξ. Τόσοι άνθρωποι κυκλοφορούν με τον παντρεμένο είναι ανάγκη να κάνεις σχέση.;Είναι και θέμα τιμής δεν θέλω να σε προσβάλω απλά καταλαβαίνεις..Σκέψου και λίγο τη γυναίκα του και δεν ξέρω αν υπάρχουν και παιδιά στη μέση. Εδώ τα πάθη είναι μεγαλύτερα, όπως και οι κίνδυνοι. Θα δεθείς μαζί του θα θέλεις περισσότερο χρόνο αλλά αυτός δεν θα μπορεί γιατί είναι η οικογένεια στη μέση. Εντάξει ξέρω ότι το προχώρησα πολύ όμως αν τελικά αποφασίσεις να κάνεις σχέση μαζί του πρέπει να ξέρεις τα κατά. Ελπίζω να μην μπλέξεις σε κάτι τέτοιο. Καλή τύχη 🙂

  5. Σκέψου τον δικό σου μελλοντικό κι αγαπημένο σου σύζυγο και απάντησε ειλικρινά. Θα’θελες να του συμβεί? Μη γίνεις εσύ το τρίτο άτομο, σε υποτιμά. Εξάλλου, μη νομίζεις ότι πέτυχες και κανένα κελεπούρι, ένας παντρεμένος για να ψάχνεται, πάει να πει πως δεν περνά καλά στο γάμο του (δικό του πρόβλημα!). Μη γίνεις εσύ η λύση στο πρόβλημά του, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ…Βγες, διασκέδασε, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και “χτύπα” ισότιμα τον ελεύθερο, εργένη κούκλο…Εκεί να σε δω!

  6. Αγαπητή έναν ελεύθερο δεν έχει το γραφείο?

  7. κοπελα μου εισαι πολυ προστυχη!αντι να πας να βρεις καποιον ελυθερο, πας και ασχολησαι με τους παντρεμενους ανθρωπους οπως κανουν ολες οι απελπισμενες.αυτος θα το κανει και με τη γυναικα του και με εσενα και εσυ θα καθεσαι και θα τα λες σε φορουμ!εχω απογοητευτει απο το γυναικειο φυλο,ελεος!

  8. Από τις απαντήσεις βλέπω ότι σε καταδικάζει το ίδιο σου το φύλο! Θέλω όμως να σου πω ότι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι που ερωτεύτηκες έναν έγγαμο άντρα! Δεν έχει σημασία πως οδηγήθηκαν εκεί τα πράγματα,σημασία έχει τι γίνεται από εδώ και πέρα!
    Πάντως να ξέρεις ότι ούτε πρόστυχη είσαι όπως γράφει η Γωγώ ούτε έκανες κανένα έγκλημα για να σου πάρουμε το κεφάλι! Μεγάλοι άνθρωποι είστε και μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε στην προσωπική σας ζωή!
    Σαν άντρας και παντρεμένος πολλά χρόνια σου λέω ότι μου έτυχαν δεκάδες περιπτώσεις να μου την πέσουν ελεύθερες γυναίκες και μάλιστα και πιο μικρές από σένα! Μάλιστα κάποιες από αυτές ονειρευόταν να με χωρίσουν από τη σύζυγο και να έχουν αποκλειστικότητα! Σε καμία περίπτωση δεν κάθησα να σκεφτώ ποιός ο λόγος που ελεύθερες κοπέλες ήθελαν να εμπλακούν με παντρεμένο! Απλά γιατί δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση της καθεμιάς και σε τελική ανάλυση δεν με ενδιέφερε κιόλας!
    Εν κατακλείδι επέλεξα να καθήσω στα αυγά μου και να μη δώσω σημασία στις Σειρήνες!Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι καθαρά ζήτημα προσωπικής απόφασης πως θέλουμε να πορευθούμε στη ζωή μας!
    Αν οι δυό σας έχετε αποφασίσει να το προχωρήσετε παρακάτω καλά κάνετε και ουδείς λόγος πέφτει στον καθένα! Με την προϋπόθεση βέβαια να αναλάβετε και τις ευθύνες σας σε περίπτωση προβλημάτων!
    Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις 2 είναι οι λύσεις. Ή κάνεις σχέση και όπου βγει ή το σταματάς άπαξ δια παντός και πας για άλλες πολιτείες!
    Σε κάθε περίπτωση σαν μεγάλη κοπέλα που είσαι, εσύ και μόνο εσύ αποφασίζεις!!!!!

  9. Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια!! Δεν θεωρώ ότι είμαι πρόστυχη αφού αυτός με κυνηγάει… Δεν με αφήνει να φύγω…

    Ευχαριστώ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More