Μαρία: “Ένα βράδυ είχαμε μείνει οι δυο μας στο χώρο εργασίας μέχρι αργά…”

Γεια σας!

Με λένε Μαρία και αποφάσισα να σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία. Δυστυχώς πρόσφατα κατάλαβα πως ερωτεύτηκα κάποιον που δεν έπρεπε.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες με κάποιον συνάδελφό μου. Εργάζομαι στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο περίπου τρία χρόνια και πάντα ήμασταν πολύ κοντά χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει κάτι ερωτικό.

Ένα βράδυ είχαμε μείνει οι δυο μας στο χώρο εργασίας μέχρι αργά και συζητούσαμε. Χωρίς να το καταλάβουμε βρεθήκαμε να φιλιόμαστε για αρκετά λεπτά.

Από τότε έχουν περάσει λίγες μέρες και μιλάμε πολύ αμήχανα. Το πρόβλημά μου όμως είναι πως ο άνθρωπος αυτός είναι σε διάσταση εδώ κι αρκετό καιρό κι έχει και δύο παιδιά.

Δυστυχώς εγώ διαπίστωσα μόλις πρόσφατα ότι νιώθω κάποια πράγματα κι από εκείνη τη στιγμή είμαι νευρική κι απότομη μαζί του από άμυνα.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω διάφορες απόψεις…

Ευχαριστώ,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ..

  2. είναι όντως ‘σε διάσταση’ ή είναι παντρεμένος και το παίζει ‘σε διάσταση’ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    μια απορία: τις υπερωρίες τις πληρώνεστε;;;;

  3. Δεν έγινα σαφής ως προς το πρόβλημα μου Μάνια.Θεωρητικά σκεπτόμενη,με προβληματίζει το γεγονός πως ένας άνθρωπος που στο παρελθόν έκανε ένα γάμο κ 2 παιδιά,ποτε δεν θα πάψει να έχει ως προτεραιότητα μια τέτοια κατάσταση.προς θεού δεν εννοώ τα παιδιά αλλά την εν διαστάση σύζυγό του.Απ την στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν κ μετακόμισαν κ οι 2 απο το σπίτι που ζούσαν,έχουν συχνή επαφή λόγω των παιδιών.είναι εγωιστικό αυτό που λέω αλλά δυστυχώς έτσι νιώθω πως η συγκεκριμένη γυναίκα θα είναι πάντα η προτεραιότητα.αγαπητή ”κακό πράγμα οι υπερωρίες” φαντάζομαι πως λόγω της ειρωνίας σου δεν θα έχεις κ πολλούς φίλους κ αν αναρωτιέσαι το γαιτί νομίζω πως τώρα ξέρεις την απάντηση.κ για να σου λύσω την απορία,όχι δεν πληρωνόμαστε τις υπερωρίες

  4. Αγαπητή Μαρία, έτσι είναι όπως τα γράφεις..Τα παιδιά του θα είναι πάντα η προτεραιότητά του. Όμως εξαρτάται από αυτόν πώς θα χειριστεί την κατάσταση με την πρώην γυναίκα του. Γιατί δεν το συζητάτε ανοιχτά? Τόσα χρόνια έχετε έρθει κοντά..Μάθε για΄τι χώρισε, πώς νιώθει (αν εξακολουθεί να νιώθει κάτι αυτός ή η γυναίκα του γι’αυτον!). Μέχρι να βγει το διαζύγιο, μέχρι να μπουν οι υπογραφές δλδ, πρέπει να περιμένεις να δεις πώς θα κινηθεί..Βλέπεις είναι και τα παιδιά στη μέση και δεν ξέρεις μέχρι το οριστικο τέλος τι θα απογίνει. Πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να διαιωνίζουν μια τέτοια κατάσταση μην παίρνοντας διαζύγιο “για χάρη των παιδιών” και στο τέλος μερικοί απ’αυτούς τα ξαναβρίσκουν. ΧΡΟΝΟ, άσε χρόνο και μην πέσεις με τα μούτα, αυτό θα σε συμβούλευα φιλικά εγώ.

  5. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ…ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

  6. Μαρία έχεις ακούσει φαντάζομαι ότι “η μοναξιά στήνει παγίδες”. Ναι είναι έτσι όπως τα λες, η πρώην
    σύζυγος θα είναι πάντα στην ζωή του και πολλές
    φορές ίσως θα είναι η προτεραιότητά του γιατί είναι η μητέρα των παιδιών του και τα παιδιά του είναι και θα είναι, και πάρα πολύ σωστά πάνω απ’ όλα για εκείνον. Δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει αυτός ο άνθρωπος ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ας το κάνει με κάποια όμως που στη ζωή της θα έχει τα ίδια δεδομένα με εκείνον για να μπορεί να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. ‘Ανοιξε τα φτερά σου και προχώρα μπροστά και να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτόν που θα είναι πραγματικά για σένα.

    Με πάντα φιλική διάθεση σου εύχομαι καλή τύχη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More