Κάτια: “Έχω απελπιστεί. Αναρωτιέμαι αν εγώ δίνω μόνο αυτήν την εντύπωση στους άντρες”

Είμαι 20 χρόνων και δεν είχα μέχρι τώρα μια σχέση που να διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα.

Αυτόν τον καιρό τυχαίνει να γνωρίζω κάποιον, να μιλάμε στο κινητό και η πρώτη μας συνάντηση να καταλήγει στο σεξ. Μετά από αυτό δεν επικοινωνεί ξανά μαζί μου, ούτε δείχνει ενδιαφέρον.

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό έχει επαναληφθεί για τουλάχιστον δύο-τρεις φορές το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι αυτό που ζητάω, αλλά προφανώς οι συγκεκριμένοι που μου προκύπτουν θέλουν μόνο αυτό και μετά τίποτα.

Οι φίλες μου λένε ότι τυχαίνει και μόνο αυτό, ότι δηλαδή δεν φταίω εγώ σε κάτι. Στην τελική εγώ όμως έχω απελπιστεί, γιατί αναρωτιέμαι αν εγώ δίνω μόνο αυτήν την εντύπωση στους άντρες.

Μήπως η προσέγγισή μου είναι τελείως λάθος;

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας σχετικά με το πρόβλημά μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κάτια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν είναι μόνο ότι δίνεις αυτή την εντύπωση αφού λες ότι υποκύπτεις.Επειδή κάποιος το πάει εκεί,δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιμηθείς μαζί του.Αν από το πρώτο ραντεβού θέλει μόνο σεξ κι εσύ το δεχτείς,μόλις σε βαρεθεί(δηλαδή αμέσως),θα σε παρατήσει.

  2. καλά ρε κοριτσάκι μου, δεν έχεις ακούσει πουθενά οτι δεν καθόμαστε στο πρώτο ραντεβού;;;
    και είμαι σίγουρη πως ούτε το καλοθές, απλά σου την πέφτουν αυτοί και εσύ ενδίδεις.
    Παίξτο και λίγο δύσκολη…

  3. ίσως αν σταμτήσεις να ανοιγεις τα ποδια στο 1ο ραντεβου καποιος να κατσει και για 2ο… η ευθύνη είναι μόνο δική σου!! ο άλλος, αφου τον αφήνεις, κανει αυτο που θελει και αντε γεια μετα…

  4. Δοκίμασε να μην κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού… Αν τους “κάθεσαι” με την πρώτη τότε και αυτοί θεωρούν ότι αυτό θες και εσύ.

  5. to provlima su antimetwpizetai poli eukola k apotelesmatika. Den kaneis sex apo to prwto rantevu! oute vevaia k sto deutero… alla afineis na enoithei oti endiaferesai gia sxesi. Vevaia eisia k mikri alla sinithws fenetai o antras pu thelei mono auto, giati den prokeitai na su apokalipsei tipota gia ton idio alla oute k tha prospathisei na mathei pragmata gia sena. Apla tha penevei tin ekswteriki su emfanisi k tha leei poso diathesimos einai. Opote apo auts makria mia kai theleis kati perissotero. good luck

  6. Stamata na koimasai me opoion vgaineis prwto rantebou!

  7. α καλα!!αναρωτιεσαι κι ολας!σταματα να κανεις σεξ απ το πρωτο κ το δευτερο και το τριτο ραντεβου.μην εισαι ευκολη.οι αντρες τετοιου ειδους κοπελες δεν τις βλεπουν καν για σοβαρο.πεφτεις στα ματια τους.

  8. Μήπως να μη κάνεις σεξ από το 1ο ραντεβού; Ξυπνήστε ρε κορίτσια!!! Ξυπνήστε γμτ μου!!!

  9. χαχαχχα ολες μυξοπαρθενες!!!! λες και αμα κρατηθεις κανα μηνα δε σε παραταει ο αλλος αν θελει, αν του κατσεις στο δεκατο ραντεβου!!! κοπελια δε φταει το σεξ οι επιλογες σου φταινε παρτο χαμπαρι..εχεις το γνωστο μαγνητη φαινεται…οποιος σε γουσταρει θα σε γουσταρει ειτε του κατσεις στο πρωτο είτε στο 150 ραντεβου..αρκει να σε θελει πραγματικα…

  10. … και επίσης… Ωραίες φίλες έχεις! Να τις χαίρεσαι!

  11. Πιστεύω οτι στην εποχή που ζούμε, για 20 χρονών κοπέλα θα μπορούσες να καταλάβεις τους δήθεν “άντρες” που θέλουν μόνο σεξ.
    Είμαι άνδρας και θα σου μιλήσω ανοιχτά, για να καταλάβεις εσυ αλλά και μερικές άλλες οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών δεν είναι αυτό που φαίνονται.
    Δυστυχώς, στην εποχή που ζούμε σήμερα, για αυτό που κάνεις , θα γίνεσαι η συζήτηση όλης της ανδροπαρέας (και ελπίζω να κατάλαβες πως θα σε χαρακτηρίζουν αυτά τα “αντράκια” στις παρέες τους). Θα λένε “έκανα αυτό, έκανα εκείνο” με αποτέλεσμα να σε μειώσουν αρκετά στην παρέα τους αλλά και σε γνωστούς. Το θεωρούν και καλά “μαγκιά” όμως δεν είναι. (να έχεις το νου σου γιατί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να σου βγεί και το όνομα που λένε).

    Όχι σεξ απο το 1ο ραντεβού, ούτε απο το 2ο, πριν προχωρήσετε πλέον με κάποιον άνδρα (εκτός και αν το θέλετε απο μόνες σας, τότε εκεί αλλάζει το θέμα), θα πρέπει να είστε σίγουρες. Τους κάνετε να νιώθουν υπερήφανοι, δυνατοί, να βγούν εξω και να το φωνάξουν, γίνεστε θέματα στην παρέα και στους γνωστούς τους (όπως ήδη ανέφερα) και άλλα…… Μάθετε να κρατάτε τον εαυτό σας σε τέτοια θέματα. Τέτοια “τυπάκια” απο ηλικίες 15 μέχρι όπου πάει, ψάχνουν να κάνουν τέτοια πράγματα. Να πάνε έξω με σκοπό να περάσουν μια νύχτα με κάποια άγνωστη κοπέλα. Κρατήσου κοπέλα μου, μην τους δίνεις αυτό που θέλουν γιατί ξέρεις πως σε χαρακτηρίζουν. Το 90% απο αυτούς είναι ψευτόμαγκες (ναι θα στο πω, παρόλο που είμαι αρραβωνιασμένος , δεν υποστηρίζω τόσο το φύλο μου.) και τους δίνετε αξία για αυτό έχουν καταστραφεί έτσι.

  12. Βρε κοριτσι μου το θεμα ειναι γιατι κανεις κατι τετοιο… Εγω δεν πιστευω σε παρθενοπιπιες… Αμα γουσταρεις τρελα τον αλλο το κανεις στο 1ο ραντεβου γιατι αυτο θες και τερμα. Αλλα πρεπει να γουσταρεις τον αλλο τρελα, να υπαρχει παθος και πολλα ακόμα. Για όλες τις πιο χλιαρες καταστασεις (που αποτελουν το 99% των περιπτώσεων) πες το πιο απλο: δεν ξερω μπορει και να το ηθελα… αλλα δεν γινεται ειμαι αδιαθετη. Απλο και σιγουρακι εφόσον δεν το εχεις να του το πεις πιο ξεκαθαρα. Θα τον ξενερώσεις; Οχι. Αμα σε θελει πραγματικα και οχι για ενα πήδημα και η βραδια θα συνεχιστει και τις επομενες 5 μερες που ξερει οτι δεν θα γα…

  13. Μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις τί τάχα φταίει;;;; Μην κάνεις σεξ απο το πρώτο ραντεβού, εφόσον δεν το θες, βέβαια, και απο το γράμμα σου προκύπτει ότι δεν θες κάτι τέτοιο. Δεν λέω πως αν ακολουθήσεις χρονοδιάγραμμα και το κάνεις με τον άλλον στο πέμπτο πχ. ραντεβού, αυτός δεν θα φύγει μετά, αλλά δώσε στον άλλο την εντύπωση ότι θέλεις να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα πριν προχωρήσεις μαζί του στο κρεβάτι, ότι θέλεις να καταλάβεις τι και αν αισθάνεσαι κάτι. ʼμα κάθεσαι στο γκόμενο απο το πρώτο ραντεβού καταλαβαίνει ότι μόνο σεξ θέλεις, λογικό δεν είναι; Επίσης, πρόσεξε τις φίλες σου! Θα έπρεπε να σε είχαν συμβουλεύσει καλύτερα!

  14. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ.. Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΤΟ ΘΕΣ Κ ΕΣΥ Κ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ.. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΕΚΕΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ Κ ΣΕ 2ο ΚΑΙ 3ο ΡΑΝΤΕΒΟΥ..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More