Melia: “Το γύρισε στο πονηρό. Όταν μου ζήτησε να κάνω κάτι από το pc και δεν το έκανα στράβωσε πολύ”.

Αγαπητό παρεάκι του TLIFE,

σας γράφω κι εγώ με τη σειρά μου το πρόβλημά μου. Θέλω να το μοιραστώ με άτομα που δεν με ξέρουν. Είναι πιο εύκολο μιας και όλες μου οι φίλες έχουν σχέση και καμία δεν μπορεί να με καταλάβει, γιατί κάθε φορά που βρισκόμαστε όλο λένε πόσο καλά περνάνε στη σχέση τους, τους συνεπαίρνει η ευτυχία με αποτέλεσμα εγώ να μην μπορώ να πω τα “θέματά” μου.

Η πρώτη και τελευταία σχέση μου ήταν πριν από τρεις μήνες και κράτησε μόνο δύο μήνες. Ήταν δύο μήνες οι οποίοι δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστοι μιας και το άτομο που επέλεξα να έχω δίπλα μου δυστυχώς μου φέρθηκε πολύ άσχημα και σκάρτα. Έτσι το έληξα.

Μου λείπει πολύ μια σχέση, ένας άνθρωπος που να με καταλαβαίνει, να με νοιάζεται, να μοιραζόμαστε πράγματα… Είναι κάτι που δεν έζησα και το θέλω πολύ. Στον κύκλο μου οι ελεύθεροι είναι ανύπαρκτοι.

Είμαι εμφανίσιμη κι ακούω πολλά κολακευτικά σχόλια σχεδόν από όλον τον κόσμο που με γνωρίζει. Δεν ξέρω τι φταίει που είμαι μόνη μου…

Το θέμα είναι ότι μόλις χώρισα, έφτιαξα ένα λογαριασμό σε ένα chat. Γνώρισα εκεί ένα παιδί όμως λόγω απόστασης δεν έχουμε βρεθεί. Ξέρω δεν είναι ό,τι πιο ασφαλές αυτές οι γνωριμίες, έχω ακούσει όμως κόσμο που το έκανε και τελικά είχε ευτυχή κατάληξη.

Με αυτό το παιδί λοιπόν μιλούσαμε στο facebook. Με αναζητούσε, μου έστελνε μηνύματα και είχαμε καθημερινή επικοινωνία. Άρχισε όμως να το γυρνάει στο πονηρό και όταν μου ζήτησε να κάνω κάτι από το pc και δεν το έκανα στράβωσε πολύ.

Του έστειλα μήμυμα, δεν απάντησε και μετά από δύο μέρες μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι τον ξέχασα εγώ. Για να μην τα πολυλογώ τσακωθήκαμε. Τον έσβησα από το fb κι αυτός με μπλόκαρε.

Πριν λίγες μέρες με έκανε ξανά add κι άρχισε να μου λέει ότι ήταν ανώριμος, ότι ήταν βλακεία που με μπλόκαρε, ότι περνάει πολύ καλά μαζί μου κι ότι στράβωσε τότε γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη και τέτοια.

Για τέσσερα χρόνια πρέπει να παραμείνει σε άλλη χώρα από τη δική μου. Δεν είναι πολύ μακριά όμως πώς να σταθεί κάτι από απόσταση; Σκέφτομαι κιόλας, γιατί να με προσθέσει ξανά και να ζητά επίμονα να μιλάμε ενώ ξέρει πως είμαι μακριά. Και για τον ίδιο είναι πολυ εύκολο να βρει μια άλλη, γιατί και μορφωμένος είναι και εμφανίσιμος.

Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω τη συμπεριφορά του και δεν ξέρω τι να κάνω. Να συνεχίσω να του μιλώ κι ό,τι γίνει; Δεν θέλω να πληγωθώ, ούτε να συνδεθώ μαζί του και στο τέλος να μην παίζει το ίδιο από την πλευρά του. Ο ίδιος θέλει να μιλάμε για όλα σαν να έχουμε σχέση. Εγώ με αυτό νιώθω να συνδέομαι όμως…

Χίλια συγνώμη για τη μεγάλη ιστορία. Σας θερμο-παρακαλώ να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί στο να δίνω συμβουλές αλλού είμαι πολύ καλή, για μένα όμως χάλια…

Melia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μέλια θα σου απαντήσω σαν να με ρώταγε μια φίλη μου ή η κόρη μου. Να απομακρυνθείς Μέλια και μάλιστα ΑΜΕΣΑ! Επίσης μην ξεχνάς πως είναι ένας άγνωστος που κάθεται πίσω από τον άλλο υπολογιστή. Μην δώσεις προσωπικές σου πληροφορίες (Διεύθυνση, με ποιούς και πόσους μένεις, το ημερήσιο πρόγραμμά σου κλπ) γιατί το ότι είδες μια φωτογραφία ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως μιλάς στο συγκεκριμένο άτομο. Επίσης ο καθένας δηλώνει ότι θέλει! Μορφωμένος, αμόρφωτος, πλούσιος, φτωχός, whatever! Ακόμα και εγώ που σου γράφω τώρα για σκέψου…Δεν ξέρεις αν είμαι άντρας ή γυναίκα, τί ηλικία έχω και κυρίως τί έχω στο μυαλό μου. Δηλαδή πόσο αγαθά ή πονηρά σε προσεγγίζω. Μπορώ να σου βάλω μια φωτογραφία από το Internet και δεν θα το καταλάβεις ποτέ! Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις…Ελπίζω πως ναι γιατί ο κίνδυνος που διατρέχει ο οποιοσδήποτε ξεκινά μια τέτοια “σχέση” είναι πολύ μεγάλος. Να προσέχεις επομένως τί πληροφορίες δίνεις, τί φωτογραφίες στέλνεις και ότι ακόμα μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες μελλοντικά. Επίσης, σκέψου το ότι λέει κάποιος πως είναι στο εξωτερικό δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί να μένει στο παρακάτω στενό από το σπίτι σου και είτε να ψάχνει για το επόμενο θύμα του είτε να είναι μπλεγμένος σε κάποια κατάσταση τύπου παντρεμένος με παιδιά και θέλει να περάσει κάποιες ώρες του χαλαρά και ευχάριστα. Όπως και να έχει κεδισμένη δεν θα βγείς από μια τέτοια επαφή.

  2. ʼσε το pc και γνώρισε κάποιον υπαρκτό και αληθινό. Η κατάσταση από μακρυά “βρωμάει”. Ούτε που γνωρίζεστε και έχει αρχίσει τα κουλά. Δηλ γιατί να μπλέξεις σε μια κατάσταση που δεν θα προχωρήσει και εσύ θα είσαι η πληγωμένη στο τέλος. ʼσε που δεν ξέρεις τι σκατά είναι αυτός και τι θέλει από εσένα… Αν και νομίζω ότι σου έδειξε τι θέλει.

    Θα έρθει κάποιος που θα σου καλύψει τα κενά. Όλοι έχουμε ανάγκη τη συντροφικότητα αλλά δεν πέφτουμε σε παγίδες εξαιτίας αυτής της ανάγκης. Κάνε υπομονή, να είσαι δεκτική και αισιόδοξη και όλα θα συμβούν. Από εκεί που δεν το περιμένεις μάλιστα.

  3. Den exei noima auto pu kaneis k nomizw oti to ksereis k esi i idia. Apla itan pio asfales apo to na ksanapligwtheis. Alla i zwi etsi einai, den exei egkiiseis oti de tha ksanapligwtheis. Mono oti egines sofoteri k tha eisai pio prosektiki. Kalokairaki einai k prospathise na vgeis k na gnwriseis kosmo, stin paralia, ston kafe, ston peripato, sto sinema. Mi klinese mprosta ston ipologisti k se enan anthrwpo pu den exei tipota apolitws na su prosferi! Oso gia tis files su, an itan swstes tha rwtusan pws eisai, tha su simparastekontan se opoia provlimata su eite einai se sxesi eite oxi k giati oxi tha su gnwrizan k kapoion elefthero filo tu gkomenu tus. FYI den iparxei tetoio pragma san tin teleia sxesi, apla thelun na parusiazun oti pernun teleia. Mi dineis simasia k koita na pernas kala eite eisai se sxesi eite oxi.

  4. Καλά εσύ ‘συνδέεσαι’ με εναν άγνωστο που δεν έχεις δεί ποτέ, σε άλλη χώρα, που σου έχει δείξει το ποιόν του και που παίζει στο facebook με εσένα και άλλες τόσες;;; Αυτό είναι το θέμα σου αγαπητή.
    Δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου.

  5. Δινεις αηια σε κατι ανυπαρκτο! σε εναν ανθρωπο που στην τελικη δεν ξερεις καν ποιος ειναι, σε μια κατασταση ζορικη απο μονη της αφου ετσι κι’αλλιως μενετε μακρια και τωρα λες οτι θα μεινει και σε αλλη χωρα! δεν εχει νοημα κατι τετοιο, απο την απελπισια σου πας και πεφτεις σε καταστασεις ‘οτι να ναι΄απλα για να μην εισαι μονη σου επειδη ισως να σε τρομαζει ολη αυτη η κατασταση. ομως αφου ουτε απο κοντα γνωριζεστε ουτε στα αμεσο μελλον θα εχετε καποια κοντινη επαφη ληξτο και ζησε μια πραγματικη ζωη εκτος του facebook!

  6. ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ—ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ —-Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ —ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ —–ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ SITE —-ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ???? ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ??? Η ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ —ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ —ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ——ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ —ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ —-ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ —-ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ –– ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ —–ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ—–ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ —– ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SITE ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ» —–ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ —-

  7. pragmatika otan vlepw gia site gnwrimiwn kai paremferh chat me pianoun ta neyra mou. Les kai eisai kamia mesokoph pou psaxnei apelpismena antra. Eleoos yparxei kai pragmatikh zwh edw ekswww kai tha sou synistoysa na thn zhseis. Einai gegonos pws den prepei na to synexiseis. To oti eides mia foto ante kai 10 , den symenei oti einai etsi h oti einai autos. Epishs morfwmenoi dhlwnoun to 70% kai as mhn einai apla gia na diksoun to kuros tous. Kai telos otan sou zhtaei koula shmanei pws einai kamenos entelos kai tis wres pou kathetai tha hthele kai ligo cyber s….Ksekopse teleiws gt den ksereis mia mera pou mporeis na deis th mouritsa soy na postarei. Oso gia to oti thes mia sxesh na ksereis pws tha ertei otan prepei. Twra zhse thn eleutheria sou gt kai auth wraia einai. Alla se parakalw makria apo tetoies perierges katastaseis.

  8. κοπελιτσα μου κοιτα να συνελθεις. φανταζομαι δεν εισαι 15 χρονων ετσι? περιμενεις απο ενα τσατ να μην σου λεει για σεξουαλικα? μονο για αυτο σε βλεπει….τι σχεση απο αποσταση μας λες. κοιτα να γνωρισεις κανενα κ να εχετε μια πραγματικη υγιης σχεση… ασε τις βλακιες γιατι στο τελος σε βλεπω να καταντας μαχαιρωμενη. δεν παιζουμε με αγνωστους

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More