Marina: “Είχαμε τσακωθεί κι έκανα κάτι με κάποιον άλλον. Βοηθήστε με! Τον θέλω πίσω!”

Τον θέλω πίσω!

Με λένε Μαρίνα, είμαι 20 χρόνων κι εδώ και δύο χρόνια έχω σχέση με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς κάποιο λόγο κι ενώ είχαμε τσακωθεί έκανα κάτι με κάποιον άλλο. Όταν όμως τα ξαναβρήκαμε και μείναμε μόνοι μας δεν μπορούσα να τον κοιτάζω στα μάτια και του τα αποκάλυψα όλα!!!

Εκείνος άρχισε να λέει ότι είμαι σαν όλες τις άλλες, ότι είχε πιστέψει ότι ήμουν διαφορετική κι ότι τον αγαπούσα πραγματικά.

Εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω και του έλεγα πόσο πολύ τον αγαπάω, πράγμα που είναι αλήθεια.

Με πήγε σπίτι μου μετά όταν ηρέμησε και μου είπε να τα ξαναβρούμε. Το βράδυ όμως που μιλήσαμε μου είπε ότι το ξανασκέφτηκε και δεν θέλει να είναι μαζί μου.

Εγώ όμως τον θέλω πάρα πολύ και τον αγαπάω. Αυτό που έγινε με τον άλλον ήταν κάποια αδυναμία, δεν ξέρω πως να το πω, δεν σήμαινε τίποτε απολύτως και δεν διατηρώ καμία επαφή μαζί του.

Βοηθήστε με! Πώς αν τον ξανακερδίσω; Είναι τα πάντα για μένα!

Ευχαριστώ,
Marina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ισως πρέπει να σκεφτείς πως νοιώθεις για αυτόν.Αν όντως τον αγαπάς όπως λες. Δεν δικαιολογείσαι όταν με τον παραμικρο τσακωμό, κανεις κάτι με άλλον. Αν θες να τον ξανακερδίσεις πρεπει να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη του. Πράγμα δύσκολο αφού ανέφερες οτι απλά τσακωθήκατε, δεν είχατε χωρίσει. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, δεν ειναι λόγος αυτός για να βρούμε καποιον άλλον να ”κάνουμε κατι”

  2. Αγαπητή μου αν δεν σήμαινε τίποτα για σένα να μην πήγαινες μαζί του τώρα έχασες την ευκαιρία σου μην ζητάς και συγχώρεση δηλαδή να το κάνει μαζί σου ενώ έχεις πάει με τον άλλον ;; Αστον να μαζέψει τα κομμάτια του και να βρει τον δρόμο του

  3. εχεις σκεφτει οτι για να κανεις κατι με καποιον αλλον μαλλον δεν τον αγαπουσες και τοσο; και τωρα δηλαδη που δεν σε συγχωρει εσυ να κολλας;

    Υ.Γ σκεψου το και αν δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω προσπαθησε να τον ξανακερδισεις λεγοντας του τι νιωθεις πραγματικα και οτι θα ησουν σαν τις αλλες αν δεν του το λεγες..καλη τυχη

  4. καλα σου εκανε!!συγνωμη κιολας.αν στο εκανε σε εσενα θα σου αρεσε?θα τον λεγαμε ολοι τι μαλακας ειναι.στγνωμη κοπελια,μαλλον δεν ξερεις τι παει να πει Α Γ Α Π Ω πραγματικα!η’ισως δεν ξερεις τι ειναι το ηθικο διδαγμα…….

  5. Αν ηταν τα παντα για σενα δεν θα αντεχες ουτε να σε αγγιξει καποιος αλλος…ξανασκεψου το! εχεις χαθει στη μεταφραση των συαισθηματων σου..εισαι 20 ..να σου γινει μαθημα αυτο!εσενα αν πηγαινε με αλλη θα τον δεχοσουν επειδη απλα θα σου ελεγε οτι σε αγαπα?

  6. οταν απατας τον συντροφο σου δεν νομιζω οτι τον αγαπας-προφανως η σχεση εχει τελειωσει και γι αυτο τον απατησες.παρολ’αυτα ομως δωστου λιγο χρονο αστον να ηρεμησει και ισως να σε συγχωρεσει αν και δυσκολο-κανεις δεν συγχωρει την απιστια.

  7. Εγώ σε πιστευώ. Εγώ είμαι τις θεωρίας ότι αμαν ένας ανδρας χωρισεί με καποιαν δεν παεί να μαμησεί καποια άλλη για να σκεφτεί καλύτερα.. έτσι έκανες και εσύ. Πιστευβώ πώς πρεπει να το τραβήξεις την προσοχή. Είτε με το να γδυθείς και να του πείς αυτά που θες ή με το να απετύσεις την προσοχή του. Δηλαδή, να μην τον ρωτήσεις αν θα συζητήσεται κατί που σου απασχολεί αλλά να απετύσεις από αυτόν λιγό χρονο. Φυσίκα είναι το τελευταίο σου χαρτί. Ή θα το παίξει με ωριμότητα ή θα το χάσεις προτού προλάβει να το πάρεις. Ξεκαθάρισε ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ τι νιώθεις γι’αυτόν. Γιατί, αν δεν ξέρεις τι νιώθεις σιγουρά δεν θα τον διεκδικησείς πίσω σωστά ή γενικά δεν θα το διεκδικήσεις. Η πρωτή σου ευκαιρία δώθηκε όταν αρχισατε να βγαίνεται. Επείσης, αν σου δωθεί δευτερλη ευκαιρία θα πρεπει να δίνεις πολλή περισσοτερα από πριν. Εχετε υποψη σου. Ή γενικά μπορεις να βάλεις το ευατο σου στην θέση που βρίσκεται ο φίλος σου. Επείδης, εμείς η γυναίκες συχορούμε την απιστία γιατί δεν εχούμε τόσο ψηλά τον εγωισμό και ιδίκα οι ερωτευμενές είναι και κάπως τυφλές ενώ οι αντρες είναι πιο εγωιστές από τις γυναίκες. Τέλος, ρώτα καποιον φίλο σου κοντινό αντρα.. το θεωρώ πιο ευκολή πηγή συμβουλών. Γιατί, είναι πιο λογικό να ρωτήσεις ένα ανδρά για ένα αλλό ανδρά παρά μια γυναικά για συμβουλές για ένα ανδρα. Τέλος πάντον, ελπίζω να επιασές καποιά μυνηματακια. Συγνωμή, που έγραφα ανακατομένα. Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ε Ι Α !! 🙂

  8. auto to KALI EPITYXEIA tin Nikkis mou apanthrakwse ton amfivlistroeidi!! eleos!

  9. Μπέρδεψες την αγάπη με τον ενθουσιασμό ή απλά την καψούρα που μπορεί να αισθάνεσαι. Το σ΄αγαπώ το λένε όλοι μα λίγοι το εννοούν! Είσαι μικρή ακόμα έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, άφησε τον να συνεχίσει τη ζωή του όπως θα συνεχίσεις και εσύ τη δική σου.

  10. τουλαχιστον το μονο καλο που εκανες ειναι οτι του το ειπες. ασχετα που εφαγες βρισιμο και οτι αλλο……….
    ο καθενας το ιδιο θα εκανε, τραβα βρες κανεναν αλλον τωρα μετα απο την μαλακια που εκανες

  11. Έκανες ό,τι έκανες, το αποκάλυψες και εκτέθηκες! Δικαίωμα έχεις να κάνεις αυτό που θες για τον εαυτό σου, δεν έχεις όμως δικαίωμα να απαιτείς από τους άλλους να αποδεχτούν τα πεπραγμένα σου!
    Αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει είναι η ευκολία με την οποία πήγες με έναν άλλον! Θεωρείτε τα σημερινά κορίτσια ότι ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων είναι κάτι το φθηνό, κάτι το ευτελές! Να μην πω ότι καμαρώνετε για τον όσο μεγαλύτερο αριθμό ανδρών που πέρασε ή θα περάσει από το κρεβάτι σας!
    Είσαι 20 ετών και για ένα καβγαδάκι έκανες σεξ με έναν τυχαίο που βρήκες μπροστά σου! Αν υποθέσουμε ότι μετά από κάθε καβγαδάκι ξεσπάς με το να δίνεσαι στους άνδρες, μέχρι να γίνεις γυναίκα ολοκληρωμένη θα έχεις χάσει τη μπάλα!
    Και σε ρωτάω ποιά η διαφορά τότε από κάποια που πληρώνεται για να κάνει σεξ; Γιατί αν δεν το κατάλαβες αυτό εννοούσε το αγόρι σου όταν σου είπε ότι είσαι ίδια με τις άλλες! Κοινώς σε θεωρεί ………, ξέρεις τι και δε χρειάζεται να στο πω!
    Σου προτείνω να πάρεις ένα καρφί και αφού το βάλεις με ένα σφυρί βαθιά σε ένα ξύλο έπειτα βγάλτο με μια τανάλια! Θα δείς ότι το καρφί μπορεί να έφυγε αλλά το σημάδι στο ξύλο έμεινε! Αυτό για να θυμάσαι ότι κάθε κακό που κάνουμε στους άλλους είναι σαν το καρφί που αφήνει τρύπα στο ξύλο! Μπορεί δηλαδή να συγχωρούμε τους ανθρώπους δεν μπορούμε όμως να σβήσουμε τις πράξεις τους!
    Πιστεύω να πήρες το μήνυμα!

  12. Μαρίνα μου δεν τον αγαπάς πραγματικά. Αποδέξου το και όλα θα πάνε καλύτερα για σένα. Εμένα ο δικός μου με είχε χωρίσει χωρίς λόγο και άνευ αιτίας, δεν είχαμε απλά τσακωθεί, και εγώ 3 ολόκληρους μήνες, παρόλο που μπορούσα άνετα να κάνω κάτι και με πολλούς, δεν έκανα τίποτα, γιατί δεν άντεχα να με αγγίζει άλλος. Και να σημειώσω ότι είχα πληγωθεί πολύ από αυτόν στο χωρισμό. Τώρα είμαστε πάλι μαζί και νομίζω παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν έκανα κάτι με κάποιον άλλον από εκδίκηση ή από απελπισία. Όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια κρίση, έναν τσακωμό ή έναν χωρισμό χωρίς να κάνεις κάτι με άλλον, τότε είσαι ανώριμη συναισθηματικά. Μόνη σου πρέπει να ξεπερνάς όλα σου τα προβλήματα, ίσως και με υποστήριξη οικογένειας/ φίλων. Ελπίζω να σε βοήθησα.

  13. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να κάνεις για να τον κερδίσεις πίσω, εάν αυτός δεν θέλει. Πάντως, το θεωρώ λίγο βλακεία από μεριάς του να μη σου συγχωρεί κάτι, για το οποίο εσύ ομολόγησες και μετάνιωσες. Δηλαδή, όταν οι άνδρες κάνουν το ίδιο (κι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά) είναι ΟΚ? Εμείς οι γυναίκες συγχωρούμε πιο εύκολα τις “στιγμές αδυναμίας” τους, ακόμα κι αν συνεχίζουν να μας ρίχνουν κέρατο. Τουλάχιστον εσύ τον διεκδίκησες πίσω και κατάλαβες ότι αυτό που έκανες ήταν από βλακεία ή ανασφάλεια, εσύ ξέρεις. Τέλος, όταν τσακωθήκατε, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι οι δυο σας ήσαστε “σε διάλειμμα”, άρα δεν τον απάτησες ουσιαστικά. Μακάρι να τα ξαναβρείτε.

  14. να ξερες ποσω σε καταλαβενω γιατι εκανα κε εγω το ιδιο με μια κοπελα που την ελεγαν μαρινα κε δεν λεη να ξεκολήσω ΠΟΝΑΩ

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More